sorki, ze sie wtracam... ale po cholere jatrzysz?? jak sie komus kojarzy Kazmierczak z najlepszym pilkarzem w historii klubu, to niech tak zostanie!! znasz motywy, jakimi kieruja sie forumowicze podajac takie, a nie inne kandydatury!!
nad czym tu myslec?? a jak nawet... pomysleli i napisali, to co napisali!! forum jest dla wszystkich , a w tym kraju istnieje poki co - cos takiego jak wolnosc slowa i co wazniejsze - WOLNOSC MYSLI!!!
Pewnie mowia tak dlatego ze nie znaja starszych zawodnikow
A co do pytania to wg mnie Mario Kuras i Piotrek Mandrysz. To ci ktorych pamietam, bo Marka Lesniaka znam z czasow jak juz w Pogoni nie gral...
Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 06/01/2005 23:21
Witajcie. Po raz pierwszy na forum co wy dzieciaki wiecie o najlepszych pilkarzach Pogoni a gdzie Leszek Wolski o Marianie Kielcu pierwszym naszym krolu strzelcow nie wspomne a pamietacie wicemistrza olimpijskiego Henka Wawrowskiego , Zbyszka Czepana , Marka Szczecha to byli pilkarze
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 06/01/2005 23:59
Bo jestem taki ... hehe ale jesli kogos urazilem to sorry ja tak mowie do kazdego nawet do mojego starego ,chcialem jeszcze przypomniec Jarka Biernata ,Adama Kensego to byli reprezentanci Polski i tych co wymienilem wczesniej tez, jakby co mieszkam w stolicy
[...] i przyszedł Pan i spojrzał
na prace naszą,
i był zadowolony,
a gdy spytał o zarobki nasze,
usiadł i zapłakał [...]
Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 07/01/2005 08:39
W zasadzie niemozliwe jest wskazanie jednego najwybitniejszego. Dlatego wymienie kilku:
- M.Kielec (niestety nie moje czasy)
- Z.Kasztelan (postac wybitna) i wypracowujacy mu czesto sytuacje L. Wolski, K. Sokolowski
- A.Kensy, M. Ostrowski, M.Lesniak
I na tym sie koncza jak dla mnie czasy najlepszych zawodnikow Pogoni - pozniej juz pojawiali sie tylko dobrzy z ktorych wymienie tylko R. Dymkowskiego
Ps. do pacjenta ktory napisal dzieciaki - wymienienie Biernata wsrod najlepszych zawodnikow Pogoni jest jak dla mnie beka i z deka pokazuje jakim jetes dzieciakiem skoro uwazasz ze ten gosc zasluguje na to okreslenie.
sorki, ze sie wtracam... ale po cholere jatrzysz?? jak sie komus kojarzy Kazmierczak z najlepszym pilkarzem w historii klubu, to niech tak zostanie!! znasz motywy, jakimi kieruja sie forumowicze podajac takie, a nie inne kandydatury!!
nad czym tu myslec?? a jak nawet... pomysleli i napisali, to co napisali!! forum jest dla wszystkich , a w tym kraju istnieje poki co - cos takiego jak wolnosc slowa i co wazniejsze - WOLNOSC MYSLI!!!
a tak w temacie...
zdecydowanie
Marek Lesniak!!!
Ty, bo sie oślinisz...
ps. Pozdro F. , Pozdro MediaMarkt
Odp: Najlepsi piłkarze w historii Pogoni - 07/01/2005 12:23
Nie napisze na pewno nic nowego,ze starszych zawodników Marek Leśniak z młodszych Dymek i Radek Majdan,mimo iz graja w takich klubach jak grają to szacunek i uznanie zostaja za wszystko co zrobili dla Pogoni
a tak patrzac na wypowiedzi dotyczące Pilarza i Kaźmierczaka to jak na moje to oni nie beda raczej nigdy najlepszymi Pogoniarzami w historii bo niby Antoś mowi ze ich nie sprzeda a jak odpowiednia kwote ktos zaoferuje to Ptaki sie ich pozbeda bardzo szybko i juz ich wiecej nie zobaczymy...
Zastanawiajace jest to ze podajecie Przemka Kazmierczaka lub Pilarza. Nic do nich nie mam, a wrecz przeciwnie uznaje ich za bardzo dobrych, ale raczej nie mozna ich uznac za Najlepszych Pilkarzy w Historii...Jakby nie patrzec to graja u nas jakies 1,5 roku, a przy tym sa mlodzi i jescze nie wiadomo jak to z nimi bedzie Przemyslcie to
a tak w temacie...
zdecydowanie
Marek Lesniak!!!
Ty, zamknij morde co? Nie skacz mi tu z pyskiem. Podalem tylko swoje zdanie, jak nie umiesz czytac to sie nie wpierdalaj i po pierwsze nie podnos glosu. Jeszcze cos?
P.S. Pozdro P. pozdro B. Pozdro Media Markt !!
a tak w temacie...
zdecydowanie
Marek Lesniak!!!
A na chuja Ty sie wpierdalasz......Jego zdanie i wcale nie jatrzy tylko przedstawil swoje zdanie....sam wprowadzasz zamieszanie
temat brzmi: Najlepsi pilkarze w historii Pogoni...
reszta zostaje bez komentarza
a tak w temacie...
zdecydowanie
Marek Lesniak!!!
A na chuja Ty sie wpierdalasz......Jego zdanie i wcale nie jatrzy tylko przedstawil swoje zdanie....sam wprowadzasz zamieszanie
temat brzmi: Najlepsi pilkarze w historii Pogoni...
reszta zostaje bez komentarza
Najpierw ci cisnienie skoczylo, sie rzucales, a teraz raptem bez komentarza?Nastepnym razem mysl..
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768865486 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.