Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Pewnie będzie tak jak piszecie, Pogoń trafia w tej kolejce na rywala z ogona tabeli IV ligi i powinna wygrać (i to w cuglach). Jak będzie? Zobaczymy wieczorem.
Ciekaw jestem czy frekwencja dzisiaj podskoczy: 6 zwycięstw z rzędu, ładna pogoda przez cały dzień, początek weekendu.
taaa i kurwa piatek a nie sobota i wiekszosc pewnie tak jak ja w robocie jeszcze siedzi.. :[
Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 21:07
wezcie nic nie mowcie, czemu w piatek wygralismy 7:0 a ja moge tylko w ekran monitora patrzec.
Ale coz trzeba sie cieszyc, mecz pewnie byl piekny i czekam na jakies skroty.
Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 21:07
ehhh... piatek, nibyc początek weekendu a tak do dupy wyszło:/ gdyby mecz był jutro to bym był bo dopiero jutro mogę wyjechać z Warszawy..... co do meczu to wynik hokejowy poziom meczu podobno dość niski i tyle...
Właśnie wróciłem i wrażenia na gorąco- doping izie w górę! Naprawdę! Kawał dobrej roboty odwalony i widać, że ludziom się chce. Pięknie
Pozdrówki
Lidera mamy
Siedząc na krytej, muszę odnotować nowy sprzęt (megafon) Sandała. Każde jego słowo było na krytej słychać Śmiesznie to dość brzmiało momentami.
A co do meczu, to b.dobrze Skórski, Parzy też nieźle, Biliński zaimponował mi kilkoma doskonałymi prostopadłymi piłkami. Trochę mnie rozczarował Celeban. Dostał dziś pół godziny, a nic w tym czasie nie pokazał.
A ogólnie ładne brameczki dziś padały.
Ciekawie wyglądała ławka rezerwowych Sianowa... 3 zawodników w tym bramkarz No to sobie i bramkarz na 5 minut wszedł, i chyba wpuścił tą jedną, rzeby pierwszemu głupio nie było
Ostatnio edytowany przez: Święty, 21 września 2007, 22:52 [1 raz(y)]
Choć na świecie wiele klubów jest
I może lepsze są i sława większa jest
My w Szczecinie mamy taki klub
Któremu serca oddaliśmy już...
Właśnie wróciłem i wrażenia na gorąco- doping idzie w górę! Naprawdę! Kawał dobrej roboty odwalony i widać, że ludziom się chce. Pięknie
Pozdrówki
Lidera mamy
Ciekawie wyglądała ławka rezerwowych Sianowa... 3 zawodników w tym bramkarz No to sobie i bramkarz na 5 minut wszedł, i chyba wpuścił tą jedną, rzeby pierwszemu głupio nie było
Ty sie smiejesz . Pierwszy raz o Fabianskim uslyszalem wlasnie w podobnej sytuacji . Gral w rezerwach Lecha , tez przyjechali ze skromna lawka rezerwowych . Ok. 70 minuty jakis napastnik doznal kontuzji , za niego wszedl Fabianski i strzelil bramke z przewrotki
Widzial ktos ostatnio jakis mecz juniorow z Waskowem w bramce? W jakiej on jest formie ? Slabiej niz Łapczyński to chyba bronic nie mozna(mam na mysli rozegrane juz mecze ).
Ostatnio edytowany przez: goral1982, 21 września 2007, 22:58 [2 raz(y)]
Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 22:59
Zajebisty wynik, mam osobista satysfakcje z bramek Kowala, bo przez dlugi czas musialem prowadzic internetowe krucjaty z wpisujacymi sie w komentarzach na "v-ce", gamoniami, ktorzy juz wysylai go na sybir albo jeszcze dalej. Pewnie teraz wszyscy oni beda pisac jak to wierzyli w jego odblokowanie, hehe.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 23:00
ZAJEBISCIE! doping w gore wyniki coraz lepsze,zaczyna sie robic coraz lepiej, a najwazniejsze jest to ze to MY bierzemy w tym udzial,w odbudowie Pogoni, pilkarze na boisku,ludzie ktorzy spiewaja,robia oprawy,spotykaja sie na meczach tworzac atmofsere Przechodzimy do historii!! za kilkanascie lat bedzie co wspominac i najlepiej zeby to robic jak dzis,brawo za doping i oprawe, szczegolnie koncowka dopingu i podzial mlynu na 2 grupy...to MUSI sie udac , bo zabawa moze byc naprawde niezla...Wchodzi w gre pewnego rodzaju rywalizacja, kazda ze stron chce spiewac jak najglosniej dlatego mam nadzieje ze zagosci to juz na stale przy roznych piosenkach brawo: Sandał Ciepak
Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 23:00
A ja musze stwierdzic oczywiscie o dopingu. nna mecz pprzybylem dopiero w drugiej polowie, z domu wyszedlem cos okolo 35 minuty bo .. bo tak .. ;] i powiem Wam, ze Was do jasnej cholery na manhattanie bylo slychac .. ogromny plus .. oby tak dalej ..
Wielki plus za wynik i grę, ale podniecać się chyba za bardzo nie ma czym bo rywal z ogona tabeli. Chociaż z drugiej strony Portowcy wreszcie się rozstrzelali bez straty bramki, może to jest właśnie to "odblokowanie" i dla przykładu Kowal będzie strzelać już w każdym meczu po bramce.
Doping to osobna sprawa, nareszcie S. jest słyszalny znakomicie na całym młynie, oraz na reszcie stadionu. W pierwszej połowie bylem na młynie w drugiej poszedłem na inny sektor zobaczyć (posłuchać) jak wygląda doping. Ogólnie nie jest źle, ale nadal niektóre piosenki są śpiewane stanowczo za szybko, a niektóre stanowczo za cicho. Wielki plus, za śpiewanie na dwie części sektora ćwiczmy to, bo jak stadion będzie wypełniony po brzegi będzie to wyglądać genialnie!.
Cieszy odblokowanie się Kowala , niech ten gość wreszcie zacznie strzelać
O ile się nie mylę to bramkarz Victori Sianów , Maciek Paradowski jest wychowankiem Pogoni . Chyba nie o takim występie przed szczecińską publicznością marzył ... Gdyby ktoś wiedział co się stało piłkarzowi z Sianowa co wywiozła go karetka niech napisze.
[cytat=eF^]Pewnie będzie tak jak piszecie, Pogoń trafia w tej kolejce na rywala z ogona tabeli IV ligi i powinna wygrać (i to w cuglach). Jak będzie? Zobaczymy wieczorem.
Ciekaw jestem czy frekwencja dzisiaj podskoczy: 6 zwycięstw z rzędu, ładna pogoda przez cały dzień, początek weekendu.
taaa i kurwa piatek a nie sobota i wiekszosc pewnie tak jak ja w robocie jeszcze siedzi.. :[
no właśnie ja byłem do 22 w pracy i tyle mecz obejrzałem:/
Odp: Pogoń Szczecin - Victoria Sianów - 21/09/2007 23:44
Wrażenia po meczu optymalne.Atmosferka niczego sobie. gra Portowców też bez zastrzeżeń.Doping jak na taka liczbę osób był dobry (chodź zawsze może być lepszy . Najbardziej mi sie podobała atmosfera juz po meczu jak wszyscy schodzili i śpiewali niczym jak w filmie Green Street Hooligans Fajna sprawa. Oby tak dalej !
Nie mówię szeptem, gdy mówię skąd jestem...! "Jak Feniks z Popiołów odradzamy sie na nowo!"
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770564 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.