Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
//User banned//
*zablokowany
IP: zapisany
Na forum od 8201 dni

Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 17/05/2004 02:50
> W meczu z Bełchatowem, który Cracovia wygrała 2-0 Paweł Drumlak ukarany został żółtą
> kartką. Pech, że była to już jego siódma kartka w tym sezonie.

No cóż, Pawełek popuścił w gacie, to było do przewidzenia. Szkoda, nasi obrońcy mieliby atrakcyjny obiekt do upolowania.

Poza Drumlakiem, w Cracovii na pewno nie zagrają kontuzjowani: Marcin Makuch, Artur Czerwiec i Karol Piątek. Nie jest to wielkie osłabienie. Poza tym, pod znakiem zapytania stoi występ Pawła Nowaka, a to już byłaby spora strata dla Craxy.

Co do typowania wyniku - wygra niestety Cracovia, mam tylko nadzieję że niżej niż 3:0 (to szalenie ważne, bo możemy skończyć sezon z równą ilością punktów). 2:1 byłoby całkiem przyzwoitym wynikiem. Liczę tylko na uniknięcie kompromitacji.
Remis byłby dla mnie dużą sensacją, a wygrana? Uuuu, to chyba bym się najebał za wszystkie czasy.

P.S. 与您全部性交!!

[Ostatnio edytowane przez 肖恩: 2004-05-17 03:00]

muniek
Kibic
Na forum od 8342 dni

*

Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 17/05/2004 10:16
Kazdy wynik oprocz porazki bedzie dobry nawet 7:7 :D

Klucz do sukcesu:
Bodzio W - koncentracja przez pelne 90 minut.
Julcilmar - mecz zycia.
Masternak & Michalski - przy stalych fragmentach musza dac z siebie wszystko.
Matlak - niech mu przetocza krew na swieza i niech zapierdala jak zwykle.
Labedzki - wiara we wlasne (duze) umiejetnosci.
Bilinski - zalatac kazda dziore i zatrzymac Bojarskiego!
Kazimierczak - takie prostopadle podania jak Piastem i o wynik jestem spokojny...
Batata - na swoim dobrym poziomie.
Moskalewicz - wiecej pisac nie trzeba.
Parzy?, Tralka?, Mauro??? - zostawic serce na boisku.

Baniak - on juz pewnie wiec co ma robic...

Kto nie pije ten donosi....
Qcu
Kibic
Na forum od 8410 dni

**

Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 17/05/2004 11:22
W dupsko dostaniemy... Byle tylko mniej niz 3-0 (tak jak mowi "kwadraciki";) ) Tylko ze ja sie tym nie przejmuje. I tak awansujemy bezposrednio a jak juz wczesniej mowilem wole w I lidze Cracovie niz innych glabow.

ARO
Kibic
Na forum od 7976 dni

*

Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 17/05/2004 11:59
Wygramy po bardzo zaciętym widowisku 3:2. To że będzie ciężko każdy wie i nic nowego nie wnoszę. Prawdziwi sprawdzian umiejętności na I ligę. Zobaczymy czy gospodarzą będą pomagać nawet ściany ?

L.
Kibic
Na forum od 8036 dni

Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 17/05/2004 13:08
a tam w gdacie bzdury!!ja jestem pewien w nasza Pogoń i stawiam 3-1 dla nas,po bramkach Ola Moskalewicza, Arturka Bugiego i Krzyska Bugiego!!a propo Muniek Bilinski raczej nie zagra bo podobno zlamal palca!!

MW'03
FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 17/05/2004 13:51
Moim zdaniem dobrze ze Drumlak nie zagra,gdyz uwazam mimo wszystko go za dobrego gracza i wydaje mi sie ze moglby jedna swoja akcja zapewnic 3 punkty Cracovi(wywalczyc karnego)

Zieny
Kibic
Na forum od 7946 dni

Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 17/05/2004 15:31
Pogoń wygra 2-1,a bramki strzela dla nas Olo i Batata

Łobez zawsze z Pogonią
ZCH 1948
Kibic
Na forum od 8024 dni

*

Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 17/05/2004 16:25
Wygramy :D będzie 3:0 tak jak w Sz-cz :D to będzie prezęt dlamnie na 20 ste urodzinki :)

Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
dr Pavlo
Kibic
Na forum od 8266 dni

Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 17/05/2004 16:37
ja stawiam na 2-2 po bramkach ola i bugiego

Na zawsze Pogoń
Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 18/05/2004 14:45
Cracovia jeszcze w tym sezoinie u siebie nie przegrała (10-2-0) i traciła tylko 6 goli strzelając 26...(dane statystyczne z PS). Nie nastraja to za bardzo optymistycznie, ale ja urodziłem się optymistą;) wiec stawiam 2-1 dla Pogoni po bramkach Bataty i Matlaka...:)
Baniak bedzie raczej musiał przyjąć wariant grania kontrą, bo Cracovii za bardzo nie leży atak pozycyjny.. Przykładem tego może być mecz Cracovia - Jagiellonia w której właśnie Craxa grała atakiem pozycyjnym prawie cały mecz i wygrała minimalnie 1-0. A w meczu Bełchatów - Cracovia, goście dwa razy szybko skontrowali i wygrali 2-0. Więc napewno nie bedzie można pozwolić na szybkie kontry gospodarzy...

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
GRZ
Kibic
Na forum od 8270 dni

Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 18/05/2004 15:06
Jesli ten mecz nie jest juz ustawiony to mamy szanse na 3 punkty.. A jak bedzie przekonamy sie w sobote ok. 19.30..

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
seeedzik
Kibic
Na forum od 8087 dni

Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 18/05/2004 15:13
Po ostatnich wyczynach Portowcow na wyjezdzie nalezy byc skrajnym pesymista ,jednak wierze ze na mecz z craxa beda potrafili sie maksymalnie zmobilizowac i po bezbramkowej pierwszej polowie, w drugiej strzela jednego gola z kontry, a strzeli go wracajacy do formy(miejmy nadzieje) Batata.
Tak wiec craxa 0 - 1 Pogon i 1 liga wita nas

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
kawek
Kibic
Na forum od 8181 dni

Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 18/05/2004 15:16
Według mnie własnie mecz ze Sraxa jest najwazniejszym meczem w sezonie,poniewaz gdy bedziemy grali z Bełchatowem bedzie juz praktycznie wszystko wiadomo.Stawiam 1:0 dla nas.pzdr

100lo
Kibic
Na forum od 7917 dni

Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 18/05/2004 16:29
Mam nadzieje ze jakos ten remis utrzymamy i bedzie 0-0 :D

ekil
Kibic
Na forum od 8144 dni

Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 18/05/2004 18:33
Nie chcębyć nie poprawnym optymistą ale sądzęże Pogoń okarzę sie bardziej dojrzałym zespołem i wygra różnicą 2 lub 3 goli :)

RUSH
Kibic
Na forum od 8117 dni

Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 18/05/2004 19:48
Mnie bardziej interesuje dlaczego nikt z wladz Pogońi np nasz super vivce prezes pawlak nie zlozyl odwolania od decyzji zakazu wjazdu na cracovie jakos piastowi sie udalo i dlaczego arka nie dostala takiego zakazu tak samo legi dzis pozwolono jechac fakt ze za puzno ale udalo sie .

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 18/05/2004 19:54
> Mnie bardziej interesuje dlaczego nikt z wladz Pogońi np nasz super vivce prezes
> pawlak nie zlozyl odwolania od decyzji zakazu wjazdu na cracovie jakos piastowi
> sie udalo i dlaczego arka nie dostala takiego zakazu tak samo legi dzis
> pozwolono jechac fakt ze za puzno ale udalo sie .

A pewny jestes tego co piszesz?? Bo na konkurencyjnej stronie bylo, ze Pogon zlozyla odwolanie...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Aleksandra
Kibic
Na forum od 7949 dni

Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 18/05/2004 21:14
2:1 dla nas

RUSH
Kibic
Na forum od 8117 dni

Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 19/05/2004 09:25
No to sie ciesze a juz myslalem ze nikt nie zlozyl a kiedy to zlozyli ?ale nawet jak odwolaja decyzje to juz nie zbierze sie tylu ludzi na wyjazd.

GRZ
Kibic
Na forum od 8270 dni

Odp: CRACOVIA - POGOŃ SZCZECIN - 19/05/2004 09:33
Trener Pogoni: Cracovia musi wygrać

W sobotę w Krakowie dojdzie arcyciekawego spotkania, w który zmierzą się, aspirująca do awansu do ekstraklasy Cracovia z liderem II-ligowym rozgrywek Pogonią Szczecin.

Zdaniem Bogusława Baniak, trenera Pogoni, piłkarze Cracovii będą grać w tym spotkaniu pod dużym ciśnieniem psychicznym.

"Cracovia, jeśli chce walczyć nadal o ekstraklasę, musi wygrać ten mecz, my nie... Pogoń pod moim kierownictwem nigdy nie jest minimalistą, gramy zawsze na maksa. Ale w przypadku sobotniego meczu mogę powiedzieć tak - jedziemy do Krakowa, aby nie przegrać!" - stwierdził Baniak, który nie ukrywa, że wystąpi w tym spotkaniu w osłabionym składzie.

"Wiem już na pewno, iż nie wystąpi w sobotę nasz pomocnik Mirosław Biliński. Ma złamany palec u nogi. To duża strata, bo Biliński jest podstawowym graczem naszej drużyny. Na wtorkowym treningu skręcił nogę Brazylijczyk Batata, mogą być problemy z jego grą. Reszta jest zdrowa. W Krakowie mogą być pewne zmiany w drużynie w porównaniu ze składem z Piastem. Postawię przede wszystkim na graczy mocnych psychicznie" - zapowiedział szkoleniowiec "Portowców".

Więcej szczegółów w "Dzienniku Polskim"

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768903547 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005