sorka widze że mnie nierozumiecie poprostu chce się dowiedzeć czy ze strony kibiców będzie zakupiony jakiś wieniec pożegnlny i tym podobne rzeczy czy są przygotowane na pogrzeb czy każdy poprostu powinien się sam zaopatrzyć, po jedyńczo to raczej niebedzie jak ułożyć dlatego się pytam czy jest coś do czego można by dołożyć swój dar sorka bo teraz to czytając widze że głupio wyszło ale o coś takiego mi chodzi
No wiecie Koledzy, więcej cierpliwości przecież Kolega nie mógł się konkretnie wysłowić Na poważnie - proponuję aby Każdy jeśli mu zależy i ceremonia ta leży na sercu aby zaopatrzył się samodzielnie ale przede wszystkim ... BYŁ. Tylko tyle wystarczy. Nie Ci będą najważniejsi (i nie to jest ważne) co naręcza kwiatów i wieńce składać będą. Liczy się pamięć i wiara - Pogoń to MY !
ja ide na pogrzeb gdzieś by trzeba było się spotkać wcześniej tylko gdzie??
jest przewidziana przez kibiców jakaś "oprawa"??
jest jakiś repertuar??
sorka widze że mnie nierozumiecie poprostu chce się dowiedzeć czy ze strony kibiców będzie zakupiony jakiś wieniec pożegnlny i tym podobne rzeczy czy są przygotowane na pogrzeb czy każdy poprostu powinien się sam zaopatrzyć, po jedyńczo to raczej niebedzie jak ułożyć dlatego się pytam czy jest coś do czego można by dołożyć swój dar sorka bo teraz to czytając widze że głupio wyszło ale o coś takiego mi chodzi
No wiecie Koledzy, więcej cierpliwości przecież Kolega nie mógł się konkretnie wysłowić Na poważnie - proponuję aby Każdy jeśli mu zależy i ceremonia ta leży na sercu aby zaopatrzył się samodzielnie ale przede wszystkim ... BYŁ. Tylko tyle wystarczy. Nie Ci będą najważniejsi (i nie to jest ważne) co naręcza kwiatów i wieńce składać będą. Liczy się pamięć i wiara - Pogoń to MY !
oki czyli żadnej takiej rzeczy nie jest przewidziane dobrze wiedzieć
A ja mam pytanie.. czy rodzina pozwolila aby banda ludzi przyszla na pogrzeb??
Bo widzialem ze juz kilka osob sie oto pytalo ale nikt nie daje odpowiedzi..
Skoro podaje sie do publicznej wiadomosci date i miejsce pochowku jest to rownoznaczne z wyrazeniem zgody na uczestniczenie innych w porzebie (jednoczesnie ufajac w to, ze oddajacy hold zachowaja sie stosownie do okolicznosci, z pelnym poszanowaniem uczuc Rodziny i czci Osoby, ktora beda zegnac...). W przeciwnym wypadku skonczyloby sie tylko na przekazaniu informacji dotyczacej np. miejsca/godz mszy za dusze Zmarlego
Ostatnio edytowany przez: Shee, 4 kwietnia 2006, 01:59 [2 raz(y)]
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
o losie...nie rozumiem niektórych ludzi...wierze że młodsze pokolenie zachowa sie odpowiednio...pzdr
z mojej strony mzoesz byc tego pewien .. nie po to urwe sie z lekcji zeby pogadac czy przyjsc bo musze ...
Poprostu wiem co ten czlowiek zrobil i ze dzieki niemu moglem ogladac jeszcze 2-3lata temu ta ''normalna'' Pogon ..
nie jeden pogrzeb zaliczylem i wiem jaki to bol dla rodziny ... i nie tylko
Już po...Ludzi nawet sporo. Byli piłkarze (chyba wszyscy, nie dostrzegłem tylko Bataty II i Cleisona), Panik, Woźniak, Mizak, Rafałowicz, Benesz, Stępiński, Baranowski...
Ja mam pytnako gdzie jest ta aleja zasluzonych bo bym chcial isc zaplaic znicz a dzis niestety nie moglem byc tak orientacyjnie chcociaz
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768810847 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.