Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Kuba L.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7528 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 29/03/2006 19:42
Bardzo dobrze, ze naglosniliscie ta sprawe.
Mam nadzieje, ze Ptak chociaz oficjalnie przeprosi za tego buca i wywali go z pracy.
Jak tego nie zrobi i bedzie udawal, ze nic sie nie stalo to dla mnie jest skonczony.
Baran skonczyl sie dawno...niesamowite jak nisko mozna upasc.

Trybik w machinie zwanej Pogonią.
Shee
Kibic
Na forum od 7513 dni

*

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 29/03/2006 19:42
...zawsze wiedzialam i mowilam ze Antos ma nas w d... Szkoda, ze niektorzy jeszcze sami w te d... wlaza.

Brak slow. Ale w szoku nie jestem. Bo czegoz innego mozna sie spodziewac po czlowieku bez zasad? Przymila sie do nas pokazowo, a juz niedlugo (to kwestia czasu) wypnie sie na nas maksymalnie. Teraz to taki przedspiew. Chyba sie powoli orientuje, ze poparcia w nas nie bedzie mial, wiec po co mu jestesmy?

PS. Szkoda tylko, ze nie da sie jakos solidarnie Baranowskiego zbojkotowac na meczu. Mile by bylo reagowac milczeniem na jego orgazmiczne pokrzyki

PPS. ktos, kto zatrudnia ludzi, ponosi za nich odpowiedzialnosc. To jest tak zwane ryzyko personalne. Wina lezy w tym momencie po str pana P.

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Arathorn
Kibic
Na forum od 8170 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 29/03/2006 19:51
W takich chwilach to wstyd człowiekowi, zę taki człowiek jak Baranowski jest przewodniczącym Rady Rodziców w mojej szkole (I LO)

db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 29/03/2006 19:56
.......w związku, że mój post został usunięty to napisze inaczej:
Ptak? (celowo z dużej)
co?
Kochamy Cię!

POGOŃ to Ptak! Panie Ptak zostań z Nami jak najdłużej.

ps. Docelowo ten post miał wyglądać inaczej...Żeby się ukazał musiałem go zrobić "na dobrze"
P/ozdro

[Macieq: nie chodzilo o przeslanie tekstu tylko ze byl niezgodny z regulaminem: 3. Na forum zabrania się: [..] pisanie postów nic nie wnoszących do tematu]

fenster
Kibic
Na forum od 8579 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 29/03/2006 20:42
Taka sytuacja uczy jednej rzeczy:
Dziennikarz powinien miec ze sobą takie malutkie urządzonk jak dyktafon.Gdyby ta relacja została uwieczniona dzwiękowa to sprawa mogła by się zakończyć poteznym skandalem ,a tak nie sądze by były jakies przeprosiny, raczej kontr relacja że bylo zupelnie inaczej.

Nie jestem dziennikarzem ale zawsze noszę takie cos przy sobie i jednego urzędasa juz mogłem uwalić za próbę zasugerowania łapówki.Nie zrobiłem tego tylko dlatego, że okazal sie znajomym mojego dobrego kumpla.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Krzysiek-Goleniów
Kibic
Na forum od 7422 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 29/03/2006 20:44
A co do FORT-u to miałem taką sytuacje na meczu z Zagłębiem. Wchodze przez bramke na stadion z 12 letnim chłopakiem, ja miałem karnet a on bilet. Kasują mi karnet jemu kasują bilet chcemy iść dalej a tu podchodzi goryl i pyta sie mojego kolegi ile ma lat, on mowi ze ma 12, pozniej zapytal sie czy jestem jego rodzina. Ja mu powiedziałem, że nie, a on powiedzial że kolega nie moze wejsc. probowalem go przekonac ale sie frajer uparl. No to się go zapytałem co on ma teraz zrobic z tym skasowanym biletem. On powiedział że to nasza sprawa. To ja mu powiedziałem że ochroniarze nie powinni kasowac mu biletu, a on na to że to nasza wina bo nie znamy regulaminu i polecił nam sprzedac komuś bilet a on go wpuści. Mieliśmy całkiem sporo czasu do meczu także próbowaliśmy sprzedac bilet. Po 15 min. prób poszedłem do kasjerki. Ona wyszła z budki i poprostu opie*****ła ochroniarzy i nagle stali się potulni jak baranki i z uprzejmością zaprosili nas na stadion :)

GOLENIÓW NA ZAWSZE Z POGONIĄ
eF^
Kibic
Na forum od 8050 dni

*

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 29/03/2006 20:54
A z jakiej racji ten 12 latek nie mogl wejsc na stadion ? Czasami widuje szczyli mlodszych albo w jego wieku robiacych wszystko oprocz ogladania meczu czy kibicowania

Maroon 55
Kibic
Na forum od 7683 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 29/03/2006 20:59

Cobra_S napisał:  
zastanawiam się co by było gdyby z nami szedł dziennikarz z Głosu czy Wyborczej
jak zostałby potraktowany.....

A ja sie zastanawiam co byłoby gdyby to był zwykły kibic ?
Jako dziennikarze posiadajacy akredytacje jestescie niejako "chronieni " miedzy innymi od takich typów ale okazuje sie, że nie na Naszym stadionie.
Zredagujcie jakis protest do Ptaka a my wszyscy zasypiemy go mailami .
Nie mozna tego odpuścić.

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
Safe
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 29/03/2006 21:04

eF^ napisał:  
A z jakiej racji ten 12 latek nie mogl wejsc na stadion ? Czasami widuje szczyli mlodszych albo w jego wieku robiacych wszystko oprocz ogladania meczu czy kibicowania

na stadion bez opiekuna mozna wejsc w wieku 16lat

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Poinformowany
Kibic
Na forum od 8364 dni

**

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 29/03/2006 21:30
A co wy kurwa tacy zdziwieni jesteście????? Cała ochrona CH PTAK razem z jego osobistym przydupasem i kierowcą to byli (a być może i aktualni) holls ŁKSu. To Ci co na mecze w II lidze przybywali autobusem. Zanim się nie przebrali w uniformy, paradowali w koszulkach ŁKS Hooligans.

Pogoń to My
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7472 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 29/03/2006 22:46
dobra duzo osob pisze ze chujowe zachowanie ale podkresla pan Ptak.kurwa to albo go nienawidzicie albo pucujeci..proste.tak samo czesc gamoni ktora krzyczala obri...cos tam...co poniektorzy powinni sie puknac w leb zanim cos beda krzyczec....

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
PKU !
Kibic
Na forum od 7663 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 29/03/2006 23:02
bo to Polska... Jebać Ptaszysko i to całą jego watache murzynów...!!!

PKU !
DJGryfus
Kibic
Na forum od 7245 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 29/03/2006 23:27
Ja to bym całą tą ochronę wyjebał w pizdu, wurwiają mnie gnoje swoim zachowaniem nieraz. A co mi tam powiem, wyjebać ich na zbity pysk, bandytów jednych. Pracują za moje pieniądze kurwy jedne, za moje ciężkozarobiopne pieniądze, złodzieje, bandyci kur...a, oszukali mnie banda złodziei polskich decydentów kurw....a napierdalają kibiców za moje pieniądze i dziennikarzy. Nie powinni dostawać kasy! Stoi taka pier...szmata przed wejściem na sektor uchlana nieraz w trzy dupy i rządzi, jeba....ny! NALEŻY WYJE...Ć ICH ZE STADIONU I ZATRUDNIĆ JAKĄŚ NORMALNĄ FIRMĘ OCHRONIARSKĄ!!!!!

Mecz, kiełbasa, browarek i ładny blond towarek...to jest życie:)
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8955 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 29/03/2006 23:45
oto komentarze Bartollo pod niusem
"Nie wiem czemu, ale tylko wokół Was padają jakieś niedociągnięcia, konflikty. Poprostu szukacie zaczepki, aby - przypuszczam - pokazać się, jacy to wy biedni, a po czasie, jacy inteligentni, bo tylko z waszej strony slychac nie przychylnosci na wasza korzysc. Moze nie jest blizej w szczegolach tych tematow, ale to najpierw akcja z v.pl, teraz z ochroniarzami.....jestescie jedyna strona ktora wylewa swoje pomyje na swiat internetu i z tym jest wam lepiej?"

oto moja odp: Nie znasz tematu, nie widziales, to sobie odpusc komentowanie w ten sposob bardzo Cie prosze. Ukazal sie juz na vlce nius z tego wydarzenia.

"chodziło mi tu bardziej o to, ze wszystko co zlego wokol was sie kreci przekazujecie do uzytku wszystkich, jesli macie taki indywidualny problem to rozwiazcie go z klubem, a nie wprowadzacie wszystkich kibicow w ten temat, ktorzy potem beda za przeproszeniem pieprzyc glupoty, ze to kolejne wybryki p. Ptaka..."

i moja odp ostatnia do niego bo brak slow: - brak slow na Twoje teksty.... odpusc sobie poprostu tego typu komentarze. Nie bedziemy nic ukrywac co sie dzieje wokol klubu ! ani pisac pod Ptaka ! Jest wolnosc slowa w Polsce, jak cos komus nie pasuje to o tym ma pelne prawo napisac ! Koniec pelemiki z Toba.

w szok sie wbilem jak to czytam, widac ze niektore osoby nie rozumieja nic....

Shee
Kibic
Na forum od 7513 dni

*

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 30/03/2006 00:30

JuN napisał:  

w szok sie wbilem jak to czytam, widac ze niektore osoby nie rozumieja nic....

hmm look na to: (koment z v.pl)
"A Wy szukacie tylko tematów by dołożyć Ptakowi,od początku Wam nie pasuje ten człowiek.Szkoda bo zdecydowana większość środowiska piłkarskiego Szczecina jest "za"tym człowiekiem,dzięki któremu jeszcze funkcjonuje Pogoń i to na niezłym I logowym poziomie.Każdy drobiazg próbujecie wyolbrzymić,by skompromitować Ptaka.Szkoda że nie piszecie dużą czcionką z wykrzyknikiem np.jakie kwoty Ptak wydaje z własnego portfela na utrzymanie naszego klubu itp.Panowie zacznijcie w końcu dostrzegać dobro,które funduje nam p.Ptak,chyba że chcecie by Szczecin podzielił los Gdańska,Wrocławia,Lublina,Bydgoszczy Białegostoku itp."

to brzmi jak post Baranowskiego z dodatkiem grozby ;)

na to WSZYSTKO rece opadaja. Tylko czekam na te "radosne miny" takich ludzikow, jak Antos tradycyjnie zawinie swoj obwozny cyrk.

„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7551 dni

*

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 30/03/2006 01:22
To jest tak ....czesc jest za Ptakiem bo chce miec druzyne 1 ligowa walczaca o najwyzsze cele( nie zawsze to prawda ale tak mowi PTAK i wiekoszosc w to wierzy) za to druga polowa chce Naszej Szczecinskiej bez zadnego Ptaka, dzialajacych na zdrowych lokalno-patriotycznych zasadach. I ten spor bedzie trwal i trwal nieda sie pogodzic 2 stron inni wola futbol inni milosc do klubu.Takze pierdo... tych co wola Ptaka i to co sie dzieje za jego kadencji kiedys takie sytuacje niemialy miejsca dzis staja sie faktem i nikt z laski swojej nie raczy wytlumaczyc calej sytuacji,ustosunkowac sie w jakikolwiek sposob do tego co sie stalo,jednym slowem maja nas w dupie tak bylo jest i bedzie. Przyklad : Baranowski,wlazi w dupe jak moze,jak nie obrona Ptaka przed Super Expresem tak podziekowanie w jezyku portugalskim przeciez to sie w pale nie miesci. Podsumowujac: nigdy sie nie pogodzi 2 stron niektorzy wola ogladac dobre mecze PIERWSZOLIGOWEJ Pogoni chocby zlozonej z 11 Mongolow,a drudzy ogladac walczacych z sercem i ambicja Szczecinian w 4 lidze.

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Mancano_Dati
Kibic
Na forum od 7908 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 30/03/2006 01:34
szczęka opada jak się czyta takie komentarze :)

tak oczywiście Pogońonline.pl szuka sensacji, a moze ktos jeszcze napisze, ze to zblizajacy sie prima aprilisowy żart, wszystko pod publikę i w ogóle moze jeszcze zeby zaszkodzić Pogoni :D postawcie się w miejscu tego Redaktora, bo pier.... to nie sztuka, kazdy to potrafi !

kurwa, wielu ludziom jest potrzebne pranie mózgu, taki "powrót do przeszłości" tez by sie przydał żeby sobie przypomnieć co nie co. Pan Ptak jest kochany, cały zarząd zajebisty i w ogole nie ma problemów, było jest i będzie dobrze za kadencji Ptaszka, znawcy futbolu, człowieka, który uważa, że nie ma dobrych piłkarzy w Polsce, oczywiscie co pół roku trzeba wymieniać skład, bo piłkarze się za wolno zgrywają ze sobą :) i ta większość "kibiców" spokojnie to łyka: "teraz są nowi super piłkarze, bedą puchary !" i taka powtórka z rozrywki co pół roku :) a nuż będzie lepiej... a fakty mówią co innego, za kadencji mr.ptaka nigdy nie będzie pucharów (ewentualny fux), o mistrzostwie nie wspomnę, bo nie ma sensu pisać dowcipów, nie bedzie równiez lepszego trenera od Panika, który nawet nie jest na średnim poziomie, co by pisać niskim, a to wszystko za sprawą naszego kochanego Prezesa. Prawdziwa Pogoń w IV lidze czy konfitury Ptaka ? odpowiedz jest prosta, ale sytuacja juz jest inna. Fuzja Lecha z Amicą, dobre wyjście i niezly pomysł, to moze by tak Pogoń z Groclinem ? no własnie.... ale nie za kadencji naszego ukochanego Prezesa.

a ta sytuacja o której tu mowa, jest tylko potwierdzeniem, ze wszystko jest popierd....... w tym klubie oprócz Nas, tych prawdziwych NAS - kibiców !!! POGOŃ to MY ! do końca Naszych dni ! te słowa mówią wszystko... Amen

db1948
Kibic
Na forum od 7554 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 30/03/2006 07:03

oczko82 napisał:  
.......w związku, że mój post został usunięty to napisze inaczej:
Ptak? (celowo z dużej)
co?
Kochamy Cię!

POGOŃ to Ptak! Panie Ptak zostań z Nami jak najdłużej.

ps. Docelowo ten post miał wyglądać inaczej...Żeby się ukazał musiałem go zrobić "na dobrze"
P/ozdro

[Macieq: nie chodzilo o przeslanie tekstu tylko ze byl niezgodny z regulaminem: 3. Na forum zabrania się: [..] pisanie postów nic nie wnoszących do tematu]

A ten zrobiony "na dobrze" coś wnosi do tematu? Jak bym chciał nabić posty to bym ich miał już troche więcej niż jakieś 43. Ciekawe, że w tamtym źle sie odnosiłem do "Pana Ptaka" (post usunięty) a w tym "Pan Ptak" jest Bogiem i już tego nie możecie usunąc(?) ciekawe........(?)

Ostatnio edytowany przez: db1948, 30 marca 2006, 07:08 [1 raz(y)]

K M
Kibic
Na forum od 8949 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 30/03/2006 07:24
Wcale mnie ta sytuacja nie zdziwila... jakby nie bylo ochrona ptaka to "konkurencyjna firma" z Lodzi, ktora nie zywi przyjazni do Pogoni, a zwlaszcza jej kibicow. Wiec predzej czy pozniej spodziewalem sie takiej, lub duzo gorszej akcji.
Natomiast widac, ze baranowski przechodzi samego siebie. Heh, rzecznik prasowy takie rzeczy wyczynia. W dodatku te obrigado na ostatnim meczu. Chyab przydala by sie akcja "temu panu juz dziekujemy".

"Czy było warto? Oczywiście kurwa, że było"
BINDA
Kibic
Na forum od 7783 dni

Odp: Panie Ptak pilnuj swoich "goryli"! - 30/03/2006 08:04
Skandal ...pi(e)rdolić ochrone policje i wogóle wszystkie służby porządkowe....

I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768810852 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005