Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź 0:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
SISMIC
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7709 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 03/03/2007 14:07
Są i goście - helikopter nad stadionem..

Szczecińska albo żadna!
Stachura
Kibic
Na forum od 7191 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 03/03/2007 14:11
Miejmy nadzieję, że pierwszy mecz ligowy będzie dobrym widowiskiem.
I oczywiście ma być jak najlepszy doping :D
Pozdr.

zegar
Kibic
Na forum od 8753 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 03/03/2007 16:49
gdzieś na sopcast jest transmisja????

zegar
malcoolm
Ultraoptymista
Na forum od 8079 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 03/03/2007 17:43
0:1 poki co :(

Szczecin Blog - strona o Szczecinie
Uśmiechnij się - jesteś w Szczecinie
Szczecin Blog na Twitterze
sensei_man
Kibic
Na forum od 8225 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 03/03/2007 17:55
No to chyba koniec złudzeń że nowy zaciąg brazilianos wniesie nową wartość[lepszą] do zespołu.

Kropek
Kibic
Na forum od 7035 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 03/03/2007 17:58
Niestety 1 mecz i 1 porażka, mam nadzieje ze będzie lepiej!!

eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 03/03/2007 18:20
Mecz nijaki .. doping to samo.
Młyn : środek jako tako wyglądał, boki w ogóle nie śpiewały ..

Inwazja ŁKSu - max. 80 osób z tego co widziałem (nie licyzłem ;])

Jeżeli brak flag to sprawka Miedziaka to naprawde się popisał.

Ostatnio edytowany przez: eF^, 3 marca 2007, 18:57 [4 raz(y)]

chase
Kibic
Na forum od 7820 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 03/03/2007 18:49

eF^ napisał:  
Inwazja ŁKSu - max. 80 osób z tego co widziałem.

145 (+/- kilka osób)

dziki
Kibic
Na forum od 8534 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 03/03/2007 19:02
dawno sie tu nie wypowiadalem bo ogolnie sobie obiecalem ze nie pojde juz na mecz ale to jet silniejsze odemnie....ale kurwa dno pedalstwo czarne hujostwo zero ambicji ...kurwa jebac juz to ...dowidzenia

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
wacek57
Kibic
Na forum od 7218 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 03/03/2007 19:04
Ich inwazja - fakt - śmieszna hahahahaha. W porównaniu do naszej na Poznań w kwietniu 2005 to to była garstka gówna.
Mecz chujowy, ten z nr 7 u nas to jakiś cieniak. Nie rozumiem czemu Skórski nie gra przed Amaralem, w rezerwach całkiem niezłe piłki prostopadłe puszczał.
Dalej... Strzał Grosickiego niczym dziecka z podstawówki, czemu nie gra Kowal? Edi zaczyna za dużo myśleć na boisku i jego gra spowalnia. Elton na +. Podobało mi się jak ten z nr 6 u nas ośmieszył obrońceŁKS-u , nie wiem czemu on zszedł...
Celeban największe brawa!!!

Przynajmniej jeden konkurs wygramy w tym sezonie, ale to pozostanie moją słodką tajemnicą :P
Bo zaraz mnie tu zjedzą =)

Stachura
Kibic
Na forum od 7191 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 03/03/2007 19:04
A wiecie coś może czy był jakiś dym na szczecinie bo jakoś o 18:30 jechało w chuj policji wydawało mi się że w stronę dworca ale nie jestem pewien ???

Alain85
Kibic
Na forum od 7022 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 03/03/2007 19:05
Mecz marny, nic wielkiego nestety nasi pilkarze nie pokazali, duzo strat i niedokladnych podan, rowniez lks nie pokazal porywajacej gry i byl jak najbardziej do ogrania. Doping moim zdaniem na pluuus , glosny rowny przez 90 min szkoda tylko ze nie pomagaly inne sektory. MIEDZIAK , CO?? ...

"Chwała temu kto mnie zabije. Śmierć temu kto mnie obrazi"
WM
Kibic
Na forum od 7179 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 03/03/2007 19:14
race niepotrzebne...

Amat victoria curam
anathema
Kibic
Na forum od 7189 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 03/03/2007 19:16
lecimy,ale moze to i lepiej...chyba ze karnie zdegraduja arke i łączną.co to za brazylijczycy co nie strzelają goli?

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 03/03/2007 19:16

WM napisał:  
race niepotrzebne...

a uzasadnić to już kurwa nie potrafisz ? heh kary będą płacić te buraki z zarządu to chyba dobrze ;)

Pogoń To My!
dziki
Kibic
Na forum od 8534 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 03/03/2007 19:18

WM napisał:  
race niepotrzebne...

bardzo potrzebne...spalic ten stadion whuj

DLA ZIOMÓW BRAT..DLA FRAJERNI KONFIDENT
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8155 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 03/03/2007 19:20
Pierdole to, w ogóle nie czuję przywiazania jakiekolowiek do tej drużyny, a żeby jeszcze było na co popatrzeć, to nie ma...och... Dobrze, że Pogoń to nie tylko piłka ;)

Dość tych brazyliczyków! baby Biała flaga

Ostatnio edytowany przez: Z daleka nie będzie widać, 3 marca 2007, 20:08 [1 raz(y)]

Z daleka nie będzie widać.
stahu
Kibic
Na forum od 8167 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 03/03/2007 19:21
lukassen - zawodnik z nr 6 - Felipe - zszedł ponieważ jako pomocnik lewy - wykonał w całym jego występie 1 (słownie : JEDEN) drybling - może i ośmieszył obrońce - ale jego dośrodkowanie - idealnie do bramkarza.

Thiago - 15 crossów - 15 strat, kręcili go jak chcieli - skandal, skandal skandal i nieporozumienie.

Tinga - może i tam pare razy szarpnął - ale to chyba środkowy pomocnik - nie wygląda - poziom słaba drużyna 2 ligi.

Edi - nie szło mu - chciał - ale nie wychodziło ale bez przesady - tylko dzięki niemu już kolejny rok gramy w 1. lidze

Diego i Otavio - bardzo dobra para stoperów - podobała mi się ich gra bardzo - to ich 1. mecz a grali już dobrze - a będzie tylko lepiej.

Lilo - to nie ten sam człowiek co biegał od lini do lini , dryblował , wrzucał, wyprzedzał - słabiutko

Amaral - pare razy pokazał że jest świetny - bardzo cenny zawodnik środka pola - przyda nam się nie raz

Celeban - waleczny , bez błedów , ładnie wyszedł na sam na sam - nie był na spalonym ale sędzia go odgwizdał (palił Elton)

Elton - no nie wiem czemu ale go nie trawie - co prawda nie boi się ostrej gry, walczy biega ale to jest napastnik a goli nie strzela

Skórski - to on grał ?

Grosicki - jak się na pełnej szybkości wjeżdża w pole karne dostaje piłke i gra ją do tyłu - nie rozumiem - chciał dobrze - nie wyszło - napewno najlepszy spośród wszystkich szczecińskich "talentów" typu Kowal , Stróz czy Skórski

Lrd
Moderator**
Na forum od 7640 dni

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 03/03/2007 19:23

dziki napisał:  

WM napisał:  
race niepotrzebne...

bardzo potrzebne...spalic ten stadion whuj

stadionu nie spalisz, ale ta akademia Nielota to chetnie moglbym puscic z dymem... tam duzo drewna dookola (w sensie doslownym i przenosnym... tj pilkarzy mam na mysli) to jakby zaczela gasnac zawsze sie podrzuci... i niech te bambusy spierdalaja banany wpierdalac... tylko do tego sie nadaja, bo do grania w pilke to raczej nie sa powolani... =/

Against modern wszystko!
inblu
Kibic
Na forum od 8306 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź - 03/03/2007 19:27

stasiek_2006 napisał:  
A wiecie coś może czy był jakiś dym na szczecinie bo jakoś o 18:30 jechało w chuj policji wydawało mi się że w stronę dworca ale nie jestem pewien ???

Jechali zabezpieczyc dworzec w Dąbiu

Goleniów z Pogonią
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768784107 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005