Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Legia 3:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Safe
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7792 dni

Odp: POOGON - Legia 3:0 - 23/10/2004 20:50
^^ zgadzam sie ... niechce mi sie dzis pisac poniewaz jestem po meczu .. :D
Moim zdaniem piekny mecz Legioniscie nic nie grali a gra sie tak na ile pozwala przeciwnik .. ledwo co wyszli z polowy swojej ... 3-4bardzo brzydkie faule
POGON - rewelka ... nic oddac nic ujac ... i wreszcie obroncy sie spisali !!! :D zagralismy na "zero" z tylu !!! cieszy ze Panik tak dobrze wypadl w tym meczu ... i oby z podobnym skutkiem wypadl z amica :) .. bardzo dobre zmiany moze nie wniosly za duzo ale probuje nie zna jeszcze wszystkich lecz musi wpuscic by zobaczyc jak kto co i po co ... :]
MUSZE POWIEDZIEC ZE TO ZASLUGA W 60-70% PILKARZY i w 40-30% PANIKA ! NIEMOZNA O TYM ZAPOMINAC :!: PROSZE ZOBACZYC JAK PIEKNIE POPRACOWAL NAD OBRONA I WIEDZIAL CO JEST NASZYM STRZASZNYM , SLABYM , OKROPNYM PUNKTEM ZA TO BRAWA !!!
P.S Polonia - Groclin 1-0 !! czy pilkarze nie dostana wyplaty ? :| Nalezy sie za Legie napewno !!! :D Pozdro

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: POOGON - Legia 3:0 - 23/10/2004 20:53
Napiszę tak... Kaźmierczak prosze (jeśli Janas to oglądał to chyba wie gdzie może se wsadzić Lewandowskiego itp.), Grzelak wraca do formy no i 2 bramy BRAWO!!!!, Bugigol jest jak wino im starszy tym lepszy, a Moskalewicz niedługo z Kaźmierczakiem zdominują środek pola w meczach z każdą drużyną w Polsce. Aha, no i po raz kolejny pochwalę Julcimara, mamy kawał dobrego obrońcy!

Obrazek gif wstawiony na forum
kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: POOGON - Legia 3:0 - 23/10/2004 20:56
Mecz naprawde super szczegolnie w wykonaniu Grzelaka,mówiłem ze Bugi cos strzeli żeby powetowac sobie urodziny w sumie to skończyło sie i tak w miare niskim wynikiem(zmarnowane sytuacje Trałki i Olka) szkoda tylko tego incydentu który popsuł troche atmosfere ale Aleeale Aleala i tylko Legia Legia Warszawa,Aleale Aleala i tylko Pogoń Pogoń Szczecińska !!! !!!

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 21:00

eJay napisał:  

JamroH MKS napisał:  
na 7 podobno chcieli jakiegos manego nastraszyc czy oklepac ale nie wiem o co poszlo i czy to wogole prawda bo wiem z niezbyt pewnego żródła

Podbno poszlo o puszke z kasa na oprawe. Ten gosc ja poprostu zawinal i uciekl na 7 i chcial sie ukryc...Ale to niepotwierdzona informacja:)

nie wiesz, nie mow... poza tym to temat nie na internet.

Snopi_
Kibic
Na forum od 7774 dni

Oczywiscie gratulacje dla Pogoni, sądze że zwycieństwo jak najbardziej nalezalo sie wam. Po dzisiejszym meczu coraz bardziej obawiam sie 29 Listopada, dzisiejsza porazka byla najwyzsza od Marca 2001. Nie chce nic karakać ale w piatek w kraku moze byc jeszcze wieksza.

JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7821 dni

własnie!! jedno pytanko tylko : na 10 to spiecie bylo pomiedzy kibicami legii czy ktos od nas sie wmieszal ????

Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
M.
Kibic
Na forum od 7846 dni

zajebisty mecz (L)egia dzis nie miala przy nas szans naprawde POGON swietnie grala:D a melanz trwa ...

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

Bądź szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
Paulvanday
Kibic
Na forum od 7791 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 21:01
no nareszczie wynik i gra ok oby tak dalej teraz czas na kuchenki

Szczecin moim miastem,Pogon moim zyciem
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 21:02

JamroH MKS napisał:  
własnie!! jedno pytanko tylko : na 10 to spiecie bylo pomiedzy kibicami legii czy ktos od nas sie wmieszal ????

ale po co Ci to wiedziec ? jejku nie poruszajcie takich tematow na internecie i tyle....

JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 21:03

JuN napisał:  

eJay napisał:  
[cytat=JamroH MKS]na 7 podobno chcieli jakiegos manego nastraszyc czy oklepac ale nie wiem o co poszlo i czy to wogole prawda bo wiem z niezbyt pewnego żródła

spoko ktos pytal to odpisalem luz nie ma co sie excytowac jak nie pasi to nie czytaj

skarbnik
Kibic
Na forum od 8456 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 21:03
lollollol

Obrazek jpg wstawiony na forum
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 21:05

Cytat:  

spoko ktos pytal to odpisalem luz nie ma co sie excytowac jak nie pasi to nie czytaj

sluchaj ja do Ciebie grzecznie napisalem, skoro nie masz potwierdzonych wiadomosci to PROSZĘ CIE..... nie pisz... a jezeli chciales znac prawdziwy powod, nalezalo podejsc i sie zapytac

dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8266 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 21:07

JuN napisał:  

JamroH MKS napisał:  

ale po co Ci to wiedziec ? jejku nie poruszajcie takich tematow na internecie i tyle....

co wy gadacie przecież nic sie nie działo, ktos cos wymyslił i wszyscy o tym gadają POGOŃ&LEGIA FOREVER NASZA ZGODA NAJLEPSZA W POLSCE JEST!!!!

Na zawsze Pogoń
Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 21:12
Meczyk może i dobry, najlepszy na boisku bezsprzecznie Kaźmierczak. Legia zagrała bardzo słabo, bez polotu - mało kreatywnie.Włodarczyk z Saganem nie dostawali wogóle podań i za to chwała naszym obrońcom i pomocnikom.
Nie spodziewałem się że bez Milara możemy zagrać tak dobry mecz...

P.S.: Orientuje się ktoś czy jest jakaś retransmisja na Polsacie 2?? Jeśli ktoś wie to niech napisze o której i kiedy...

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 21:13

PiteRek napisał:  
Meczyk może i dobry, najlepszy na boisku bezsprzecznie Kaźmierczak. Legia zagrała bardzo słabo, bez polotu - mało kreatywnie.Włodarczyk z Saganem nie dostawali wogóle podań i za to chwała naszym obrońcom i pomocnikom.

P.S.: Orientuje się ktoś czy jest jakaś retransmisja na Polsacie 2?? Jeśli ktoś wie to niech napisze o której i kiedy...

Pewnie, strona główna w newsie :D "Mecz był transmitowany przez stację Polsat Sport. Powtórka spotkania zostanie wyemitowana w niedziele o 14:20."

.
Kibic
Na forum od 7911 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 21:15
niech was nieciekawi zaden sektor 7 ani inny

tylko zajmijcie sie spiewaniem albo jedzeniem slonecznika

.
JamroH MKS
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 21:17
to juz wole spiewanie- pikniki do domu albo na piknik

Kibic
Na forum od 7952 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 21:17

JuN napisał:  

PiteRek napisał:  

Pewnie, strona główna w newsie :D "Mecz był transmitowany przez stację Polsat Sport. Powtórka spotkania zostanie wyemitowana w niedziele o 14:20."

Ale na jakim Polsacie ? (Sport,Zwykły czy 2)

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 21:21
Dzięki JuN, nie zauważyłem tego na głównej;), ale chodziło mi czy retransmisja jest na Polsacie 2, bo niestety dekoderu nie posiadam.

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 21:24

łasic napisał:  

JuN napisał:  

JamroH MKS napisał:  

co wy gadacie przecież nic sie nie działo, ktos cos wymyslił i wszyscy o tym gadają

Wiesz... nie dziw się tym co się dopytują. Sam widziałem jak ktoś zerwał flagę na 10 i pół mojego sektora wtedy wstało i patrzyło tam nie na boisko, więc temat interesujący.

Obrazek gif wstawiony na forum
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768876490 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005