Odp: Sędzia Meczu Wisła - Pogoń :( (1:0) - 17/05/2005 22:28
SKANDAL! Jedyne słowo, które nasuwa się po tym meczu i dotyczy oczywiście pozasportowego aspektu tego spotkania. Jak można za byle szturchnięcie pokazywać Grzelakowi żółtą kartkę, podczas gdy jeden z Wiślaków kopie prawie po twarzy leżącego już Batatę i nie zostaje w żaden sposób przywołany do porządku...? Nie wspominając już o karnym, który ewidentnie Pogoni się należał... Aż ręce opadają... Śmiać się czy płakać...? Panie Sędzio ------>
Odp: Sędzia Meczu Wisła - Pogoń :( (1:0) - 17/05/2005 22:41
Uważam, że dość dobrym pomysłem było by ściąganie sedziów z zagranicy.Kiedyś już była chyba taka mini wymiana, ze Słowak sędziował jakiś tam meczu Wisły(nie pamiętam dokładnie).Oczywiście do meczów na Zachodzie(Wronki,Poznań,Szczecin,Grodzisk) mogli by goscinnie co jakiś czas zajrzeć sędziowie z Niemiec, na południe z Czech i Słowacji.Troszkę fantazji nigdy nie zaszkodzi .Nie byli by stronniczy,nie brali by łapówek, i by nie kradli drużynom punktów.I co najważniejsze nie trzeba by było powierzać dość odpowiedzialnego zadania jakim jest prowadzenie meczu o Mistrzostwo I ligi pokraką typu: Cwalina,werder,itd. Oczywiście porażka jest rzeczą normalną,nikt by nie miał pretensji do piłkarzy gdyby polegli po meczu dobrym, czystym i sędziowanym uczciwie, tylko że tacy frajerzy jak werder zawsze muszą się czymś ''popisać''. PZPN musi iść po rozum do głowy(której jak wszyscy wiemy NIE ma)...
Lubos Michel bodajże sędziował mecz Legia-Wisła wtedy kiedy Legia 4:1 frajerów pojechała...ale Ci sędziowie słowaccy wcale nie są lepsi od naszych...Lubos Michel jest sędzią międzynarodowym a bardzo często sędziuje gorzej niż Werder
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
Była kiedyś taka akcja kibiców Legii.
Chodziło o nazwe przystanku autobusowego przy Torwarze .Kibice zawalili ZTM e-mailami o nazwę" Legia"
No i mamy"przystanek Legia" .
Można by tak samo zasypać e-mailami pzpn. Co sądzimy o sędziowaniu dzisiejszego meczu i złożyć protest ,który napisze np. redakcja w imieniu kibiców Pogoni.
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Odp: Sędzia Meczu Wisła - Pogoń :( (1:0) - 17/05/2005 23:21
sedzia mylil sie wiele razy w obie strony, jednak bardziej tu zostala skrzywdzona Pogon. Blaszczykowski powinien dostac czerwona kartke, ale asystent mial akurat glowe w chmurach, przy zahaczeniu Ediego mlody Lkistek myslal chyba kiedy tata wkreci go na miedzynarodowego.
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
"- To była słuszna decyzja. To rywal szukał kontaktu ze mną, ja nie miałem zamiaru go atakować - stwierdził po meczu Majdan. - Dobrze, że ten mecz pokazywany był w telewizji - mówił z kolei piłkarz Pogoni Grzegorz Matlak. - Kibice i dziennikarze będą mogli ocenić postawę sędziego. Niektórzy dzisiaj po prostu okradli nas i nasze rodziny - dodał"
Pogoń w doliczonym czasie gry miała jeszcze trzy rzuty rożne, lecz nie zmieniła wyniku. A zaraz po ostatnim gwizdku szczecinianie "podziękowali" sędziemu.
Trener Pogoni Bogusław Pietrzak: Nie chcę się wypowiadać, czy Edi został sfaulowany przez Majdana, czy też nie. Mogę tylko powiedzieć, jak opowiadali mi po meczu moi zawodnicy, że sędzia pytał Majdana, czy faulował Ediego. I na podstawie wypowiedzi bramkarza Wisły podjął decyzję.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768792667 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.