Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 15/01/2005 14:09
Kapitanem powinien zostać piłkaż który potrafi krzyknąć i zmobilizować kolegów do walki w trakcie meczu , musi być doświadczony , twardy i cieszyć sie szacunkiem w drużynie i myśle że kimś takim powinien zostać ... Jacek Wiśniewski oczywiście wtedy gdy Ptak podpisze z nim kontrakt...
Aktualnie nie widze w Pogoni odpowiedniego kandydata na kapitana...
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Kapitanem powinien zostać piłkaż który potrafi krzyknąć i zmobilizować kolegów do walki w trakcie meczu , musi być doświadczony , twardy i cieszyć sie szacunkiem w drużynie i myśle że kimś takim powinien zostać ... Jacek Wiśniewski oczywiście wtedy gdy Ptak podpisze z nim kontrakt...
Aktualnie nie widze w Pogoni odpowiedniego kandydata na kapitana...
No więc wszystko ładnie tylko nowy zawodnik nie powinien zostawać kapitanem... Takie jest moje zdanie
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 15/01/2005 14:12
no ja też myśle że Matlak... ehh niech spróbują go wywalić ale szczerze mówiąc to najlepiej by było gdyby Moskalewicz został. Ale coś mi sie wydaje ze jak sie uwzieli na niego tak zostanie do końca
>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>
No i mamy nowego kapitana - Julcimara. Swoją drogą to kto by pomyślał w przeszłości, że właśnie ten piłkarz zostanie kiedyś kapitanem Pogoni...
No dla mnie to jest zaskoczenie,chcialem,by kapitanem byl Grzegorz Matlak,ale...moze to faktycznie lepiej?Potrafi porozumiec sie i z Polakami i z Brazylijczykami.Pozatym pamietam sytuacje(mecz ze Szczakowianka?)gdy zostal rzucony przedmiot z trybun-zawodnik druzyny przeciwnej podniosl go i juz lecial do sedziego i...... nie dolecial,bo wpadl w niego Julcimar wyrwal przedmiot i rzucil pod plot-gdy zobaczyl,ze tamten dalej nie daje za wygrana i biegnie pod plot znowu podbiegl i mu wyrwal ow przedmiot wyrzucajac juz go za plot...ma charakterJak dla mnie moze byc,choc osobiscie chcialem Matlaka za kapitana....
Odp: Kto nowym kapitanem Pogoni? - 04/03/2005 18:09
Julcimar to jeden z moich ulubionych piłkarzy grających teraz w Pogoni i jakoś wcale mnie to nie zdziwiło, że reszta zawodników i trenerzy wybrali akurat jego.
Zawodnicy wiedzą raczej lepiej od nas, kto w roli kapitana wypadnie najlepiej w lidze i trzeba uszanować ich wybór, że wybrali akurat Julciego, chociaż chyba jeszcze nigdy nie pełnił takiej roli na tym poziomie rozgrywek.
Myśle, że Julcimar to słuszny wybór, a sprawe czy to lepiej by było gdyby Matlak był kapitanem, nie nam chyba rozstrzygać, tylko samym zawodnikom, którzy wybrali właśnie Brazylijczyka.
pozdro.
Ostatnio edytowany przez: Pit., 4 marca 2005, 18:21 [3 raz(y)]
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768861415 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.