nie wiem czy pocalujemy czy nie napisalem tylko to co przeczytalem w gazecie. Podobno na Clearexie czesc osob nie zostala wpuszczona...ja zreszta takich nie widzialem co by pod hala stali, a sam przyszedlem wowczas cos kolo 10 minuty meczu. Z drugiej strony duza czesc ludzi stala na gorze i na dole i nikt problemow nie robil. Tak wiec chyba nie ma co sie obawiac...ale tak jak mowie, pisalem to co napisala Wyborcza.
"W¶ród pięknych kwiatów rosn± te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
ja po pierwszy meczu na którym byłem a była to wygrana 7-3 z Clearex stwierdziłem ze niezabraknie mnie już na żadnym meczu ale akurat w ten piatek mam studniówkę wię cniebede niestety ale w nastepncyh stawię się napewno pzdr i gło¶nego dopingu
jakie debile kur... teraz wymy¶lili sobie bilety (( widze ze kazdy chce zarobic ..ale nie robcie tego na koszt kibicow i wiernych fanatykow Szczecińskiej Pogoni...
5 złotych żałujesz (czy tam 3)? Maj±tek to to napewno nie jest...
To normalne że chc± zarobić, z czego¶ utrzymać klub trzeba, a z hajsem się tam chyba nie przelewa. Wła¶nie dziwiło mnie że wstęp na Clearex był za frajer...
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Je¶li nie, to nie rozwiniesz się...'
jakie debile kur... teraz wymy¶lili sobie bilety (( widze ze kazdy chce zarobic ..ale nie robcie tego na koszt kibicow i wiernych fanatykow Szczecińskiej Pogoni...
To normalne że chc± zarobić, z czego¶ utrzymać klub trzeba, a z hajsem się tam chyba nie przelewa. Wła¶nie dziwiło mnie że wstęp na Clearex był za frajer...
Nie tylko z Clearexem byl wiazd za darmo, wiec nie rozumiem czemu tak nagle zbieraja kase, bo zrobiło sie duuze zainteresowanie, czy to poprostu plota, ze za wiazd sie płaci .... choc jak mowisz taka kasa mozemy ich lekko wesprzec...Pozdro
Nie tylko z Clearexem byl wiazd za darmo, wiec nie rozumiem czemu tak nagle zbieraja kase, bo zrobiło sie duuze zainteresowanie, czy to poprostu plota, ze za wiazd sie płaci .... choc jak mowisz taka kasa mozemy ich lekko wesprzec...Pozdro
Pieniadze bede zbierane poneiwaz bedzie duze zainteresowanie kibicow, 5zl to nie jest jakas wielka suma .. nie zapominajmy ze jest to hala reprezentujaca Pogon wiec jak bedzie 1000 masek* 5 wychodzi 5 000, i za to mozna juz naprawic przysznice
ja po pierwszy meczu na którym byłem a była to wygrana 7-3 z Clearex stwierdziłem ze niezabraknie mnie już na żadnym meczu ale akurat w ten piatek mam studniówkę wię cniebede niestety ale w nastepncyh stawię się napewno pzdr i gło¶nego dopingu
poza tematem kolega jest z lo 7 ?
nie z LO4 a czemu pytasz :>
a tak bo myslalem ze bedziesz mial 100 dniowke z moim kolesiem ale on jest z lo 7
Jeżeli te 5zl jest dla was takie istotne to zostańcie lepiej w domu...
a czemu decydujesz za innych ? moze dla ciebie 5zł nie jest istotne ale zapewniam cie ze dla wielu osob jest...........pozdro
zawsze można zrezygnować z 1 browarka (bilet ulgowy 3zl)...bez przesady na net stać a na bilet ulgowy nie? Nie wiem kto poinformował o biletach z tego co sie orjentuje to było to co łaska(ale nie mniej niż2zl )
do zobaczenia na hali.
Pozdro
edit: mowiłem o tych którzy narzekaja w tym temacie.Oboje mamy po częsci racje w moim odczuciu.Bez odbioru.
Ostatnio edytowany przez: kijevo, 10 lutego 2006, 16:01 [1 raz(y)]
Jeżeli te 5zl jest dla was takie istotne to zostańcie lepiej w domu...
a czemu decydujesz za innych ? moze dla ciebie 5zł nie jest istotne ale zapewniam cie ze dla wielu osob jest...........pozdro
zawsze można zrezygnować z 1 browarka (bilet ulgowy 3zl)...bez przesady na net stać a na bilet ulgowy nie? Nie wiem kto poinformował o biletach z tego co sie orjentuje to było to co łaska(ale nie mniej niż2zl )
do zobaczenia na hali.
Pozdro
a co ty myslisz ze kazdy ma net-a ? i na futsal chadza tylko kibice udzielajacy sie w internecie ? pozatym nie mowimy tu o bilecie ulgowym tylko za 5zł a to chyba jakas roznica ..........pozdro
to nawet i ja rusze swe leniwe witki, G. szykuj sie na borewicza
ano szykuje sie, juz mam Browarewicza
swoja droga za "co laska" mialem wrzucic dychacza, a za bilet piatak? Czy im sie to oplaci?
Jak oni licza 850 osob? Chyba nie mysla ze bedziemy na krzeselkach siedziec , zmiesci sie 2x tyle. Takze, kto glodny - w tej przerwie zimowej - footballu i otoczki z nim zwiazanej, walic na hale i oczywiscie przygotowac gardelka na wymiane.
Srbijo - Izvinjavamo se za naąu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomy¶lałby, że to wła¶nie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To wła¶nie ludzie cechuj±cy się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768822932 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.