Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Victoria Sianów << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Shivan
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8542 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 19:46

Dominik napisał:  

eF^ napisał:  
Pewnie będzie tak jak piszecie, Pogoń trafia w tej kolejce na rywala z ogona tabeli IV ligi i powinna wygrać (i to w cuglach). Jak będzie? Zobaczymy wieczorem.

Ciekaw jestem czy frekwencja dzisiaj podskoczy: 6 zwycięstw z rzędu, ładna pogoda przez cały dzień, początek weekendu.

taaa i kurwa piatek a nie sobota i wiekszosc pewnie tak jak ja w robocie jeszcze siedzi.. :[

wlasnie kuzwa :(

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
szczepaneq
Kibic
Na forum od 6734 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 20:40
uuu moze "dyszka" pęknie :D

Seth
Kibic
Na forum od 7818 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 20:43
Taa już 6 bramek a ja tez w robocie siedze, idzie sie wkurwić, mogli przeniesc mecz na sobote, co im szkodzilo.

mksmarek
Kibic
Na forum od 7406 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 21:00

Shivan napisał:  

Dominik napisał:  

eF^ napisał:  
Pewnie będzie tak jak piszecie, Pogoń trafia w tej kolejce na rywala z ogona tabeli IV ligi i powinna wygrać (i to w cuglach). Jak będzie? Zobaczymy wieczorem.

Ciekaw jestem czy frekwencja dzisiaj podskoczy: 6 zwycięstw z rzędu, ładna pogoda przez cały dzień, początek weekendu.

taaa i kurwa piatek a nie sobota i wiekszosc pewnie tak jak ja w robocie jeszcze siedzi.. :[

wlasnie kuzwa :(

jebany piatek łaaa poszlo sie wkurwic;/

Yahoo
Kibic
Na forum od 6744 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 21:07
wezcie nic nie mowcie, czemu w piatek :( wygralismy 7:0 a ja moge tylko w ekran monitora patrzec.
Ale coz trzeba sie cieszyc, mecz pewnie byl piekny i czekam na jakies skroty.

ZAWSZE Z POGONIĄ !
Ambasador
Moderator**
Na forum od 7819 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 21:07
ehhh... piatek, nibyc początek weekendu a tak do dupy wyszło:/ gdyby mecz był jutro to bym był bo dopiero jutro mogę wyjechać z Warszawy..... co do meczu to wynik hokejowy:] poziom meczu podobno dość niski i tyle...

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Pit.
Kibic
Na forum od 8037 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 21:21
Skórski dziś chyba najlepszy.

No i 7-0 ładne dla oka:)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Lisu
Kibic
Na forum od 7236 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 21:21
Właśnie wróciłem i wrażenia na gorąco- doping idzie w górę! Naprawdę! Kawał dobrej roboty odwalony i widać, że ludziom się chce. Pięknie :)
Pozdrówki

Lidera mamy :)

Święty
Kibic
Na forum od 7483 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 22:42

Lisu napisał:  
Właśnie wróciłem i wrażenia na gorąco- doping izie w górę! Naprawdę! Kawał dobrej roboty odwalony i widać, że ludziom się chce. Pięknie :)
Pozdrówki

Siedząc na krytej, muszę odnotować nowy sprzęt (megafon) Sandała. Każde jego słowo było na krytej słychać :D Śmiesznie to dość brzmiało momentami.

A co do meczu, to b.dobrze Skórski, Parzy też nieźle, Biliński zaimponował mi kilkoma doskonałymi prostopadłymi piłkami. Trochę mnie rozczarował Celeban. Dostał dziś pół godziny, a nic w tym czasie nie pokazał.
A ogólnie ładne brameczki dziś padały.
Ciekawie wyglądała ławka rezerwowych Sianowa... 3 zawodników w tym bramkarz :) No to sobie i bramkarz na 5 minut wszedł, i chyba wpuścił tą jedną, rzeby pierwszemu głupio nie było :D

Ostatnio edytowany przez: Święty, 21 września 2007, 22:52 [1 raz(y)]

Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
goral1982
Kibic
Na forum od 7711 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 22:50

Kevin_007 napisał:  

Lisu napisał:  
Właśnie wróciłem i wrażenia na gorąco- doping idzie w górę! Naprawdę! Kawał dobrej roboty odwalony i widać, że ludziom się chce. Pięknie :)
Pozdrówki

Ciekawie wyglądała ławka rezerwowych Sianowa... 3 zawodników w tym bramkarz :) No to sobie i bramkarz na 5 minut wszedł, i chyba wpuścił tą jedną, rzeby pierwszemu głupio nie było :D

Ty sie smiejesz . Pierwszy raz o Fabianskim uslyszalem wlasnie w podobnej sytuacji . Gral w rezerwach Lecha , tez przyjechali ze skromna lawka rezerwowych . Ok. 70 minuty jakis napastnik doznal kontuzji , za niego wszedl Fabianski i strzelil bramke z przewrotki :)
Widzial ktos ostatnio jakis mecz juniorow z Waskowem w bramce? W jakiej on jest formie ? Slabiej niz Łapczyński to chyba bronic nie mozna(mam na mysli rozegrane juz mecze ).

Ostatnio edytowany przez: goral1982, 21 września 2007, 22:58 [2 raz(y)]

Shivan
Kibic
Na forum od 8542 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 22:59
Zajebisty wynik, mam osobista satysfakcje z bramek Kowala, bo przez dlugi czas musialem prowadzic internetowe ;) krucjaty z wpisujacymi sie w komentarzach na "v-ce", gamoniami, ktorzy juz wysylai go na sybir albo jeszcze dalej. Pewnie teraz wszyscy oni beda pisac jak to wierzyli w jego odblokowanie, hehe.

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6733 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 22:59
Sandała sprzęt wymiata ;) ! Doping coraz lepszy,oby tak dalej :D ! Ogólnie wrażenia po meczu pozytywne :) Mam nadzieje,że jutrzejsze mecze rozstrzygną się na naszą korzyść Flaga Pogoni

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7550 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 23:00
ZAJEBISCIE! doping w gore wyniki coraz lepsze,zaczyna sie robic coraz lepiej, a najwazniejsze jest to ze to MY bierzemy w tym udzial,w odbudowie Pogoni, pilkarze na boisku,ludzie ktorzy spiewaja,robia oprawy,spotykaja sie na meczach tworzac atmofsere:] Przechodzimy do historii!! za kilkanascie lat bedzie co wspominac i najlepiej zeby to robic jak dzis,brawo za doping i oprawe, szczegolnie koncowka dopingu i podzial mlynu na 2 grupy...to MUSI sie udac , bo zabawa moze byc naprawde niezla:]...Wchodzi w gre pewnego rodzaju rywalizacja, kazda ze stron chce spiewac jak najglosniej dlatego mam nadzieje ze zagosci to juz na stale przy roznych piosenkach brawo: Sandał beer Ciepak beer

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Lrd
Moderator**
Na forum od 7639 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 23:00
A ja musze stwierdzic oczywiscie o dopingu. nna mecz pprzybylem dopiero w drugiej polowie, z domu wyszedlem cos okolo 35 minuty bo .. bo tak .. ;] i powiem Wam, ze Was do jasnej cholery na manhattanie bylo slychac .. ogromny plus .. ;) oby tak dalej ..

Ps. Macie swoja oprawe .. ;) Zadowoleni ?

Against modern wszystko!
eF^
Kibic
Na forum od 8049 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 23:04
No no nie spodziewałem się, że na Pogoni zobaczę tak kapitalne bramki i to w wykonaniu Skórskiego czy Kowala!

Wielki plus za wynik i grę, ale podniecać się chyba za bardzo nie ma czym bo rywal z ogona tabeli. Chociaż z drugiej strony Portowcy wreszcie się rozstrzelali bez straty bramki, może to jest właśnie to "odblokowanie" i dla przykładu Kowal będzie strzelać już w każdym meczu po bramce.

Doping to osobna sprawa, nareszcie S. jest słyszalny znakomicie na całym młynie, oraz na reszcie stadionu. W pierwszej połowie bylem na młynie w drugiej poszedłem na inny sektor zobaczyć (posłuchać) jak wygląda doping. Ogólnie nie jest źle, ale nadal niektóre piosenki są śpiewane stanowczo za szybko, a niektóre stanowczo za cicho. Wielki plus, za śpiewanie na dwie części sektora ćwiczmy to, bo jak stadion będzie wypełniony po brzegi będzie to wyglądać genialnie!.

BS
Kibic
Na forum od 7113 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 23:09
Świetny wynik , świetna atmosferka :)

Cieszy odblokowanie się Kowala , niech ten gość wreszcie zacznie strzelać ;)

O ile się nie mylę to bramkarz Victori Sianów , Maciek Paradowski jest wychowankiem Pogoni . Chyba nie o takim występie przed szczecińską publicznością marzył ... Gdyby ktoś wiedział co się stało piłkarzowi z Sianowa co wywiozła go karetka niech napisze.

YAKIN
Kibic
Na forum od 7631 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 23:09

Shivan napisał:  

Dominik napisał:  
[cytat=eF^]Pewnie będzie tak jak piszecie, Pogoń trafia w tej kolejce na rywala z ogona tabeli IV ligi i powinna wygrać (i to w cuglach). Jak będzie? Zobaczymy wieczorem.

no właśnie ja byłem do 22 w pracy i tyle mecz obejrzałem:/

POGOŃ 100% SZCZECIN
Ibdzia15
Kibic
Na forum od 7233 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 23:44
Wrażenia po meczu optymalne.Atmosferka niczego sobie. gra Portowców też bez zastrzeżeń.Doping jak na taka liczbę osób był dobry (chodź zawsze może być lepszy ;) . Najbardziej mi sie podobała atmosfera juz po meczu jak wszyscy schodzili i śpiewali niczym jak w filmie Green Street Hooligans :D Fajna sprawa. Oby tak dalej !

flaga1 Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem...!flaga1 spiew "Jak Feniks z Popiołów odradzamy sie na nowo!"spiew
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7550 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 22/09/2007 10:16
Bramki+oprawa na filmiku mozna uslyszec jak sa spiewane niektore piosenki...zdecydowanie za szybko jak chocby``Pogonnnn Szczecinskaaa`` czy ``Ole ole ole ola i tylko Pogon....``

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Rosa
Kibic
Na forum od 7686 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 22/09/2007 11:13
żeby zwolnić Ole Ole .. można zaśpiewać tak
Ole Ole < 2 klaśnięcia> Ole Ola < 2 klaśnięcia> i tylko Pogoń Pogoń szczecińska

Walczyć, Trenować Pogoń musi panować!
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768770564 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005