Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Podgrzewana murawa na Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Boryna
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7417 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 08/02/2006 15:57
Kopiuj ----wklej :D

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 09/02/2006 14:03
No i snieg pada,kiepsko widze ta nowa murawe znowu bedzie przerwa w montazu....

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
--
Kibic
Na forum od 8718 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 09/02/2006 19:03
wlasnie widze z okien domu, ze na stadionie jupitery sie pala, czyli cos tam ruszyli, ciekawe jak dlugo bede sie grzebac...

Stanisław Grzesiuk
Kibic
Na forum od 7592 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 09/02/2006 19:12

bartollo napisał:  
wlasnie widze z okien domu, ze na stadionie jupitery sie pala, czyli cos tam ruszyli, ciekawe jak dlugo bede sie grzebac...

Byłem na stadionie. Na płycie zalega warstwa śniego-lodu, a robotnicy ogarniają plac budowy z błota i doprowadzają rurę grzewczą do boiska. Nieciekawie sie zanosi. Za oknem śnieg i do tego prognozy które przewidują mróz i brak poprawy pogody.

AS.
Kibic
Na forum od 7753 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 14/02/2006 22:34
Z dzisiejszych zdjęć widać że dalej mają w dupie wszystko i wszystkich. Piękna pogoda i 8 (słownie osiem) osób z łopatami odgarnia śnieg. Smiech na sali.

POGOŃ SZCZECIN
inblu
Kibic
Na forum od 8306 dni

**

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 14/02/2006 22:57
Napewno wielu kibicow bylo by chetnych do pomocy przy odsniezaniu. Ale po co !? Cos czuje ze z takim tempem nie zdaza. :(

Goleniów z Pogonią
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 14/02/2006 23:08
Mam pytanie, co sie stanie jezeli nie zdaza z odnowieniem murawy do 7 marca? Tylko bez zadnych glupich wpisow jedno konkretne pytanie i konkretna odpowiedz - mecz przelozony? odwolany? przeniesiony? walkower? bo te wiadaomosci dotyczace stanu murawy nie napawaja optymizmem.....

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
niekompatybilny
Kibic
Na forum od 7285 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 14/02/2006 23:09

INBLu napisał:  
Napewno wielu kibicow bylo by chetnych do pomocy przy odsniezaniu. Ale po co !? Cos czuje ze z takim tempem nie zdaza. :(

Hehe juz to widze. 10 tys osob przyjdzie z łapatami to sie wyrobimy w 2 dni :D I pośpiewamy sobie... A jak powiedza ze murawa jest zbyt zmrozona zeby mozna było cokolwiek robić to wszyscy bada chuchać i sie ziemia rozgrzeje;]

Randall McMurphy napisał:  
Mam pytanie, co sie stanie jezeli nie zdaza z odnowieniem murawy do 7 marca? Tylko bez zadnych glupich wpisow jedno konkretne pytanie i konkretna odpowiedz - mecz przelozony? odwolany? przeniesiony? walkower? bo te wiadaomosci dotyczace stanu murawy nie napawaja optymizmem.....

A)Przełożyć to bedzie raczej cieżko bo PZPN tak "bystro" zaprojektował terminarz że nie ma wolnych terminów...
B)Odwołany to moze być ale w Szczecinie. Raczej przelożony niz odwołany.
C)Przeniesony Mysle ze to jest narazie najbardziej logiczne wyjscie (o ile murawa nie bedzie gotowa)
D)Walkower? Raaczej nie! Bo chyba nikt by do tego niedopuscił... Chyba lepiej zagrać w Lubinie niz oddać za frajer...

kosmos22
Kibic
Na forum od 7279 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 14/02/2006 23:50
nie wiem ale fajnie że ktoś się wreszcie obudził i zobaczył że mecze z Zagłegiem i Amicą trzeba grać nie w Szczecinie może zagrać to na Legii

SISMIC
Kibic
Na forum od 7709 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 15/02/2006 09:27

kosmos22 napisał:  
nie wiem ale fajnie że ktoś się wreszcie obudził i zobaczył że mecze z Zagłegiem i Amicą trzeba grać nie w Szczecinie może zagrać to na Legii

Ciekawe co jeszcze...? Mecz prawdopodobnie zostanie rozegrany we Wronkach.

Ostatnio edytowany przez: SISMIC, 15 lutego 2006, 09:37 [1 raz(y)]

Szczecińska albo żadna!
chrisxx
Kibic
Na forum od 8604 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 15/02/2006 14:09

Power napisał:  

kosmos22 napisał:  

Niech Antos podstawi ze 3 specjale + darmowy wstep a moze byc fajnie:P
A tak na serio to az szkoda patrzec ze w Poznaniu murawa juz dawno jest gotowa a u nas jak zwykle wszystko pod gore:/

niekompatybilny
Kibic
Na forum od 7285 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 15/02/2006 16:59
"- Wiem, ale muszę być optymistą. Na trawę też są sposoby. Nie będzie miała wyboru. Ukorzeni się szybciej - twierdzi Marek Dutkiewicz z "Zielonej Architektury"."

To mnie troche rozsmieszylo;p

pit26
Kibic
Na forum od 8283 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 15/02/2006 17:32
tak na marginesie, ponizej macie adres e-mail do firmy zielona architektura, to tak na wszelki wypadek jakby ktos mial ochote wyrazic opinie na temat tempa ich pracy...

[email protected]

mozna tez uzyc formularza z ich strony: http://zielonaarchitektura.pl/kontakt.php

Vi kommer sammen!
Danske liv... Odense...
Steryd
Kibic
Na forum od 8823 dni

**

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 15/02/2006 19:18
Jesli runda nie pojdzie tak dobrze, jak to obiecuje Antonio, to bedzie na co zgonic.
Zamieszanie, zawirowania, nerwy, mecze na neutralnym obiekcie. To wszystko ma wplyw na wyniki i postawe na boisku.

olaboga

1948
Boryna
Kibic
Na forum od 7417 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 15/02/2006 20:00
Własnie pada snieg, czuje choc jestem optymista ze czarny scenriusz sie tutaj sprawdzi:/ nie uda sie nam zagrac tych meczy u siebie....tak na to czekam i jak sobie pomysle ze moze nie wypalic to ogarnia mnie złosc a potem chce mi sie płakac.......trzymam kciuki zeby sie udało .....

•.¸ (`'•.¸ * ¸.•'´) ¸.•'´) •.
«´•.¸ ¸POGOŃ,..¸ ¸.•`»
(¸.•'´ (¸.•'´
fenster
Kibic
Na forum od 8579 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 15/02/2006 21:17
Juz gdy rozpoczynał się przetarg przewidywałem że wygra go polska firma a nie ta niemiecka.
Wiadomo przecież od kogo bedzie łatwiej wziąśc w łapsko i dogadać się.
Jedno jest prawie pewne nasza narodowa cecha w postaci "jakoś to będzie" i typowa polska wyobrażnia<zima w zimie?- no tego niedało się w rzeczy samej za nic przewidzieć- nieprawdaż?> dała znowu znać o sobie.
Gdyby to była szanująca się firma która dba o swój wizerunek, to widząc zaistniałą sytuacje sprowadziła by balony nadmuchiwane ciepłym powietrzem i w dwa,trzy dni rozmroziła podłoże. Pomimo tego że inwestycja pewnie stała by się przez to nieopłacalna wizerunek firmy jako solidnej i niezawodnej nie tylko by nie stracił a zyskał i pewnie w niedlugim czasie zrekompensował by straty z tej inwestycji .No tak ale panowie ze "Zmrożonej Architektury" wolą pomstować na prognozę pogody(ciekawe jakiej oni słuchali ,bo na większości stacji metorologiczych na świecie już w listopadzie przewidywano bardzo mrożną zimę) i sprzedawać nam inne tanie kawałki o pechu czy nie wiadomo czym jeszcze.
Szefowie "Zmrożonej Architektury" mówią o tym że w Szczecinie było -19 i że tyle to nie było ...ho,ho ...a może jeszcze dłużej.Ciekawe co by zmienił fakt gdyby było tylko -8? Pewnie w takiej temperaturze to już powstaje wiosenne błotko i kwitną przebiśniegi?!Taka temperatura w Szczecinie jest praktycznie w każdą zime.
A nasz UM łaskawie przedłuża termin inwestycji do 10 marca!!Czyżby koperta czy tylko miłosierdzie nad pechem jaki dotknął niczemu niewinną polską firmę ??

Nie dziwie się Ptakowi że pewnych rzeczy ma juz dośc bo to co wyprawia się w tym kraju to jest żałosne ponad miare.W niemczech za taką bezmyślność i brak profesjonalizmu płaci się odpowiednie(ogromne) odszkodowania a firma wypada z gry na rynku.W Polsce skończy się na kilku kopertach na zatuszowanie sprawy i po kłopocie.

RĘCE OPADAJĄ!!

Obrazek jpg wstawiony na forum
AS.
Kibic
Na forum od 7753 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 15/02/2006 21:43
Czyżby koperta czy tylko miłosierdzie nad pechem jaki dotknął niczemu niewinną polską firmę ??

Zdecydowanie stawiam na KOPERTE !!!

POGOŃ SZCZECIN
Zbylu
Kibic
Na forum od 7450 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 15/02/2006 22:21

Power napisał:  

kosmos22 napisał:  

oby to byl jeden mecz

Obrazek gif wstawiony na forum
RAFek
Kibic
Na forum od 8883 dni

**

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 15/02/2006 23:15

pit26 napisał:  
tak na marginesie, ponizej macie adres e-mail do firmy zielona architektura, to tak na wszelki wypadek jakby ktos mial ochote wyrazic opinie na temat tempa ich pracy...

[email protected]

mozna tez uzyc formularza z ich strony: http://zielonaarchitektura.pl/kontakt.php

cytat dodajmy z v.pl -> nie żebym był przewrażliwiony - ;) co nie Cobra_S ;) -> żart -> nie odp ;)

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
AL
Kibic
Na forum od 7448 dni

Odp: Czy będzie fotorelacja z remontu płyty? - 15/02/2006 23:35
Mam podobne zdanie jak fester,(gdyby no wlasnie "gdyby" Polska byla normalnym krajem dawno juz byloby po problemie,ale...) jest tak jak jest,i tak szybko sie nie zmieni(mam nadzieje ze sie myle). Licze na lepsze jutro !!! Tyle w tym temacie.

Kocham Cie Polsko !!!

Pozdro

CENTRALNY WOJSKOWY KOCHANY SPORTOWY
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768815242 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005