Jestem ZA! Podać nr konta? hehe a tak poważnie to może napiszę jakiś felieton w tym stylu, a może serię felietonów. Pozdrawiam Czarną postać oraz Człowieka w bieli...
Odwalcie sie od Pokemona bo to moj kumpel wiec jak cos do niego macie to wezcie sie odwalcie.
P.S. On nie ma 10 lat
o kurcze juz trzese porami !!! zapewne pokemon ma on 8 lat lub mniej !!! Tylko prosze cie ktos gdy bedziesz mnie bil z pokemonem to nie używajcie kabla od pilota i przedluzacza od pily !!! bo ja sie tego strasznie boje !!! PROSZĘĘĘĘĘĘĘĘ
wie może ktoś z was ile kosztuje dojazd do wałcza czy jak tam mozna dojechać,i coś jeszcze otym wyjeżdzie
do Wałcza dojedziesz PKSem do Torunia, cos kolo 11 wyjezdza ze Szczecina codziennie. wiecej info na PKSie a koszt hmm mysle ze spokojnie w 20zl w jedna strone sie zalapiesz ale nie na 100%
Odp: Sparingi przed sezonem 2005 - 20/01/2005 10:20
Tytułem wstępu:
Za wypowiadanie się nie na temat wszyscy powinniście być zablokowani - teraz już razem ze mną )) Tematem tego forum jest:
"Sparingi przed sezonem 2005"!
------------
Na temat:
Niezły wynik w tym 1-szym sparingu - ciekawe jak będzie dalej. Kolejny przeciwnik jest przecież bardzo mocny. Szkoda, że akurat z dobrą drużyną spotykamy się już teraz. Gdyby mecz był za 2-3 tygodnie moglibyśmy już coś powiedzieć o wiosennych aspiracjach Pogoni.
POGOŃ-GROCLIN W SZCZECINKU - 21/01/2005 20:55
MECZ POGOŃ-GROCLIN ODBĘDZIE SIĘ W SZCZECINKU, 27 STYCZNIA-CZWARTEK O GODZINIE 14.30
LEGIONIŚCI ZE SZCZECINKA ZAPRASZAJĄ WSZYSTKICH POGONIARZY!!!!!!!!
Odp: Sparingi przed sezonem 2005 - 24/01/2005 14:19
(...)Występ tych zawodników przewidziany jest we wtorkowym sparingu rezerw Pogoni z Victorią Przecław. Planowana godzina meczu w Szczecinie 14.30. Jeżeli warunki pogodowe nie pozwolą na rozegranie spotkania, mecz odbędzie się o godz.14-tej na sztucznej trawie w Policach.
ma ktoś pewne źródło, czy ten sparing napewno będzie w Policach?
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Sparingi przed sezonem 2005 - 25/01/2005 19:02
co do tych nowych co dzisiaj grali w sparingu rezerw: ten Marco to jeszcze coś grał (chociaż zawalił drugą bramke), ale i tak nic tu po nim, bo poprostu obecni obrońcy z pierwszego składu są lepsi. Czytając news na stronce, doczytałem się że był testowany jeszcze jakiś napastnik...,za bardzo się chyba nie popisał, bo nie pamiętam żadnej akcji w jego wykonaniu...
"+" dla Rodrigo za dobrą połowe w jego wykonaniu.
Oglądałem meczyk do stanu 0-4 i wszystkie celne strzały Victorii wpadały do bramki, w której za każdym razem brakowało bramkarza [taka ciekawostka hehe)
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.