No coz poziom jaki jest... dlatego bez komentarza...
a poniewaz nie mam zamiaru tlumaczyc sie przed jakims zwyrodnialcem, napisze jedynie... ze podtrzymuje swoje zdanie... to po pierwsze, po drugie... jezeli komus skoczylo cisnienie, to nie mnie... a po trzecie...
"Panie Posle - Pan jest Zerem" - Leszek Miller cytaty wybrane
Witajcie. Po raz pierwszy na forum co wy dzieciaki wiecie o najlepszych pilkarzach Pogoni a gdzie Leszek Wolski o Marianie Kielcu pierwszym naszym krolu strzelcow nie wspomne a pamietacie wicemistrza olimpijskiego Henka Wawrowskiego , Zbyszka Czepana , Marka Szczecha to byli pilkarze
Henka Wawrowskiego widzialem ostatnio na miescie
.....................................................................................................................................................................................................
Przestncie jechac na tych ktorzy wymieniaja pilkarzy z ostatnich lat!!! Moze sa mlodzi albo Pogonią interesuja sie od niedawna wiec nie moga pamietac dawnych czasow!! Też kiedys byliscie młodzi i musice zrozumiec ze mlodzi to tez kibice i nalezy im sie szacune za to ze sa z Pogonia (mam nadzieje ze sa rowniez z Nia nie tylko na dobre ale i na złe). Przecież za kilka lat to oni beda decydować o sile kibiców Pogoni a forum jest dla wszystkich!! Pozdro :kwasny:
....................................................................................................................................................................................................
Leśniak i Majdan to moje typy!! !! Niestety tych piłkarzy wymienionych przez "marcelo" nie pamietam
sorki, ze sie wtracam... ale po cholere jatrzysz?? jak sie komus kojarzy Kazmierczak z najlepszym pilkarzem w historii klubu, to niech tak zostanie!! znasz motywy, jakimi kieruja sie forumowicze podajac takie, a nie inne kandydatury!!
nad czym tu myslec?? a jak nawet... pomysleli i napisali, to co napisali!! forum jest dla wszystkich , a w tym kraju istnieje poki co - cos takiego jak wolnosc slowa i co wazniejsze - WOLNOSC MYSLI!!!
a tak w temacie...
zdecydowanie
Marek Lesniak!!!
A na chuja Ty sie wpierdalasz......Jego zdanie i wcale nie jatrzy tylko przedstawil swoje zdanie....sam wprowadzasz zamieszanie
temat brzmi: Najlepsi pilkarze w historii Pogoni...
reszta zostaje bez komentarza
Najpierw ci cisnienie skoczylo, sie rzucales, a teraz raptem bez komentarza?Nastepnym razem mysl..
No coz poziom jaki jest... dlatego bez komentarza...
a poniewaz nie mam zamiaru tlumaczyc sie przed jakims zwyrodnialcem, napisze jedynie... ze podtrzymuje swoje zdanie... to po pierwsze, po drugie... jezeli komus skoczylo cisnienie, to nie mnie... a po trzecie...
"Panie Posle - Pan jest Zerem" - Leszek Miller cytaty wybrane
Hahaha moze bedziesz taki madry jak teraz tutaj na forum przy pomocy cytatow, na zywo?Jesli uwazasz mnie za zero to zapraszam na gg - (dla pomocy) 310 65 95 Nie no tego to juz za duzo panie tomcio...zapraszam
Witajcie. Po raz pierwszy na forum co wy dzieciaki wiecie o najlepszych pilkarzach Pogoni a gdzie Leszek Wolski o Marianie Kielcu pierwszym naszym krolu strzelcow nie wspomne a pamietacie wicemistrza olimpijskiego Henka Wawrowskiego , Zbyszka Czepana , Marka Szczecha to byli pilkarze
a ja powiem tyle. Dla mnie Wawroski jest sprzedajną k***ą :-)
to idź mu to powiedz live, anie przez internet bluzgasz na człowieka i go obrażasz
Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 07/01/2005 20:19
ja napisze tak na Pogon chodze od czasów A.Ptak wczesniej nie moglem zawsze po kazdym meczu przegladalem gazete i jest takich kilku pilkarzy ktorych zapamietalem do dzis Mandrysz, Kuras, Majdan, Jaskulkski, Olo Moskalewicz, Dymkowski, z opowiadan wujka i ojca wiem ze dobrzy byli Leśniak, Kielec, Kozłowski i Kasztelan
a ja powiem tyle. Dla mnie Wawroski jest sprzedajną kurwa :-)
to ty jestes sprzedajna k.....szmaciarzu i ty mienisz sie kibicem Pogoni wstyd
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 08/01/2005 19:04
Z pilkarzy widzianych na zywo wyroznilbym:Kurasa,Majdana,Dymkowskiego,Moskalewicza,Miazka,Jaskulskiego,Stolarczyka i oczywiscie legendy Pogoni jak:Kielec,Sokolowski,Lesniak,Wawrowski,Wolski i pewnie jeszcze paru ale nie pamietam
Z pilkarzy widzianych na zywo wyroznilbym:Kurasa,Majdana,Dymkowskiego,Moskalewicza,Miazka,Jaskulskiego,Stolarczyka i oczywiscie legendy Pogoni jak:Kielec,Sokolowski,Lesniak,Wawrowski,Wolski i pewnie jeszcze paru ale nie pamietam
Jak mozesz pamietac, skoro to nie Twoje Czasy Pozdro
hehehehehe Marcin przyznaj sie lepiej ze na Pogoń zaczeles chodzic od czasow Bekdasa Ciekawe czy ktos wymieni Drumlaka
hehehehehe Marcin przyznaj sie lepiej ze na Pogoń zaczeles chodzic od czasow Bekdasa Ciekawe czy ktos wymieni Drumlaka
Wedlug mnie na to zaszczytne miano zasluguje Paweł Drumlak...hehe
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768868923 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.