Nie sie pisze....tylko trzeba czytać ze zrozumieniem a nie na odpierdziel
Jasne że to nie jest powód ale chyba wiem skąd go wytrzasnęli....chyba Ława w swoim ostatnim wywiadzie im podsunął ów pomysł.....
Swoją drogą ciekawe czy zabronili mu udziału w tym turnieju:>
Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 18:48
Ptaszkom już sie w dupie poważnie poprzewracało!!! Jezeli to naprawde chodzilo o turniej w Swidwinie to to jest najwieksze chamstwo jakie mogli zrobić:/ Ptakom od poczatku mowie: nie!!! Olo trzymaj sie!!!
Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 18:56
Nie wiem jak Wy na ten temat myslicie ale ja uwazam ze, trzeba cos z ta sprawa zrobic!!! My kibice musimy cos z tym zrobic bo jak nic nie zrobimy to znaczy ze nie zalezy nam na zawodnikach zwiazanych ze Szczecinem!!! MAcie jakies pomysly.
Olo trzymaj sie!!! Bylismy z Toba, jestesmy z Toba i bedziemy z Toba!!!
Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 19:01
Kur.. no przepraszam co do kurwy nedzy Oni wyrabiaja!!!!!!!!!!!! Co za chamstwo!!! Nawet jakby z Realu mieli mnie wyjebac to bym zagral w turnieju dla Taty! Dzisiaj w PS podane byly szacunkowe zarobki trenerow i najlepiej zarabiajacych pilkarzy, oto kilka przykladow: POGOŃ:
Panik-11 000 Olo 16 800
Zarząd MKS Pogoń Szczecin SSA na podstawie zapisów w kontrakcie o profesjonalnym uprawianiu piłki nożnej z dnia 5 lipca 2004, wymierzył Olgierdowi Moskalewiczowi karę dyskwalifikacji na okres sześciu miesięcy, tj. od 7 stycznia do 6 lipca 2005 roku. Zarząd Pogoni ustalił, że wbrew zapisom kontraktowym, Olgierd Moskalewicz uczestniczył 2 stycznia 2005 roku, bez wymaganej zgody pracodawcy w meczu piłki halowej Pogoń 04 Szczecin – Gwiazdy Szczecińskiej Piłki Nożnej. Jest to na pewno mało przyjemna wiadomość, ale piłkarz podpisując kontrakt zawodowy ma zarówno prawa jak i obowiązki, których musi przestrzegać. Cytując podpisany kontrakt nie można dyskutować z paragrafami, które jasno sprawę precyzują. W paragrafie 12 ust. 1 pkt d czytamy: „Zawodnik nie może bez uprzedniej pisemnej zgody Klubu uczestniczyć w jakichkolwiek zawodach piłkarskich oraz rozgrywkach sportowych o innym charakterze”. W tym samym paragrafie, w ust. 3 pkt d widnieje kolejny zapis:”W ramach niniejszej umowy zawodnik zobowiązuje się zachować w sposób zgodny z tworzonym wizerunkiem Klubu lub jego sponsorów”. Piłkarzowi przysługuje prawo do odwołania się od decyzji Zarządu do Wydziału Dyscypliny PZPN.
oficjalka
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Rzeczywiscie polowa wypowiadujacych sie tutaj osob zachwuje sie jakby nie umiala czytac. Cos mi sie zdaje, ze Ptakow zabolalo nie to, ze zagrall w tym turnieju, tylko ze byl w druzynie razem z paroma innymi zawodnikami, ktorzy otwacie powiedzieli co mysleli. Nie zmienia to faktu, ze byl to tylko pretekst, zeby Moskalewicza sie pozbyc...
Mi sie zdaje ze Arka zachowa sie fair wobec Lawy. A po drugie nie maja takich dzialaczy tak jak my Nikt w Polsce nie ma takich jak my!!! Ze za gre w meczu pokazowym gdzie wynik nie jest najwazniejszy dyskwalifikuje sie zawodnika na 6 miesiecy!!! To jest poprostu przesada!!!
Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 19:47
No to już wiemy , z argumentacją kary trudno sie nie zgodzić , fakt faktem piłkaż w profesjonalnym klubie musi być profesjonalistą .Jednak uważam że wysokość tej kary jest mocno przesadzona , za takie coś karze sie conajwyżej karą finansową....
Myśle że Arka raczej tak mocno nie ukarze Ławy , jedngo z najlepszych swoich zawodników
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Nasi działacze sa w czołówce "najlepszych" ale i tak wszystkich przebija Piotr Zygo z Legii i jego nowy pomysł,takie prezesa można szukac ze świeczką w ręku
Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 21:45
Po przyjsciu Pana Ptaka , miała sie uzdrowic sytuacja w Klubie- moze i jest uzdrowiona sytuacja finansowa - ale to sie dzieje wokół Pogoni to jest chore , Sprawa Olgierda Moskalewicza jest poprostu smieszna - moge zrozumiec ze zarabia duzo - ale przeciez Olo nie sam ten kontrakt podpisywał .Ze strzela mało bramek- niech panowie Antoni i Dawid Ptak popatrza na jakiej pozycji grał Olo.To w takim razie Batata powinien juz dawno wyleciec z Pogoni bo , jego gra w porównaniu do Olgierda byla -....(nie wiem jak ten zenujacy poziom opisac). Te zawieszenie jest smieszne i tylko pokazuje ze nie mamy szans na szybko poprawe sytuacji wokól Pogoni . Od poczatku byłem za udziałem pana Antoniego Ptaka w Pogoni - ale teraz ciezko mi powiedziec ze Pan Ptak jest obiektywnym chcac wyzucic jednego z lepszych pilkarzy Pogoni - a trzymajac innych ktorzy według mnie grali o wiele gorzej.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768869079 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.