Swoją drogą jakt taki Amaral to zobaczy to jego powrót do Europy może wprowadzić go w niezłe kompleksy
No i dobrze może zechce wyjechać stąd szybciej i zabrać ze sobą reszte stada Dobrze by się stało
Osobiście wolę z ambicją grającego Amarala niż polskiego lenia i przekręta handlującego meczami ,w duchu śmiejącego się z kibiców i na pewno nie jestem odosobniony w tym poglądzie.
Wygląd stadionu Górnika raczej nie jest powodem do jakiejkolwiek dumy a świadczy raczej o czymś zupełnie odwrotnym.
Jak to mozliwe ze Gornik dostal licencje na gre w ekstraklasie z takim zabytkiem, powinien zostac zdegradowany do 4 ligi, i od nowa sie budowac jak GKS,wstyd zeby w pierwszej lidze byly takie stadiony,tym bardziej ze reszta sie ``buduje`` Polonia czy Zaglebie a w takim Zabrzu nic sie nie dzieje...
Nie przesadzac? tam ponad polowa stadionu to sa ławki jakies murki itp wiec o czym my tu mowimy w profesjonalnie zarzadzanej lidze, taki stadion? zobacz jak to wyglada,ruina, i tak bedzie bedzie dluuugi dlugi czas, bo niema kasy na nic inne kluby jakos sie organizuja,planuja inwestycje,rozbudowuja sie a w Zabrzu? Nawet murawy niemoga przygotowac na czas...jakby nie mogli 2tyg temu zaczac odsnierzac tylko kilka dni temu 2 i 3 liga co innego.Ale 1 liga jest wizytowka naszego kraju! Oni zamiast isc do przodu jak wiekszosc to sie cofaja,od kilku lat niewidzialem zeby cos ruszylo z budowa tego stadionu. To samo moge powiedziec o Ruchu Chorzow(naszczescie 2 liga) czy Slasku Wroclaw(sektor dla przyjezdnych) zreszta mozna by tak sie do kazdego klubu przyczepic, mi chodzi tylko o Gornik Zabrze,stadion ruina i tyle. Rozumiem brak kasy itp. Ale jakim cudem oni dostali licencje?? obejrzyj sobie kilka fotek to zmienisz zdanie.
... zdegradowany to powinienes zostac ty , ale watpie ze mozna zejsc ponizej twojego poziomu pizdeczko ....
byles wogule na stadionie imienia Adolfa
p.s. dlaczego tu piszesz ze "naszczescie" Ruch gra w drugiej i Slask tez.... a w temacie MOJA WYMARZONA PIERWSZA LIGA zamieszczasz je obie w TWOJEJ PIERWSZEJ LIDZE
czyz bys byl jedna z tych dwulicowych rur ?!?!
Ostatnio edytowany przez: malolat_ps, 16 marca 2006, 12:28 [1 raz(y)]
Jak to mozliwe ze Gornik dostal licencje na gre w ekstraklasie z takim zabytkiem, powinien zostac zdegradowany do 4 ligi, i od nowa sie budowac jak GKS,wstyd zeby w pierwszej lidze byly takie stadiony,tym bardziej ze reszta sie ``buduje`` Polonia czy Zaglebie a w takim Zabrzu nic sie nie dzieje...
Nie przesadzac? tam ponad polowa stadionu to sa ławki jakies murki itp wiec o czym my tu mowimy w profesjonalnie zarzadzanej lidze, taki stadion? zobacz jak to wyglada,ruina, i tak bedzie bedzie dluuugi dlugi czas, bo niema kasy na nic inne kluby jakos sie organizuja,planuja inwestycje,rozbudowuja sie a w Zabrzu? Nawet murawy niemoga przygotowac na czas...jakby nie mogli 2tyg temu zaczac odsnierzac tylko kilka dni temu 2 i 3 liga co innego.Ale 1 liga jest wizytowka naszego kraju! Oni zamiast isc do przodu jak wiekszosc to sie cofaja,od kilku lat niewidzialem zeby cos ruszylo z budowa tego stadionu. To samo moge powiedziec o Ruchu Chorzow(naszczescie 2 liga) czy Slasku Wroclaw(sektor dla przyjezdnych) zreszta mozna by tak sie do kazdego klubu przyczepic, mi chodzi tylko o Gornik Zabrze,stadion ruina i tyle. Rozumiem brak kasy itp. Ale jakim cudem oni dostali licencje?? obejrzyj sobie kilka fotek to zmienisz zdanie.
... zdegradowany to powinienes zostac ty , ale watpie ze mozna zejsc ponizej twojego poziomu pizdeczko ....
byles wogule na stadionie imienia Adolfa
p.s. dlaczego tu piszesz ze "naszczescie" Ruch gra w drugiej i Slask tez.... a w temacie MOJA WYMARZONA PIERWSZA LIGA zamieszczasz je obie w TWOJEJ PIERWSZEJ LIDZE
czyz bys byl jedna z tych dwulicowych rur ?!?!
We wczesniejszym poscie napisalem ,ze chodzi mi o aspekt CZYSTO PILKARSKI,a nie jakie to sa kluby co sobą prezentuja,i jakich maja kibicow. Moja wymarzona liga obejmuje te 2 zespoly,ze wzgledu na emocje sportowe(znany klub) i poza sportowe(goscie przyjezdni),ale jesli chodzi o forme czysto pilkarska nie widze ich w 1 lidze, co to wszyscy musza lubic i szanowac to samo? ty masz takie zdanie-ja inne.....
p.s Do mojej ``wymarzonej 1-ligi`` wybralem tez Motor,Zaglebie Sosnowiec czy Lechie a czy mam cos przeciwko nim? NIE bo maja stadiony odpowiednie do rozgrywanych meczy w lidze,pokolei 3 liga,2 liga,2 liga. a Stadion Gornika na chwile obecna miesci sie pomiedzy 2 a 3 liga.A Degradacja bylaby ostatecznoscią i zarazem nauczka jakim cudem kluby typu Lech,Gornik,Cracovia dostaly licencje? W innych krajach odrazu podejmuja konkretne dzialania- Anglia,Francja,Wlochy czy nawet Urugwaj gdzie przerwali rozgrywki przez smierc kibica....a u nas? nigdy nie bedziemy profesjonalna liga jezeli bedziemy co roku przepychac takie ``stadiony`` i na sile ``warunkowo`` przyznawac licencje.
Odp: Górnik Zabrze-Pogoń Szczecin - 16/03/2006 14:12
Sobotni mecz z Pogonią Szczecin odbędzie się. Co prawda policja miała ogromne zastrzeżenia do stanu obiektu na Roosevelta i nie bardzo chciała wydać zgodę na dopuszczenie go do użytku, jednak decyzje podejmuje prezydent Zabrza. Jerzy Gołubowicz we wtorek odwiedził obiekt, decyzję oficjalnie podejmie dziś, jednak z informacji "Sportu" wynika, że będzie ona dla Górnika pozytywna. - Policja była także w środę. Usunęliśmy wszystkie usterki. Na obiekcie cały czas pracują ludzie, którzy spontanicznie chwycili za łopaty. Jesteśmy im bardzo wdzięczni - mówi prezes Górnika, Jerzy Frenkiel. - Gramy na pewno.
Odp: Górnik Zabrze-Pogoń Szczecin - 16/03/2006 17:11
No to gramy U nas w Zabrzu wszyscy sie ciesza ze mecz sie odbedzie, bo nie jest tajemnica ze ta runde Pogoń ma stracona na aklimatyzacje i wogole...chociaz nawet nie wiem czy tylko ta runde bo moze i kilka nastepnych sezonow bo chyba spora czesc z tej brazyliany to zawodnicy dosyc przecietni(tylko takie moje przypuszczenie ). Murawa do dobrych nie nalezy ale w porownaniu do tech na jakich grali w meczach Korona-Legia czy Zaglebie-Korona to da sie grac U nas w druzynie nastroje dobra po inauguracji z Cracovia i wygranym sparingu z Podbeskidziem...Nikt z druzyny nie narzeka na kontuzje W jakiej ilosci macie zamiar przyjechac do Zabrza ? :>:> HEHE...Koza bedziesz mial 'mile' powitanie w Zabrzu
Odp: Górnik Zabrze-Pogoń Szczecin - 16/03/2006 17:24
dobrą opcją w zaistniałej sytuacji powinien być sparing w sobote/niedziele na Twardowskiego (najlepiej z którymś z 2-go ligowców). Lepszej murawki na sparing chyba nie znajdziemy w ten weekend, chociaż znając Ptaka, woli grać na jakimś zmrożonym polu w Gutowie.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Górnik Zabrze-Pogoń Szczecin - 16/03/2006 17:28
no mogi by zagrać sparing w Szczecinie nie w Gutowie.choć moze nie pozwolą grać, zeby murawa sobie porosła jeszce.zobaczymy...oby zagrali sparing a miejsce sie zobaczy(oby w Szczecinie)
No to gramy U nas w Zabrzu wszyscy sie ciesza ze mecz sie odbedzie, bo nie jest tajemnica ze ta runde Pogoń ma stracona na aklimatyzacje i wogole...chociaz nawet nie wiem czy tylko ta runde bo moze i kilka nastepnych sezonow bo chyba spora czesc z tej brazyliany to zawodnicy dosyc przecietni(tylko takie moje przypuszczenie ). Murawa do dobrych nie nalezy ale w porownaniu do tech na jakich grali w meczach Korona-Legia czy Zaglebie-Korona to da sie grac U nas w druzynie nastroje dobra po inauguracji z Cracovia i wygranym sparingu z Podbeskidziem...Nikt z druzyny nie narzeka na kontuzje W jakiej ilosci macie zamiar przyjechac do Zabrza ? :>:> HEHE...Koza bedziesz mial 'mile' powitanie w Zabrzu
Tysiąc moze dwa zalezy czy będzie padać śnieg Pozdrawiam
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768810887 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.