same dziadki w tej Lecznej,brazylianos powinni ich wybiegac jak dalej beda tak grali,podwojnym,potrojnym kryciem i agresywnie w srodku pola to Leczna sobie nie pogra.Najbardziej mozna sie obawiac Kaczmarczyka i 2 napastnikow Bykowskiego i Kubicy reszta nic specjalnego no i jest Bledzewski ale teraz wlasciwie w kazdej druzynie jest dobry bramkarz oprocz Gornika Zabrze oczywiscie
Ps Arathorn może i masz racje ale z drugiej strony niech zdobywają jak najwięciej puktów bo utrzymanie nie jest jeszcze tak pewne a P. Intertoto niech grają przynajmniej my kibice bedziemy mieli długie wesołe wyjazdy. A ptaszysko może bedzie mniej szwendał po Brazyli, eh mażenia...
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 06/04/2006 12:10
A ja myśle, że chyba każdy z nas za bardzo podpalił się wynikiem w Kielcach i oczekuje spacerku w sobote. Ja będe bardzo zadowolony jeśli nie zgubimy punktów, ale łatwej przeprawy nie oczekuje.
Jeśli Łęczna oglądała nasz mecz w Kielcach to wie, że nie może się zbytnio odkryć, bo kontry z meczu na mecz mamy groźniejsze (2 z 3 goli w tej rundzie strzelilismy po kontrach). W ataku pozycyjnym nie jesteśmy najlepsi, ale nie mamy innego wyjścia jak atakować w tym meczu, bo bronić się z Łęczną u siebie niewypada. Wszystko zależy od tego, kiedy padnie pierwsza bramka (i dla kogo).
P.S: Łęczna w meczu z Arką (wg. statystyk PS) oddała 28 strzałów (12 celnych), więc stwarzanie sytuacji nie przychodzi im z trudem, gorzej ze skutecznością. Obrony (zresztą tak samo jak oni) nie mamy dobrej, więc może być w sobote ciekawie na boisku. Nasza przewaga w tym ,że w obronie mamy lidera - Julcimara, a w Łęcznej takowego nie ma.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Bledzewski to jeden z lepszych bramkarzy w lidze, a Jurkowski to swietny srodkowy obronca, wiec z naszym zalosnym atakiem mozemy liczyc na slabsze boki. Z pomoca gorzej, choc jesli Amaral wylaczy Kaczmarczyka, to mozemy sie obawiac juz tylko Sokola. Atak to zdecydowanie najgrozniejsza formacja, choc oni nie przyjada tu atakowac to na pewno trzeba uwazac. Ogolnie czeka nas kolejny bardzo nudny mecz.
Bledzewski to jeden z lepszych bramkarzy w lidze, a Jurkowski to swietny srodkowy obronca, wiec z naszym zalosnym atakiem mozemy liczyc na slabsze boki.
Jurkowski świetny środkowy obrońca? Chyba żart W meczu z Arką stwarzał razem z Pawelcem największe zagrożenie pod własną bramką (bo Arka dochodziła do sytuacji głównie - i chyba jedynie - po błędach Jurkowskiego i Pawelca, niż po jakiś kombinacyjnych akcjach ze swojej strony), był jednym z najsłabszych na boisku. Raczej nie spodziewałbym się, żeby Kubicki wystawił razem tą dwójke w sobotnim meczu...
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 06/04/2006 13:07
Słabsze mecze każdemu się zdarzają. Jurkowski jest najlepszym obrońcą w Łęcznej i prezentuje bardzo dobry poziom w skali naszej ligi. Najsłabszą stroną Łęcznej są na tą chwilę skrzydła, nie sądzę by z tamtej strony groziło nam jakieś wielkie zagrożenie. Obrona dość solidna (nie licząc słabiutkiego Pawelca), obok wspomnianego Jurkowskiego jest też kolejny bardzo dobry gracz - Kulig.
Łęczna pewnie zagra w Szczecinie trochę innym składem - prawdopodobnie 4-5-1 z wysuniętym Bykowskim, Sokołowskim ustawionym zaraz za nim, Oziemczukiem (lub Masłowskim) na prawym i Grzegorzewskim na lewym skrzydle, a środek pola uzupełnią Kaczmarczyk i Bronowicki. Nikitović pauzuje za kartki, a Andruszczak, Nazaruk i Bożyk są kontuzjowani.
Generalnie mecz nie będzie łatwy, ciężko będzie o bramki, bo defensywa rywala jest bardzo solidna (ledwie 18 straconych bramek - tylko Legia i Wisła straciły mniej) - dość powiedzieć, że w sześciu meczach z czołową trójką stracili tylko 3 bramki, podczas gdy my aż 15.
(..)Łęczna pewnie zagra w Szczecinie trochę innym składem - prawdopodobnie 4-5-1 z wysuniętym Bykowskim, Sokołowskim ustawionym zaraz za nim, Oziemczukiem (lub Masłowskim) na prawym i Grzegorzewskim na lewym skrzydle, a środek pola uzupełnią Kaczmarczyk i Bronowicki. Nikitović pauzuje (..)
Masłowski juz sobie nie pogra w tej rundzie, kontuzja. KLIK
Mecz na pewno ciezki i wcale bym nie byl takim optymista po meczu z Korona: gra wygladala slabo, kilka ciekawych akcji to troche za malo, szczescie ze Scyzory mialy rozregulowane celowniki. Mecz meczowi nie rowny, maja kilka dni odpoczynku moze w koncu strzela wiecej niz 1 gola?!
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 06/04/2006 15:00
Myślę że kondycyjnie bezsprzecznie królować będą Nasi. W meczu z Legią siadli pod koniec, ale co robili przez 80 min? Na pewno się nie ociągali i to, jak myślę póki co najbardziej odróżnia ich od reszty "polskiej" ligi- zaangażowanie.
Nie wystąpi na pewno Veljko Nikitović, który we wtorkowym meczu z Arką otrzymał czwartą żółtą kartkę w sezonie. Pod znakiem zapytania stoją wystepy Kamila Oziemczuka, który nie trenował w środę z zespołem oraz Bartosza Jurkowskiego, który nie dokończył meczu z Arką z powodu kłopotów z przywodzicielem. Decyzja o tym, czy Bartek pojedzie z zespołem do Szczecina ma zostac podjęta po dzisiejszym treningu.
Najpoważniejsza i najbardziej poruszająca kibiców wydaje się być kontuzja Łukasza Masłowskiego. Jest prawie pewne, że nie zagra do końca tego sezonu z powodu uszkodzenia łękotki oraz więzadeł krzyżowych przednich. Sam zawodnik nie ma już złudzeń co do wyników ostatecznych badań, które mają być przeprowadzone w najbliższym czasie.
zrodlo: Dziennik Wschodni
Powazne straty Gornika... Czy to wykozystamy? Wszystko zalezy jak Panik ustawi zespol. Oby 4-4-2 z Eltonem i Edim w ataku oraz ofensywnie ustawionym Kazmierczakiem. Osobiscie licze na Juniora ktory dal dobra zmiane w Kielcach.
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 06/04/2006 17:56
Ja licze na Ediego i Grzelaka(oby grał od 1 minuty).Edi powinien mieć porządne wpsarcie z przodu bo sam wiele nie namiesza i chce wkońcu zobaczyć efektowny i efektywny futbol a nie bronienie sie po strzeleniu gola,moim zdaniem powinno się dobić przeciwnika, chciałbym zobaczyć zwycięstwo wieksze niż 1-0. Choć pewnie Panik ich tak ustawi..ze wynik wieszky niz 1-0 sie nie przytrafi, obym się mylił.
Odp: Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna - 06/04/2006 20:05
Ja troche z innej beczki, moze by tak w sobote na meczu chociaz jedna połowe wywiesic na 12 sektorowe z Ś.P.Florianem Krygierem i nie kibicowac przez 45 minut, uczcic jakos Jego pamiec
Ja troche z innej beczki, moze by tak w sobote na meczu chociaz jedna połowe wywiesic na 12 sektorowe z Ś.P.Florianem Krygierem i nie kibicowac przez 45 minut, uczcic jakos Jego pamiec
hmmm myslisz ze Mistrz zyczyl by sobie tego??
Czy wygrywasz !! Czy nie !! Ja i tak kocham Cie !! Bo najlepsza w Polsce jest !! Pogoń Szczecin MKS !!
Przepasanie czarną wstęgą herbu Pogoni na fladze w barwach narodowych (tak jak godło Polski rok temu) wystarczy, a z pewnością będzie na miejscu.
Jak Pogoń tego meczu nie wygra to nie mamy raczej coliczyc na intertoto a szansa na puchar UEFA jest taka duuuuuuuuuuuża.
Z takim stylemmmm ? Zapomnij. Mecz z Zagłębiem i Koroną to były czyste przypadki. W obu spotkaniach przewazały zdecydowanie rywale i nie wiem jak oni wygrali no ale obym był złym prorokiem...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768806804 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.