Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> BB << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Jasny_
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8050 dni

Odp: BB - 23/06/2004 17:14
Wypierodlić Baniaka i przyjąć Zacheronniego bo bez pracy jest ;) ew. Ranieriego :]

Pij Bosmana będziesz wielki
Pogoń - Legia Obrazek gif wstawiony na forum
silver_woman19
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: BB - 23/06/2004 20:02
To własnie Baniak poprowadził Pogoń do I ligii.Było by tak głupio się go pozbyc....Nic do niego nie mam ale skoro mówią że nienadaje sie na trenera w extraklasie to cóż...

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
VT
Kibic
Na forum od 7907 dni

Odp: BB - 23/06/2004 20:12
> Wypierodlić Baniaka i przyjąć Zacheronniego bo bez pracy jest ;) ew. Ranieriego
">

Pomysł całkiem -całkiem dobry :) , Ranieri ma już pracę w Walencjii ale można poczekać kilka tygodni i po Euro będzie pełno trenerów do wzięcia :D

:
Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: BB - 23/06/2004 22:53
Kto wie coś więcej o tym Czechu? Shawn - na jakiej podstawie twierdzisz że to najzdolniejszy czeski trener? (to jest znakomita rekomendacja)

Obrazek gif wstawiony na forum
Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: BB - 23/06/2004 23:22
Z racji typowania na kilku stronkach, muszę się w takich sprawach orientować... Malura był wymieniany, zarówno latem jak i zimą, w kontekście przejęcia posady pierwszego trenera w wielu czeskich zespołach pierwszoligowych - zazwyczaj w takich informacjach można było znaleźć określenia takie jak "renomovaný trenér mládeže Baníku".

To właśnie Malura wychował takich graczy jak Milan Baros, Vaclav Sverkos czy Michal Papadopulos, który w wieku 16 lat puka do drzwi pierwszego zespołu Arsenalu...

Z młodzieżą Baniku podczas trzech sezonów pracy nazbierał więcej trofeów niż trenerzy Slavii i Sparty razem wzięci...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: BB - 24/06/2004 09:46
no a TUTAJ mozemy przeczytac o tym kto najprawdopodobniej zostanie trenere. Dawid powrocil:)

MW'03
Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: BB - 24/06/2004 13:22
Malura MUSI przyjść, nieważne w jakim charakterze. Może być pierwszym trenerem (choć to może nie jest najlepszy czas na eksperymenty), może być specem od młodzieży (może wyrośnie nam chociaż pół Milana Barosa?). Jakkolwiek by nie było i tak będzie zajebiście.
Z tego artykułu wynika, że Ptak rozważa też kandydaturę Pavela Vrby - to nieco mniej znany szkoleniowiec (z tego co mi wiadomo, był tylko, a może aż, asystentem w tym roku w Baniku), ale ma jeden olbrzymi atut - zna się z Malurą doskonale... Może więc dobrym rozwiązaniem byłby Vrba jako head coach, Pietrzak i Malura jako asystenci?
Zobaczymy co z tego wyniknie, ale może nie wyjść z tego nic, bo Vrba ma ofertę objęcia posady pierwszego trenera w słowackim Matadorze Puchov...

Pozdrówka.

Zdelegalizować traktor.
Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: BB - 24/06/2004 13:46
> To właśnie Malura wychował takich graczy jak Milan Baros

Szpaku mówił że to wychowanek Pali ;) jak dla mnie może być, gdyby chciał przyjść...

Co do Pietrzaka to mam nadzieje że nie będzie pierwszym trenerem. [Ostatnio edytowane przez Jay-J: 2004-06-24 13:48]

Obrazek gif wstawiony na forum
Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: BB - 24/06/2004 14:04
> > To właśnie Malura wychował takich graczy jak Milan Baros

> Szpaku mówił że to wychowanek Pali ;)

Faktycznie, mój błąd. Niemniej jednak Sverkos i Papadopulos to dzieło Malury, dwóch takich graczy "zrobionych" przez 33-letniego coacha to chyba dobra rekomendacja :) A następny w kolejce do zrobienia kariery jest niejaki Ales Besta, kuszony przez kluby włoskie i holenderskie...

Zdelegalizować traktor.
BeJot
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: BB - 24/06/2004 15:35
ja proponuje największego speca czyli Gmocha sądząc po wypowiedziach z TVP mielibyśmy od razu mistrzostwo

eNBiAj

"Jaka jest różnica pomiędzy demokracją, a demokracją ludową? Taka sama jak pomiędzy krzesłem, a krzesłem elektrycznym"
Mati.
Kibic
Na forum od 8139 dni

Odp: BB - 27/06/2004 20:22
Nieoficjalnie Czeski Szkoleniowiec Malura został trenerem POgoni.. można przeczytać u konkurencji....teraz także i u was:)

jednak wole na tym miejscu Baniaka ale dobrze że stało się to teraz niż tam w 3 czy 4 kolejce bo czech miejmy nadzieję dobrze poukłada drużyne. [Ostatnio edytowane przez Mat_: 2004-06-27 20:23]

Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: BB - 27/06/2004 20:36
no i nie ma Baniaka, mam nadzieję że ten Czech sobie poradzi

Łobez zawsze z Pogonią
Orło
Kibic
Na forum od 8315 dni

*

Odp: BB - 27/06/2004 20:40
No i cóż stało się:( To nie fair w stosunku do Baniaka i Ptaszysko znów zachowało się kurewsko. Zobaczymy co nam wymyśli ten Czech, zresztą do Czechów nic nie mam:D. Mam nadzieję że to nie będzie coś w stylu Bohumila Panika, który nie martwił się tym że przepierdalał mecz za meczem, tylko tym że jego system zaczynał działać.

Babilon Team
Werft
Kibic
Na forum od 8039 dni

*

Odp: BB - 27/06/2004 20:42
W radio Szczecin byl wlasnie wywiad z Malura.
winika z niego ze czeski trener juz chyba oficjalnie jest I-ym trenerem Pogoni.
Zapowiedzial (co moim zdaniem jest wazne) ze nie bedzie zmienial systemu gry oraz jesli ( i tylko wtedy gdy) wladze klubu go poprosza to sprowadzi do Pogoni jakis graczy z CZech.

Sam nie wiem jak mam sie odnosic do tych wiadomosci.Z tego co przeczytalem o Malurze (takze na tym forum) wynika ze to dobry spsecjalista. Teraz nie zostaje nam nic innego tylko trzymac kciuki zeby sie sprawdzil u nas.

Zawsze wierni. Emigracja 2004.
Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: BB - 27/06/2004 20:43
Jak to prawda to bardzo dobrze. Lepiej jak Baniak odejdzie teraz (tylko że to nie za bardzo od niego zależało) - zrobił swoje: awansował z drużyna do ekstraklasy. Odszedł po sukcesie. Gorzej by było jakby został zwolniony po kilku porażkach i postrzegany byłby jako ten który "spiepszył", a nie jako ten który odniósł sukces i awansował do I ligi...
A co do Melury to czas zweryfikuje jakim jest trenerem. Ja jestem dobrej myśli:) Pozdro! [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-06-27 21:00]

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
...
Kibic
Na forum od 7877 dni

Odp: BB - 27/06/2004 21:45
To Jego pierwszy powazny klub. Ciekawe jak sobie poradzi??? Zycze Mu wszystkiego dobrego!

L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: BB - 27/06/2004 21:50
spoko spoko!! Malura bedzie mial okazje sie pokazac w meczach z:
- Sobota (3.07)sparing z Groclinem
- Po sparingu z Grocline wyjerzdzaja do Gutowa na krotki oboz gdzie zmierza sie z Radomiakiem i Kujawiakiem
-11.07 wyjerzdzaja na odoz do naszych zachodnich sasiadow(Niemcy:) ) gdzie zmierzy sie z wicemistrzem Turcji Trabzonsporem
- po powrocie z Niemiec zagramy najprawdopodobniej z Polonia Warszawa oraz GKS'em Belchatow
-no i na tydzien przed inauguracja I ligi (24.07) zmierzymy sie z Hertą Berlin

MW'03
Żyleta
Kibic
Na forum od 8141 dni

Odp: BB - 27/06/2004 22:05
Zobaczymy ja jakoś jest narzie sceptycznie nastawiony do tego Pana ale cóż czas na ocene jeszcze nadejdzie mam nadzieje że moje odczucia szybko się zmienią.

Bo jest paru ludzi... Piraci
km
Kibic
Na forum od 7911 dni

*

Odp: BB - 27/06/2004 22:11
Jak juz jest u Nas to niech wezmie jakiegos dobrego napastnika z czech ...ktorego "stworzyl"
moze 1 mecze nie beda super w jego wykonaniu ale nieoczekujmy cudow od poczatku! ale o jedno GO prosze niech nie zmienia systemu 4-2-3-1 chyba ze na lepszy;p

kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: BB - 27/06/2004 22:12
Ja tez w tej chwili patrze na tego pana z przymruzeniem oka ale jesli Pogoń ma grac tak jak reprezenracja Czech to nie mam nic przeciwko :D

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768896165 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005