| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 03/02/2004 01:11
Czyżby kolejne osłabienia czytaj news po lewej.NApierała i Błażejewski odejdą [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2004-02-03 01:12]
|
Bo jest paru ludzi...
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 03/02/2004 07:26
Wyglada na to ze osoba odpowiedzialna za transfery w klubie znowu sie nie spisala.. Prawie przez miesiac czasu testowac zawodnika, na cala Polske rozdmuchiwac jaki on to jest zajeb.... Ja na miejjscu Stasiaka zrobilbym tak samo. Wystawilbym go teraz zakupe kasy do sprzedazy i potem sie ewentualnie targowal. Skoro Pogon jest tak bardzo zainteresowana!
Ciekawe co z Masternakiem? Moze chociaz jego Ptaq sobie nie odpusci chciaz i to jest coraz mniej pewne
Ale jeszcze jest troszke czasu moze cos wymysla. I oby te wzocnienia doszly do skutku
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 03/02/2004 08:37
Szkoda Kaczmarka!! Naprawde szkoda, bo taki zawodnik sie przyda! Jak nie on, to moze Bartek Lawa hehe
Co do tego Masternaka wolalbym zobaczyc np. Nawotczynskiego w Pogoni- nie dogadal sie z GKS.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 03/02/2004 14:58
Moze, jesli Kaczmarek jest juz nieaktualny ,powroci temat Golinskiego. Chociaz jak dla mnie to malo prawdopodobne. Golinski to w koncu rozgrywajacy a my potrzebuemy kogos na lewa strone.
Tak sobie wlasnie pomyslalem ze przez "pewne czynniki" miesiac przygotowan poszedl w lep. Nawet jesli zalatwia nowego zawodnika to bedzie on potrzebowal duzo czasu by wkomponowac sie nie tylko w zespol ale i calkiem nowy system gry.
Kurde jak bym chcial zeby osoba odpowiedzialna ze transfery w klubie (czyli wiadomo kto) powiedziala "to ze Kaczmarek nie jest w Pogonii to moja wina bo tyle zwlekalem z kontraktem" Ale w tym klubie takie slowa nigdy nie padna. Chociaz z drugiej strony takie juz jest jak ktos daje kase.
Znacie jakies nazwiska z gieldy transferowej zawodnikow ktorzy byliby alternatywa dla Kaczmarka.
moze ktos nas wyslucha jesli podsuniemy dobre nazwisko (hehe sam juz sie z tego smieje)
pozdro
|
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 03/02/2004 15:25
To jest własnie polityka Baniaka i PTaka , to na ch*** było zabierać na obóż Kaczmarka i ustawiać taktyke pod Matlaka - Kaczmarka , jak odpoczatku wiadomo było ze Stasiak bedzie krzyczał za niego sporo kasy , przeciez wczesniej chcial( Kaczmarka) Hannover i Wisła........
Mozna było od poczatku ternować z Moskalewiczem , albo Gajewskim ..na lewej stronie!!
Teraz usłyszymy od Ptaka jak to on sie nie spodziwał takiej ceny za tego zawodnika...
a tak na marginesie to badzo go szkoda...!!!
|
Pogoń Legia!
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 03/02/2004 17:40
MaRciNeK, nie bulwersuj sie tak. Na poczatku Stasiak chcial pozbyc sie Kaczmarka, zeby wypisac go z listy plac. Ale jak tylko Stasiak dogral przeprowadzke klubu, to (po pierwsze) chce wejsc w dupsko tamtejszym kibicom i pokazuje jakie to on ma mocarne plany i nie rozsprzedaje skladu, a po drugie to zwietrzyl interes i chce Ptaka naciagnac na troche kasy. te 700 tys. za Kaczmarka to NIKT mu w Polsce nie da, ale liczy, ze wytarguje dobra kwote. Teraz sa tylko dwa pytania. Czy Kaczmarek jest na tyle dobry, zeby placic za niego nie mala kase (jak na polskie) warunki I czy Ptaka byloby stac na jakikolwiek (nie tylko Kaczmarka) transfer pieniezny [Ostatnio edytowane przez mike_evil: 2004-02-03 17:41]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 05/02/2004 08:53
Coraz bardziej poważna staje się sprawa przyjścia do Szczecina Rafała Grzelaka, obecnie piłkarza Lecha Poznań. Grzelak jest związany kontraktem z Antonim Ptakiem i przebywa w Lechu na zasadzie wypożyczenia. I z pewnością grałby tam dalej, gdyby nie tarapaty finansowe w jakie popadł Lech.
Poznaniacy najzwyczajniej nie płacą Grzelakowi i futbolista poważnie zaczął się zastanawiać nad grą w Pogoni. Oczywiście jego przydatność musi jeszcze ocenić Bogusław Baniak. Jak twierdzi bowiem trener Pogoni, ludzi trzeba dobierać do systemu, a nie odwrotnie.
żródło: Głos Szczeciński
Sam nie wiem co o tym myslec. Przeciez Grzelak wyraznie dal do zrozumienia, ze nie chce grac w Pogoni. Nagle Lechowi zabraklo funduszy i Grzelak juz jakby chetniej ciagnie do nas...
|
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 05/02/2004 08:56
Dzis w Glosie napisali ze Ptacowie nadal prowadza rozmowy ze Stasiakiem w sprawie Kaczmarka. No i do soboty ma sie wyjasnic sprawa Masternaka. Wiec moze jeszcze nie tak zle jest.
A i Baniaq ma sie wypowiedziec o przydatnosci dla druzyny Grzelaka. Bo byc moze ten zawodnik trafi do Pogoni jesli trener uzna ze sie przyda.
Tą ostatnia wiadomosc odbieram bardzo pozytywnie. Juz nawet nie chodzi o samego Grzelaka, ale o to ze to trener ma ostatnie slowo do powiedzenia przy ustyalaniu skladu.
Niby powinno byc to normalne ale ostatnimi czasy roznie to bywalo.
pozdro
|
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 05/02/2004 09:07
Kaczmarek strzelił gola w wygranym sparingu przez KSZO z Górnikim Łęczna 2:1...
(Opis meczu na www.90minut.pl) [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-02-05 09:08]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 05/02/2004 09:30
... i na 100% zostaje w Ostrowcu . Grzelak? Moze byc . Dobry bylby jeszcze ten budka z Polaru, tylko nie ta strona, choc na lewej tez Parzy ostatnio gral...
|
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 05/02/2004 11:20
Według mnie Ptak dogadasie jeszcze ze stasiakiem w sprawie kaczmarka !! Masternak przyjdzie do nas choc beda problemy z kasa(oczywiscie ruch sie bedzie buntowal). Grzelak ciekawy pomysl choc sam powiedzial ze niechce grac w szczecinie !!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 05/02/2004 15:09
Przemysław Norko, były bramkarz Pogoni Szczecin, Odry Szczecin i Chemika Police podpisał kontrakt z III-ligową Mlekovitą Ruch Wysokie Mazowieckie.
25-letni Przemysław Norko uznawany był za wielki talent bramkarski. Grał w reprezentacji Polski juniorów i młodzieżowej. Urodzony w Szczecinie zawodnik bronił barw miejscowych klubów Pogoni i Odry, grał także w Zagłębiu Lubin i Górniku Polkowice.
W poprzedniej rundzie interesował się nim turecki Trabzonspor, ale ze względu na zakaz transferów nałożony przez UEFA na klub z Turcji nic z tego nie wyszło. Pod koniec jesieni trenował w Szczecinie z Pogonią.
No bravo p. Norko życze szczescia w nowym klubie. Ostatni akapit mnei rozesmial on i w Turcji
|
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 05/02/2004 15:15
>Ostatni akapit mnei rozesmial on i w Turcji 
Heh bardzo ciekawie...:biglaugh: Ciekawi mnie bardzo jak coś może kogoś roześmiać :biglaugh:
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 05/02/2004 18:09
W poprzedniej rundzie interesował się nim turecki
> Trabzonspor, ale ze względu na zakaz transferów nałożony przez UEFA na klub z
> Turcji nic z tego nie wyszło.
to ciekawe, powiedzcie mi tylko, dlczego jeden z najsilniejszych klubow tureckich, znajdujacy sie tuz za wielka trojca interesowal sie bramkarzem najslabszej druzyny I-ligowej w rozgrywkach A na dodatek cala zeszla runde Norko nie gral...
nie ma to jak szalony umysl dziennikarzy
|
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 05/02/2004 21:14
> >Ostatni akapit mnei rozesmial on i w Turcji 
Heh bardzo
> ciekawie...:biglaugh: Ciekawi mnie bardzo jak coś może kogoś roześmiać
> :biglaugh:
Ty sie Hanki z Norki nie smiej... wiesz ze on jest absolwentem LO2?? Swoj chlop
|
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 05/02/2004 22:10
Jay-J ale ja się wcale z Niego nie śmieję, tylko z tego co napisał nam bartollo :biglaugh: Widocznie nie zrozumiełaeś mnie do końca albo to ja tak enigmatycznie to napisałem...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Transfery!!!!! - 05/02/2004 22:32
> Mirek Czesny musi odejsc!
O nieeee !!! Tylko nie Mirek Czesny 
Przeciez on jest tak zwiazany ze Szczecinem i Pogonią
To by była niewyobrażalna strata :red:
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|