Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 23/07/2005 11:51
Skład będzie pewnie taki jak na wczorajszym sparingu między sobą czyli
Fabiniak - Tavares - Julcimar - Batata - Łabędzki - Elokan - Kazmierczak - Trałka - Grzelak - Edi - Milar
Fabiniak - Tavares - Julcimar - Batata - Łabędzki - Elokan - Kazmierczak - Trałka - Grzelak - Edi - Milar
Pewnie tak tylko ja bym zrobil mala korekte Edi w miejsceTralki a w ataku Divecki.
Pewnie tak tylko ja bym zrobil mala korekte Edi w miejsceTralki a w ataku Divecki.
A ja bym zamiast Diveckiemu dał szanse od 1 minut Bugajowi, mysle ze wyszlo by to na dobre.
Wlasnie niedlugo wychodze do kumpla, maly melazn a potem jade do Gdyni na Arka - Legia, mam nadzieje ze uda mi sie obejrzec mecz i zebym wrucil caly i zdrowy, minus ze trzeba bedzie siedziec z arka na sektorze ale bede wspieral Legie w duchu
P.Pietrzak bierz pan przyklad ze mnie to wygryamy z Wisla tylko zapamietaj pan pozniej dzieki komu ta wygrana i prosze na konferencji podac moj NICK bo wiem co pisze mimo spozytych %....dobra top sklad juz mamy teraz co innego na meczu 10tys. i doping od 1min do 90min tak jak to bylo z Sigma w koncowce i jedziemy z nimi Najwazniejsze zeby dobrze zaczac sezon a jezeli w zeszlym sezonie wygral;ismy z nimi 2:0 to dlaczego nie teraz Dobra koncze i nie zasmiecam mimo iz to zrobilem do zobaczenia we Wtorek....Zdzieramy gardla!!
no zobaczym jak to bedzie we Wtorek ale jestem pozytywnie nastawiony, zreszta jak zawsze, chyba kazdy z nas wierzy w zwyciesto, nawet jezeli niby nie ma szans
Wlasnie niedlugo wychodze do kumpla, maly melazn a potem jade do Gdyni na Arka - Legia, mam nadzieje ze uda mi sie obejrzec mecz i zebym wrucil caly i zdrowy, minus ze trzeba bedzie siedziec z arka na sektorze ale bede wspieral Legie w duchu
A pojechał pojeb do Gdyni sam byłem tego świadkiem
Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 24/07/2005 17:18
No i sie zaczelo...
Arka - Legia po 10 minutach 0:0. W Arce Lawa i Nicinski. Przewaga Legii bo Arka wyraznie stremowana. Stadion nabity po brzegi. Wiadomo bylo by lepiej gdyby na trybunach byla (L)
30 min. Mecz sie wyrownal. Legia rozczarowuje. Po jednej dobrej sytuacji. W Liegii aktywny Karwan w Arce Imeh. Doping sredni.
35 min. Arka w 10 po czernonej dla Imeha.
45 min. 0:0. W sumie nic ciekawego. Po stracie Imeha Arka paradoksalnie smielej zaatakowala. Fatalne pudlo Klatta kreowanego na gwiazde i nastepce Saganowskiego.
60 min. Nic sie nie dzieje. Legia ma optyczna przewage z ktorej zupel nic nie wynika. Poprzeczka dla Arki.
Na pocztku II polowy.
Koniec. 0-0. Mecz slaby. Legia bez formy. Arka pod koniec obrona czestochowy. Nowi w Legii slabo zarowno Klatt jak i Szalachowski. Podobal mi sie Janczyk ktory zmienil Szalachowskiego. Dwa razy ladnie zakerecil obroncami.
Ostatnio edytowany przez: muniek, 24 lipca 2005, 18:56 [5 raz(y)]
Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 24/07/2005 18:24
Taki se skład może być:
Fabiniak
Teverez-Julcimar-Celeban-Michalski
Elokan-Kaźmierczak-Łabędzki-Grzelak
Milar-Edi(Bugaj)
Zobaczymy,wszystko zależy od Pietrzaka Oby Pogoń wygrała!!!!
Pogoń nasza ukochana,chociaż jest importowana.BRASIL
Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 24/07/2005 18:57
Kur.. wiedziałem, że tak będzie...Legia zawsze ma słaby początek.
Muszę zobaczyć skróty bo z relacji internetowej wydawało się , że Klatt wcale tak źle nie zagrał.
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 24/07/2005 19:15
Strasznie slabo Legia zagrala, nikt sie nie wyroznial z ataku (Klatt jakos bezmyslnie caly czas, jedna setke mial i spieprzyl, reszta podobnie bez pomyslu i slabiutko), w obronie dobrze Choto. Arka tez grala slabiutko, naprawde nic specjalnego
mam nadzieje ze we wtorek Pogon pokaze sie z lepszej strony niz 2 ww. druzyny dzisiaj
Odp: Inauguracja: Pogoń-Wisła Płock - 24/07/2005 19:57
ciekawe czy to Listek czy jakiś inny poj*b wymyślił tych ochroniarzy po meczu przy sędziach...wyglądało to fatalnie i żenująco,kolejny kompromitujący pomysł PZPNu...
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Taki se skład może być:
Fabiniak
Teverez-Julcimar-Celeban-Michalski
Elokan-Kaźmierczak-Łabędzki-Grzelak
Milar-Edi(Bugaj)
Zobaczymy,wszystko zależy od Pietrzaka Oby Pogoń wygrała!!!!
Michalski to raczej jest prawy obronca a nie lewy ...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768852231 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.