| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kasa Na Oprawe - Klikajcie w Banner! - 23/04/2004 06:56
> :ASD :ASD :ASD Kliknąłem. Klikam codziennie jestem bogiem, klikajcie dalej.
> Klikajcie codziennie i nie zapominajcie!! Bo inaczej Mikołaj wam przyniseie
> ruzgę 
klik(nie chcę ruzgi ) klika klik
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kasa Na Oprawe - Klikajcie w Banner! - 23/04/2004 12:49
klikajcie wszedzie gdzie sie da - w szkołach macie czasem po kilkadzisiat komputerow wiec jazda 
ja juz akcje klikania puscilem nawet w Polske
jak dla mnie to troche malo tych klikniec helmut wielu z forumowiczow sie zwyczajnie opierdala
wyglada na to ze tylko ta setka najktywniejszych podjela jakiekolwiek dzialanie - smutne ale prawdziwe [Ostatnio edytowane przez Sampaio: 2004-04-23 12:50]
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kasa Na Oprawe - Klikajcie w Banner! - 23/04/2004 14:23
Ja se też legalnie kliknołem i szafa gra Kręćcie wszystkich znajomych żeby włożyli tyle trudu i se klikali np. codziennie wieczorkiem
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Kasa Na Oprawe - Klikajcie w Banner! - 23/04/2004 17:16
no ja oczywiście zaliczyłem kolejne klikniencie. wogole rozysalajcie linka codziennie ludzią na gg to poskutkuje.. bo raz Ci klniknie i zapomni a jak bedziecie to robic troche to wejdzie mu w nawyk..bynajmiej u mnie skutkuje..a i na infach klikac z kazdego kompa,
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kasa Na Oprawe - Klikajcie w Banner! - 24/04/2004 12:26
642 klikniecia - pierwszy dzien akcji był dobry bo prawie 200 osob kliknelo, teraz frekwencja nieco spadła 
Klikajcie również w banner na tej stronie z ktorego dostajemy 5gr za kazde wasze klikniecie.
Jeśli macie wlasną strone to również mozecie pomoc - załóżcie konto w programie partnerskim Sisco podajac jako polecającego nasze ID - 101144 - (lub poprzez ten link) i umiesccie ich banner na swojej stronie - w ten sposob za kazde klikniecie w wasz banner 5gr bedzie szlo dla nas.
[Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-04-24 12:41]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kasa Na Oprawe - Klikajcie w Banner! - 24/04/2004 19:44
> Dobry pomysł żeby dawac 10 +1 zł.Nic nam nie zaszkodzi jak do biletu dorzucimy
> 1zł
gdyby każdy tak zrobił to wyszła by niezła sumka 
[Ostatnio edytowane
Jak ja kocham nowych użytkowników którzy nie są w temacie, nie czytają całych tematów tylko się wpisują myśląc że Ameryke odkryli swoimi genialnymi pomysłami...
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Kasa Na Oprawe - Klikajcie w Banner! - 24/04/2004 19:48
> > Dobry pomysł żeby dawac 10 +1 zł.Nic nam nie zaszkodzi jak do biletu
> dorzucimy
> 1zł
gdyby każdy tak zrobił to wyszła by niezła sumka 
[Ostatnio edytowane
Jak ja kocham nowych użytkowników
> którzy nie są w temacie, nie czytają całych tematów tylko się wpisują myśląc że
> Ameryke odkryli swoimi genialnymi pomysłami...
dokladnie Helmut i odswiezaja stare zapomniane juz tematy tylko po to zeby sie dopisac ..........i nabic posta
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7