Odp: Legia - Pogoń 20 kwietnia - 15/04/2013 09:08
nawet jak przyznana została nam pula biletów 1500, to chyba myślę, że na każde miejsce na stadionie będziemy mogli kupić bilety, ponieważ to mecz przyjaźni. Dobrze myślę?
Odp: Legia - Pogoń 20 kwietnia - 15/04/2013 16:03
Dla niecierpliwych.
Wystarczy karta kibica Pogoni - plus dowód.
Kasy dla nas będę prawdopodobnie dostępne od piątku.
Jutro pojawi się oficjalne info - lecz na tą chwile informację możecie uznać za wiążącą.
Nie wiem czy do końca była babka w informacji o biletach zorientowana, ale twierdziła przed chwilą, że jako kibic Pogoni muszę wyrobić kartę kibica Legii żeby wejść na Legia - Pogoń. Trochę to dziwne...
a czemu ręce opadają przecież tylko zapytał ? ja rozumiem że melanże będę od piątku ale są tez tacy co nie jadą na melanż
hmmm sam jestem ciekaw bo na forum ani słowem o tym ? Dziękuje za odpowiedź
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
PS. A jeśli już ktoś tak bardzo chce jechać wspólnie to pewnie najwięcej osób pojedzie w piątek nocnym TLK. Bilet podróżnika na przejazdy przez cały weekend - 74 zł. Prawie jak specjal
"Każdy sobie powinien z nas zadać pytanie, Czy kurwa chce grać dla Pogoni Szczecin, czy nie? Jak nie, to kurwa wypierdalać i tyle"
A na pewno będzie można kupić w nich w tych terminach na kartę kibica Pogoni? Akurat jestem w Warszawie, a kilka godzin temu oficjalnie w dziale sprzedaży biletów Legi przez telefon mówili mi, że będę musiał wyrobić kartę kibica Legii żeby kupić bilet
i widzisz jak ładnie nam odpowiedziałeś, Dzieki też mi się to obiło o uszy ale wolałem potwierdzenia A może niektórzy jadą własnym srodkiem transportu i proponuje założyc temat lub tutaj ? .."mam wolne miejsce... np . w samolocie ,śmigłowcu itd.."Pozdrawiam
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Do Warszawy przyjezdzamy oficjalnie piewrszy raz na nowy stadion Legii, przyjeżdżamy oficjalnie po dlugim okresie i dlatego mam propozycje aby przed meczem zorganizowac wspolne przejscie kibicow Pogoni na stadion.
wiadomo ze nie ktorzy dojada w czwartek, piatek czy w sobote bezposrednio przed meczem, kazdy rozjedzie sie po Wawie umacniac zgode dlatego za celowe uwazam aby razem sie zebrac (otwarci jestesmy na uczestnictwo naszych braci) i wspolnie ruszyc na stadion. Po drodze mozemy wszystkim, ktorzy nie wiedza przypomniec o najwspanialszym klubie, najlepszej zgodzie ,a przy okazji wspolnie w efektowny sposob mozemy rozpoczac urodzinowy weekend jaki czeka wszystkich kibicow garanatowo-bordowych.
Miejsce spotkanie: ktorys z centralych placow w centrum miasta.
jezeli osoby odpowiedzialne uznaja ze pomysl wart realizacji sluze pomoca. Jezeli nie wykasowac i zapomniec.
pzdr.
W najbliższą sobotę wybieramy się na kolejny wyjazd za Pogonią - tym razem odwiedzimy naszych braci w Warszawie na zgodowym meczu Legia - Pogoń.
Bracia w Warszawie przygotowali dla nas 1500 wejściówek. Chcąc uniknąć zamieszania przy nabywaniu biletów w weekend - uruchamiamy zapisy na ten mecz.
Od jutra do środy ( do końca dnia ) w pubie Jocker można zapisać się na bilet na ten mecz. Wystarczy imię, nazwisko oraz PESEL.
Koszt biletu to 33 zł. lub 26 zł ( odbiór za okazaniem legitymacji studenckiej/uczniowskiej). Płatność przy zapisach. Bilety będą do odebrania w kasach stadionu przy ulicy Łazienkowskiej. Polecamy ten rodzaj zapisów by nie było niespodzianki na miejscu odnośnie braku biletów.
Pogoń - Legia!
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768712657 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.