| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 17/05/2004 02:50
> W meczu z Bełchatowem, który Cracovia wygrała 2-0 Paweł Drumlak ukarany został żółtą
> kartką. Pech, że była to już jego siódma kartka w tym sezonie.
No cóż, Pawełek popuścił w gacie, to było do przewidzenia. Szkoda, nasi obrońcy mieliby atrakcyjny obiekt do upolowania.
Poza Drumlakiem, w Cracovii na pewno nie zagrają kontuzjowani: Marcin Makuch, Artur Czerwiec i Karol Piątek. Nie jest to wielkie osłabienie. Poza tym, pod znakiem zapytania stoi występ Pawła Nowaka, a to już byłaby spora strata dla Craxy.
Co do typowania wyniku - wygra niestety Cracovia, mam tylko nadzieję że niżej niż 3:0 (to szalenie ważne, bo możemy skończyć sezon z równą ilością punktów). 2:1 byłoby całkiem przyzwoitym wynikiem. Liczę tylko na uniknięcie kompromitacji.
Remis byłby dla mnie dużą sensacją, a wygrana? Uuuu, to chyba bym się najebał za wszystkie czasy.
P.S. 与您全部性交!!
[Ostatnio edytowane przez 肖恩: 2004-05-17 03:00]
|
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 17/05/2004 10:16
Kazdy wynik oprocz porazki bedzie dobry nawet 7:7 
Klucz do sukcesu:
Bodzio W - koncentracja przez pelne 90 minut.
Julcilmar - mecz zycia.
Masternak & Michalski - przy stalych fragmentach musza dac z siebie wszystko.
Matlak - niech mu przetocza krew na swieza i niech zapierdala jak zwykle.
Labedzki - wiara we wlasne (duze) umiejetnosci.
Bilinski - zalatac kazda dziore i zatrzymac Bojarskiego!
Kazimierczak - takie prostopadle podania jak Piastem i o wynik jestem spokojny...
Batata - na swoim dobrym poziomie.
Moskalewicz - wiecej pisac nie trzeba.
Parzy?, Tralka?, Mauro - zostawic serce na boisku.
Baniak - on juz pewnie wiec co ma robic...
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 17/05/2004 11:22
W dupsko dostaniemy... Byle tylko mniej niz 3-0 (tak jak mowi "kwadraciki" ) Tylko ze ja sie tym nie przejmuje. I tak awansujemy bezposrednio a jak juz wczesniej mowilem wole w I lidze Cracovie niz innych glabow.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 17/05/2004 13:08
a tam w gdacie bzdury!!ja jestem pewien w nasza Pogoń i stawiam 3-1 dla nas,po bramkach Ola Moskalewicza, Arturka Bugiego i Krzyska Bugiego!!a propo Muniek Bilinski raczej nie zagra bo podobno zlamal palca!!
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 18/05/2004 14:45
Cracovia jeszcze w tym sezoinie u siebie nie przegrała (10-2-0) i traciła tylko 6 goli strzelając 26...(dane statystyczne z PS). Nie nastraja to za bardzo optymistycznie, ale ja urodziłem się optymistą wiec stawiam 2-1 dla Pogoni po bramkach Bataty i Matlaka...
Baniak bedzie raczej musiał przyjąć wariant grania kontrą, bo Cracovii za bardzo nie leży atak pozycyjny.. Przykładem tego może być mecz Cracovia - Jagiellonia w której właśnie Craxa grała atakiem pozycyjnym prawie cały mecz i wygrała minimalnie 1-0. A w meczu Bełchatów - Cracovia, goście dwa razy szybko skontrowali i wygrali 2-0. Więc napewno nie bedzie można pozwolić na szybkie kontry gospodarzy...
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 18/05/2004 15:13
Po ostatnich wyczynach Portowcow na wyjezdzie nalezy byc skrajnym pesymista ,jednak wierze ze na mecz z craxa beda potrafili sie maksymalnie zmobilizowac i po bezbramkowej pierwszej polowie, w drugiej strzela jednego gola z kontry, a strzeli go wracajacy do formy(miejmy nadzieje) Batata.
Tak wiec craxa 0 - 1 Pogon i 1 liga wita nas
|
"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 18/05/2004 19:48
Mnie bardziej interesuje dlaczego nikt z wladz Pogońi np nasz super vivce prezes pawlak nie zlozyl odwolania od decyzji zakazu wjazdu na cracovie jakos piastowi sie udalo i dlaczego arka nie dostala takiego zakazu tak samo legi dzis pozwolono jechac fakt ze za puzno ale udalo sie .
|
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 18/05/2004 19:54
> Mnie bardziej interesuje dlaczego nikt z wladz Pogońi np nasz super vivce prezes
> pawlak nie zlozyl odwolania od decyzji zakazu wjazdu na cracovie jakos piastowi
> sie udalo i dlaczego arka nie dostala takiego zakazu tak samo legi dzis
> pozwolono jechac fakt ze za puzno ale udalo sie .
A pewny jestes tego co piszesz?? Bo na konkurencyjnej stronie bylo, ze Pogon zlozyla odwolanie...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 19/05/2004 09:33
Trener Pogoni: Cracovia musi wygrać
W sobotę w Krakowie dojdzie arcyciekawego spotkania, w który zmierzą się, aspirująca do awansu do ekstraklasy Cracovia z liderem II-ligowym rozgrywek Pogonią Szczecin.
Zdaniem Bogusława Baniak, trenera Pogoni, piłkarze Cracovii będą grać w tym spotkaniu pod dużym ciśnieniem psychicznym.
"Cracovia, jeśli chce walczyć nadal o ekstraklasę, musi wygrać ten mecz, my nie... Pogoń pod moim kierownictwem nigdy nie jest minimalistą, gramy zawsze na maksa. Ale w przypadku sobotniego meczu mogę powiedzieć tak - jedziemy do Krakowa, aby nie przegrać!" - stwierdził Baniak, który nie ukrywa, że wystąpi w tym spotkaniu w osłabionym składzie.
"Wiem już na pewno, iż nie wystąpi w sobotę nasz pomocnik Mirosław Biliński. Ma złamany palec u nogi. To duża strata, bo Biliński jest podstawowym graczem naszej drużyny. Na wtorkowym treningu skręcił nogę Brazylijczyk Batata, mogą być problemy z jego grą. Reszta jest zdrowa. W Krakowie mogą być pewne zmiany w drużynie w porównaniu ze składem z Piastem. Postawię przede wszystkim na graczy mocnych psychicznie" - zapowiedział szkoleniowiec "Portowców".
Więcej szczegółów w "Dzienniku Polskim"
|
Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-