| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Termin meczu z Bełchatowem - 23/05/2004 22:21
aleja fontann.. a w drodze z lubina to tez bedzie swieto
w sumie panowie i panie kazda okazja jest dobra a w szczecinie nie bylo jeszcze takiej zbiorowej imprezki oproocz demonstracji ...
fanie by bylo sie spotkac na wspoolnego browarka..
pzdr for all
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Termin meczu z Bełchatowem - 24/05/2004 16:59
Hm...jesli chcecie wielkie swieto to macie 2 mozliwosci
1 po meczu z belchatowem
2 wybrac najblizszy wolny termin po meczu z zaglebiem bo na wyjazd nie pojedzie tak wiele osob co przychodza na Twordowskiego.
Ale ogolnie mowiac pomysl bd ;]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Termin meczu z Bełchatowem - 30/05/2004 21:48
w kazdym miescie ktore cos tam kiedykolwiek pilkarsko zdobylo jest tradycja ze caly stadion swietuje sie na najwiekszym tudziez najbardziej reprezentatywnym placuulicy miasta...vide feta legionistow 3 lata temu...;] wiec ja proponuje waly chrobrego...tak w 5 tysiecy osob (bo licze sie z tym ze nie wszyscy pojda bo nie wszyscy beda mogli )
|
POGOŃ SZCZECIN!
|
|
|
|
Odp: Termin meczu z Bełchatowem - 31/05/2004 20:32
taki pochod byl juz z powodu awansu do I ligi pare lat temu, doszlismy do walow chrobrego. Psiarni nie chcialo sie nas dalej eskortowac, wiec z dwoch stron zatakowali, w parku zeromskiego byly nawet niezle dymy, troche ganianek oraz slad buta policjanta na plecach, ach wspomnienia
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
Odp: Termin meczu z Bełchatowem - 01/06/2004 12:09
ktos ostatnio napisal(tylko niepamietam w ktorym temacie) ze bilety na mecz z geksa sprzedawane sa od dzis czyli 1.06 tymczasem ja zawitalem na stadion i kasy zamkniete-mysle sobie to uderze na lidera- no i wpadam do lidera mowie prosze 3 bilety a ona do mnie z tekstem czy ja czytam gazety??-mysle ale beton-ja mowie ze tak ,ale jaki to ma zwiazek z biletami? a ona ze mam nie patrzec na oficjalna strone Pogoni(bo tam takze pisze ze od dzis jest sprzedaz biletow) bo ona przyspiesza fakt! no to ja sie zdenerwowalem bo stracilem cale popoludnie wiec kieruje prosbe
czy moze ktos napisac gdzie juz kupil bilet(jezeli taka osoba sie tu znajduje)??!!
z gory dzieki
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Termin meczu z Bełchatowem - 01/06/2004 13:16
> > Ja slyszalem ze bilety sa sprzedawane juz od poniedzialku
Wejdz na oficjalna i tam pisze ze od wtorku
ja tam
> wszedzie widze ze pisze od wtorku nie wiem co wy czytacie 
no wlasnie tylko nigdzie ich niemoglel dzis dostac!!!
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Termin meczu z Bełchatowem - 01/06/2004 14:03
> > > Ja slyszalem ze bilety sa sprzedawane juz od poniedzialku
Wejdz na
> oficjalna i tam pisze ze od wtorku
ja tam
> wszedzie widze ze pisze od wtorku nie wiem co wy czytacie 
no wlasnie tylko
> nigdzie ich niemoglel dzis dostac!!!
Mój koleś własnie wrócił z Galaxy z kupionym biletem, więc we wszystkich punktach w Szczecinie już napewno powinny być.
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Termin meczu z Bełchatowem - 01/06/2004 15:03
bedzie dobra frekfecja jak byłem kupic bilet nawet była kolejak a pani powiedziala ze juz baaaardzo duzo biletów sprzedała, szkoda tylk oze mecz jest w niedziele a nie w sobote [Ostatnio edytowane przez ..:MiSiEk:..: 2004-06-01 15:04]
|
>>>>>>>>>>GRANATOWO-BORDOWI<<<<<<<<<<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Termin meczu z Bełchatowem - 01/06/2004 18:17
> taki pochod byl juz z powodu awansu do I ligi pare lat temu, doszlismy do walow
> chrobrego. Psiarni nie chcialo sie nas dalej eskortowac, wiec z dwoch stron
> zatakowali, w parku zeromskiego byly nawet niezle dymy, troche ganianek oraz
> slad buta policjanta na plecach, ach wspomnienia 
hehe dla mnie bomba trza powtorzyv CZTERY LAPY CZTERY LAPY A NA LAPACH PIES KUDLATY
|
POGOŃ SZCZECIN!
|
|
|
|
Odp: Termin meczu z Bełchatowem - 01/06/2004 19:05
> mam dobra wiadomość mecz z GKSem w sobote!!! nie wiem czy jest to pewne na
> 100% ale tak pisze na innej stronie Pogoni
taa niby gdzie to pisze bo v.pl i Pogońszczecin.pl nic niema na ten temat ?!
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|