Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
ZIOMEK Łukasz
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5659 dni

Odp: Legia - Pogoń 20 kwietnia - 15/04/2013 09:08
nawet jak przyznana została nam pula biletów 1500, to chyba myślę, że na każde miejsce na stadionie będziemy mogli kupić bilety, ponieważ to mecz przyjaźni. Dobrze myślę?

AntyC
Kibic
Na forum od 6084 dni

**

Odp: Legia - Pogoń 20 kwietnia - 15/04/2013 10:02

ZIOMEK Łukasz napisał:  
nawet jak przyznana została nam pula biletów 1500, to chyba myślę, że na każde miejsce na stadionie będziemy mogli kupić bilety, ponieważ to mecz przyjaźni. Dobrze myślę?

odpowiedź w 2 poście. Wystarczy poczytać

KtoToTaki napisał:  

Siedzimy na skraju Żylety.

młody92
Kibic
Na forum od 4865 dni

Odp: Legia - Pogoń 20 kwietnia - 15/04/2013 13:12
jakiś środek transportu będzie organizowany czy każdy na własną rękę?

PSMKS
Patriotyczna PS
Na forum od 7975 dni

Odp: Legia - Pogoń 20 kwietnia - 15/04/2013 14:08
Ręce opadają...

Przyjaciele Nie Tylko z Trybun !
Bo(L)eK_27
Kibic
Na forum od 6096 dni

Odp: Legia - Pogoń 20 kwietnia - 15/04/2013 15:34
Czy wyjaśniła się kwestia kart kibica? Wchodzimy na swoje,czy musimy wyrobić kk Legii ?

Trudne sprawy
SKPS Portowcy
Na forum od 8366 dni

Odp: Legia - Pogoń 20 kwietnia - 15/04/2013 16:03
Dla niecierpliwych.
Wystarczy karta kibica Pogoni - plus dowód.
Kasy dla nas będę prawdopodobnie dostępne od piątku.
Jutro pojawi się oficjalne info - lecz na tą chwile informację możecie uznać za wiążącą.

Surowi rodzice
Janek80
Kibic
Na forum od 6718 dni

Odp: Legia - Pogoń 20 kwietnia - 15/04/2013 16:03

Bo(L)eK_27 napisał:  
Czy wyjaśniła się kwestia kart kibica? Wchodzimy na swoje,czy musimy wyrobić kk Legii ?

Nie wiem czy do końca była babka w informacji o biletach zorientowana, ale twierdziła przed chwilą, że jako kibic Pogoni muszę wyrobić kartę kibica Legii żeby wejść na Legia - Pogoń. Trochę to dziwne...

mefisto1969
Kibic
Na forum od 5650 dni

*

Odp: Legia - Pogoń 20 kwietnia - 15/04/2013 17:02
bydlee -jakiś środek transportu będzie organizowany czy każdy na własną rękę?

PSMKS -Ręce opadają...

a czemu ręce opadają przecież tylko zapytał ? ja rozumiem że melanże będę od piątku ale są tez tacy co nie jadą na melanż
hmmm sam jestem ciekaw bo na forum ani słowem o tym ? Dziękuje za odpowiedź :)

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
hejpogongol
Kibic
Na forum od 5144 dni

Odp: Legia - Pogoń 20 kwietnia - 15/04/2013 17:05
Każdy na własną rękę!

PS. A jeśli już ktoś tak bardzo chce jechać wspólnie to pewnie najwięcej osób pojedzie w piątek nocnym TLK. Bilet podróżnika na przejazdy przez cały weekend - 74 zł. Prawie jak specjal :D

"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"

Radek Janukiewicz
Zawa
Kibic
Na forum od 6483 dni

Odp: Legia - Pogoń 20 kwietnia - 15/04/2013 17:42
Myślę, że info się przyda:

Kasy czynne będą w dniach:
15.04.-19.04. w godz. 11:00–19:00 (kasy 1, 2)
20.04. od godz. 09:00 (1, 2, 3, 4)

Janek80
Kibic
Na forum od 6718 dni

Odp: Legia - Pogoń 20 kwietnia - 15/04/2013 18:14

Zawa napisał:  
Myślę, że info się przyda:

Kasy czynne będą w dniach:
15.04.-19.04. w godz. 11:00–19:00 (kasy 1, 2)
20.04. od godz. 09:00 (1, 2, 3, 4)

A na pewno będzie można kupić w nich w tych terminach na kartę kibica Pogoni? Akurat jestem w Warszawie, a kilka godzin temu oficjalnie w dziale sprzedaży biletów Legi przez telefon mówili mi, że będę musiał wyrobić kartę kibica Legii żeby kupić bilet :)

mefisto1969
Kibic
Na forum od 5650 dni

*

Odp: Legia - Pogoń 20 kwietnia - 15/04/2013 18:22

hejpogongol napisał:  
Każdy na własną rękę!

PS. A jeśli już ktoś tak bardzo chce jechać wspólnie to pewnie najwięcej osób pojedzie w piątek nocnym TLK. Bilet podróżnika na przejazdy przez cały weekend - 74 zł. Prawie jak specjal :D

i widzisz jak ładnie nam odpowiedziałeś, Dzieki też mi się to obiło o uszy ale wolałem potwierdzenia :) A może niektórzy jadą własnym srodkiem transportu i proponuje założyc temat lub tutaj ? .."mam wolne miejsce... np . w samolocie ,śmigłowcu itd.."Pozdrawiam :)

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Warszawa&Szczecin
Kibic
Na forum od 4881 dni

Odp: Legia - Pogoń 20 kwietnia - 15/04/2013 19:01
w piątek POK od godziny 8 czynny info za Legia.com

Tylko Wariaci
MKS 78
Kibic
Na forum od 7684 dni

Odp: Legia - Pogoń 20 kwietnia - 15/04/2013 19:59
skoro dojazd na wlasna łape to mam pomysl -propozycje.

Do Warszawy przyjezdzamy oficjalnie piewrszy raz na nowy stadion Legii, przyjeżdżamy oficjalnie po dlugim okresie i dlatego mam propozycje aby przed meczem zorganizowac wspolne przejscie kibicow Pogoni na stadion.

wiadomo ze nie ktorzy dojada w czwartek, piatek czy w sobote bezposrednio przed meczem, kazdy rozjedzie sie po Wawie umacniac zgode dlatego za celowe uwazam aby razem sie zebrac (otwarci jestesmy na uczestnictwo naszych braci) i wspolnie ruszyc na stadion. Po drodze mozemy wszystkim, ktorzy nie wiedza przypomniec o najwspanialszym klubie, najlepszej zgodzie ,a przy okazji wspolnie w efektowny sposob mozemy rozpoczac urodzinowy weekend jaki czeka wszystkich kibicow garanatowo-bordowych.

Miejsce spotkanie: ktorys z centralych placow w centrum miasta.

jezeli osoby odpowiedzialne uznaja ze pomysl wart realizacji sluze pomoca. Jezeli nie wykasowac i zapomniec.
pzdr.

Fanatycy ze stolicy
hejpogongol
Kibic
Na forum od 5144 dni

Odp: Legia - Pogoń 20 kwietnia - 15/04/2013 20:49

MKS 78 napisał:  
skoro dojazd na wlasna łape to mam pomysl -propozycje.

Do Warszawy przyjezdzamy oficjalnie piewrszy raz na nowy stadion Legii, przyjeżdżamy oficjalnie po dlugim okresie i dlatego mam propozycje aby przed meczem zorganizowac wspolne przejscie kibicow Pogoni na stadion.

wiadomo ze nie ktorzy dojada w czwartek, piatek czy w sobote bezposrednio przed meczem, kazdy rozjedzie sie po Wawie umacniac zgode dlatego za celowe uwazam aby razem sie zebrac (otwarci jestesmy na uczestnictwo naszych braci) i wspolnie ruszyc na stadion. Po drodze mozemy wszystkim, ktorzy nie wiedza przypomniec o najwspanialszym klubie, najlepszej zgodzie ,a przy okazji wspolnie w efektowny sposob mozemy rozpoczac urodzinowy weekend jaki czeka wszystkich kibicow garanatowo-bordowych.

Miejsce spotkanie: ktorys z centralych placow w centrum miasta.

jezeli osoby odpowiedzialne uznaja ze pomysl wart realizacji sluze pomoca. Jezeli nie wykasowac i zapomniec.
pzdr.

fejsbuk

Cytat:  
Dobra mordy kilka szczegołow informacyjnych:

- jedziemy wszyscy na czarno
- zbieramy się w "źródełku" (godzina zostanie podana niebawem)skad wyruszy przemarsz na stadion, obecnośc każdego Portowca OBOWIĄZKOWA o czym poniżej!!!!
- w żródełku a także bezpośrednio przed meczem jak i w jej trakcie będzie prowadzona zbiorka w której każdy z nas musi uczestniczyć!! (cel bardzo szczytny także potraktujmy to poważnie) a jej wynik zostanie podany dla ogóły także spinamy się i każdy niech da jaknajwiecej!!
- mamy swoje miejsce na Żylecie i na tych miejscach dopingujemy

Zasady które zostały napisane powyżej dotyczą KAZDEGO bez wyjątków i niech każdy potraktuje je poważnie bowiem niedostosowanie się i wprowadzanie samowolki będzie skutkowało późniejszymi konsekwencjami, a jakimi nie będę zdradzał na forum
Przekazywac info każdemu!!!

CAŁA POGOŃ ZAWSZE RAZEM!!! POZDRAWIAMY BRACII ZA KRATAMI!!!

"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"

Radek Janukiewicz
KtoToTaki
Moderator**
Na forum od 7995 dni

Odp: Legia - Pogoń 20 kwietnia - 15/04/2013 21:31
Wyjazd do Warszawy!

W najbliższą sobotę wybieramy się na kolejny wyjazd za Pogonią - tym razem odwiedzimy naszych braci w Warszawie na zgodowym meczu Legia - Pogoń.
Bracia w Warszawie przygotowali dla nas 1500 wejściówek. Chcąc uniknąć zamieszania przy nabywaniu biletów w weekend - uruchamiamy zapisy na ten mecz.
Od jutra do środy ( do końca dnia ) w pubie Jocker można zapisać się na bilet na ten mecz. Wystarczy imię, nazwisko oraz PESEL.
Koszt biletu to 33 zł. lub 26 zł ( odbiór za okazaniem legitymacji studenckiej/uczniowskiej). Płatność przy zapisach. Bilety będą do odebrania w kasach stadionu przy ulicy Łazienkowskiej. Polecamy ten rodzaj zapisów by nie było niespodzianki na miejscu odnośnie braku biletów.

Pogoń - Legia!

... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
krystian-BFC
Kibic
Na forum od 5718 dni

Odp: Legia - Pogoń 20 kwietnia - 16/04/2013 14:03
Ja nie mam mozliwosci kupienia biletu w Szczecinie.Bede jechał z Łukowa lub Berlina.Jakie mam ozliwosci zakupu biletu??Pozdrawiam

Karol SZN.
Kibic
Na forum od 5136 dni

Odp: Legia - Pogoń 20 kwietnia - 16/04/2013 14:07

krystian-BFC napisał:  
Ja nie mam mozliwosci kupienia biletu w Szczecinie.Bede jechał z Łukowa lub Berlina.Jakie mam ozliwosci zakupu biletu??Pozdrawiam

Zapewne na miejscu, o ile jeszcze będą.

Duma Pomorza
krystian-BFC
Kibic
Na forum od 5718 dni

Odp: Legia - Pogoń 20 kwietnia - 16/04/2013 14:16

Karol SZN. napisał:  

krystian-BFC napisał:  

i wlasnie w tym problem,czy beda.

Karol SZN.
Kibic
Na forum od 5136 dni

Odp: Legia - Pogoń 20 kwietnia - 16/04/2013 14:25

krystian-BFC napisał:  

Karol SZN. napisał:  

krystian-BFC napisał:  

i wlasnie w tym problem,czy beda.

Zawsze możesz wyrobić kk Legii i zasiąść na innym sektorze ;)

Duma Pomorza
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768712657 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005