Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń 1 : 2 Legia [...] << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Adis
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7842 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 01/08/2004 23:29
Niestety nie miałem okazji być na tym meczu szkoda :/ Mam pytanka:
1. Ile mniej więcej było kibiców Legii? Wiem, że ciężko to oszacowac ale +/-.
2. Co to za drobny dym o którym ktos napisał miał miejsce podczas meczu?

Pozdro dla fanatyków Pogoni od Legionistów z Łukowa!
ŁUKÓW 100% LEGIA

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 01/08/2004 23:30
Z mojej perspektywy nei widzialem chimerow Terleckeigo-co on takiego zrobil?? Zagral jak czlowiek cien tan nawiasem mowiac!!

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Sampaio
Kibic
Na forum od 8141 dni

*

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 01/08/2004 23:32
byłem, widziałem, sie wkurwiłem, ale krytykować nie będę
fakt druga połowa strasznie mnie rozczarowała
MW - super oprawa na najwyższym poziomie, a sektorówka z panem Florianem to strzał w 10 :P , w dodatku świetnie zaprojektowana

P.S. odpierdolcie sie wreszcie od Pilarza, zagrał dobry mecz a wy jak zwykle go chcecie zjebać ile wlezie

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Szołn
Kibic
Na forum od 7900 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 01/08/2004 23:44
> Ile mniej więcej było kibiców Legii? Wiem, że ciężko to oszacowac ale +/-.

Na moje oko około 300-500 osób na sektorach 9-10 plus spora część piekła (może nawet kolejne pół tysiąca), choć z tą ilością na piekle to zgaduj-zgadula.

Czyli ja stawiam na około 1000 osób.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
matis
Kibic
Na forum od 7842 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 01/08/2004 23:55
Bati jak zwykle jak możesz zawalił na całej linii najgorszy jego mecz chyba takich okazji to by nawet walburg nie zmarnował

JUVE I POGOŃ THE BEST TEAMS
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 01/08/2004 23:57
Udalo mi sie wrocic do domu. I to co mi sie nasuwa po krotce. Na boisku bylysmy gorsi od Legii niewiele, kibicowsko to juz przepasc. Stalem przy plocie sektora 11 i mialem okazje porownac... Byly momenty, ze nawet nie slyszalem co zaintonowal patyk lub inni zeby to zaspiewac...Na poczatku II polowy wyglada, ze doping Legii wybil naszych intonujacych z rytmu, ale w koncu to ogarneli i koncowka byla dobra...
Wiekszosc ludzi na stadionie to nie wiem po co sie na nim znalezli, takze czesc na mlynie. Druzyna przegrywa, trzeba ja poderwac do walki a dup... nie rusza, slychac dopingujaca Legie...
...Czekam z niecierpliwoscia na kilka porazek az sie stadion przezedzi i wtedy moze ruszymy z miejsca.
...A MW i przyjaciele szacunek za oprawe i ladne podziekowanie Panu Florianowi. Mam nadzieje, ze rany V..... (jesli dobrze widzialem) nie sa grozne...
Ps. Ktorys z Legionistow mial dobry pomysl intonujac Hymn Polski podczas minuty ciszy...

Ilosc kibicow Legii to ciezko bedzie oszacowac ale w 10 sektorze rzadzili...Na oko moglo byc ich nawet do 800-1000

[Ostatnio edytowane przez Pszczółek: 2004-08-02 00:02]

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
MaT
Kibic
Na forum od 8022 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 00:06
No atmosfera zarobista mecz 2 polowie nudny I UCZMY SIE OD (L)EGII bo spiewali to swoja piesn duuuzo minut (legiaaaaaaa warszaawaaaa ) a chwilami niemmoglismy ich przekrzyczec Teraz czekamy na lecha :D a tylko co tam Legia pod plotem robilaa ??? Ta duza flafaga floriana krrygiela bardzo dobry pomysl
Mysle ze najbardziej nam wyszedl Hymn Narodowy :D :)

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 8156 dni

**

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 00:18
Jak Sami Legioniści mówili po meczu, że atmosfera ZAJEBISTAa... ;). Meczu nie miałem okazji ogladać...dlatego sie nie wypowiem ponieważ było dużo roboty. Niestety zawsze muszą sie znaleść ludzie nie odpowiedzialni...jeszcze rozumiem rzucenie racy na murawe no dobra...ale w...kupe serpentyn ?! nie wiem jak to sie tam znalazło ale to była doprawy przesada...i stad ta nie potrzebna sytyłacjia.
PS. Jeśli ktoś ma częsty kontak z Ali-m to przekazcie mu, że ja (Ziemniak :P)...czekam na gg ;) albo odezwij sie do mnie sam (Ja Cie nie złapie), pamietasz chyba jeszcze po co (bez skojarzeń) :D

Z daleka nie będzie widać.
Aga:))
Kibic
Na forum od 7955 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 00:26
Ja z innej półki..wiem,że zapewne większość zwas zleje na moje zdanie,ale chce je opisać.. chodzi mi o doping.. qrcze-czy tak trudno jest krzyczeć i śpiewać piosenki przez 90 min? gdy słyszalam,jak śpiewali kibice na 12,to mnie aż qrwica brała.. nie mówie o wsyztskich kibicach-prawda! ale momentami czuląm sie ,jakbym byla na pogrzebie.. błagam-nauczcie sie tekstó (nie są trudne) i kibicujcie tak,jak nasza Pogoń na to zasługuje!!!!!!!!!

Do boju MKS :)
MaT
Kibic
Na forum od 8022 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 00:33
> Ja z innej półki..wiem,że zapewne większość zwas zleje na moje zdanie,ale chce
> je opisać.. chodzi mi o doping.. qrcze-czy tak trudno jest krzyczeć i śpiewać
> piosenki przez 90 min? gdy słyszalam,jak śpiewali kibice na 12,to mnie aż qrwica
> brała.. nie mówie o wsyztskich kibicach-prawda! ale momentami czuląm sie ,jakbym
> byla na pogrzebie.. błagam-nauczcie sie tekstó (nie są trudne) i kibicujcie
> tak,jak nasza Pogoń na to zasługuje!!!!!!!!!

he a slyszeliscie LEgie w 2 polowie przecxiez oni jedna piesn przez 15 min spiewali ta (leeegia warszawaaa) a nieraz niemoglismy ich przekrzyczec albo oni amja mocne gardla :P:P albo nie wiem co :)

Żyleta
Kibic
Na forum od 8141 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 00:44
To jest bardzo proste to byli kibice którzy przyjechali na mecz wyjazdowy nie było wsród nich pikników ludzi przypadkowych a nawet jeśli to niewielu.A u nas wiadomo nawet an 12 gdzie powinni siedzieć tylko prawdziwi kibice siedzą 10 letnie dzieci dziadki wiele kobiet i to właśnie dlatego nasz doping nei brzmi tak ajk powinien.

Oprawa naprawde SUPER!!!! Wydaje mi się że na trybunach było ciekawiej niż na boisku bardzo pozytywnie.

Gwizdy podczas gdy schodzili nasi (chodzi szczególnie o Batatae :D ) były conajmniej nie zrozumiałe...

Pozdro dla tego Pana co odjechał karetką mam nadzieje że SZYBKO wyzdrowieje ;-) [Ostatnio edytowane przez Żyleta: 2004-08-02 00:53]

Bo jest paru ludzi... Piraci
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 00:53
> Pozdro dla tego Pana co
> odjechał karetką mam nadzieje że SZYBKO wyzdrowieje ;-)

Z przeciekow internetowych wiadomo, ze juz melanzuje...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Adis
Kibic
Na forum od 7842 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 01:00
Jeszcze jedno...
Kartoniada przedstawiała flagi Legii i Pogoni a na nich napis 4ever. Po prawej stronie ułożono TC, coś było/ miało być jeszcze po lewej tylko co?

Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8956 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 01:27
TB ? :)

kln
Kibic
Na forum od 7868 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 02:05
To co kibole (L) zrobili (wszyscy wiedza o co chodzi) na poczatku i przez znaczny czas drugiej polowki to nadal jestem pod wrazeniem! Mimo ze momentami nasz doping siadal to i tak jestem zdania ze byl najlepszym od ponad roku! Tylko Batata mnie troche wqurwil, tak jak ktos juz wczesniej napisal to nawet Walburg by to strzelil co on mial... ;)

ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 09:37
Podsumowując: pierwsza połowa jak najbardziej udana - Legia nie miała prawie nic do powiedzenia, niestety BATATA musi poćwiczyć siłowo - anemiczne uderzenia, i koncentracja też do poprawy np. medytacja przed następnym meczem :-) Mogliśmy prowadzić 2 lub 3:0. Druga połowa - no comment. Legiadostała prezent w postaci 3 pkt.,bo na (moim) skromnym zdaniem nie zasłużyła. Prezent Pogoni, który boli po tak dobrej grze taktycznej w I połowie. Bramka wyrównująca Legii to dowód ww słów. Szkoda po mogliśmy sprawić niespodziankę.

VT
Kibic
Na forum od 7907 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 10:08
> > Ile mniej więcej było kibiców Legii? Wiem, że ciężko to oszacowac ale
> +/-.

Jak oglądałem retransmisje to komentatorzy walneli ,że z Warszawy mogło przyjechać 2-3 tysiące tylko tak ich nie widać bo siedzą przemieszani po całym stadionie- to zgdoda ale 2-3 tysiące to chyba przesadzili :)

:
L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 10:10
jezeli chodzi o mecz to duzo osob napisalo to co ja chcialem napisac. Pilarz - dajmy Mu spokuj gra jak gra i gra bdb.
Co do oprawy to 9+/10
Pozdro dla MW i V......mam nadzieje ze jest ok.??
Ale co do oprawy to naprawde...kiedy zobaczylem fotki to az mi powietrza zabraklo. Na poczatku meczu kartoniada na sektorach "piknikow" wpozo. Dalej jezeli chodzi o sektorowke z panem Florianem taz ok. Choragiewki i i pasy takze super. Jezeli chodzi o serpentyny to takze wyszly zajesuper:D. pozniej folie - tez wygrywaja;) Jednym zdaniem - WIELKI SZACUNEK DLA MW!!!

MW'03
Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 10:12
>Oceniając zawodników w skali 1-10:

GIULIANO 7 -
> Moim zdaniem, obok Grzelaka, najlepszy nasz gracz w I połowie. Zupełnie nie
> rozumiem, dlaczego został zdjęty w przerwie!

W przerwie meczu w C+ (cały mecz leciał "odkodowany"), jak mi to stary zrelacjonował, wywiad z A.Ptakiem:
- Który z zawodników, Pana zdaniem, najsłabiej radził sobie w pierwszej połowie?
- No, myśle że Giuliano... - odpowiedział Antoś.
(w przybliżeniu tak to wyglądało;)). wiadomo...

Co do meczu to co miało zostać powiedziane to już zostało. Ze swojej strony tylko dodam: Pilarz (raczej przesądzone jest że w Szczcinie będzie wstępował Peskovic) w "czystych" sytuacjach bronił wszystko co leciało w jego strone, ale gdy wokół niego stali inni gracze to wypluwał piłke przed siebie (sytauacja na 2:1 dla Legii, gdzie Sokołowski dobił swój strzał - brak asekuracji naszych obrońców). Z naszych zawodników podobał mi się Grzelak i Julcimar.
Ogólnie meczyk fajny, atmosfera jeszcze lepsza (stałem między 11 a 10), szalik wymieniłem...tylko brak punktów troche smuci...
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-08-02 10:13]

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Pogoń 1 : 2 Legia [...] - 02/08/2004 10:36
no coz jesli chodzi sam mecz i to co sie dzialo na boisku to wydaje mi sie ze najsprawiedliwszy powinien byc remis bo bylismy rownorzednym przeciwnikiem i trzeba przyznac ze mielismy do tego sporo sytuacji by strzelic jeszcze jedna bramke!musza teraz popracowac nad wykonczaniem akcji inad jakimis zroznicowanymi sposobami rozegrania akcji bo to sie dzialo wczoraj czyli granie tylko na osamotnionego Moskalewicza i Batate to nie byl zbyt dobry sposob na obrze grajaca tego dnia obrone Legii z Borucem na czele !
co do zawodnikow to najlepiej zaprezentowali sie wczoraj Pilarz i nie rozumiem niektorych jak moga na niego narzekac skoro gdyby nie on to wczoraj bysmy przegrali co najmnije 1-3 lub 1-4
Grzelak ktory bardzo dobrze gral na tej lewej stonie i wiele razy szarpal gre noi moim zdaniem dobrze zagral tezMauro ktory wlaczyl za dwoch tylko szkoda tego bledu przy bramce na 1-1.. no i w koncu Batata ale jego ocene obnizaja niewykorzystane sytuacje !
Wkurwilo mnie tylko to ze wygwizdano podczas zmian Terleckiego i w szczegolnosci Batate bo jesli chodzi o tego pierwszego to fakt zagral przecietnie ale czy to Terlecki jest tylko winny tego ze przegrywalismy?jak mozna oceniac zawodinka przez jeden mecz?poczkejamy jeszcze ze dwie kolejki i jesli bedzie nadal tak gral to wtedy jego wygwizdanie bedzie uzasadnione! a co do Bataty to widac ze "laska kibica na pstrym koniu jezdzi "juz chyba wszysycy zapomnieli o ttnmtym sezonie i jego wielkim wkladzie w awans do 1 ligi ,zapewne juz niedlugo pewnie Batata wygra dla nas jakis mecz i wtedy ci wszysyc ktorzy gwizdali beda sie zachwycac Batata!

i na koniec ywpadaloby wspomniec o OPRAWIE ktora w skali od 1 do 10 nalezy ocenic na 9!
ktora byla najlepsza w histori Pogoni iwszystkie jej elementy wyszly bardzo dobrze! najlepsza byla kartoniada napewno pierwsza taka w Polsce i sektorowka z podbizna pana Krygiera!
mam nadzieje ze to przekona ludzi zeby wplacali jak najwiecej przy okazji kolejnych zbiorek pieniedzy !
GRATULACJE DLA MW !
p.s dobrze slyszec ze z panem V est juz wszystko w porzadku

Wielkie Pozdrowienia dla wszystkich obecnych Legionistow na meczu a w szczegolnosci dla pani M. i jej znajomych !
[Ostatnio edytowane przez Boberek: 2004-08-02 10:38]

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768888221 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005