| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: arka - pogon-typowanie - 30/04/2004 14:46
ja jestem bardzo pewny swego i jestem przekonany w 100% ze Pogon wygra.nieliczy sie ile bramek strzelimy ale wazne jest aby strzelic o jedna wiecej niz przeciwnik.Jezeli zagramy tak jak z radoskiem to mozliwe ze powtorzy sie wynik ze Szczecina i ja wlasnie na taki stawiam a wiec 5-1 dla POGONI po bramkach -Olo Moskalewicza, Artura Bugaja, Sergio Bataty(nareszci sie przelamie),Tomka Parzego i (tu mam dylemat)bo stawiam albo na Grzeska Matlaka albo na Mariusza Masternakaa dla arki gola zdobedzie nikt inny jak Robi Dymkowski.
|
MW'03
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: arka - pogon-typowanie - 30/04/2004 16:42
Uwazam ze to bedzie bardziej mecz o prestiz niz o punkty.Chociaz nie watpie w to ze Pgon wygra wydaje mi sie ze bedzie 3:1 lub 2:1.Po bramkach Moskalewicza i Masternaka albo Bugaja (chociaz nie jest on w najlepszej formie na wyjazdach)
P.S.śmiesznie by było jakby Dymek walnal arce samobója
|
Jak sie nazywają kibice Lecha Poznań??-PEATZ SHOW BOYS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: arka - pogon-typowanie - 30/04/2004 22:58
Jesteśmyz fan clubu LEGIUNI z Chełmna. No i jak niektórzy wiedzą istnieje tutaj takze fan club PSIarki.
POGONIO moja kochana zrób to dla ,mnie proszę Cie, wygraj z tymi PSIarzami .
:bardzo_zly: MANHATAŃSKIE DZIECI ZAWSZE Z WARSZAWSKA LEGIA :bardzo_zly:
CHEŁMNO!!!
|
FAN CLUB WARSZAWSKIEJ LEGII-CHEŁMNO
|
|
|
|
|
|
|
Odp: arka - pogon-typowanie - 01/05/2004 00:25
po tym co pokazali Portowcy z RKS-em jestem pewien ze tego meczu napewno nie przegramy....bedzie 1-3 dla Pogoni .ten mecz zapowiada sie bardzo ciekawie pod kazdym wzgledem.....i dlugo moze sie juz nie powtorzyc !
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: arka - pogon-typowanie - 01/05/2004 16:02
> przepraszam wszystkich że pisze nie na temat, ale pilnie potrzebuję tytuły
> piosenek puszczanych w przerwach meczu i po meczu. Jezeli ktoś zna bardzo proszę
> o podanie tytułów, na forum lub [email protected]
Z góry dziękuje!!!
Przed meczem: Hermes House Band - I will survive
Na wejście piłkarzy na boisko: G. Verdi - Marsz Triumfalny
W przerwie meczu i czasem w trakcie: Hermes House Band - I will survive
Po meczu: Queen - We are the Champions
Ogólnie jakbyś poszukał w innych tematach to byś wszystko znalazł..
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: arka - pogon-typowanie - 01/05/2004 19:11
pogoń wygra o tym jestem przekonany, ale może być ciężko bo pewnie będzie komplet w Gdyni i arka będzie chciała zrewanżować się za porażke z bełchatowem
ale tak ze 3;1 dla Pogońi, dla arki niech strzeli Dymek
chociaż piękny byłby mecz tak ze 5:3 dla nas oczywiście
|
Życia nie traci się wraz ze śmiercią. Życie traci się minuta po minucie, godzina po godzinie w nieskończonej ilości wyrażeń bez miłości.
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|