| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 03/08/2004 13:58
Podobało mi się jak kilkunastu kibiców Legii miało na białych koszulkach swoje imiona/ksywki...
U Nas tez był chyba taki pomysl...
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 03/08/2004 16:58
Ja rzdko bywam w Galaxy więc jak ktoś będzie wiedział że są już nowe w sprzedaży to niech napisze na forum.
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 03/08/2004 18:10
Mi się zbytnio te nowe koszulki nie podobają. Denerwuje mnie przede wszystkim ten poziomy pasek na plecach nad numerem zawodnika. Ten sam krój koszulki miał Juventus dwa-trzy lata temu. Jedyny plus to pasy w naszych barwach.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 11/08/2004 21:43
wiecie moze czy juz są koszulki Pogońi w galaxy albo gdziekolwiek i w jakiej są cenie          ?
                            ?
                     ? [Ostatnio edytowane przez ..:MiSiEk:..: 2004-08-11 21:44]
|
>>>>>>>>>>GRANATOWO-BORDOWI<<<<<<<<<<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 12/08/2004 11:32
> prawdopodobnie cena kompletu wyniesie 350 zł. To nie jest jeszcze pewna
> informacje, ale też to nie jest plotka. Ta wiadomość pochodzi z klubu.
350zł dobry żart, tyle to prawie kosztuje cały orginalny komplet Barcy , coś z deka przesadzona jest ta cena a jeżeli to prawda to zapewne bedzie się sprzedawać jak ciepłe bułeczki................
|
:
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 12/08/2004 16:55
Ja i tak się zastanawiam, bo pewnie za pół roku i tak znowu bedą ganiać za piłką w innych trykotach. Najbardziej podobają mi się stroje hiszpańskich drużyn, a w szczególności Górnika Wałbrzych. Nie twierdzę, że Lotto jest jakąś złą firmą, tyle że ceny jakie sobie życzą za koszulki są stanowczo zbyt wygórowane. Moim zdaniem optymalna cena takiej koszulki to 91zł 78gr. Mam nadzieję, że sprzedaż koszulek będzie ważnym źródłem wpływów do budżetu naszej drużyny. Wzorem zachodnich drużyn powinniśmy w Szczecinie posiadać sklepik Pogoni z prawdziwego zdarzenia, a nie jakiś stragan w Galaxy. Np. w Poznaniu po awansie do I ligi firma Lotto zainwestowała w sklep w centrum Poznania, który przynosi teraz kolosalne zyski.  
|
<b> recz z klonami!</b>
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 12/08/2004 19:06
> Najbardziej podobają mi się stroje hiszpańskich drużyn, a w szczególności Górnika Wałbrzych.
:pi_question_mark:
|
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 12/08/2004 19:52
Only Mks a na jakies podstawie uznajesz ze zgoda z Legia jest tylko na "papierze" ? Zacznij moze chodzic na mecze lub pojedz gdzies na wyjazd to moze zmienisz zdanie gosciu
|
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 12/08/2004 20:18
... [Ostatnio edytowane przez PiteRek1: 2004-08-19 10:15]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 18/08/2004 09:59
> w tym tygodniu będą w galaxy i będą kosztowac 100zł
już chyba nawet są , ale nie jestem pewien , podobno mialy byc od srody
[Ostatnio edytowane przez KpN: 2004-08-18 10:09]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Nowe koszulki? - 18/08/2004 11:44
> juz wczoraj byly nowe koszulki - cena 100 zl, w pasy oczywiscie
no to sie zgadza
one są bez numerów z tylu , ale jak ktos chce miec numer ewentualnie jakis napis z tylu
to mozna sie zapytac sprzedawczyni i ona da namiary na goscia , ktory podobno bardzo
dobrze wszywa , POZDRO
|
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4