Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Wyjazd na Wisle! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
tribu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7935 dni

*

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 19:21
pojednanie kibicowskie najlepiej bylo widac wczoraj po meczu Cracovia - Legia...

100% PD
F48
Kibic
Na forum od 8534 dni

**

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 19:31

cEzY napisał:  

Fan1948 napisał:  
Ty stary o co się srasz?? to chyba sprawa tych co jeżdzą na wyjazdy... a nie tych co się żalą na necie? czyż nie??

ehh

Pozdro

A pomyślałeś chłopie, że ludzie nie jeżdzą na wyjazdy aby nie mieć zbyt dużo do czynienia z takimi osobami jak Ty? Ja mieszkam 400 km od Szczecina - ale jestem na 80% Pogoni w Szczecinie... dla mnei każdy mecz jest wyjazdem - ale centralnie - jak mam jechać dopingować mój klub razem z osobami, które nie chcą pojednania to dzięki, ale wolę zostać w mieście i się pomodlić w kościele za takich jak Ty. Przyznaje, nie mam zielonego pojęcia o zasadach jakie są między kibicami - ale była szansa na pojednanie - czemu więc na siłe nie chcecie podać sobie ręki?

i ps. pytanie do adminów: za co ten Pan ma dwie gwiazdki przy swoim nicku?

Z takimi osobami jak ja?:) nie znasz mnie w ogole a wysuwasz jakieś bardzo ciekawe wnioski :))

A co do pojednania hyh to mniej tv i mniej brukowców a wyjdzie Ci to na dobre.

I luzuj stary bo ci żyłka pęknie a za modlitwe dzięki pomodl się lepiej za kogoś kto tego potrzebuje.

P.S
A gwiazdki mam za urok osobisty ;)

Pozdro

W Jedności Siła...
Jay-J
Kibic
Na forum od 8409 dni

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 19:45

tomekwoj111 napisał:  
I po co ten pokaz na trybunach Pogoni w czasie meczu z Groclinem.To jest szacunek dla Papieza.Nie musimy sie kochac ale wystarczy szacunek.Jak kibice Wisly podaja reke powinismy uszanowac ich gest,ale paru osobom to sie nie podoba.Bez komentarza dalszego...............

Nie wiem czemu tak piszesz, bo mi to wcale nie wygląda na ukazanie braku szacunku dla nich...

Obrazek gif wstawiony na forum
Helmut
Moderator*
Na forum od 8280 dni

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 19:50
niektórym się w głowach ostro poprzewracało... jak wam tak zależy na pojednaniach to znajdzcie sobie jakies internetowe forum ogolnoafrykańskie albo bliskowschodnie i tam apelujcie o pojednanie i zgode... a nóż coś dobrego dla świata zrobicie ;)

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Łabek
Kibic
Na forum od 8053 dni

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 19:52

tomekwoj111 napisał:  
Nie musimy sie kochac ale wystarczy szacunek.Jak kibice Wisly podaja reke powinismy uszanowac ich gest,ale paru osobom to sie nie podoba

Gest szanujemy, ale propozycji przyjąć nie możemy z wiadomych przyczyn :] moim zdaniem niepotrzebne są te utarczki słowne i bez napinki ;) wogóle do jakich sporów tu doszło z powodu Wisły lol

Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
destiny
Kibic
Na forum od 7594 dni

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 19:54
Nie ma co krzyczeć. Decyzja zapadła i nic i nikt już jej nie zmieni. Jak to Wislacy określili na swoim forum "tajemniczy ktoś zadecydował o tym", więc trzeba się z tym pogodzić :] Nie można dopuścić do tego, żeby media kierowały postępowaniem kibiców i kreowały jakieś nowe zgody czy układy. Nienawiść i wrogie nastawienie do tych czy innych klubów jest już głeboko w świadomości kibicow i będzie tak dalej, czy to się komus podoba, czy nie. A fakt odrzucenia zaproszenia tym bardziej nie swiadczy o braku kultury czy chamstwie... Nie przesadzajmy.. Chyba ludzie odpowiedzialni za to wiedzą najlepiej co mają robić:]

Kibic
Na forum od 7951 dni

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 20:13
Ja co prawda nie jeżdze na wyjazdy więc powiem tylko tyle że pełne poparcie dla tych co tak zdecydowali.

P.S: Na oficjalce to dopiero są komentarze (można się z czegoś pośmiać) :D

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
monter
Kibic
Na forum od 7817 dni

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 20:42

Steryd napisał:  
Widze, ze nagle wzrasta zainteresowanie dalekimi wyjazdami. Gdyby nie zaproszenie Wisly, to pewnie wiekszosc z oburzonych nie zabierala by glosu w tym temacie.
Okazja do wykazania sie bedzie wyjazd do Katowic na dotychczasowych zasadach, bez zbednego szumu.

Do Katowic dodałbym jeszcze Łęczną. ale poki co zostanmy przy K-cach

MKS Pogoń Szczecin Polska
Sampaio
Kibic
Na forum od 8140 dni

*

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 22:01
wszystkim sie juz konkretnie pojebało - tym którzy uwierzyli w te wszystkie zgody i pojednania (oraz że przetrwają dłużej niż tydzień) oraz tym, co wiedzieli jak naprawdę będzie, ale są ambitni i się teraz wzięli za opierdalanie tych pierwszych

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Matek.
Kibic
Na forum od 8614 dni

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 22:10
Ci ktozi to postanowili napewno juz dobrze wiedza czemu nie chca siedziec razem z Wisla i tyle w temacie takie jest moje zdanie.

Pogoń To My!
AlterB
Kibic
Na forum od 7733 dni

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 22:13
Wszystko juz zostalo powiedziane/wyplakane wiec czas zakonczyc temat.

Maroon 55
Kibic
Na forum od 7683 dni

Odp: Zaproszenie Wisły odrzucone! - 11/04/2005 22:20
[cytat=Fan1948] to chyba sprawa tych co jeżdzą na wyjazdy... a nie tych co się żalą na necie? czyż nie??

Pogoń to nie tylko ci co jezdza , to takze my nie jezdzacy, mieszkajacy daleko od Szczecina.Nie wiem kto o tym zadecydował, zeby nie przyjąć zaproszenia wisły, bo nie widziałem głosów tych co podjeli taka decyzja .

Moze by któryś z tych kozaków napisał cos.

[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]

z Listu św.Pawła Apostoła do Pracowników
P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Wyjazd na Wisle! - 13/04/2005 21:08
Tak wiec zapadla zmiana decyzji...Jest wyjazd do Krakowa

Sami przeciw wszystkim!!!
SamAxe
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: Wyjazd na Wisle! - 13/04/2005 21:10

Patyk84 napisał:  

to jednak wykorzystam mój szalik :]

Obrazek JPG wstawiony na forum

Helmut
Moderator*
Na forum od 8280 dni

Odp: Wyjazd na Wisle! - 13/04/2005 21:11

Patyk84 napisał:  

a to wszystko dzieki krytycznym wpisom na forum :D

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8278 dni

**

Odp: Wyjazd na Wisle! - 13/04/2005 21:15
Baranowski jest chyba najgorzej poinformowanym czlowiekiem w klubie. Mecz w sobote?? :> diabel_smiech

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Luk Luk
Kibic
Na forum od 8024 dni

**

Odp: Wyjazd na Wisle! - 13/04/2005 22:45

Pszczółek napisał:  
Baranowski jest chyba najgorzej poinformowanym czlowiekiem w klubie. Mecz w sobote?? :> diabel_smiech

gosciowi sie pomylilo, wiadomo ze niedziela.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Pio091
Kibic
Na forum od 7734 dni

Odp: Wyjazd na Wisle! - 14/04/2005 13:34
zobaczymy ile osob pojedzie do Krakowa :D

P.
Do końca!
Na forum od 8128 dni

Odp: Wyjazd na Wisle! - 14/04/2005 14:09
A ja mam pytanie osobiste....Czy tomekwoj111 sie wybiera do Krakowa ??:)

Sami przeciw wszystkim!!!
Jarasija
Kibic
Na forum od 8774 dni

*

Odp: Wyjazd na Wisle! - 14/04/2005 16:14
Wiekszosc co się napinała, że chętnie by pojechali, ale ktoś podją decyzje, że nie jedziemy nagle coś wypadnie i nie pojadą ... bo im mniej jeżdża tym wiecej piszą w tematach, które dotyczą wyjazdów!!

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768840018 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005