Autor
Wiadomo¶ć
   Pogoń Szczecin -> Górnik - Pogoń 4:0 << pocz±tek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idĽ na dół   
christoph
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8585 dni

**

Odp: Górnik - Pogoń 1:0 trwa II połowa - 07/08/2004 20:00
powiem tylko.....hehehehhe nie mogę....moim zdaniem gramy zbyt ofensywnym ustawieniem, aż jeden napastnik to za dużo....a jak przeczytałem na oficjalce, że wzmacniamy atak i wchodzi Bugaj za....Moskalewicza to k... my¶lałem, że jebnę... K... jak możma stracić 3 bramki w 3 minuty, jak im nie zależy to niech wyp..... pokazali dzisiaj charakter nie ma co. No i znowu nie wytrzymali kondycyjnie co znaczy, że Baniak spi.... przygotowania i niech sp... st±d, trzeba go było wyjebać tak jak było mówione, a nie jakie¶ kombinacje...
sorry za te bluzgi ale to przesada i ŻENADA !!!!!!

Dziękuję :)
eF^
Kibic
Na forum od 8051 dni

*

Odp: Górnik - Pogoń 1:0 trwa II połowa - 07/08/2004 20:00
Co tu sie dzieje Hej Pogon co tu sie dzieje?? !! 4:0 w plecy oO LoL

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Górnik - Pogoń 1:0 trwa II połowa - 07/08/2004 20:02
No wlasnie, juz sie ciesze, ze stadion sie troche wyluzni od przypadkowych osob. Ciekawe jak bedzie z Lechem. Pilkarze Pogoni wypelnili juz 40% z mojego typowania, czyli 5 porazek z rzedu. Mniej ludzi na stadionie, no i Ptak wtedy bedzie myslal co dalej...
...Mam jednak nadzieje, ze z Lechem wygramy, ale z tego co wyglada to Pogon jest fatalnie przygotowana kondycyjnie...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Górnik - Pogoń 1:0 trwa II połowa - 07/08/2004 20:04
:(:(:(Jest czas na przemyślenie pewnych kwestii, szczególnie co do personaliów. 2 tygodnie w których napewno wiele się wyjaśni. Mam nadzieje że z Lechem zagrają od pierwszej minuty Parzy, Magdoń i Michalski...
Nie myslałem że stać naszych aż na taką porażke i to w takim stylu:(
Co tu dużo mówić...czeka nas teraz najtrudniejszy okres, mecze z Lechem, Groclinem i Wisłą Kraków. Wyniki i gra nie nastrajają optymistycznie, ale ja dalej jestem dobrej myśli...Przyjdzie jeszcze czas na wygrane mecze i dobrą gre... Pozdro

P.S.: Przynajmniej bede mógł spokojnie na sektor wej¶ć, a nie jak to miało miejsce przed meczem z Legi±...;) [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-08-07 20:08]

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Je¶li nie, to nie rozwiniesz się...'
.
Kibic
Na forum od 7911 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:06
i znowu zobaczymy ilu na trybunahc jest sezonowcow

chcial bym "pszczolek" zebys sie mylil z tymi porazkami i zeby z lechem bylo do przodu ale tak jak powiedzjales z takim zapalem to niebedzje to realne

.
F G
Kibic
Na forum od 8175 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:07
Zapchnialo wielka pilka w wykonaniu Pogoni za czasow Gondora;)

Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:09
Co¶ z innej beczki...

84’ Zmiana bóbr Górniku. bóbr boiska schodzi Brożek a w jego miejsce Bu¶kiewicz.
71’ Zmiana bóbr zespole Górnika Zabrze. Na boisku pojawia się Kuzera

¬ródło: relacja live na oficjalce :)

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
..:MiSiEk:..
Kibic
Na forum od 7945 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:12
nie no kurwa bez zadnych wzmocniej to bedzie WIELKA CHUJNIA WKUR...EM SIE 3 min i 3 bramki no tak nie moze byc panowie

>>>>>>>>>>GRANATOWO-BORDOWI<<<<<<<<<<
eJay
Kibic
Na forum od 7850 dni

**

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:23
Cytuj±c Halame: Ja wiedzialem ze tak bedzie:)

Mamy zajebisty terminarz dlatego nie zdziwie sie jak pierwsze 5 meczow bedzie w plecy:(

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:27
Mam nadzieje, ze nie zrozumieliscie mnie zle, ze ciesze sie z porazki Pogoni. Jestem ja zalamany. Ale patrzac na okres przygotowawczy i wyniki w nich jeszcze przed meczem z Herta stwierdzilem ze Pogon przegra 5 meczow z rzedu i wtedy Ptak zacznie myslec co dalej, stadion nam sie wyludni.
Najgorsze jest to, ze moje typowania powoli sie spelniaja. Pogon przegrala dzisiejszy mecz w koncowce bo jest slabo przygotowana kondycyjnie. Przegrac mozna, ale z honorem - podejmujac walke, a nie tak jak dzisiaj.
Mam takze zle przecucia co do meczu z Lechem. Mam nadzieje, ze trenerzy wezma sie do roboty, pilkarze stana na glowie i wygramy z Lechem. ALe co mozna zrobic w 2 tygodnie?? Chyba tylko kupic mecz...

Ps. A na mecze i tak bede chodzil, nie zaleznie od wynikow. Jak sie uda to takze sprobuje tesh gdzies pojechac, mimo iz w moje zycie wkraczaja nowe obowiazki... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-08-07 20:33]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Lechófka
*zablokowany
Na forum od 7893 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:29
Ludzie do kurwy nędzy 2 lata temu też tak było - tylko narzekanie i pierdolenie 3 po 3. Z klubem trzeba być na dobre i na złe - ja wieże w nasz zespół !!! Oczywi¶cie martwi± mnie przegrane i jestem ¶wiadom potrzeby zmian - należy wprowadzić nowych napastników za wszelk± cenę i być może pomy¶leć o zmianie taktyki gry. To jest wszystko jasne ale jak mam czytać to wasze bezproduktywne pierdolenie to mi sie niedobrze robi. To że w Szczecinie jest piknikowa widownia wiem nie od dzi¶ ale z czego tu się cieszyć ?
Teraz drużyna wymaga wsparcia a jedyne co mog± dać od siebie kibice to frekfencja i godny doping. I nie mam zamiaru odpuszczać sobie meczu z Lechem !!!
Pamiętajcie jedn± zasade DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE WIERNI PO PORAŻCE - to jest wła¶nie istota kibicowania

Pierdole was
.
Kibic
Na forum od 7911 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:29
pszczółek ladne podsumowanie

.
kln
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:36
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie bo najlepsza w Polsce jest POGOŃ SZCZECIN MKS!

No to teraz sie zacznie... [Ostatnio edytowane przez kl@Nu: 2004-08-07 20:37]

Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:39
nic sie nie stało portowcy nic sie nie stało, a Lech i tak pojedziemy. radio to mamy zaje...ste

Łobez zawsze z Pogoni±
Kumaty Piknik
Kibic
Na forum od 8194 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:41
Ja powiem tylko tyle : Potrzebne s± nowe PRAWDZIWE WZMOCNIENIA oraz zmiana systemu gry na 4-4-2...wiecej nie pisze bo szkoda mi slow

Monika M.
Kibic
Na forum od 7840 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:45
panu Ptakowi gratuluję zajebistej polityki transferowej nie ma co może w końcu się obudzi

Helmut
Moderator*
Na forum od 8281 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:46
a ja powiem tyle że pierdolicie farmazony :D
3 razy w CM'a zagrali i wielcy znawcy taktyki piłkarskiej do kurwy nedzy...

jeszcze pare tygodni temu że¶cie najeżdzali kogokolwiek kto napisał złe słowo o Baniaku i o jego taktyce... ogarnijcie się kurwa.... w 10 sie meczu nie wygrywa!

pozdro dla pijacych :)

"moim zdaniem gramy zbyt ofensywnym ustawieniem, aż jeden napastnik to za dużo" to zdanie jest hitem :D

PS. jest jeden pozytyw takiej sytuacji... na Lechu będzie można spokojnie przechadzać sie po schodach miedzy sektorami - pikniki już wymiękaj± ;)

[Ostatnio edytowane przez Helmut: 2004-08-07 20:50]

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywaj±ce wyzwanie...
Matek.
Kibic
Na forum od 8615 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:54
> a ja powiem tyle że pierdolicie farmazony :D
3 razy w CM'a zagrali i wielcy
> znawcy taktyki piłkarskiej do kurwy nedzy...

jeszcze pare tygodni temu że¶cie
> najeżdzali kogokolwiek kto napisał złe słowo o Baniaku i o jego taktyce...
> ogarnijcie się kurwa.... w 10 sie meczu nie wygrywa!

pozdro dla pijacych
> :)

"moim zdaniem gramy zbyt ofensywnym ustawieniem, aż jeden napastnik to za
> dużo" to zdanie jest hitem :D

PS. jest jeden pozytyw takiej sytuacji... na
> Lechu będzie można spokojnie przechadzać sie po schodach miedzy sektorami -
> pikniki już wymiękaj± ;)

[Ostatnio edytowane przez Helmut: 2004-08-07

w 100% procentach zgadzam sie z Helmutem tak to nie daj boze najechac na baniaka a teraz... no tak nie bedzie piknikow to jest plus bo beda kibice prawdziwi.;)
[Ostatnio edytowane przez Pogoń Matek: 2004-08-07 20:55]

Pogoń To My!
Orło
Kibic
Na forum od 8315 dni

*

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:55

> Lechu będzie można spokojnie przechadzać sie po schodach miedzy sektorami -
> pikniki już wymiękaj± ;)

Niestety Helmutsporo pikników ma karnety.

Babilon Team
M.
Kibic
Na forum od 7846 dni

Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:57
no i znowo sie sprawdzila wysmienita taktyka pana BAMBARYLY (BANIAKA) mysli ze jak we wloszech AC PARMA tak gra to on z Pogońia tez tak bedzie gral co za jebany idiota. zdaje mi sie ze sa potrzebne zmiany trenerskie i kadrowe.juz lepsza byla podstawowa 11 z tamtego sezonu ;(

DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!

B±dĽ szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768888163 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idĽ do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jeste¶ zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomo¶ć lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzaj±cych, którzy s± w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005