Odp: POOGON - Legia 3:0 - 23/10/2004 20:50
^^ zgadzam sie ... niechce mi sie dzis pisac poniewaz jestem po meczu ..
Moim zdaniem piekny mecz Legioniscie nic nie grali a gra sie tak na ile pozwala przeciwnik .. ledwo co wyszli z polowy swojej ... 3-4bardzo brzydkie faule
POGON - rewelka ... nic oddac nic ujac ... i wreszcie obroncy sie spisali !!! zagralismy na "zero" z tylu !!! cieszy ze Panik tak dobrze wypadl w tym meczu ... i oby z podobnym skutkiem wypadl z amica .. bardzo dobre zmiany moze nie wniosly za duzo ale probuje nie zna jeszcze wszystkich lecz musi wpuscic by zobaczyc jak kto co i po co ...
MUSZE POWIEDZIEC ZE TO ZASLUGA W 60-70% PILKARZY i w 40-30% PANIKA ! NIEMOZNA O TYM ZAPOMINAC :!: PROSZE ZOBACZYC JAK PIEKNIE POPRACOWAL NAD OBRONA I WIEDZIAL CO JEST NASZYM STRZASZNYM , SLABYM , OKROPNYM PUNKTEM ZA TO BRAWA !!!
P.S Polonia - Groclin 1-0 !! czy pilkarze nie dostana wyplaty ? Nalezy sie za Legie napewno !!! Pozdro
Odp: POOGON - Legia 3:0 - 23/10/2004 20:53
Napiszę tak... Kaźmierczak (jeśli Janas to oglądał to chyba wie gdzie może se wsadzić Lewandowskiego itp.), Grzelak wraca do formy no i 2 bramy BRAWO!!!!, Bugigol jest jak wino im starszy tym lepszy, a Moskalewicz niedługo z Kaźmierczakiem zdominują środek pola w meczach z każdą drużyną w Polsce. Aha, no i po raz kolejny pochwalę Julcimara, mamy kawał dobrego obrońcy!
Odp: POOGON - Legia 3:0 - 23/10/2004 20:56
Mecz naprawde super szczegolnie w wykonaniu Grzelaka,mówiłem ze Bugi cos strzeli żeby powetowac sobie urodziny w sumie to skończyło sie i tak w miare niskim wynikiem(zmarnowane sytuacje Trałki i Olka) szkoda tylko tego incydentu który popsuł troche atmosfere ale Aleeale Aleala i tylko Legia Legia Warszawa,Aleale Aleala i tylko Pogoń Pogoń Szczecińska !!! !!!
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 21:00
Oczywiscie gratulacje dla Pogoni, sądze że zwycieństwo jak najbardziej nalezalo sie wam. Po dzisiejszym meczu coraz bardziej obawiam sie 29 Listopada, dzisiejsza porazka byla najwyzsza od Marca 2001. Nie chce nic karakać ale w piatek w kraku moze byc jeszcze wieksza.
[cytat=JamroH MKS]na 7 podobno chcieli jakiegos manego nastraszyc czy oklepac ale nie wiem o co poszlo i czy to wogole prawda bo wiem z niezbyt pewnego żródła
nie wiesz, nie mow... poza tym to temat nie na internet.
spoko ktos pytal to odpisalem luz nie ma co sie excytowac jak nie pasi to nie czytaj
Prosta liryka dla prostych ludzi, prostota nie snobstwo szacunek budzi...
nie wiesz, nie mow... poza tym to temat nie na internet.
spoko ktos pytal to odpisalem luz nie ma co sie excytowac jak nie pasi to nie czytaj
sluchaj ja do Ciebie grzecznie napisalem, skoro nie masz potwierdzonych wiadomosci to PROSZĘ CIE..... nie pisz... a jezeli chciales znac prawdziwy powod, nalezalo podejsc i sie zapytac
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 21:12
Meczyk może i dobry, najlepszy na boisku bezsprzecznie Kaźmierczak. Legia zagrała bardzo słabo, bez polotu - mało kreatywnie.Włodarczyk z Saganem nie dostawali wogóle podań i za to chwała naszym obrońcom i pomocnikom.
Nie spodziewałem się że bez Milara możemy zagrać tak dobry mecz...
P.S.: Orientuje się ktoś czy jest jakaś retransmisja na Polsacie 2?? Jeśli ktoś wie to niech napisze o której i kiedy...
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Meczyk może i dobry, najlepszy na boisku bezsprzecznie Kaźmierczak. Legia zagrała bardzo słabo, bez polotu - mało kreatywnie.Włodarczyk z Saganem nie dostawali wogóle podań i za to chwała naszym obrońcom i pomocnikom.
P.S.: Orientuje się ktoś czy jest jakaś retransmisja na Polsacie 2?? Jeśli ktoś wie to niech napisze o której i kiedy...
Pewnie, strona główna w newsie "Mecz był transmitowany przez stację Polsat Sport. Powtórka spotkania zostanie wyemitowana w niedziele o 14:20."
Pewnie, strona główna w newsie "Mecz był transmitowany przez stację Polsat Sport. Powtórka spotkania zostanie wyemitowana w niedziele o 14:20."
Ale na jakim Polsacie ? (Sport,Zwykły czy 2)
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Pogoń - Legia 3:0 - 23/10/2004 21:21
Dzięki JuN, nie zauważyłem tego na głównej, ale chodziło mi czy retransmisja jest na Polsacie 2, bo niestety dekoderu nie posiadam.
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
własnie!! jedno pytanko tylko : na 10 to spiecie bylo pomiedzy kibicami legii czy ktos od nas sie wmieszal ?
ale po co Ci to wiedziec ? jejku nie poruszajcie takich tematow na internecie i tyle....
co wy gadacie przecież nic sie nie działo, ktos cos wymyslił i wszyscy o tym gadają
Wiesz... nie dziw się tym co się dopytują. Sam widziałem jak ktoś zerwał flagę na 10 i pół mojego sektora wtedy wstało i patrzyło tam nie na boisko, więc temat interesujący.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1768876490 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.