Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> "Kaziu" powołany do kadry B-Co sądzicie na tem temat?? << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Safe
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7792 dni

Odp: - 09/10/2004 10:41
Moim zdaniem to jest bdb zawodnik i to mlody pamieta ktos co lazio chcialo dac za niego 600k euro ?! zawodnik jeden z lepszych w POGONI i napewno nalezy mu sie nie mozna zapominac ze jest bardzo mlody i ma dobre warunki :!:

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
mundek
Kibic
Na forum od 7819 dni

Odp: - 09/10/2004 13:56
gratulacje dla Kazia. to bardzo perspektywiczny zawodnik. w przyszlosci Pogon, a moze nawet i Polska moga miec z niego duzy pozytek.

ja kocham Pogon
Hanki
Kibic
Na forum od 8340 dni

**

Odp: - 09/10/2004 14:27
Jak go powołują do Kadry to niech gra chłopak, chyba mu to nie zaszkodzi...;) Zawsze jest jakaś szansa, że dzięki takiej Kadrze B zyska sporo doświadczenia, ogrania i może się czegoś nauczy...Także jak sobie pokopie trochę więcej w B, będzie to (mam nadzieję) z pożytkiem dla niego samego. :)

Llibertat per a Catalunya!
--
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: - 10/10/2004 10:07
Troche uciekne od tematu bo nie widze czegos o meczu Austria-Polska ! Zbaczcie sobie na strone pzpn (link ponizej) jaki wedlug nich jest wynik Austria-Polska :)

PZPN

BINDA
Kibic
Na forum od 7784 dni

Odp: - 10/10/2004 12:38
Moim zdaniem dla niego jest teraz najlepszą opcją granie w kadrze B, jest tam dużo doświadczonych i bardziej ogranych zawodników od których Przemek może sie sporo nauczyć, mam nadzieje że wyjdzie mu to na dobre, jemu a zarazem POGONI. Przemek życze wielu sukcesów pozdro

I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: - 10/10/2004 12:42
mam nadzieje ze dluzej pogra w B bo to jest dla niego w sam raz rozwiazanie w tej chwili

Łobez zawsze z Pogonią
...
Kibic
Na forum od 7877 dni

Odp: - 10/10/2004 14:20
Ale chyba cos nie tak, albo wam sie pomylilo albo mi. www.pzpn.pl sklad kadry B na mecz z Niemcami (11październik) - tam nie ma naszego Kazia!!!!!!!!!!! Jest Krzysztof Kazimierczak z Wisly Plock!!!

Ambasador
Moderator**
Na forum od 7821 dni

Odp: - 10/10/2004 14:28

S.S. napisał:  
Ale chyba cos nie tak, albo wam sie pomylilo albo mi. www.pzpn.pl sklad kadry B na mecz z Niemcami (11październik) - tam nie ma naszego Kazia!!!!!!!!!!! Jest Krzysztof Kazimierczak z Wisly Plock!!!

Ale to chyba jest podana pierwsza 11, a Kaziu moze byc na lawie

Szczecin moim miastem, Pogoń moim życiem!
Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: - 10/10/2004 15:04
lepiej tego nie czytaj bo terz napisali ze Polska przegrala 3-1 z Austria

Łobez zawsze z Pogonią
--
Kibic
Na forum od 8719 dni

Odp: - 10/10/2004 17:59

S.S. napisał:  

Proste -> Kaźmierczak został dowołany do kadry B ! A na stronie PZPN raz napisali i drugi raz uaktualnaiac nie beda !

...
Kibic
Na forum od 7877 dni

Odp: - 10/10/2004 20:03
no chyba ze tak :) same lenie w tym PZPN :P

Mayday
Kibic
Na forum od 8639 dni

Odp: - 10/10/2004 21:24
Kazimierczak to melodia przyszlosci w Pogoni...mam nadzieje ze bedzie gral coraz lepiej

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Ka(L)ina
Kibic
Na forum od 7833 dni

Odp: - 10/10/2004 21:25
Kaziu dobry gracz:D

Walczyć Pogoń Walczyc...
ekil
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: - 10/10/2004 22:53
o jakiego Kazia chodzi :P bo w Szczecinie byl tylko jeden kaziu !! Kaziu węgrzyn ! a kazmierczak to cos innego :) pozdro 600 :)

Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: - 11/10/2004 00:47
Powiem tak cieszy fakt że nasz zawodnik zostaje doceniony i jest powoływany do reprezentacji narodowej co jest na pewno dla zawodnika powodem do dumy i motywacją do jeszcze cięższej pracy(bynajmniej powinno tak być) ale z drugiej strony ze zgrupowania wraca zjechany i może się nabawić kontuzji a kadrę mamy osłabioną.

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: - 11/10/2004 15:59
Podstawowy skład kadry B na mecz z Niemcami:
Polska B: Robert Gubiec - Łukasz Nawotczyński, Michał Stasiak, Łukasz Skrzyński, Dariusz Dudka - Mateusz Bartczak, Radosław Sobolewski, Patryk Rachwał, Przemysław Kaźmierczak - Maciej Iwański, Marek Saganowski.

Rezerwowi: Marcin Cabaj (bramkarz), Michał Karwan, Krzysztof Kazimierczak, Konrad Gołoś, Arkadiusz Baran, Michał Goliński, Wahan Gevorgyan.

źródło: www.pzpn.pl

No niespodziewałem się że odrazu podstawe zaliczy:)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: - 11/10/2004 16:14

PiteRek napisał:  
Podstawowy skład kadry B na mecz z Niemcami:
Polska B: Robert Gubiec - Łukasz Nawotczyński, Michał Stasiak, Łukasz Skrzyński, Dariusz Dudka - Mateusz Bartczak, Radosław Sobolewski, Patryk Rachwał, Przemysław Kaźmierczak - Maciej Iwański, Marek Saganowski.

Rezerwowi: Marcin Cabaj (bramkarz), Michał Karwan, Krzysztof Kazimierczak, Konrad Gołoś, Arkadiusz Baran, Michał Goliński, Wahan Gevorgyan.

źródło: www.pzpn.pl

No niespodziewałem się że odrazu podstawe zaliczy:)

Do posiadaczy kanalu DSF w kablowce: mecz Niemcy -Polska bedzie transmitowany na DSF od 20.30 wiec jesli ktos z Was moglby pisac w trakcie meczu jaki wynik i jak sie spisuje Kazmierczak to bylbym bardzo wdzieczny!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
blessmaster
Kibic
Na forum od 7789 dni

Odp: - 11/10/2004 18:10
życze Kaziowi udanego wystepu, gdyby udalo mu sie strzelic gola to by bylo dopiero fajnie :)
niech pokaze co potrafi :D

FC Gryfice
barcish
Kibic
Na forum od 7922 dni

**

Odp: - 11/10/2004 18:40

alex napisał:  
mam nadzieje ze dluzej pogra w B bo to jest dla niego w sam raz rozwiazanie w tej chwili

A ja mam nadzieje ze P.Kazimierski Dłuzej pogra w Pogoni :D ale pewnie szybko go nam zabierze Legia albo jakis inny bogatszy klub :(

POGOŃ SZCZECIN!
mem
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: - 11/10/2004 18:54
No właśnie niestety też mi się tak wydaje...

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768876522 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005