Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Najlepsi piłkarze w historii Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
jns
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7731 dni

Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 07/01/2005 14:26
Ja wyróżniłbym nastepujacych pilkarzy:
-M.Kielec szkoda,ze nie mialem okazji zobaczyc Go w akcji.
-M.Leśniak wiadomo...
- Z.Kasztelan
pozatym: Kensy,Wolski.Sokołowski.

Pozdro

MN
Kibic
Na forum od 7780 dni

Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 07/01/2005 15:46
To ja wyróżńie takich piłkarzy:
-Kielec
-M.Leśniak
-R.Majdan
-K.Sokołowski

Czekamy na temat typu ,,najlepszy obcokrajowiec" hehe:)

tm_tomcio
Kibic
Na forum od 8109 dni

Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 07/01/2005 15:52

F G napisał:  

tm_tomcio napisał:  

Patyk84 napisał:  

tm_tomcio napisał:  

sorki, ze sie wtracam... ale po cholere jatrzysz?? jak sie komus kojarzy Kazmierczak z najlepszym pilkarzem w historii klubu, to niech tak zostanie!! znasz motywy, jakimi kieruja sie forumowicze podajac takie, a nie inne kandydatury!!
nad czym tu myslec?? a jak nawet... pomysleli i napisali, to co napisali!! forum jest dla wszystkich , a w tym kraju istnieje poki co - cos takiego jak wolnosc slowa i co wazniejsze - WOLNOSC MYSLI!!!

a tak w temacie...
zdecydowanie
Marek Lesniak!!!

A na chuja Ty sie wpierdalasz......Jego zdanie i wcale nie jatrzy tylko przedstawil swoje zdanie....sam wprowadzasz zamieszanie

temat brzmi: Najlepsi pilkarze w historii Pogoni...
reszta zostaje bez komentarza

Najpierw ci cisnienie skoczylo, sie rzucales, a teraz raptem bez komentarza?Nastepnym razem mysl..

No coz poziom jaki jest... dlatego bez komentarza...
a poniewaz nie mam zamiaru tlumaczyc sie przed jakims zwyrodnialcem, napisze jedynie... ze podtrzymuje swoje zdanie... to po pierwsze, po drugie... jezeli komus skoczylo cisnienie, to nie mnie... a po trzecie...

"Panie Posle - Pan jest Zerem" - Leszek Miller cytaty wybrane

INDIOS BRAVOS
Drk
Kibic
Na forum od 7741 dni

Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 07/01/2005 16:08

marcelo napisał:  
Witajcie. Po raz pierwszy na forum co wy dzieciaki wiecie o najlepszych pilkarzach Pogoni a gdzie Leszek Wolski o Marianie Kielcu pierwszym naszym krolu strzelcow nie wspomne a pamietacie wicemistrza olimpijskiego Henka Wawrowskiego , Zbyszka Czepana , Marka Szczecha to byli pilkarze

Henka Wawrowskiego widzialem ostatnio na miescie :D
.....................................................................................................................................................................................................
Przestncie jechac na tych ktorzy wymieniaja pilkarzy z ostatnich lat!!! Moze sa mlodzi albo Pogonią interesuja sie od niedawna wiec nie moga pamietac dawnych czasow!! Też kiedys byliscie młodzi i musice zrozumiec ze mlodzi to tez kibice i nalezy im sie szacune za to ze sa z Pogonia (mam nadzieje ze sa rowniez z Nia nie tylko na dobre ale i na złe). Przecież za kilka lat to oni beda decydować o sile kibiców Pogoni a forum jest dla wszystkich!! Pozdro :kwasny:
....................................................................................................................................................................................................
Leśniak i Majdan to moje typy!! flaga3 !! Niestety tych piłkarzy wymienionych przez "marcelo" nie pamietam:(

F G
Kibic
Na forum od 8175 dni

Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 07/01/2005 18:05

tm_tomcio napisał:  

F G napisał:  

tm_tomcio napisał:  

Patyk84 napisał:  

tm_tomcio napisał:  

sorki, ze sie wtracam... ale po cholere jatrzysz?? jak sie komus kojarzy Kazmierczak z najlepszym pilkarzem w historii klubu, to niech tak zostanie!! znasz motywy, jakimi kieruja sie forumowicze podajac takie, a nie inne kandydatury!!
nad czym tu myslec?? a jak nawet... pomysleli i napisali, to co napisali!! forum jest dla wszystkich , a w tym kraju istnieje poki co - cos takiego jak wolnosc slowa i co wazniejsze - WOLNOSC MYSLI!!!

a tak w temacie...
zdecydowanie
Marek Lesniak!!!

A na chuja Ty sie wpierdalasz......Jego zdanie i wcale nie jatrzy tylko przedstawil swoje zdanie....sam wprowadzasz zamieszanie

temat brzmi: Najlepsi pilkarze w historii Pogoni...
reszta zostaje bez komentarza

Najpierw ci cisnienie skoczylo, sie rzucales, a teraz raptem bez komentarza?Nastepnym razem mysl..

No coz poziom jaki jest... dlatego bez komentarza...
a poniewaz nie mam zamiaru tlumaczyc sie przed jakims zwyrodnialcem, napisze jedynie... ze podtrzymuje swoje zdanie... to po pierwsze, po drugie... jezeli komus skoczylo cisnienie, to nie mnie... a po trzecie...

"Panie Posle - Pan jest Zerem" - Leszek Miller cytaty wybrane

Hahaha moze bedziesz taki madry jak teraz tutaj na forum przy pomocy cytatow, na zywo?Jesli uwazasz mnie za zero to zapraszam na gg - (dla pomocy) 310 65 95:) Nie no tego to juz za duzo panie tomcio...zapraszam

Steryd
Kibic
Na forum od 8824 dni

**

Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 07/01/2005 18:07

marcelo napisał:  
Witajcie. Po raz pierwszy na forum co wy dzieciaki wiecie o najlepszych pilkarzach Pogoni a gdzie Leszek Wolski o Marianie Kielcu pierwszym naszym krolu strzelcow nie wspomne a pamietacie wicemistrza olimpijskiego Henka Wawrowskiego , Zbyszka Czepana , Marka Szczecha to byli pilkarze

Gwiazdke koledze :P Za przebojowosc :D

1948
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7812 dni

Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 07/01/2005 19:28

m. napisał:  

a ja powiem tyle. Dla mnie Wawroski jest sprzedajną kurwa :-)

a ja Ci powiem, ze jestes pojebany.
Pan Henryk byl bardzo dobrym piłkarzem, a jeszcze lepszym trenerem (Arkonia Szczecin 1 miejsce :D ) i nauczycielem wuefu :D

Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8041 dni

Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 07/01/2005 19:51

m. napisał:  

marcelo napisał:  

a ja powiem tyle. Dla mnie Wawroski jest sprzedajną k***ą :-)

to idź mu to powiedz live, anie przez internet bluzgasz na człowieka i go obrażasz

Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 07/01/2005 20:19
ja napisze tak na Pogon chodze od czasów A.Ptak wczesniej nie moglem zawsze po kazdym meczu przegladalem gazete i jest takich kilku pilkarzy ktorych zapamietalem do dzis Mandrysz, Kuras, Majdan, Jaskulkski, Olo Moskalewicz, Dymkowski, z opowiadan wujka i ojca wiem ze dobrzy byli Leśniak, Kielec, Kozłowski i Kasztelan

Łobez zawsze z Pogonią
Maroon 55
Kibic
Na forum od 7684 dni

Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 07/01/2005 20:50

m. napisał:  

marcelo napisał:  

a ja powiem tyle. Dla mnie Wawroski jest sprzedajną kurwa :-)

to ty jestes sprzedajna k.....szmaciarzu i ty mienisz sie kibicem Pogoni wstyd

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
Portowiec 1986
Kibic
Na forum od 7733 dni

Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 08/01/2005 12:37
Nie biorę pod uwagę tych starszych zawoników bo nigdy nie mialem zaszczytu zobaczyc jak grają.Dla mnie najlepsi to Radek Majdan,Robert Dymkowski i Paweł Drumlak.

21.04.1948 - 29.07.2003 NA ZAWSZE POGOŃ
Gruby
Kibic
Na forum od 7894 dni

Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 08/01/2005 15:08
Według mnie najlepszym bramkarzem w historii POGONI był Radek Majdan
Flaga Pogoni

Aeja oooo --------> MKS POGOŃ SZCZECIN <-------- piwo
KoniO
Kibic
Na forum od 7877 dni

Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 08/01/2005 15:26
Zdecydowanie Majdan, Dymkowski, Mielcarski to ci których miałem okazje zobaczyć jak graja a ze starszych to napewno Leśniak i Kielec

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
Cz
Kibic
Na forum od 7802 dni

Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 08/01/2005 19:04
Z pilkarzy widzianych na zywo wyroznilbym:Kurasa,Majdana,Dymkowskiego,Moskalewicza,Miazka,Jaskulskiego,Stolarczyka i oczywiscie legendy Pogoni jak:Kielec,Sokolowski,Lesniak,Wawrowski,Wolski i pewnie jeszcze paru ale nie pamietam:)

www.sectorshop.net
Steryd
Kibic
Na forum od 8824 dni

**

Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 08/01/2005 19:08

Czarny85 napisał:  
Z pilkarzy widzianych na zywo wyroznilbym:Kurasa,Majdana,Dymkowskiego,Moskalewicza,Miazka,Jaskulskiego,Stolarczyka i oczywiscie legendy Pogoni jak:Kielec,Sokolowski,Lesniak,Wawrowski,Wolski i pewnie jeszcze paru ale nie pamietam:)

Jak mozesz pamietac, skoro to nie Twoje Czasy :D Pozdro

1948
Cz
Kibic
Na forum od 7802 dni

Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 08/01/2005 19:11

Steryd (PoRtAlBoY) napisał:  

Czarny85 napisał:  

hehehehehe Marcin przyznaj sie lepiej ze na Pogoń zaczeles chodzic od czasow Bekdasa:D Ciekawe czy ktos wymieni Drumlaka:)

www.sectorshop.net
Steryd
Kibic
Na forum od 8824 dni

**

Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 08/01/2005 19:14
12 lat temu o Bekdasie nie slyszalem :P

1948
F G
Kibic
Na forum od 8175 dni

Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 08/01/2005 20:36

Czarny85 napisał:  

Steryd (PoRtAlBoY) napisał:  

Czarny85 napisał:  

hehehehehe Marcin przyznaj sie lepiej ze na Pogoń zaczeles chodzic od czasow Bekdasa:D Ciekawe czy ktos wymieni Drumlaka:)

Wedlug mnie na to zaszczytne miano zasluguje Paweł Drumlak...hehe :D

Slim
Kibic
Na forum od 8388 dni

Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 08/01/2005 22:35
Z moich czasow to: Kuras,Majdan,Dymkowski,Moskalewicz,Jaskulski,Stolarczyk a z opowiadan to :Kielec,Sokolowski,Lesniak,Wolski, Sławek Włoch i Marek Włoch

sołtys
Kibic
Na forum od 7792 dni

Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 09/01/2005 10:17
Tylko Artur Bugaj !!! :D:D:D

- 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768868923 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005