Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Rosa
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7687 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 16:29

niekompatybilny napisał:  

JuN napisał:  
pilkarze Pogoni obecni
w dresach i adidasach, przy wejsciu do kosciola rece w kieszeni i guma do zucia w buzi

no coment

To jest chyba zart? Naprawde przyszli w dresach? I zuli gumy?

Dokładnie rączki w kieszeni guma w buzi , czy to był dla nich przymus żeby tam przychodzić ? Jedyny Matlak , Peskovic i Matheus porządni ( Kaziu i Grzelak stali przed kościołem)

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
niekompatybilny
Kibic
Na forum od 7285 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 16:31

Rosa napisał:  

niekompatybilny napisał:  

JuN napisał:  
pilkarze Pogoni obecni
w dresach i adidasach, przy wejsciu do kosciola rece w kieszeni i guma do zucia w buzi

no coment

Dokładnie rączki w kieszeni guma w buzi , czy to był dla nich przymus żeby tam przychodzić ? Jedyny Matlak , Peskovic i Matheus porządni ( Kaziu i Grzelak stali przed kościołem)

Szok... A kibice? Duzo bylo osob? I czy potrafili sie lepiej zachować niz nasz "gwiazdki"

x-pack
Kibic
Na forum od 7763 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 16:36

JuN napisał:  
pilkarze Pogoni obecni

no coment

to jest ku...a skandal co za pajace zero szacunku ale sie zdenerwowalem wielkie gwiazdy !!

Szczecińska albo Zadna
Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 16:39

X-PACK napisał:  

JuN napisał:  
pilkarze Pogoni obecni

no coment

to jest ku...a skandal co za pajace zero szacunku ale sie zdenerwowalem wielkie gwiazdy !!

wiecie byc moze nikt im nie przekazal ze u nas zwyczai to wyjecie rak z kieszeni, mowi sie ze co kraj to obyczaj, moze nikomu nie przyszło do głowy by przekazac im te informacje, moze w brazylii inaczej zegna sie zmarłych....a moze to brak szacunku

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 16:41
Ludzi sporo. Kibice zachowali się tak jak przystało. W przeciwieństwie do naszych grajków którzy wyglądali jak by byli zmuszeni do przyjścia na pogrzeb i niewiedzieli chyba po co tam przyszli (nie wszyscy) . Tak jak już ktoś wspominał, dresy , guma , łapy w kieszeniach. Pewny nie jestem ale Kaziu z Grzelakiem nie weszli do środka bo już nie było miejsca. Antonio nie zaszczycił nas swoją obecnością.

Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 16:41

Valdes napisał:  

X-PACK napisał:  

JuN napisał:  
pilkarze Pogoni obecni

no coment

wiecie byc moze nikt im nie przekazal ze u nas zwyczai to wyjecie rak z kieszeni, mowi sie ze co kraj to obyczaj, moze nikomu nie przyszło do głowy by przekazac im te informacje, moze w brazylii inaczej zegna sie zmarłych....a moze to brak szacunku

Kur.. teraz to już się wku.... masakrycznie mamy im mowić jaki jest zwyczaj? a może to normalne mieć rece w kieszeni i zuć gume co? zastanów się tysiąc razy zanim coś napiszesz!!!!! w dupie z takimi pseudograjkami.

Pogoń To My!
Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 16:42

Rosa napisał:  

niekompatybilny napisał:  

JuN napisał:  
pilkarze Pogoni obecni

no coment

I Lilo jeszcze. Za to przebil wszystkich Daniel... oprocz gumy i rak w kieszeni widac bylo ze dobrze sie bawil. Na chwile weszli do kosciola i od razu odjechali. Jedynie Stepinski zostal.

Obrazek gif wstawiony na forum
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 16:50
dobrze ze nie przyszli w krotkich spodenkach i korkach

Pit.
Kibic
Na forum od 8038 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 17:04
ja tam myśle, że przyjście całości w dresach i wogóle to było odgórne założenie i za dresy nie należy winić zawodników (nie żebym ich stanowczo usprawiedliwiał, ale chyba żadnen z nas nie wie czyja to była decyzja). Juniorzy Pogoni tez byli w dresach i nikt z tego afery nie robi. Jednak z tymi gumami i rękoma w kieszeni to przesada, chcoaiż osobiście widziałem tylko żującego Cruza, więc nie wrzucał bym wszystkich do jednego wora.

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
szoterol
Kibic
Na forum od 7337 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 17:16
EDIT

Ostatnio edytowany przez: szoterol, 6 kwietnia 2006, 22:15 [1 raz(y)]

twoja smieszna poprzeczka jest pod moją nogą :)
Rosa
Kibic
Na forum od 7687 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 17:21
My (juniorzy) byliśmy w dresach bo taki był pomysł pana Baranowskiego

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 17:27
Kolejny znakomity pomysl naszego swietnego komentatora, jak dla mnie to nieporozumienie przychodzic na pogrzeb w dresie tym bardziej na pogrzeb takiej znakomitosci jaka bez watpienia byl Florian Krygier.

kaktus
Kibic
Na forum od 7578 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 18:12

Shooter napisał:  
A Peskovic to ze swoja szmula/zona czy z kim on stal :D albo bajerowal .

Ja pierdole wy poszliscie patrzyc na pogrzeb z kim bedzie peskovic i kogo bedzie bajerowal listosci ja pierdole !!

jarooo
Kibic
Na forum od 7419 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 18:18

Rosa napisał:  
My (juniorzy) byliśmy w dresach bo taki był pomysł pana Baranowskiego

Pomysly tego pana sa zawsze doskonale...... szkoda slow

maluch69
Kibic
Na forum od 7901 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 18:39
I co z tego, ze byli w dresach, wazne, ze byli!! Po co wy tam poszliscie? Ogladac kto jak sie zachowuje, jak jest ubrany, co robi?
Co do zachowania samych pilkarzy to sie nie wypowiadam bo tego nie widzialem. Moze tak jak juz tu ktos napisal nie wiedzieli jak sie zachowac.

miejsce na Twoja reklame.
Plum
Kibic
Na forum od 7869 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 19:02
Zatrzymałem się na chwilę, i zastanowiłem się, nad tym co się dzieję.
Oczywiście, można się spierać czy zachowanie piłkarzy było dobre, czy złe. Czy dresy to ich pomysł, czy klubu itd. Ale to nie jest istotne, Ci ludzie nie znali Floriana Krygiera. Ważne jest natomiast to,że przybyli kibice.
Hasło już oklepane, ale Pogoń to my, nie ci piłkarze. Ważne, że przybyli kibice, sami, z własnej woli, przybyli by uczcić Jego pamięc.
Tak zastanawiałem, jak wyglądać będzie najbliższy mecz, liczę,że będzie panowała na nim opdpowiednia atmosfera, że w jakiś sposób oddamy cześć.
Przypomniał mi się mecz, z Groclinem, rok temu. I myślę czy nie można by po meczu zoorganizować podobnego marsz kibiców, by pójść zaplanic znicz, chwilę się zastanowić... nie wiem czy jest to dobry pomysł, ale skoro jest to forum, to można o tym podyskutować...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Mancano_Dati
Kibic
Na forum od 7908 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 19:13
to co zobaczyłem śmiechu warte !!!! miałem chęć nawet coś powiedzieć, ale przeciez nie zrozumieją :/ śliczne dresiki, rączki w kieszeni i totalna zlewa z powagi sytuacji !!! Mało tego, w ogóle nie zamierzali iść w stronę miejsca gdzie został pochowany Florian Krygier, zamiast dołączyć do marszu, poszli spokojnie jak gdyby nic do autokaru... brak słów...

POGOŃ TO MY !

szoterol
Kibic
Na forum od 7337 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 19:41
EDIT

Ostatnio edytowany przez: szoterol, 6 kwietnia 2006, 22:13 [1 raz(y)]

twoja smieszna poprzeczka jest pod moją nogą :)
STARGARD_FC
Kibic
Na forum od 7514 dni

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 19:58

Shooter napisał:  

kaktus20 napisał:  

Shooter napisał:  
A Peskovic to ze swoja szmula/zona czy z kim on stal :D albo bajerowal .

Ja pierdole wy poszliscie patrzyc na pogrzeb z kim bedzie peskovic i kogo bedzie bajerowal listosci ja pierdole !!

O co ci kur** typek chodzi?? pytam co to była za panienka z Peskovicem a ty tu kur** sie wysilasz...:/

[Dejvi: radze się uspokoić, jeśli już piszesz brzydkie słowa to rób to tak jak poprawiłem.]

to mogles podejsc i zapytac

Ostatnio edytowany przez: STARGARD_FC, 6 kwietnia 2006, 22:12 [1 raz(y)]

Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!

Obrazek jpg wstawiony na forum
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Kibice Pogoni! Idziemy na pogrzeb Floriana Krygiera! - 06/04/2006 20:13
Dajcie sobie spokoj z klotniami i glupimi tekstami przynajmniej w tym temacie.

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768810891 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005