Odp: Pogoń Szczecin - Wybrzeże Rewalskie Rewal - 19/09/2007 22:46
Moze i styl nie najlepszy ale jak ja to mowie liczą sie 3 punkty,Paweł Skrzypek wielkie dzieki!! na ciebie jak ktos wyzej napisal zawsze mozna liczyc Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie bo najlepsza w Polsce jest Pogoń Szczecin MKS!!!!!!!!
Odp: Pogoń Szczecin - Wybrzeże Rewalskie Rewal - 19/09/2007 22:53
Wg mnie nie było tak źle z grą Portowców, to Reawal dobrze się bronił. Widać było, że trener nie marnował czasu i chyba był na jakimś wcześniejszym meczu w Szczecinie. Dobrze się ustawiali i podwajali, wiedzieli, że Łapczyński to nasz nie najmocniejszy punkt i każda piłka z rzutów wolnych szła na niego. Aż dziwne, że są tylko w środku tabeli, bo sprawiali lepsze wrażenie niż Sława – to takie moje skromne zdanie No ale od czego mamy Pawła Skrzypka!
Odp: Pogoń Szczecin - Wybrzeże Rewalskie Rewal - 20/09/2007 18:08
a ja tak z innej beczki i na temat meczu.szkoda ze na wyjscie nie jest grany marsz tryjumfalny i po bramce ta muzyczka(i will survive).moze to kojazy sie troche z ptakiem ale po bramce fajnie sie bawilo przy tej muzyczce
moze i fajnie sie bawilo (choc nie wszyscy ), ale teraz jest wiele innych momentow do zabawy i jakos to nie wciaga pseudokibicow poza nielicznymi wyjatkami. Ja zdaje sobie sprawe, ze po bramce jest zupelnie inna euforia, ale tamta muzyczka jest jednoznacznie kojarzona z ptakiem, wiec odpada w przedbiegach, prznajmniej dla mnie. Mam inna propozycje na poczatku meczu leci Quo Vadis, chyba zawsze, wiec moze razem z ta muzyka niech spiewaja kibice, slowa raczej znane, mogloby dac niezly efekt.
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Moim zdaniem częściowo masz racje. Pytanie dlaczego częsciowo. Bo za ptaka ten kawałek był wałkowany do przesady. Ile tylko wlezie. A efekt był taki, że z czasem zamiast nakręcać ludzi do zabawy - poprostu wkurwiał i męczył. I właśnie tak jak Shivan powiedziałeś zaczął być kojarzony z ptakiem. A moja propozycja jest taka - gdyby go używać od czasu do czasu np. raz na trzy-cztery bramki ALBO przy jakieś ładnej brameczce decydującej o wyniku spotkania.. To by chyba było idealne rozwiązanie. Bo ten kawałek swojego czasu potrafił wprowadzić na trybuny naprawde kapitalną atmosfere. I jeśli by go używać racjonalnie, wcale nie musi być z kojarzony z ptaszyskiem i jego spółką. Wydaje mi sie że warto to przemyśleć.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768770541 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.