Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
psychopig
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6955 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 10/04/2012 22:39
Jaki psycholog ?
Tam potrzeba bata, żeby rozjebać ten układzik dorobkiewiczów.
Podobnie było rok temu tylko, że Moskalewicz wtedy rządził.

Plum
Kibic
Na forum od 7483 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 10/04/2012 23:11

psychopig napisał:  
Jaki psycholog ?

A to już rola trenera.
Wrzuciłem pierwszą część konferencji. Bez cięć i upiększeń, z pytaniami od dziennikarzy. Za chwilę wrzucę resztę, w tym także co prezesi powiedzieli o trasnparentach, które zawisły na płocie. Cierpliwości, bo materiał to bite pół godziny nagrania.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Heineken
Kibic
Na forum od 5129 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 10/04/2012 23:31

Plm napisał:  

psychopig napisał:  
Jaki psycholog ?

A to już rola trenera.
Wrzuciłem pierwszą część konferencji. Bez cięć i upiększeń, z pytaniami od dziennikarzy. Za chwilę wrzucę resztę, w tym także co prezesi powiedzieli o trasnparentach, które zawisły na płocie. Cierpliwości, bo materiał to bite pół godziny nagrania.

Gdzie Ty to dodałeś :P ?

"Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem..."
kontiii
Kibic
Na forum od 7918 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 10/04/2012 23:33

Heineken napisał:  

Plm napisał:  

psychopig napisał:  
Jaki psycholog ?

A to już rola trenera.

http://www.pogononline.pl/index.php/news/13096

POGOŃ SZCZECIN MKS
Plum
Kibic
Na forum od 7483 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 11/04/2012 00:55

Heineken napisał:  

Plm napisał:  

psychopig napisał:  
Jaki psycholog ?

A to już rola trenera.

To pytanie utwierdza mnie w przekonaniu, że użytkownicy forum.pogononline.pl nie wiedzą, że istnieje stronka PogonOnline.pl ;p
Obiecane materiały na stronie.

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
M.K 74
Kibic
Na forum od 5113 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 11/04/2012 05:41
Emocje po przegranej w Elblągu powoli opadają, choć jeszcze parę godzin wstecz były na wielkim ciśnieniu. Wczorajszy dzień przyniósł też wiele emocji. Zmiana trenera w środku sezonu! Czy słuszna? Myślę że tak! Zamienił zarząd "ciepłe kluchy" na "wariata" który potrafi pierdolnąć pięścią w stół, i połamać krzesło w szatni. Z jednej strony Sasal znał już na tyle zespół że wiedział na co, kogo stać. Motywatorem i taktykiem nie był wielkim, bo co mówił to tak jakby "grochem o ścianę". Może zrobiono z Niego kozła ofiarnego, bo wyjścia są trzy:
- zespół grał przeciwko trenerowi
- wytyczne z miasta, nie stać Nas na remont stadionu to i nie stać na awans
- kasa misiu kasa. zbuntowany zespół, bo dlaczego Hernani i Budka dostaja tak dużo, a my tak średnio. Prowodyr jeden Ława.
Nie bronię go, bo i tak " Sasal słaby trener".
Tarasiewicz, "gość" z warsztatem dość dobrym jak na 1-ligowe realia. Zwolniony podobnie jak jego poprzednik w Pogoni po serii porażek, Śląska Wrocław. Lecz przed zwolnieniem, awansuje rok po roku, z III-ligi, do Ekstraklasy. Nie grają u niego nazwiska. Trzeba zapierdalać, żeby wyjść w podstawowym składzie!!! Krzyknie, fuknie, pierdolnie! Mają czuć respekt pseudopiłkarzyki! Mam nadzieję że będzie dobrze i nie spotkamy się z Craxą na pierwszoligowym froncie. Będziemy się cieszyć z awansu kosztem jakiegoś Piasta lub jakiejś Niecieczy.

Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....

Żeby nadszedł Mistrza czas - Módl się za Nami.....
kosa1749
Kibic
Na forum od 5263 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 11/04/2012 11:52
Dopiero dorwałem się do neta i od razy się pytam.Gdzie są kurwa kary dla "kombinatorów" typu Ława,Radler,Edi?No gdzie? To ze zwolnią Sasala to się z tym liczyłem,choc nie byłem do końca przekonany.Moze się mylę,ale jak moje się sprawdzi, to nie omieszkam tego tutaj wypomnąc.Dla mnie osobiscie zmiana trenera nia da pożądanego efektu czyli awansu.Nie dlatego ze Taraś to słaby trener,ale "bukowicze" owego awansu nie chcą.Chcieli zwolnic Sasala i zwolnili.W tym klubie tylko i wyłącznie, kiedy nie idzie, zwalnia się trenerów.A piłkarze,sory kopacze, są nietykani i się kurwa śmieją w twarz.Sasal nie był żadną ciepłą kluchą,tylko kawał "chuja" to był, nie raz mieszając kopaczy z gównem.Tarasiewicz słynie z ciężkiej ręki i ogólnie się nie pierdoli.Jak się naszym "panienkom" nie spodoba to i jego powiozą.Bartuś i spółka już o to zadbają.Druga sprawa to fajna akcja z tymi flagami.W "ładnych" warunkach trenowali.A Pan prezes obrusza się że tak nie powinno robic.Że kibic powinien byc na dobre i złe.To prawda Panie prezesie.Ale jak piłkarze są uczciwi, a ja Panie prezesie mam wewnętrzne przekonanie że paru Pana pracowników ma nieczyste sumienie.I niech Pan kurwa wreszcie przejrzy na oczy,i zamiast wiecznie zwalniac trenerów to dobierze się Pan do dupy kilku "sprzedawczykom".Jak Pan nie potrafi to ja Panu chetnie pokaże.Zresztą jak Radek Janukiewicz twierdzi że nie wszyscy chcą ciągnąc ten wózek w jedną stronę, to o czym my mówimy.Zresztą Janukiewicz na kapitana bo jako jedyny ma jaja w tym zespole i mimo że "obcy" to dobro klubu leży mu na sercu,w przeciwieństwie do naszego "wychowanka" Ławy który dla mnie nigdy Naszym wychowankiem nie był,a jedynie jako kapitan potrafi stwierdzic "jak nie idzie to nie idzie".Za to co innego "idzie".....

Ijon_Tichy
Kibic
Na forum od 5739 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 11/04/2012 14:30

kosa1749 napisał:  
...W tym klubie tylko i wyłącznie, kiedy nie idzie, zwalnia się trenerów.A piłkarze,sory kopacze, są nietykani i się kurwa śmieją w twarz...

Nie mogę się zgodzić, z Płatkiem szło wszystko albo prawie wszystko bardzo dobrze a jednak został zwolniony, kopaczy też paru jednak poleciało... co więcej ostatni raz biegającego, walczącego Ławe widziałem właśnie za Płatka...

Ostatnio edytowany przez: Ijon_Tichy, 11 kwietnia 2012, 15:07 [1 raz(y)]

kosa1749
Kibic
Na forum od 5263 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 11/04/2012 19:40
Za Sasala Ława też nie grał żle w poprzedniej rundzie.A za Płatka?Już o tym pisałem.Gdybyś "szerzej" spojrzał na problem to po chujowej rundzie, kiedy skutecznie "wyleczyli" Nas z awansu, w kolejnej grali owszem ładnie i było super.A zastanowiłeś się dlaczego?Kończąc pierwszą rundę bodajże na 14 pozycji, w kolejnej "chłopcy" grali o to, aby pozostac na kolejny sezon w piłkarskim eldorado.Ława był wtedy na cenzurowanym i zaczął zapierdalac, bo szkoda byłoby stracic grube siano i długoletni kontrakt jaki dostał.?Piszesz że ktoś tam odszedł.Ale kto odszedł?Ci co prawie nie grali i mieli niewileki wpływ na wyniki.A teraz zobaczymy jak będzie po zmianie trenera?Finalnie nie awansujemy.I bynajmniej nie dlatego że Tarasiewicz jest słaby.Takie jest moje zdanie,bo pomny doświadczeń z poprzednich podchodów pod OE, nie wszystkim kopaczom na tym awansie zależy.Jak będzie inaczej jako pierwszy możesz mi to wypomnąc.

Ostatnio edytowany przez: kosa1749, 11 kwietnia 2012, 19:46 [1 raz(y)]

verte
Kibic
Na forum od 8162 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 11/04/2012 19:52

Artur_PS napisał:  
Plum - życzyłbym sobie, żeby kazdy post był tak precyzowany na forum. Napisałem też drugiego,tu mnie nikt merytorycznie nie skomentował, a odnosił się do sytuacji na forum od przerwy zimowej.

Nie twierdze, że mam rację, ale chcę na forum je przedstawiać i licze, że znajdą komentarze.
To obecnie jedyne forum Kibiców Pogoni Szczecin. Nie wchodze w kwestie kibicowskie, ale chciałbym (jesli już forum jest do czytania dla wszystkich), by dyskusja na tematy sportowe była sensowna.

Junior - dlaczego tematy w których dopuszczasz kometarze w stylu "zamknij sie, nic nie wiesz" są dostępne do czytania publicznie?
Nie prościej dać do niego dostęp wybranym i stworzyć zakładkę publiczną dot. kwestii piłkarskich? Byłoby forum kibicowskie (hasło) i sportowe (ogólne) - wszystko na jednej stronie. Pogononline jest obecnie jedynym forum wypowiedzi. Dopuszczasz taką formułe, obecne forum , z jakich powodów? Pytam, ponieważ zależy mi na rozwoju komunikacji pomiędzy kibicami i nie chce odbierać decyzyjności dla rzeczywiście zaangażowanych w ruch kibiców.

Podejmijmy proszę ten temat dot. forum lub zakończ to czytelnym komunikatem. Ten komunikat jestem w stanie sobie wyobrazić jako "nie, bo nie", albo publicznym uzasadnieniem.

Przecież nikt na boga nie odmawiał będzie pierwszeństwa wypowiedzi osób uczestniczących w ruchu kibicowskim,ale obecna sytuacja na forum i jego dostępności jest formułą osiągania szacunku przez agresje. Czytam rózne ogólnodostępne fora i tam najlepsza jest zasada - szacunek dla wypowiadających jest wtedy gdy napisze coś sensownego a nie dlatego, że moderator dopuści tekst w stylu: "Gówno wiesz. Bez odbioru. Dobranoc"

Piszę tylko w jednym celu, bo zależy mi na integracji kibiców istniejących na różnych poziomach zaangażowania. Portal promuje akcję "Stadion dla Szczecina". Naprawdę sadzicie, że bez ruchu powszechnego to jest możliwe?
Artur

Popieram w całości.

21:37
PL
Kibic
Na forum od 6831 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 11/04/2012 19:55

verte napisał:  

Artur_PS napisał:  
Plum - życzyłbym sobie, żeby kazdy post był tak precyzowany na forum. Napisałem też drugiego,tu mnie nikt merytorycznie nie skomentował, a odnosił się do sytuacji na forum od przerwy zimowej.

Nie twierdze, że mam rację, ale chcę na forum je przedstawiać i licze, że znajdą komentarze.
To obecnie jedyne forum Kibiców Pogoni Szczecin. Nie wchodze w kwestie kibicowskie, ale chciałbym (jesli już forum jest do czytania dla wszystkich), by dyskusja na tematy sportowe była sensowna.

Junior - dlaczego tematy w których dopuszczasz kometarze w stylu "zamknij sie, nic nie wiesz" są dostępne do czytania publicznie?
Nie prościej dać do niego dostęp wybranym i stworzyć zakładkę publiczną dot. kwestii piłkarskich? Byłoby forum kibicowskie (hasło) i sportowe (ogólne) - wszystko na jednej stronie. Pogononline jest obecnie jedynym forum wypowiedzi. Dopuszczasz taką formułe, obecne forum , z jakich powodów? Pytam, ponieważ zależy mi na rozwoju komunikacji pomiędzy kibicami i nie chce odbierać decyzyjności dla rzeczywiście zaangażowanych w ruch kibiców.

Podejmijmy proszę ten temat dot. forum lub zakończ to czytelnym komunikatem. Ten komunikat jestem w stanie sobie wyobrazić jako "nie, bo nie", albo publicznym uzasadnieniem.

Przecież nikt na boga nie odmawiał będzie pierwszeństwa wypowiedzi osób uczestniczących w ruchu kibicowskim,ale obecna sytuacja na forum i jego dostępności jest formułą osiągania szacunku przez agresje. Czytam rózne ogólnodostępne fora i tam najlepsza jest zasada - szacunek dla wypowiadających jest wtedy gdy napisze coś sensownego a nie dlatego, że moderator dopuści tekst w stylu: "Gówno wiesz. Bez odbioru. Dobranoc"

Piszę tylko w jednym celu, bo zależy mi na integracji kibiców istniejących na różnych poziomach zaangażowania. Portal promuje akcję "Stadion dla Szczecina". Naprawdę sadzicie, że bez ruchu powszechnego to jest możliwe?
Artur

Popieram w całości.

Jak komuś nie pasuje zawsze jest forum.v.pl :D Nie każdy musi być uniwersyteckim magistrem ąę...

Sz.
Kibic
Na forum od 7057 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 11/04/2012 20:19
Nie ten dział, jest osoby o forumce, tam sobie możecie o tym pogadać.

P. S.
M.K 74
Kibic
Na forum od 5113 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 11/04/2012 20:43
Podoba mi się wypowiedz Tarasiewicza na temat jego wizji gry Pogoni. Nie interesuje mnie przewaga w posiadaniu piłki naprzykład 60% do 40%, i żeby piłka chodziła od nogi do nogi. My mamy porażać przeciwnika stwarzanymi okazjami bramkowymi. I oto chodzi!

Ja wiem że kiedyś skończy się Nasza droga, Ja wiem że ucichnie Nasz vocal, zostawić coś po sobie nie tylko na pokaz....

RAFek
Kibic
Na forum od 8497 dni

**

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 11/04/2012 21:55

120x napisał:  

Jak komuś nie pasuje zawsze jest forum.v.pl :D Nie każdy musi być uniwersyteckim magistrem ąę...

Jeśli mnie pamięć nie myli, na v.pl forum jest nieczynne ;)

To nasza generacja, to MY - 30 letni
100%EG
Plum
Kibic
Na forum od 7483 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 11/04/2012 22:48

M.K 74 napisał:  
Podoba mi się wypowiedz Tarasiewicza na temat jego wizji gry Pogoni. Nie interesuje mnie przewaga w posiadaniu piłki naprzykład 60% do 40%, i żeby piłka chodziła od nogi do nogi. My mamy porażać przeciwnika stwarzanymi okazjami bramkowymi. I oto chodzi!

Jak to przecież to to wywalimy Płatka i zatrudniliśmy Sasala żeby Pogoń grała ładnie dla oka, bo tylko taka ładna gra przyciągnie kibiców. Napiszę pierwszy: Tarsiewicz słaby trener!

(Ironia of kors)

spagetti
Kibic
Na forum od 7752 dni

*

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 12/04/2012 00:26
Tak sobie to Smolny wtedy ubzdural z ta brzydka gra a prawda pewnie taka ze pilkarzykom za ciezko bylo...

,,Vi är överallt,,- POGON
M.K 74
Kibic
Na forum od 5113 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 12/04/2012 07:11
Statystyki Tarasiewicza w oficjalnych meczach, prowadzonych przez Niego zespołów:

Drużyny, które prowadził Ryszard Tarasiewicz wygrywały 36% spotkań. Wśród meczów rozgrywanych u siebie 50% skończyło się zwycięstwem, z kolei na wyjeździe - 24%. Trener przyciągał na stadion prowadzonej przez siebie drużyny średnio 6 320 widzów.

Nie jest to dobry prognostyk!

anathema
Kibic
Na forum od 6803 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 12/04/2012 09:46

M.K 74 napisał:  
Statystyki Tarasiewicza w oficjalnych meczach, prowadzonych przez Niego zespołów:

Drużyny, które prowadził Ryszard Tarasiewicz wygrywały 36% spotkań. Wśród meczów rozgrywanych u siebie 50% skończyło się zwycięstwem, z kolei na wyjeździe - 24%. Trener przyciągał na stadion prowadzonej przez siebie drużyny średnio 6 320 widzów.

Z racji że statystyka to przekłamanie, a moze inaczej jest małe kłamstwo, duże kłamstwo i statystyka posłużę sie oto przykładem:

Ja mam dwa samochody, Ty nie masz żadnego, statystycznie mamy po samochodzie. W kraju średnia statystyczna to pensja wysokości o ile pamietam, może coś sie zmieniło, dawno nie sprawdzałem ale powiedzmy około 3 tys zł. Ile z nas tak po prawdzie taką kwotę widziało na koniec miesiąca po wypłacie? Statystyka...

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
spagetti
Kibic
Na forum od 7752 dni

*

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 12/04/2012 09:55
Pozatym kazdy trener sprawdza sie gdzie indziej.Np zobacz Platka u nas a jak mu w Warcie szlo....Oby na nasze gwiazdeczki sama zmiana trenera wystarczyla:)

,,Vi är överallt,,- POGON
Szn85
Kibic
Na forum od 5742 dni

Odp: Tarasiewicz nowym trenerem Pogoni - 12/04/2012 14:22

M.K 74 napisał:  

Dane statystyczne to ty wiesz gdzie sobie mozesz wsadzic..:):) jak piłkarzyki nie beda chcieli zapierdalac to i sam Guardiola tu nie pomoże.:)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.17 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005