| Autor |
| Wiadomo¶ć |  |
|
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 1:0 trwa II połowa - 07/08/2004 20:00
powiem tylko.....hehehehhe nie mogę....moim zdaniem gramy zbyt ofensywnym ustawieniem, aż jeden napastnik to za dużo....a jak przeczytałem na oficjalce, że wzmacniamy atak i wchodzi Bugaj za....Moskalewicza to k... my¶lałem, że jebnę... K... jak możma stracić 3 bramki w 3 minuty, jak im nie zależy to niech wyp..... pokazali dzisiaj charakter nie ma co. No i znowu nie wytrzymali kondycyjnie co znaczy, że Baniak spi.... przygotowania i niech sp... st±d, trzeba go było wyjebać tak jak było mówione, a nie jakie¶ kombinacje...
sorry za te bluzgi ale to przesada i ŻENADA !!!!!!
|
Dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 1:0 trwa II połowa - 07/08/2004 20:02
No wlasnie, juz sie ciesze, ze stadion sie troche wyluzni od przypadkowych osob. Ciekawe jak bedzie z Lechem. Pilkarze Pogoni wypelnili juz 40% z mojego typowania, czyli 5 porazek z rzedu. Mniej ludzi na stadionie, no i Ptak wtedy bedzie myslal co dalej...
...Mam jednak nadzieje, ze z Lechem wygramy, ale z tego co wyglada to Pogon jest fatalnie przygotowana kondycyjnie...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 1:0 trwa II połowa - 07/08/2004 20:04
  Jest czas na przemyślenie pewnych kwestii, szczególnie co do personaliów. 2 tygodnie w których napewno wiele się wyjaśni. Mam nadzieje że z Lechem zagrają od pierwszej minuty Parzy, Magdoń i Michalski...
Nie myslałem że stać naszych aż na taką porażke i to w takim stylu
Co tu dużo mówić...czeka nas teraz najtrudniejszy okres, mecze z Lechem, Groclinem i Wisłą Kraków. Wyniki i gra nie nastrajają optymistycznie, ale ja dalej jestem dobrej myśli...Przyjdzie jeszcze czas na wygrane mecze i dobrą gre... Pozdro
P.S.: Przynajmniej bede mógł spokojnie na sektor wej¶ć, a nie jak to miało miejsce przed meczem z Legi±... [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-08-07 20:08]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Je¶li nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:06
i znowu zobaczymy ilu na trybunahc jest sezonowcow
chcial bym "pszczolek" zebys sie mylil z tymi porazkami i zeby z lechem bylo do przodu ale tak jak powiedzjales z takim zapalem to niebedzje to realne
|
.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:09
Co¶ z innej beczki...
84’ Zmiana bóbr Górniku. bóbr boiska schodzi Brożek a w jego miejsce Bu¶kiewicz.
71’ Zmiana bóbr zespole Górnika Zabrze. Na boisku pojawia się Kuzera
¬ródło: relacja live na oficjalce
|
Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:23
Cytuj±c Halame: Ja wiedzialem ze tak bedzie
Mamy zajebisty terminarz dlatego nie zdziwie sie jak pierwsze 5 meczow bedzie w plecy
|
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:27
Mam nadzieje, ze nie zrozumieliscie mnie zle, ze ciesze sie z porazki Pogoni. Jestem ja zalamany. Ale patrzac na okres przygotowawczy i wyniki w nich jeszcze przed meczem z Herta stwierdzilem ze Pogon przegra 5 meczow z rzedu i wtedy Ptak zacznie myslec co dalej, stadion nam sie wyludni.
Najgorsze jest to, ze moje typowania powoli sie spelniaja. Pogon przegrala dzisiejszy mecz w koncowce bo jest slabo przygotowana kondycyjnie. Przegrac mozna, ale z honorem - podejmujac walke, a nie tak jak dzisiaj.
Mam takze zle przecucia co do meczu z Lechem. Mam nadzieje, ze trenerzy wezma sie do roboty, pilkarze stana na glowie i wygramy z Lechem. ALe co mozna zrobic w 2 tygodnie?? Chyba tylko kupic mecz...
Ps. A na mecze i tak bede chodzil, nie zaleznie od wynikow. Jak sie uda to takze sprobuje tesh gdzies pojechac, mimo iz w moje zycie wkraczaja nowe obowiazki... [Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-08-07 20:33]
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:29
Ludzie do kurwy nędzy 2 lata temu też tak było - tylko narzekanie i pierdolenie 3 po 3. Z klubem trzeba być na dobre i na złe - ja wieże w nasz zespół !!! Oczywi¶cie martwi± mnie przegrane i jestem ¶wiadom potrzeby zmian - należy wprowadzić nowych napastników za wszelk± cenę i być może pomy¶leć o zmianie taktyki gry. To jest wszystko jasne ale jak mam czytać to wasze bezproduktywne pierdolenie to mi sie niedobrze robi. To że w Szczecinie jest piknikowa widownia wiem nie od dzi¶ ale z czego tu się cieszyć ?
Teraz drużyna wymaga wsparcia a jedyne co mog± dać od siebie kibice to frekfencja i godny doping. I nie mam zamiaru odpuszczać sobie meczu z Lechem !!!
Pamiętajcie jedn± zasade DUMNI PO ZWYCIĘSTWIE WIERNI PO PORAŻCE - to jest wła¶nie istota kibicowania
|
Pierdole was
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:46
a ja powiem tyle że pierdolicie farmazony 
3 razy w CM'a zagrali i wielcy znawcy taktyki piłkarskiej do kurwy nedzy...
jeszcze pare tygodni temu że¶cie najeżdzali kogokolwiek kto napisał złe słowo o Baniaku i o jego taktyce... ogarnijcie się kurwa.... w 10 sie meczu nie wygrywa!
pozdro dla pijacych 
"moim zdaniem gramy zbyt ofensywnym ustawieniem, aż jeden napastnik to za dużo" to zdanie jest hitem 
PS. jest jeden pozytyw takiej sytuacji... na Lechu będzie można spokojnie przechadzać sie po schodach miedzy sektorami - pikniki już wymiękaj± 
[Ostatnio edytowane przez Helmut: 2004-08-07 20:50]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywaj±ce wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:54
> a ja powiem tyle że pierdolicie farmazony 
3 razy w CM'a zagrali i wielcy
> znawcy taktyki piłkarskiej do kurwy nedzy...
jeszcze pare tygodni temu że¶cie
> najeżdzali kogokolwiek kto napisał złe słowo o Baniaku i o jego taktyce...
> ogarnijcie się kurwa.... w 10 sie meczu nie wygrywa!
pozdro dla pijacych
> 
"moim zdaniem gramy zbyt ofensywnym ustawieniem, aż jeden napastnik to za
> dużo" to zdanie jest hitem 
PS. jest jeden pozytyw takiej sytuacji... na
> Lechu będzie można spokojnie przechadzać sie po schodach miedzy sektorami -
> pikniki już wymiękaj± 
[Ostatnio edytowane przez Helmut: 2004-08-07
w 100% procentach zgadzam sie z Helmutem tak to nie daj boze najechac na baniaka a teraz... no tak nie bedzie piknikow to jest plus bo beda kibice prawdziwi.
[Ostatnio edytowane przez Pogoń Matek: 2004-08-07 20:55]
|
Pogoń To My!
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Górnik - Pogoń 4:0 - 07/08/2004 20:57
no i znowo sie sprawdzila wysmienita taktyka pana BAMBARYLY (BANIAKA) mysli ze jak we wloszech AC PARMA tak gra to on z Pogońia tez tak bedzie gral co za jebany idiota. zdaje mi sie ze sa potrzebne zmiany trenerskie i kadrowe.juz lepsza byla podstawowa 11 z tamtego sezonu
|
DeszczH zawsze leje,DeszczH nigdy nie pada!
B±dĽ szybszy od Cienia i twardszy od kamienia,na drodze wojownika łatwego losu nie ma!
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-
|