Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Co dalej z p.Ptakiem << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Pit.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8039 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 16:03
> Kurwa wy jestescie pojebani, podziekowania sie kurwa naleza Ptakowi bo gdyby nie
> on to byscie kurwa chodzili sobie na IV lige - ciekawe czy wtedy byscie tak
> pierdolili te wasze pojebane farmazony.

Kto by chodził ten by chodził...sądze że napewno nie Ty.

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Petar
Kibic
Na forum od 8207 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 16:11
Piterek_ - powiem Ci ze bym chodzil i na ta IV lige, ale tylko wtedy jak by nie bylo Pogoni w II - tak jak to mialo byc - dzieki Ptakowi tak sie naszczescie nie stalo. I jeszcze jedno jak macie Ptaka w dupie to po jakiego huja przychodzicie na mecze jego druzyny, macie POGOŃ w IV lidze to tam chodzcie na mecze.

--
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 16:11
Wedlug mnei Ptak troche przesadzil ale tez nie jest winny. Dlaczeego przesadzil bo po glupim artykule w GLUPIEJ prasie odrazu sie odbrazil. Czy on robi druzyne dla dziennikarzy dla mediwo czy dla kibicow dla szczecina i dla siebie ?? A nie jest winny gdyż GLUPIA prasa zrzeczywiscie nie podkreslila ze PTAK wylozylal AZ 8 MLN ZŁ gdzie niektore kluby takiego budzetu niemaja w I lidze i warto byloby to zauwazyc ze on wyklada to z wlasnej kieszeni, postawcie sie w takiej sytuacji: sponsorujesz klub dajesz bardzo duzy majatek a niektorzy dalej jak narzekaja tak narzekali. LUDZIE POWINNISMY SIE CIESZYC ZE MAMY 1 lige a nie 4 lub 5 lge ( pewnie bysmy spadli bo pierwszy mecz z astra byl rewelacyjny 7:1!!). DLATEGO MW ALBO KTOS NIECH WYWIESI TRANSPARENT "DZIĘKUJEMY CIE ANTONIO"... co mu sie chyba nalezy ?? I RADZE TEZ SKANDOWAC JEGO NAZWISKO " ANTEK PTAK ANTEK PTAK" !!!!!! KONIEC NARZEKANIA NASTEPUJE EPOKA DZIEKOWANIA !!!!!!!!!

Petar
Kibic
Na forum od 8207 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 16:14
bartollo2002 - zgadzam sie z Toba w 100% [Ostatnio edytowane przez PIWO: 2004-06-04 16:14]

Orło
Kibic
Na forum od 8315 dni

*

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 16:15
Barollo, widzę że z ciebie bardzo pomysłowy kibol jest i chcesz podziękować antosiowi. Jeśli tak to się przydasz bo na młybnie takich bystrzaków mało. Może poprowadzisz doping na GKS??? I od 1 minutyy ANTEK PTAK!!!:D

Babilon Team
Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 16:16
Podziękowania należa się Ptakowi.Gdyby nie on to teraz była by tylko 4 liga.Chcecie tylko żeby w klubie były osoby związane ze szczecinem,ale w Grodzisku jakoś nikt nie ma takich pretensji,zobaczcie na zachodnie kluby,Real, Barca, Juve,Arsenal,zobaczcie ile tam jest gwiazd i to nie są wychowankowie tego klubu,ale dla kibiców ważne jest żeby klub odnosił sukcesy,a wychowankami tego nie da rady zrobić

Łobez zawsze z Pogonią
skarbnik
Kibic
Na forum od 8456 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 16:21
Pogon to MY.

Obrazek jpg wstawiony na forum
olo84
Kibic
Na forum od 8858 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 16:23
> Pogon to MY.

POPIERAM :)

ANTOŚ CHCESZ TO FRUŃ SOBIE W PIZDU :D

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 16:26
Jedynym podziekowaniem bedzie to ze bedzie komplet na
> trybunach.

Zgadzam się , największym podziękowaniem będzie dla niego kasa za bilety. Ptak nie odejdzie , za dużo sosu w to włożył , nie jestem fanem Ptaka nie popieram jego niektórych działań ale chociaż odrobina szacunku mu sie należy , za tyle kasy co włożył w Pogoń , przynajmniej gramy mecze z taką Cracovia czy Arką a nie z druzynami pokroju Swornicy Czarnowąsy . Na Pogoń chodziłbym nawet jakby grała w B klasie, przeżyłem Begdasa , przeżyłem Lesbijke Condona to i przeżyje Ptaka . Lubie kibicować Pogoni chodzić na jejmecze , lubie też oglądać piłke na wysokim poziomie .

PS : Temat ten już był wiele razy poruszony i nigdy forumowicze nie dochodzili do wspólnych wniosków a kończyło sie na bluzgach i napianctwu więc apeluje do adminów żeby ten temat został zamknięty .

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 16:34
> > Pogon to MY.

POPIERAM :)

ANTOŚ CHCESZ TO FRUŃ SOBIE W PIZDU :D

Pogoń to My i z tym się zgodzę bo Ptak przyjechał tu dlatego także że tu przyjdą kibice,ale jak odejdzie przez takich jak ty to może sam zaczniesz finansować klub, a jak nie to jest 4 liga tylko nie wiem czy MW robiliby takie oprawy i mieliby dla kogo je robić

Łobez zawsze z Pogonią
muniek
Kibic
Na forum od 8342 dni

*

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 16:35
Ptaku mowi....

(...)że najwięcej szczecińscy kibice powinni zawdzięczać zachodniopomorskim działaczom, których wkład w awans jest taki, że otrzymują darmowe bilety na mecze.

Interpretacja jest taka: wiele osob ktore Pogon mialy gleboko w dupie nagle stalo sie jej wielkimi kibicami i kazdy z tych nadetych komiunkturalistow robi z siebie ojca sukcesu. Mnie tez by to wkurwilo.

Pierwsza liga to nowe wyzwania. Pracować nad jego wizerunkiem powinni wszyscy. Od prawie roku spotykam się w prasie z atakami.

Lekka przesada z tymi atakami ale nie da sie ukryc ze szczegolnie wyborcza naczele z red. Lisem nie jest mu przychylna. Zreszta mozna to zauwazyc w relacja z meczy ktore wedlug mnie nie sa obiektywne a czasami nawet przykre i krzywdzace pilkarzy. (ktos chce przykladow to moge przytoczyc ale to nie jest w tym momecie wazne).

Apropos terenow... Ale potem okazało się, że nie można tam niczego zrobić, bo nie ma zjazdu z autostrady. Tak jest w Szczecinie wszędzie. Nie ma żadnego terenu, który natychmiast nadawałby się do zagospodarowania. Trzeba czekać, czekać i czekać.

Jak tu sie nie zgodzic z Ptakiem. Taka jest przykra prawda. Jak nie dzialkowcy to inne chuje moje dzikie weze.

A czy miasto jest przygotowane na to, by mieć zespół na europejskie puchary? Czy posiada stadion, na którym będzie mogła rozgrywać mecze Pogoń?

Bez komentarza... Nie oszukujmy sie stadion to ruina i pomalowane ploty tego nie zienia...

Nie jest zadnym PtakoFanem ani inny pedalem ale z tym co przytoczylem nie sposob sie nie zgodzic... Rozumiem lekkie roczarowanie bo po miescie gdzie na mecze w drugiej lidze przychodzi 20000 mozna by sie spodziewac czegos wiecej. Inna sprawa to ptasia natura. Ma cos w sobie z kobiety i lubi jak mu sie kadzi (znalazl sobie idealnego czlowieka do tego.... Baranowski :) ) Pospaceruje troszke po plazy strzeli 3 bosmanki i mu przejdzie i zadnych transparentow nie trzeba szykowac!

Kto nie pije ten donosi....
olo84
Kibic
Na forum od 8858 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 16:37
może sam zaczniesz
> finansować klub

Ja już go finansuje kupując bilecik na każdy mecz :P

Pozdro dla normalnych

Swój cel widzę, do przodu idę i choćbyś chciał, nie podetniesz skrzydeł...
Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 16:44
Pamietajcie ze Wszyscy jedziemy tym samym autobusem :P

Z daleka nie będzie widać.
ONLY MKS
*zablokowany
Na forum od 7913 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 16:47
> Musimy odroznic 2 rozne sprawy.

Dla wiekszosci kibicow ( i dla tej czesci
> pozdrowienia) to kim sie jest w Pogoni i jaki ma sie szacunek nie jest
> rownoznaczne z 6mln zl. W ogole tego nie mozna spieniezyc. Liczy sie to, ile
> ktos wlozyl w Ten klub serca.

Dla drugiej zas czesci, w mojej opini tzw
> "piknikowej" Ptak jest Bogiem, bo wylozyl na Pogon kupe sosu i dizeki niemu mamy
> 1lige, a nie 4 na ktora by nie chodzili

Nie wiem jak inni z MW, ale
> podejrzewam ze tak samo jak ja, ma pana Ptaszka gleboko w dupie. To taka mala
> dygresja.

A do tzw "internetowej nabojki" powiem krotko. Jak macie nam cos do
> powiedzenia to powiedzcie to w 4 oczy, lub zamilczcie na wieki.

Pozdro dla
> normalnych

Z miłą checią powiem Ci to w cztery oczy, tylko nie przychodz z bandą "młodych wilczków". Powiedz tylko gdzie możemy się spotkac żeby porozmawiać. Czekam na propozycje, i naprawde mi chodzi tylko o rozmowe!!

W F H
Kibic
Na forum od 8686 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 16:57
> > Musimy odroznic 2 rozne sprawy.

Dla wiekszosci kibicow ( i dla tej czesci
> pozdrowienia) to kim sie jest w Pogoni i jaki ma sie szacunek nie jest
> rownoznaczne z 6mln zl. W ogole tego nie mozna spieniezyc. Liczy sie to, ile
> ktos wlozyl w Ten klub serca.

Dla drugiej zas czesci, w mojej opini tzw
> "piknikowej" Ptak jest Bogiem, bo wylozyl na Pogon kupe sosu i dizeki niemu
> mamy
> 1lige, a nie 4 na ktora by nie chodzili

Nie wiem jak inni z MW, ale
> podejrzewam ze tak samo jak ja, ma pana Ptaszka gleboko w dupie. To taka mala
> dygresja.

A do tzw "internetowej nabojki" powiem krotko. Jak macie nam cos
> do
> powiedzenia to powiedzcie to w 4 oczy, lub zamilczcie na wieki.

Pozdro dla
> normalnych

Z miłą checią powiem Ci to w cztery oczy, tylko nie przychodz z
> bandą "młodych wilczków". Powiedz tylko gdzie możemy się spotkac żeby
> porozmawiać. Czekam na propozycje, i naprawde mi chodzi tylko o rozmowe!!
przyjdz na dol na 12-stke w pierwszej polowie i powiedz ze szukasz Pana WFH :)

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
W F H
Kibic
Na forum od 8686 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 17:06
ONLY MKS widzisz dzieci i LESZCZE nie maja glosu,wiec sam zamilcz...

szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą... :D
ONLY MKS
*zablokowany
Na forum od 7913 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 17:09
> ONLY MKS widzisz dzieci i LESZCZE nie maja glosu,wiec sam zamilcz...
a ty dalej swoje, ziomus ucisz się bo z toba nie gadam, a jak masz problem zapraszam na gg 4414925

ONLY MKS
*zablokowany
Na forum od 7913 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 17:31
> Miałem tu już nie pisać, ale zmieniłem zdanie (na potrzeby tego
> tematu).

Pytanie do ortodoksyjnych przeciwników Ptaka. Czy każda osoba, która
> nie ma nic do Ptaka jest Ptakofanem? Jeżeli tak, to jesteście pojebani. Ja
> rozumiem pojęcie "Ptakofan" jako osobę, która będzie wspierać Ptaka zawsze i
> wszędzie, nieważne co się stanie. Czy znacie takie osoby? Ja nie znam. Z prostej
> przyczyny - Ptak nie zrobił niczego złego, więc takie osoby nie mogły się
> pojawić.
Ja oceniam człowieka po tym, co robi, a nie po tym co potencjalnie
> może zrobić. Czy jesteście pewni, że Ptak zamierza się zmyć? NIE. Czy jesteście
> pewni, że Ptak jest tu tylko dla kasy? NIE. Czy Ptak zrobił dla Pogoni więcej
> dobrego niż złego? TAK.
Różnica między mną, a Wami polega na tym, że ja kieruję
> się faktami dokonanymi. Wy kierujecie się emocjami, spekulacjami i
> przeszłością.

Czy podoba Wam się to, czy nie - to w dużej mierze dzięki
> Ptakowi (NIE DZIĘKI WAM, MOI DRODZY) jesteśmy tu, gdzie jesteśmy. W pierwszej
> lidze. Ponownie.
Czy podoba Wam się to, czy nie - Ptakowi należy się
> wdzięczność za dotychczasowe dokonania w Szczecinie (jak każdemu, kto wykonał
> dobrą robotę). Nieokazanie tej wdzięczności (chociażby głupie prześcieradło z
> odpowiednim napisem, nikt przecież nie będzie rozkładał przed Ptakiem czerwonej
> wykładziny) jest przejawem ignorancji i głupoty.

Media traktują Ptaka
> stronniczo, czy podoba się to Wam czy nie, taka jest prawda obiektywna. Pokazuje
> się tylko złe strony, podkreśla się i wyolbrzymia potknięcia, nie zauważa
> zasług. Czy oczekiwanie chociażby głupiego "dziękuję" jest czymś nienormalnym?
> Gdyby tak traktowano Was w pracy, długo byście tam wytrzymali? Pewnie nie, mimo
> że Wy mielibyście jakieś profity (pensja). A Ptak dokłada do interesu i mimo to
> jest opluwany.

Oceniajmy ludzi po faktach, a nie po artykułach szmatławych
> redaktorków. I bądźmy sprawiedliwi, a nie ślepi. Tylko o to mi chodzi. Nie
> nakłaniam Was do zmiany stosunku do Ptaka, traktujcie go tylko jak człowieka,
> nic więcej.

A jak coś spieprzy lub zacznie zwijać manatki po ubiciu interesu,
> wtedy róbcie z nim co chcecie, wtedy ja również będę z Wami i będę pierwszym,
> który na niego nasra. Wtedy i ja będę miał do tego prawo, i Wy. Teraz tego prawa
> nie macie.

Pozdrowionka przesyła pan z wieloma szóstkami.

ZGADZAM SIE W 100% z TOBĄ!!!

k(c)ompanyPL
Kibic
Na forum od 7977 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 18:09
A ja proponuję transparent:
JURCZYK, DZIĘKUJEMY ZA WSPANIAŁĄ MAKIETĘ :D
Przecież tu chodzi o kasę więc sosuje się wszystkie chwyty :D A jeżeli ktoś stosuje na kibicach chwyt jeśteeeeem poksiwdzioooonyyyyy zbaaawicieeeel :D To wyhaczy co najwyżej współczucie takich pożeraczy waty cukrowej, którzy na stadion przychodzą jak słonko świeci i dobrze się dzieje. Pocałujta w dupe wójta... A nie Ptaka. My współfinansujemy Pogoń więc czego on od nas chce? Jak mam problemy to niech pisze listy otwarte do swoich przeciwników... A po przeczytaniu lektury gazetki którą nabyłem wraz z biletami... stanowczo odradzam zakup... Wiadomo kto i co tam wypisuje...

Herman Haken. Takiego Prezydenta potrzeba Szczecinowi.
Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Co dalej z p.Ptakiem - 04/06/2004 18:28
> może sam zaczniesz
> finansować klub

Ja już go finansuje kupując bilecik na każdy mecz
> :P

Pozdro dla normalnych

tylko że pan Ptak dał 8mln zł,a ty raptem 10 zł na jeden mecz,wpływy z biletów to tylko 22% budzetu klubu

Łobez zawsze z Pogonią
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768899883 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005