Dziwny sklad...brak prawego pomocnika.. i jestme bardzo ciekawy czy Płatek jakos pomieszal zawodnikami czy zmienilismy system na 4-4-2, jesli tak to nie za ciekawie bo o ile sie nie myle caly okres przygotowawszy szlifowalismy ustawienie z jednym napastnikiem.
hehe
Ostatnio edytowany przez: grzela07, 11 marca 2011, 17:43 [1 raz(y)]
Też mnie to dziwi możliwe, że Petasz gra na prawym skrzydle i ma schodzić do środka na strzał. Mam nadzieję, że w tym meczu wejdzie jeszcze Majkowski
"Racja jest jak dupa, każdy ma swoją" "Panie Marszałku a jaki program tej partii? - Najprostszy z możliwych, bić kurwy i złodziei, mości hrabio" J Piłsudski
"W sferze sportowej mam całkowite zaufanie do Grzegorza Smolnego [wiceprezesa Pogoni]. Uważam, że jest jednym z najlepszych dyrektorów sportowych w Polsce."
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 11/03/2011 18:34
"Kuriozalna sytuacja ... zabrakło piłek, którymi Bartosz Fabiniak mógłby wznowić grę. Gospodarze ewidentnie grają na czas wszelkimi sposobami." ja pier..
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 11/03/2011 18:39
76 - Znakomity kontratak KSZO, Geworgian do Trzeciakiewicza, ten do Nowosielskiego, który sprytnym strzałem umieszcza piłkę w bramce. Niestety, gol nie zostaje uznany. Sędzia odgwizduje spalonego. Protesty piłkarzy i kibiców KSZO.
Odp: Występy Pogoni w I lidze. - 11/03/2011 18:39
76 - Znakomity kontratak KSZO, Geworgian do Trzeciakiewicza, ten do Nowosielskiego, który sprytnym strzałem umieszcza piłkę w bramce. Niestety, gol nie zostaje uznany. Sędzia odgwizduje spalonego. Protesty piłkarzy i kibiców KSZO.
żenada... z przedostatnim KSZO...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.