Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Sensowna polityka kontraktowa. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Borys
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8132 dni

Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 24/09/2004 15:41
> Cezary Kucharski jest piłkarzem Górnika Łęczna. Jako wolny zawodnik, po rozwiązaniu przez FIFA jego kontraktu z Iraklisem Saloniki (z winy klubu), zdecydował się na powrót do ligi polskiej i występować będzie w zespole z jego rodzinnej Lubelszczyzny.
>
> I co tu dodać chyba tylko jedynie: kurwa a miało być tak pięknie- Ptaku obiecał zakup jeszcze 2 zawodników jak tylko dogada się z miastem a przepuścił takiego zawodnika i to w dodatku ze swoja kartą czyli można było go brać praktycznie za darmo!!!

Ja tam sepcjalnie nie ubolewam nad tym że Kucharski nie dołączył do naszego teamu. Mamy wartosćiowych napastników : Olo , Milar,Bugi-gol i młodych : Bejnierowicz,Śliwiński. Więc myśle że bez Czarka jakoś sie obędziemy a czy on jest w najwyższej formie to nie wiem ,skoro został wywalony z Iraklisu który do potęg greckiego footballu raczej nie należy :)

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 24/09/2004 16:03
A powiedz...gdzie byś na boisku ustawił tego Kucharskiego??
Co do jego samego to moje zdanie jest takie: niech do emeryturki to on idzie sobie dorabiać do Łęcznej, tak jak robi to Czereszewski. Jego najlepsze lata gry już dawno mineły. A co by z tego miała sama Pogoń? Chyba tylko następny, po Tarleckim i Guliano, wysoki kontrakt do płacenia;)
Gdyby był to piłkarz, który faktycznie byłby wzmocnieniem i od niego zaczynało by się ustalanie składu na mecz - to rozumiem, a nie 32 [?] letni zawodnik, który ma już praktycznie całą kariere za sobą i brak perspektyw czy jakiegoś "awansu" (kadra czy transfer do lepszego klubu) na przyszłość...
Tylko nam brakuje następnej "gwiazdy" po Guliano i Tarleckim, którzy - śmiało to można powiedzieć - byli hucznie zapowiadani przed sezonem, a do teraz jeszcze niczego nie pokazali...
A co do dwóch "klasowych" graczy o których Ptak mówił (wspomniałeś o tym w swoim poście)...niech on lepiej zainteresuje się obroną, której w kazdym meczu zdaża się błąd. W pomocy i ataku to my mamy teraz w miare gęsto...

P.S.:To tylko moje skromne zdanie i nie musicie się z nim oczywiście zgadzać;)

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
mem
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 24/09/2004 16:09
> A powiedz...gdzie byś na boisku ustawił tego Kucharskiego??
> Co do jego samego to moje zdanie jest takie: niech do emeryturki to on idzie sobie dorabiać do Łęcznej, tak jak robi to Czereszewski. Jego najlepsze lata gry już dawno mineły. A co by z tego miała sama Pogoń? Chyba tylko następny, po Tarleckim i Guliano, wysoki kontrakt do płacenia;)
> Gdyby był to piłkarz, który faktycznie byłby wzmocnieniem i od niego zaczynało by się ustalanie składu na mecz - to rozumiem, a nie 32 [?] letni zawodnik, który ma już praktycznie całą kariere za sobą i brak perspektyw czy jakiegoś "awansu" (kadra czy transfer do lepszego klubu) na przyszłość...
> Tylko nam brakuje następnej "gwiazdy" po Guliano i Tarleckim, którzy - śmiało to można powiedzieć - byli hucznie zapowiadani przed sezonem, a do teraz jeszcze niczego nie pokazali...
> A co do dwóch "klasowych" graczy o których Ptak mówił (wspomniałeś o tym w swoim poście)...niech on lepiej zainteresuje się obroną, której w kazdym meczu zdaża się błąd. W pomocy i ataku to my mamy teraz w miare gęsto...
>
> P.S.:To tylko moje skromne zdanie i nie musicie się z nim oczywiście zgadzać;)

Ja się zgadzam...:D

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8211 dni

Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 24/09/2004 16:43
Popieram - jakby kucharski był w takiej formie to by grał pewnie gdzie indziej.

God, I'm glad I'm not me.
Mayday
Kibic
Na forum od 8639 dni

Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 24/09/2004 17:45
no nie wiem czy w ataku mamy tak gęsto....

Życie nie składa się z oddychania...Tylko z chwil które zapierają dech w piersiach
Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 24/09/2004 17:57
Skoro Kucharski był cenionym zawodnikiem solidnego klubu ligi greckiej, to przydałby się u nas. Szkoda, że go nie ma - na dzień dzisiejszy w naszej ofensywie mamy Milara i kilka atrap...

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 24/09/2004 18:37
No dobra, ale kto powiedział że Kucharski [w Łęcznej] bedzie grał na pozycji napastnika? U nas trzeba przyznać - w ataku za bogaci nie jesteśmy, napewno przydałby się ktoś taki jak przypuśćmy Dymkowski, ale napewno typem takiego zawodnika nie jest Kucharski - Milar w ataku musiałby mieć partnera, który byłby takim graczam, który się przepcha - musiałby być dobrze zbudowany, grający dobrze głową, a Kucharski raczej to tej roli nie pasuje. A jeżeli nie atak, to pomoc...tu akurat w miare mamy zawodników - Kaźmierczak, Łabędzki, Parzy, Grzelak, Batata, Trałka...może jeszcze by się ktoś znalazł.
W momencie, kiedy Baniak ma do dyspozycji całą kadre, nikt nie nażekał by na kontuzje czy na kartki, Kucharski by się w podstawie poprostu nie mieścił, bo raczej wątpie żeby był w takiej formie, że z podstawy wygryzł by np. Kaźmierczaka czy Moskalewicza.

Podsumowująć, Górnik podpisał kontrakt z Kucharskim ponieważ w "trybie pilnym" potrzebował zawodnika, który razem z Jezierskim bedzie tworzył filar zespołu, ponieważ Czereszewski z kolegami nie spełniają [narazie] pokładanych w nich nadzieji. Po tej kolejce bedzie można więcej powiedzieć o jego formie i grze, bo wątpie żeby siedział w tym meczu na ławce - nie po to go przecież ściągali. Może okaże się on jednym z wyróżniających zawodników ligi...wtedy bedziemy dopiero mogli mieć pretensje do Ptaka czemu się nim nie zainteresował...
Przynajmniej ja miejsca w składzie Pogoni dla Kucharskiego bym nie widział;) Pozdro

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 25/09/2004 12:29
W kadrze na mecz z Groclinem nie ma Piotra Świerczewskiego. Dziś na popołudniowym rozruchu piłkarz, który normalnie uczestniczy w treningach zespołu Cracovii, ma dać odpowiedź, czy zostaje w Krakowie. (źródło wp.pl)

Jak nie Kuchar to może by tak................

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 25/09/2004 12:40
> Jak nie Kuchar to może by tak................

...Świerczewski, który jest w takiej dyspozycji, że nie mieści się nawet na ławce rezerwowych w Cracovii? Nie przesadzajmy, Pogoń to nie śmietnik który zbiera odpady...;)
Z innej strony, dla mnie Świerczewski to jest jeden z ostatnich zawodników, których widziałbym jako graczy Pogoni.Tyle...

mem
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 25/09/2004 13:14
Moim zdaniem Świerczewski odpada... Poprostu za stary jest i już się nie nadaje, będzie trzeba płacić mu pote duże pieniądze za siedzenie na ławce...

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Scarface
Kibic
Na forum od 7820 dni

*

Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 25/09/2004 13:17
Lepszy chyba ktokolwiek niż nikt a skoro jest taki słaby to dlaczego chce go lech i niezapominajmy że zarówno Kuchar jaki Świerszcz to klasowi gracze z wielkim doświadczeniem tylko trzeba nad nimi popracować a kogo tak wogóle byście chcieli bo chyba nie ma szans żeby przyszedł do nas Ronaldinho czy Henry trzeba szukać i próbować w w tym co możemy mieć a nie co byśmy chcieli

Niech cię nie niepokoją
Cierpienia twe i błędy
Wszędy są drogi proste
Lecz i manowce są wszędy
O to chodzi jedynie
By naprzód wciąż iść śmiało
mem
Kibic
Na forum od 7821 dni

Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 25/09/2004 13:25
No ale klasowi gracze z doświadczeniem którzy moim zdaniem najlepsze lata mają już za sobą. Poprostu wydaje mi się, żę zarówno Kucharski jak i Świerczewski jest za stary i za drogi jak na Pogoń. Przynajmniej tak mi się wydaję :D

Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 25/09/2004 13:27
Kucharski za Milarem by grał i każda obrona by drżała. Kucharz jako OP jest świetny i nie mogę pojąć czemu gra w Łęcznej. Ptak zaspał. Świr też by się przydał jako jeden z defensywnych. Czyściłby przed niepewnymi obrońcami. Moglibyśmy spać spokojniej.

Obrazek gif wstawiony na forum
Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 25/09/2004 13:50
Świerczewski...hmmm...: imprezki, "niespełniony" do końca zawodnik, pupilek Engela, typ gracza który robi "kułeczko" i podaje do tyłu...kiedy on ostatnio zagrał mecz "na poziomie"? <- To co mi się kojarzy gdy pojawi się jego nazwisko.
Może i się myle, może byłby świetny, znakomicie wypełniałby założenia taktyczne, czyściłby pole przed obrońcami...Nie wiem, poprostu nie trawie Świra, mam do niego chyba jakąś awersje;) Poprostu nie widze dla niego miejsca w Pogoni...

A wracając do Kucharskiego...ostatni jego mecz widziałem jak grał jeszcze w Legii. Na podstawie jego gry z tamtego okresu, moge powiedzieć że grając za Milarem byłby świetny, razem z nim byłby postrachem bramkarzy w naszej lidze itp. Ale żeby żałować, że Ptak zrobił błąd nie interesując sie nim, musiałbym zobaczyć co pokaże w Łęcznej.

GRZ
Kibic
Na forum od 8270 dni

Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 25/09/2004 14:46
Świr gra w srodku pomocy a tam mamy Kazmierczaka Batate Labedzkiego Terleckiego ewentualnie Tralke wiec 4-5 pilkarzy a tylko 2 miejsca.. W zadnym meczy nie mielismy problemow kto mialby grac w srodku pola! Wiec po co kolejny rozgrywajacy czy defensywny pomocnik? Juz lepiej zainwestowac w prawe skrzydlo srodkowego napastnika lub lewa obrone... Ale to tylko moje zdanie;)

PS Świr chcialby miec na pewno jeden z wyzszych kontraktow w klubie..

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 25/09/2004 14:51
Pupilek Engela? Czy ja wiem? Moim zdaniem jego pupilkiem był Arek Bąk czy bracia Żewłakow. Świr był wtedy jednym z najlepszych w drużynie, grał w najlepszym klubie z nich (dopóki Dudek nie przeszedł do L'poolu). Jego błędem był powrót do Polski. Znając jego umiejetności przydałby się szczególnie że zawodników do środka mamy ale... przeciętnych.

Obrazek gif wstawiony na forum
M@ZUR
Kibic
Na forum od 8211 dni

Odp: Sensowna polityka kontraktowa. - 26/09/2004 01:14
Moim zdaniem Ptaszyska dobrze kombinują inwestując w młodych graczy. Ja pamietam jeszcze jak Grzelak popierdalał jako zawodnik u16 a teraz proszę jak sobie dobrze radzi w Szczecinie.

God, I'm glad I'm not me.
 - 1  - 2  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768880365 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005