| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 trwa II połowa - 27/08/2004 21:56
Pewnie, że trafiliśmy na mocnych przeciwników (chociaż forma Lecha, Legii i Groclinu pozostawia DUUUŻO do życzenia) i te 3 punkty, które mamy, to dobry wynik (chociaż spodziewałem się 4 - remisu w Zabrzu). Tylko czemu kurwa przegrywamy bez walki? A właściwie po walce, która objawia się wyłącznie koszeniem równo z trawą? Jak tak dalej pójdzie, to nie będzie KIM grać z tymi słabszymi rywalami, bo pół drużyny w każdym meczu będzie wisieć za kartki...
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 27/08/2004 21:58
> No na mecz z wisla nie ciekawie wyglada obrona...Debiutant Chwalek ale czy on sprosta Frankowskiemu i "Zurawiowi"?? Ja jednak nie widze piterek Michalskiego Krzyska na stoperze
Drugą połowe meczu z Lechem grał na stoprze i jakoś się tam trzymał...a na prawo pójdzie np. Guliano albo Parzy.
Kurwa, takie sędziowanie to niech oni sobie wsadzą w dupe! Kilka żółtych z "kapelusza" i "jak zwykle" czerwona...
Pogoń "według tradycji" słabo na wyjeździe...
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 27/08/2004 22:02
Racja !!! Nie jest dobrze zresztą pisałem o tym w innym poście (który został chyba skasowany...za co Ale nie jest to powód aby dramatyzować. Przed nami jeszcze 3/4 sezonu i jeszcze wiele może się wydarzyć. Łatwo pisać, że jest źle....No nie ukrywam, że w innym poście (jak wyżej) nie zostawiłem na portowcach suchej nitki hehe ale to jest czas gdy klub potrzebuje swoich fanów...zamiast narzekać chodźmy 12 wrzesnia na papricaną i dopingujmy naszych ulubieńców
|
Szczecin Moim Miastem - Pogoń Moim Życiem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 27/08/2004 22:13
Baniak nie poleci...ona jest najmniej winny. Przecież trener nie wejdzie na boisko nie zacznie grać. Powinien polecieć Guliano i Terlecki.
PS Kiedy w końcu wróci Mauro i Batata ?
|
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 27/08/2004 22:14
> Magdoń zagra z Wisłą bo jakoś tak mi ten Chwałek z Żurawskim w walce coś się nie widzi...?
Mało prawdopodobne, za takie faule jak ten Magdonia z reguły czeka długa "odsiadka". Jedyna szansa w tym, że PZPN się ulituje widząc stan naszej defensywy...
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 27/08/2004 22:15
> Magdoń zagra z Wisłą bo jakoś tak mi ten Chwałek z Żurawskim w walce coś się nie widzi...
Magdon podobno dostal kare na 2 mecze czyli z Wisla nie zagra...Ja tez za bardzo nie widze Chwalka no ale coz...no i moze martwic kolejna kartka (zlota) dla Milara....
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 27/08/2004 22:18
kurwa ale dysproporcja w rozdawaniu kartek, dawno nie mialem takiej kurwicy przed tv
Kozioł (4 faule) i Kriżanac (też 4 w tym chamskie uderzenie Milara w twarz) za gre nic nie dostali a trzeba przyznac ze ich faule w srodku pola byly kluczowe i nalezy je uznac za taktyczne
jeszcze czerwona dla Masternaka czaje - podobno byl wulgarny wobec arbitra
ale reszta to kartki z kapelusza, czyli najgorsze, bo najbardziej wkurwiały portowców
w pewnym momencie nawet groclin sie bronil groznie kontrujac
piekny mecz Krzysia Pilarza - kilka naprawde ladnych interwencji ktore uchronily nasz zespol od pogromu
wielkie brawa 
no i sprawa jeszcze nie poruszana w tym temacie - Mila...
ujme to w ten sposob - niebieskie buty i nic poza tym
a te ciecie komentujace pierdolą po meczu ze wlasnie zasluzyl sobie na gre w reprezentacji w pierwszym skladzie
przeciez kazdy kto ogladal to widowisko pewnie zauwazyl ze wystarczy przebiec za blisko pana Mili a ten juz kleczy i blagajacy wzrokiem szuka sedziego
paranoja!!! sami sobie produkujemy takich pseudozawodnikow a potem dostajemy po dupie w europie bo nasi rywale o dziwo graja jak mezczyzni
ide sobie cos poczytac to moze cisnienie mi spadnie
|
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 27/08/2004 22:23
Wg. mnie Pogoń ma dobry skład wyjściowy ale rezerwa jest kiepska w chuj. Paży powinien łapac podstawę. Poziom sędziowania meczu nie był najlepszy. Pierwsza połowa to 14 fauli Groclinu i 8 fauli Pogoni i tyl e samo kartek żółtych ;/ Poza tym kilka zagrywek Krizanaca zasługuje na kare finansową. Bardzo niebezpieczne zagrania. Mam nadzieję, że PZPN wyciagnie konsekwecje bo sędzia wszystkiego nie wychwyci nigdy ;/
Pozdro Alleluja MKS
|
God, I'm glad I'm not me.
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 27/08/2004 22:33
No i gramy dalej...
Brawa dla Krzysia Pilarza i Grześka Matlaka...po twarzy widać kto grał i walczył-lało się z nich ciurkiem...
Na Terleckiego patrzeć nie mogłam...zresztą i tak go widać za często nie było...
A tego Moskałe to bym zaaaa...biła:bardzo_zly:
|
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 27/08/2004 22:35
> Poziom sędziowania meczu nie był najlepszy.
Któryś z kolei raz sędziowie popełniają sporo błędów. Trzeba powiedzieć otwarcie, że bocznych mamy do...... A jak sędzia jest z Wawy to wiadomo, że będa szopki.....
|
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 27/08/2004 22:56
Nie narzekajmy na sędziów, bo prawda jest taka, że byliśmy najnormalniej w świecie słabsi i tyle.
Tylko między 50. min a 70. min. było parę naprawdę udanych zagrań, ale to było za mało jak na Groclin. Doceńmy też siłę rywala, ja bym sobie życzył takiej obrony, jak ma Groclin.
Nic się nie stało, gramy dalej, choć o punkty z Wisłą będzie szalenie ciężko...
Pozdro dla jeżdżących ze Stargardu.
|
Na dobre i na złe
MKS Pogoń Szczecin na zawsze
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 27/08/2004 22:57
Oj slabiutka ta nasza Pogoń! Slowa pochwaly dla Krzyska Pilarza i Milara, reszta ponizej swoich mozliwosci! Czekamy na kolejna rehabilitacje w meczy z Wisla...
|
F.C. Trzebiatów
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 27/08/2004 23:08
Brawa należą się tylko tradycyjnie Pilarzowi i Matlakowi za ten mecz dobrze grał jeszcze w miarę Masternak i Julcimar.
A mam pytanie co do Matlaka jak to możliwe że grał w tym meczu jak dziś koło godziny 9:45 biegał se w parku przy Arkońskiej Sam go widziałem bo poszedł potem do kiosku i wode se kupił.
A i dziwne dal mnie jest że tylko 200 osób pojechało bo jak w telewizji się słuchało to conajmniej 600 osób.
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 27/08/2004 23:19
nie mozna muwić ze nic sie nie stało bo sie jednak stało, przegrany kolejny mecz,teraz Baniak ma znowu 2 tygodnie na to żeby przygotować zespół na Wisłe, jednak dzisjaj było lepiej niż w Zabrzu
|
Łobez zawsze z Pogonią
|
|
|
|
Odp: Groclin - Pogoń 2:0 - 27/08/2004 23:36
Gratulacje dla Pilarza za następny dobry mecz. Gdyby nie on to by był wynik wiekszy. W Zabrzu tez zaliczył dobry występ tak jak i w Szczecinie z lechem. Pozdro. Strzała.
|
Czy wygrywasz, czy nie Ja i tak kocham Cie Bo najlepsza w Polsce jest
Pogoń Szczecin Mks !!
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6