Odp: DERBY SZCZECINA-sobota godzina 19:48 - 10/05/2008 22:13
Mecz sam w sobie całkiem niezły, ta rewelacja rozgrywek Stal zaprezentowała się dziś w Szczecinie naprawdę przeciętnie, widać było dużą różnicę pomiędzy grą Stali a grą Floty z środowego meczu pucharowego.
Pogoń zagrała całkiem nieźle, widać było że gra się im nieco luźniej i mniej chaotycznie ale i rywal niezbyt wymagający. Z poszczególnych piłkarzy na pewno można pochwalić :
- Rydzaka który cały mecz biegał, strzelił 2 bramki i ogólnie grał całkiem nieźle,
- Kowala który po wejściu tam w 60 którejś minucie grał naprawdę całkiem fajnie (chyba wziął sobie do serca gwizdy z poprzedniego meczu),
- Skrzypka - brakowało jego spokoju i doświadczenia w obronie w poprzednich meczach.
Co do otoczki to oprawa na bardzo duży plus, bardzo ładnie to wyszło, występ Quo Vadis średniawka, hymn niezły, ilość ludzi na trybunach niezła ale nie oszałamiająca, doping na młynie miejscami dobry.
Odp: DERBY SZCZECINA-sobota godzina 19:48 - 10/05/2008 22:28
Doping miejscami jak z czasów I i II ligi! Oprawa na plus, Quo Vadis zagrało wg. mnie lipnie. Hymn jest nawet niezły. Gra Pogoni dobra. Wysokie zwycięstwo Portowców. 2 bramki Rydzaka zachwyciły
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Odp: DERBY SZCZECINA-sobota godzina 19:48 - 10/05/2008 22:35
o niebo lepiej niż z Flotą. Wynik dobry, gra dobra...Pare ładnych akcji, ogólnie jakoś tak lepiej to wszystko wyglądało. Moim zdaniem najlepszy mecz rundy jeśli chodzi o jakość gry.
Kowal coś pokazał, Rydzak walczył, Kosakowski zrobił pare rajdów, Ropiejko cały mecz biegał, Biliński dawał dobre piłki, Skrzypek pewnie w obronie... Chłopaki sobie wzieli do serca chyba ostatnią krytyke.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: DERBY SZCZECINA-sobota godzina 19:48 - 10/05/2008 22:49
A ja wam powiem że dawno się tak nie wybawiłem na stadionie ,po meczu w podstawionym B też było dobrze
Oprawa super
serpentyny jak na mistrzostwach w Argentynie
Ciekawe czy fuckt napisze o nas jacy z nas rasiści w stosunku Drumlaka?
wiesz jakbyś miał 11 lat i złapał byś serpentynę to też byś rzucił, niektórzy nie wpadli na pomysł ze jak poleci 100 zamiast 1 serpentyny to będzie lepiej
pozdrawiam
Mecz - momentami dosyć ciekawy, ale oczywiście sędzia boczny gwizdał spalone z kapelusza :/. Kowal chyba chciał się zrehabilitować za ostatni mecz z Flotą i całkiem całkiem mu wychodziło
Doping - momentami bardzo dobry
Quo Vadis - hymn całkiem przyjemny
Mam nadzieję, że na następnym meczu również pojawimy się w podobnej liczbie. A nie znowu będzie 1,5 tys ...
PS: Sto lat, Sto lat ..
Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
A ja wam powiem że dawno się tak nie wybawiłem na stadionie ,po meczu w podstawionym B też było dobrze
Oprawa super
Oprawa super
Pewnie ze napisze bo ten banner to żenada !!!
A co niby jest w nim takiego zenującego.Zenujace sa wpisy takich spoleczniakow jak ty.
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Oprawa super
Pewnie ze napisze bo ten banner to żenada !!!
kurwa debil! juz niechce mi sie wrzucac ci czegokolwiek bo widac ze parowa jestes,a trans pojawil sie w jak najbardziej odpowiednim momencie nie dosc ze ta drumlaczka zaczyna trenowac z nami to jeszcze ma zagrac w barazach,tak sie zastanawiam,komu ty kibicujesz?! i czym sie kierujesz jesli chodzi o dobro klubu?!? i miej choc troche szacunku do samego siebie jak i klubu nie pierdol o takich pseudopilkarzykach, on sie sprzedal juz dawno temu, w pewnym momencie mogl to wsszystko naprawic i znowu zjebal... a pomyslec ze kiedys otarl sie o reprezentacje...
Oprawa super
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768766009 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.