Spokojnie , spokojnie , chyba obedzie bez tak drastycznych kroków Poczekajmy na info z oficjalki bo sam jest ciekawy tej całej sytaucjii. Zresztą kto go zdyskwalifikował ? Ptak ?? PRzecież żekomo został rozwiązany kontrakt z Olo wieć niesądze zeby Antoni miał coś do gadania w tej kwesti , ale pozyjemy zobaczymy....
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Orlo moze od razu powtorka z manifestacji stycznia 03? heh..
Spokojnie , spokojnie , chyba obedzie bez tak drastycznych kroków Poczekajmy na info z oficjalki bo sam jest ciekawy tej całej sytaucjii. Zresztą kto go zdyskwalifikował ? Ptak ?? PRzecież żekomo został rozwiązany kontrakt z Olo wieć niesądze zeby Antoni miał coś do gadania w tej kwesti , ale pozyjemy zobaczymy....
Jak mógł zostać rozwiązany skoro Olo się na to nie zgodził i zapowiedział ze wypełni swój kontrakt nawet w rezerwach....Ptactwo dało mu tylko wolną reke w szukaniu klubu, ponieważ z tego co wiem nie ma on takiej opcji w kontrakcie , ze mogą z nim po sezonie rozwiązac umowe
No a Ptak wbrew temu co piszesz ma wiele do gadania, nawet jeśli nie jest w zarządzie a klubem "rządzi" Dawidek to ktoś kase na ten klub daje....i to na pewno nie jest święty mikołaj
Co do Manifestacji, to dopiero bedzie powód do awantury Myśle ze najlepszą okazją do pokazania poparcia dla Moskalewicza będzie niedziela i wały chrobrego, tam bodajze o 19:00 mają być piłkarze.
Ostatnio edytowany przez: Paulinus, 7 stycznia 2005, 16:29 [1 raz(y)]
Odp: Olo zdyskwalifikowany na 6 miesiecy!!! - 07/01/2005 16:39
Nie wiem w koncu jak to jest..najpierw pisze sie ze rozwiązano z nim kontrakt , pozniej ze bedzie gral w rezerwach, a jeszcze pozniej ze zostal zdyskwalifikowany na 6 miesiecy....Ciekawe czemi oficjalka nic nie podaje na ten temat.Jesli to prawda to ciekawe za co zostal ukarany.
Nie wiem w koncu jak to jest..najpierw pisze sie ze rozwiązano z nim kontrakt , pozniej ze bedzie gral w rezerwach, a jeszcze pozniej ze zostal zdyskwalifikowany na 6 miesiecy....Ciekawe czemi oficjalka nic nie podaje na ten temat.Jesli to prawda to ciekawe za co zostal ukarany.
śledzę tą sprawę nabieżąco i odrazu była mowa o odunięciu od pierwszego składu - zwolniono Rafałowicza i Dalke, istniała możliwość rozwiaząnia umowy za porozumieniem stron, ale Olo chce zostać w Szczecinie i wyraził chęć gry nawet w rezerwach
dziś rano będąc na treningu zawitałem do klubu i to co jest napisane tak wygladało - zostało przeze mnie zasłyszane i zobaczone itd. itd.
chyba, że brałem udział w "Mamy Cię" i zostałem wkręcony
nie wiem z czego wynika opóźnienie w informacji na oficjalce (może wiem )
byli tam również redaktorzy z Głosu i PS więc info także takie uzyskali
Podobno zostal zdyskwalifikowany za udzial w turnieju w Świdwinie bez pozwolenia klubu.
Takie blache powody to niech sobie w dupe wsadza.To tylko pretekst. A jakby klub nie pozwolil to i tak ja na miejscu Ola bym zagral. On z tego kasy przeciez nie mial. On to robil na uczczenie pamiescie swojego ojca!!!Chyba ma prawo nie Mnie tez nie zdziwilo to ze zadnego z obecnych pilkarzy Pogoni nie bylo na tym turnieju!!! bo klub im zabronil a ciekawe jakby wszyscy sie pojawili to czy by zdyskwalifikowali cala druzyne
Podobno zostal zdyskwalifikowany za udzial w turnieju w Świdwinie bez pozwolenia klubu.
Takie blache powody to niech sobie w dupe wsadza.To tylko pretekst. A jakby klub nie pozwolil to i tak ja na miejscu Ola bym zagral. On z tego kasy przeciez nie mial. On to robil na uczczenie pamiescie swojego ojca!!!Chyba ma prawo nie Mnie tez nie zdziwilo to ze zadnego z obecnych pilkarzy Pogoni nie bylo na tym turnieju!!! bo klub im zabronil a ciekawe jakby wszyscy sie pojawili to czy by zdyskwalifikowali cala druzyne
"Tato druzyna mnie nie slucha, wyjezdzamy!" hehe...
Edit: A tak na powaznie to wiadomo ze Ptak chce sie pozbyc Moskalewicza i jak widać znalazł sposób (pretekst - no jeszcze nie wiadomo do konca jaki) na to żeby chociaż częściowo to zrobić. Szkoda Ola tym bardziej że chce grać i wg mnie i także Panika (a on powinien miec najwiecej do gadania i niby tak ustalił z Ptakiem jak przychodzil tutaj) ma miejsce w składzie....
Ostatnio edytowany przez: kln, 7 stycznia 2005, 17:41 [1 raz(y)]
no nie jaki ten prezes lewy jak mozna prawdziwgo portowca zwalniac?Po co on to robi przeciez olo pewni nic zlego nie zrobil szkoda naprawde! dlaczego Pogoń wywala ,,swoich,,ludzi?
No nie to już byłby szczyt KURESTWA !!!
no nie jaki ten prezes lewy jak mozna prawdziwgo portowca zwalniac?Po co on to robi przeciez olo pewni nic zlego nie zrobil szkoda naprawde! dlaczego Pogoń wywala ,,swoich,,ludzi?
To nie wywala Pogoń tylko Ptak
Ostatnio edytowany przez: .Krzysiek, 7 stycznia 2005, 18:15 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768869069 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.