Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 22/06/2005 20:21
Hehe jeszcze będzie tak ,że ta Nowa Pogoń za 4 lata zagra w 1 lidze.(raczej żart)
O ile w niej zagrają ale chyba jednak na 99 procent tak.Powodzenia!Ale jedno pytanie mnie nurtuje.Jakim składem i skąd wytrzasną sobie zawodników do gry w tej lidze?Młodzież i tyle!!!!!!!
Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 23/06/2005 21:06
Jest dobrze. Wole, aby juniorzy ogrywali sie w IV lidze i wyniki byly przyzwoite, niz grali zawodnicy pokroju Rodrigo, zabierajacy miejsce mlodym i gwarantujacy spadek do nizszych lig
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 24/06/2005 13:00
mam pytanie czyli .... "Pogon Nowa" to calkiem inny klub ? tak jak np. Lech i Warta, Legia i Polonia itp. ? ?
i co beda to zaprzyjaznione kluby ? (MKS Pogon i Pogon Nowa) ? czy tak jak wlasnie Legia i Polonia itp. ? czy to nie podzieli nas na sympatykow jednej i sympatykow drugiej druzyny prosze o odp. bo tylko niektorze rzeczy z tego rozumiem ...
mam pytanie czyli .... "Pogon Nowa" to calkiem inny klub ? tak jak np. Lech i Warta, Legia i Polonia itp. ? ?
i co beda to zaprzyjaznione kluby ? (MKS Pogon i Pogon Nowa) ? czy tak jak wlasnie Legia i Polonia itp. ? czy to nie podzieli nas na sympatykow jednej i sympatykow drugiej druzyny prosze o odp. bo tylko niektorze rzeczy z tego rozumiem ...
proponuje przeczytac wszelkie posty w tym temacie poczawszy od pierwszego.. zwracaj uwage na date, i pomysl o co chodzi powinienes dojsc do tego bez problemu jak znasz sytuacje Pogoni z ostatnich kilku latek
Odp: Zapadła decyzja - gramy w IV lidze! - 25/06/2005 09:47
Jan Tomaszewski, przewodniczący Komisji Etyki powiedział: - Z informacji, jakie do nas napływają, wynika, że jeden z trzecioligowców awansował do drugiej ligi nie tylko dzięki dobrej postawie na boisku. Jeżeli te wiadomości znajdą potwierdzenie w faktach i okaże się, że ktoś kręcił, to będę wnioskował za ukaraniem tej drużyny bezwzględną dyskwalifikacją - podkreśla Tomaszewski.
Do II ligi awansowały Śląsk Wrocław, Heko Czermno, Lechia Gdańsk i Drwęca Nowe Miasto Lubawskie. Po wygraniu barażowej rywalizacji ze Szczakowianką Jaworzno do tego grona dołączyła też Polonia Bytom.
Tymczasem według nieoficjalnych informacji "Gazety Wyborczej" degradacja może też dotknąć kluby, które w zakończonym sezonie obroniły drugoligowy byt. Mówi się o Piaście Gliwice.
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders Kliknij PolskieSerce
proponuje przeczytac wszelkie posty w tym temacie poczawszy od pierwszego.. zwracaj uwage na date, i pomysl o co chodzi powinienes dojsc do tego bez problemu jak znasz sytuacje Pogoni z ostatnich kilku latek
ok rozumiem dzieki nie patrzalem na dazty i przez to ten maly wirus w mojej glowie
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768852475 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.