Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Ambasador
Moderator**
IP: zapisany
Na forum od 7821 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 18:22

kl@Nu napisał:  
Wlasnie w kronice powiedzieli ze zostal zawieszony za mecz noworoczny z Pogonia 04 Szczecin :kwasny:

Ale mi to powod:/ W normalnym klubie za takie cos by dali za kare, kare finansowa a nie dyskwalifikacja na 6 miesiecy!!! To jest chore!!!

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Paulinus
Kibic
Na forum od 8542 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 18:38

Portowiec 1986 napisał:  
Nie wiem w koncu jak to jest..najpierw pisze sie ze rozwiązano z nim kontrakt , pozniej ze bedzie gral w rezerwach, a jeszcze pozniej ze zostal zdyskwalifikowany na 6 miesiecy....Ciekawe czemi oficjalka nic nie podaje na ten temat.Jesli to prawda to ciekawe za co zostal ukarany.

Nie sie pisze....tylko trzeba czytać ze zrozumieniem:P a nie na odpierdziel;)

Jasne że to nie jest powód ale chyba wiem skąd go wytrzasnęli....chyba Ława w swoim ostatnim wywiadzie im podsunął ów pomysł.....;)
Swoją drogą ciekawe czy zabronili mu udziału w tym turnieju:>

"CSWD" i to się nie zmieni....
Krzysiek PS
Kibic
Na forum od 7779 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 18:48
Ptaszkom już sie w dupie poważnie poprzewracało!!! Jezeli to naprawde chodzilo o turniej w Swidwinie to to jest najwieksze chamstwo jakie mogli zrobić:/ Ptakom od poczatku mowie: nie!!! Olo trzymaj sie!!!

Good night left side !
Paulinus
Kibic
Na forum od 8542 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 18:52
Nie chodzi o turniej w Świdwinie, czy wy nie umiecie naprawde czytać i myśleć??? Chodzi o turniej nowowroczny na hali przy ku słońcu, gdzie zagrał w drużynie szczecińskch gwiazd.

"CSWD" i to się nie zmieni....
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7821 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 18:56
Nie wiem jak Wy na ten temat myslicie ale ja uwazam ze, trzeba cos z ta sprawa zrobic!!!??? My kibice musimy cos z tym zrobic bo jak nic nie zrobimy to znaczy ze nie zalezy nam na zawodnikach zwiazanych ze Szczecinem!!!
MAcie jakies pomysly???.
Olo trzymaj sie!!! Bylismy z Toba, jestesmy z Toba i bedziemy z Toba!!!

...
Kibic
Na forum od 7877 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 19:01
Kur.. no przepraszam co do kurwy nedzy Oni wyrabiaja!!!!!!!!!!!! Co za chamstwo!!! Nawet jakby z Realu mieli mnie wyjebac to bym zagral w turnieju dla Taty! Dzisiaj w PS :) podane byly szacunkowe zarobki trenerow i najlepiej zarabiajacych pilkarzy, oto kilka przykladow:
POGOŃ:
Panik-11 000 Olo 16 800

Odra Wodzislaw:
Smuda-11 000 Woś 19 000 (!!!)

GKS K.:
Broniszewski 10 000 Widuch 14 000

GórnikZ:
Lorens 16 000 Chalbinski 18 000(!)

Lech:
Michniewicz 13 000 Reiss 58 066!

Wisla K:
Liczka 30 000 Żuraw 75 166

Amica:
Skorża 15 000 Krzyszalowicz 68 380

Groclin:
Radolsky 30 000 Mila 33 300

Legia:
Zieliński 39 000 Boruc 33 600

oraz:
Węgrzyn 30 400
Czereszewski 14 600
Gołaszewski 7000
Jeleń 25 000
Niciński 14 000

Aleksandra
Kibic
Na forum od 7949 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 19:24
... Komedia ... inaczej sie tego okreslic nie da..

Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 19:25
Olgierd Moskalewicz ukarany

Zarząd MKS Pogoń Szczecin SSA na podstawie zapisów w kontrakcie o profesjonalnym uprawianiu piłki nożnej z dnia 5 lipca 2004, wymierzył Olgierdowi Moskalewiczowi karę dyskwalifikacji na okres sześciu miesięcy, tj. od 7 stycznia do 6 lipca 2005 roku. Zarząd Pogoni ustalił, że wbrew zapisom kontraktowym, Olgierd Moskalewicz uczestniczył 2 stycznia 2005 roku, bez wymaganej zgody pracodawcy w meczu piłki halowej Pogoń 04 Szczecin – Gwiazdy Szczecińskiej Piłki Nożnej. Jest to na pewno mało przyjemna wiadomość, ale piłkarz podpisując kontrakt zawodowy ma zarówno prawa jak i obowiązki, których musi przestrzegać. Cytując podpisany kontrakt nie można dyskutować z paragrafami, które jasno sprawę precyzują. W paragrafie 12 ust. 1 pkt d czytamy: „Zawodnik nie może bez uprzedniej pisemnej zgody Klubu uczestniczyć w jakichkolwiek zawodach piłkarskich oraz rozgrywkach sportowych o innym charakterze”. W tym samym paragrafie, w ust. 3 pkt d widnieje kolejny zapis:”W ramach niniejszej umowy zawodnik zobowiązuje się zachować w sposób zgodny z tworzonym wizerunkiem Klubu lub jego sponsorów”. Piłkarzowi przysługuje prawo do odwołania się od decyzji Zarządu do Wydziału Dyscypliny PZPN.

oficjalka

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 19:27

paulinus napisał:  
Nie chodzi o turniej w Świdwinie, czy wy nie umiecie naprawde czytać i myśleć??? Chodzi o turniej nowowroczny na hali przy ku słońcu, gdzie zagrał w drużynie szczecińskch gwiazd.

Rzeczywiscie polowa wypowiadujacych sie tutaj osob zachwuje sie jakby nie umiala czytac. Cos mi sie zdaje, ze Ptakow zabolalo nie to, ze zagrall w tym turnieju, tylko ze byl w druzynie razem z paroma innymi zawodnikami, ktorzy otwacie powiedzieli co mysleli. Nie zmienia to faktu, ze byl to tylko pretekst, zeby Moskalewicza sie pozbyc...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
kln
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 19:29
Ciekawe czy tez tak zareaguje Arka (lol) bo z tego co mi wiadomo to Ława tez nie dostal pozwolenia na gre... wątpie :] tylko u Nas tak "dbają" o zawodników :kwasny:

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7821 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 19:36

kl@Nu napisał:  
Ciekawe czy tez tak zareaguje Arka (lol) bo z tego co mi wiadomo to Ława tez nie dostal pozwolenia na gre... wątpie :] tylko u Nas tak "dbają" o zawodników :kwasny:

Mi sie zdaje ze Arka zachowa sie fair wobec Lawy. A po drugie nie maja takich dzialaczy tak jak my:( Nikt w Polsce nie ma takich jak my!!!:( Ze za gre w meczu pokazowym gdzie wynik nie jest najwazniejszy dyskwalifikuje sie zawodnika na 6 miesiecy!!! To jest poprostu przesada!!!

Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 19:47
No to już wiemy , z argumentacją kary trudno sie nie zgodzić , fakt faktem piłkaż w profesjonalnym klubie musi być profesjonalistą .Jednak uważam że wysokość tej kary jest mocno przesadzona , za takie coś karze sie conajwyżej karą finansową....
Myśle że Arka raczej tak mocno nie ukarze Ławy , jedngo z najlepszych swoich zawodników ;)

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
celciusz
Kibic
Na forum od 8915 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 19:53
i ukrecili bacik na chlopa ..........

Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 20:10
to jest po prostu smieszne zeby za cos takiego byl zawodnik dyskwalifikowany, i oni chca zeby zawodnicy zachowywali sie profesjonalnie skoro sami sie tak nie zachowuja

Łobez zawsze z Pogonią
kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 20:28

pogonfan napisał:  

kl@Nu napisał:  

Mi sie zdaje ze Arka zachowa sie fair wobec Lawy. A po drugie nie maja takich dzialaczy tak jak my:( Nikt w Polsce nie ma takich jak my!!!:( Ze za gre w meczu pokazowym gdzie wynik nie jest najwazniejszy dyskwalifikuje sie zawodnika na 6 miesiecy!!! To jest poprostu przesada!!!

Nasi działacze sa w czołówce "najlepszych" ale i tak wszystkich przebija Piotr Zygo z Legii i jego nowy pomysł,takie prezesa można szukac ze świeczką w ręku

1973
Kibic
Na forum od 7825 dni

*

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 20:45
niby zlamal ten "smiesznawy" regulamin,ale i tak calkowicie Ola popieram!!!, a jesli chodzi o to cale ornitologiczne pieprzone towarzystwo to szkoda slow olej to!

x-pack
Kibic
Na forum od 7764 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 21:06
........ brak słów niby coś zrobił ale to jest tylko pretekst zeby go wywalic Zygo jest pierwszy ale Pan Ptak ewidentnie go goni !! !! !!

Szczecińska albo Zadna
Maiden
Kibic
Na forum od 7752 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 21:37
skandal!!!!!!!

Kocham Pogoń szczecińską!
Dla niej oddałbym wszystko!
Serce moje jedyne -
Oddam swojej drużynie!
Maly09
Kibic
Na forum od 8597 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 21:45
Po przyjsciu Pana Ptaka , miała sie uzdrowic sytuacja w Klubie- moze i jest uzdrowiona sytuacja finansowa - ale to sie dzieje wokół Pogoni to jest chore , Sprawa Olgierda Moskalewicza jest poprostu smieszna - moge zrozumiec ze zarabia duzo - ale przeciez Olo nie sam ten kontrakt podpisywał .Ze strzela mało bramek- niech panowie Antoni i Dawid Ptak popatrza na jakiej pozycji grał Olo.To w takim razie Batata powinien juz dawno wyleciec z Pogoni bo , jego gra w porównaniu do Olgierda byla -....(nie wiem jak ten zenujacy poziom opisac). Te zawieszenie jest smieszne i tylko pokazuje ze nie mamy szans na szybko poprawe sytuacji wokól Pogoni . Od poczatku byłem za udziałem pana Antoniego Ptaka w Pogoni - ale teraz ciezko mi powiedziec ze Pan Ptak jest obiektywnym chcac wyzucic jednego z lepszych pilkarzy Pogoni - a trzymajac innych ktorzy według mnie grali o wiele gorzej.

Janie Pawle II - [*]
KOSA
Kibic
Na forum od 7689 dni

Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 21:56
To jest kurna skandal .Ptaki pod byle pretekstem chcą zaoszczędzić parę groszy.
Olo trzymaj się. Jesteśmy z Tobą.

Trzcianka moim miastem Pogoń moim życiem.Jeden klub jedna miłość jedna wiara tylko POGOŃ tylko dla Niej chwała. FAN ClUB WIELKOPOLSKA
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768869079 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005