| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 28/04/2004 23:19
> Teraz wszyscy do Gdyni i potem mamy spokojną końcówke sezonu, i wielką fete na
> meczu z Bełchatowem.
Feta to bedzie w Lubinie jak nas wpuszcza
Aha i trza wszystki w poniedziałek uswiadomic ze jedziemy tam po to aby wspierac POGON a nie AGKŚ
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 28/04/2004 23:19
NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGOŃ !!!!! Bardzo sie ciesze z wygranej ,a jeszcze bardziej z wyniku meczu Gra portowców też mi się podobala, klimat na stadionie też. WSZYTSTKO mi się pdoba
|
Do boju MKS
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 28/04/2004 23:29
Mecz zajebisty (bezwzględna dominacja) , bramka OLO przepiękna , doping był bardzo dobry (coraz lepiej coraz lepiej ) , oprawe to zlookam na fotorelacjii ale szlyszalem że z perspektywy innych sektorów sektorówka z racami wygladała zajebiscie, a no i przed meczowy Bosmanik do tego Ogólnie było zaaaajebiście
A no i jeszcze słyszałem że było paru RKS-iaków w sektorze 23 z flagą (nie byli zbyt dobrze widoczni z młyna )
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 28/04/2004 23:30
Aga ale czasem na 12 sektorze byl charmider typu ze polowa kibicow 11 i 12 sektora speiwala cos a druga polowa cos inego !!!! I emeryci nie chcieli robic fali !!!! Ale ogolnie wporzo wynik , oprawa itp!!!
|
Pogoń Szczecin & Legia Warszawa
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 28/04/2004 23:30
Gra POGONI bardzo dobra, oprawa podobała mi się bo powróciła sektorówka bramki bardzo ładne szczególnie brama Moskaleiwcza z wolnego chociaż niewiem czy w padła czy nie ale to sobie w TV obejrze NAJPROŚCIEJ MÓWIĄC TrÓJKAAAAA DO ZERA POGOŃ TRAFIIIIIŁAAA FRAJERAA
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 28/04/2004 23:41
JEsli utrzymaja taka forme do konca to nikt nie bedzie im straszny o awans jestem spokojny.Szkoda ze zabrakło na koniec fajerwerkow,ale race i stroboskopy przygotowanie przez MW wcale nie były gorsze.pzdr dla ty co byli
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 28/04/2004 23:41
100 % poparcia dla Pawla 17 !! Ale Rks takze mial kilka akcji podbramkowych !!! Ale nie skorzystali i niezla akcja byla gdy ktos wyrzucil mala butelke szklana na boisko [ moze nie az tak fajne bo klub by poniosl jakeis straty ] ale naszczescie pilkarz Pogoni wyratowal druzyne i kibicow od nieprzyjemnosci !!!
|
Pogoń Szczecin & Legia Warszawa
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 28/04/2004 23:51
Gdyby nie reprezentacja uznalbym ten wieczor za bardzo udany. Pogon grala niezle, coprawda pierwsze 2 gole to ewidentne szmaty bramkarza, ale liczy sie to, ze wpadly. Piekna bramka Moskalewicza. Z poziomu 11 sektora pilka chyba przekroczyla linie... Moskalewicz dla mnie byl zawodnikiem meczu. Szarpal jak zwykle, nie bylo dla niego straconych pilek. Kazmierczak gral dobrze, Batata tez, Mauro tez. Bilinski bardzo dobrze - widac, ze powinien wystepowac na tej pozycji. Obrona w miare dobrze ale jeden blad sie zdarzyl w pierwszej polowie. Sliwinski troche mial za malo czasu aby mu nogi troche odsztywnialy...
Nie chce mi sie wspominac o latajacej butelce, dobrze, ze Julcimar szybko zabral ja ktoremus graczowi radomska...
PS. No i wygralem 2 bilety do mulitikina (ciekawe z kim tam pojde??)+ zarcie w Qrniku.
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 28/04/2004 23:58
> Obawialem sie dzis tego meczu ale zawsze trzeba wiezyc w POGON !!!!!! Zakupilem
> dis Vlepki MW wiec dofinansowalem oprawe ktora wyglada beznadziejnie-nie
> tlumaczcie sie ze niemacie pieniedzy bo nietrzeba nick upic zeb yzrobic dobra
> oprawe !
"Zamknij morde, zamknij paszcze bo Warszafskim Deszczem..." 
panie kurwa mać bartollo - więc tak... jak widzsz poniższy cytat wkleiłem po to abyś... zaknął ryj (szczerze). Kurwa tyle ile kosztowała oprawa tego meczu w życiu na oczy sie widziałeś i długo jeszcze nie zobaczysz więc... "Niepasuje coś? MORDA!" Swoją drogą twój głos jst jedynym krytycznym (sprawdź w słowniku hasło "krytyczny") i szcerze mówiąc jestem nieco zdziwiony postawą forumowiczów... wśród których można znaleźć sporo malkontentów... a tym razem poprostu "oprawa zajebista". Powiedz mi panie bartollo co Ci sie kurwa nie podobało. Nie było serpentyn? Czy może zabrakło Ci "I Will Survive" w trakcie opatrywania piłkarzy i fajerwerków po meczu? A może poprostu nie załapałeś się na czapeczke i rekawiczke Bosmana?
nie chce komentować tego co zrobiliśmy bo tego nie widziałem zobaacze dopiero na fotkach... ale z głosów na forum wynika że było dobrze.
Bartollo zanim następnym razem zabierzesz głos w sprawi oprawy... zrób chociażby jebany transparent - później narzekaj.
Tyle.-Pozdro dla... echhh... oni wiedzą dla kogo ;-)
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 00:04
Ogolnie to to był najlepszy mecz jeśli chodzi o ATMOSFERĘ, DOPING I GRĘ ZAWODNIKÓW mimo że było niby tylko 12000 ludzi. Doping był prawie cały mecz a zawodnicy wreszcie po dobrej i pewnej grze wygrali z dobrą drużyną mimo że niegrał Matlak i Bugaj. BRAWA!!! podczas meczu bardzo podobała mi się współpraca Michalskiego z Da Silvą doszło do kilku fajnych akcji w ich wykonaniu. No i wreszcie się przekonałem do Kaźmierczaka zagrał dobry mecz A ta akcja jak skiwał dwóch zagrał do Ola tyle że ten niedokopał w pole karne była wypasiona. Masternak to super zawodnik i niedziwie się że ma ksyw ę "Master" 
Może tylko troche zepsół atmosferę zawodnik z 13 i jednostronny sędzia który chyba zgubił kartki poza tą dla Bataty. ale wsumie przy okazji było na kogo powyzywać możę to lepiej
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 00:26
no i potwierdzilo sie ze Chorzow to byla tylko jednorazowa wpadka-czytaj rata za Masternaka-bo dzis zagrali bardzo pewnie praktycznie nie dopuszczajac RKS-u do glosu.naprawde caly zespol zasluzyl na wielkie brawa za dojrzala gre czasem na pograniczu faul za bardzo dobre akcje ofensywne w ktorych czasem tylko brakowalo wykonczenia! pierwsze dwie bramki to ewidentne bledy bramkarza RKS-u a bramka Kazmierczaka to byla po prostu szmata a co do 3 bramki Moskalewicza to trza obejrzec powtorki bo nie jestem pewien czy pilka napewno wpadla! a z kadym meczem potiwerdza sie ze transfery Mauro i Masternaka to strzaly w dziesiatke tylko szkoda ze nie dal dluzej Baniak pograc Sliwinskiemu bo co on mogl pokazac przez 5 minut!
jesli tylko tak zagramy z Arka jak dzis to o wynik jestem spokojny..........!
no to co robil dzis na boisku Moskalewicz to przesada on jest nie do zabiegania ma chyba pluca ze stali! ichyba powinismy sie bic w piers za to co pisalismy o Kazmierczaku po rundzie jesiennej bo w tej chwili jest on kluczowym zawodnikiem Pogoni inaprawde dobrze rozgrywa pilki i nie boi sie uderzacz dystansu
jesli chodzi o DOPING to bylo dzis naprawde calkiem niezle !
a oprawa swietna piekny widok zrobila ta sektorowka w asyscie rac ,jak dla mnie BOMBA!ci co byli pod flaga niech zobacza sobie w TV lub na fotkach!SZACUNEK DLA TYCH (MW)KTORZY WLOZYLI W TO WYSILEK!
P.S wg Baranowskiego mamy nowego pilkarza w Pogoni DARIUSZA Masternaka 
hehe za mocny byl Julcimar jak wyrwal piersioweczke pilkarzowi RKS-u i ja odrzucil
P.S 2 Bartollo ile kupiles arkuszy jeden czy dwa? wiec zamilcz na wieki lepiej! [Ostatnio edytowane przez Boberek: 2004-04-29 00:29]
|
Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 00:30
> [ciach --- tnijcie cytaty!!! - /admin/]
Helmut, dobrze powiedziane (napisane),
oprawa zajebista, sektorowka i race mistrzostwo swiata, az mnie ciarki przeszly,
pozdro
p.s. powodzenia na maturze (nie dziekuj)
|
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 00:32
Bardzo cieszy kolejne zwyciestwo szczegolnie ze bylo w niezlym stylu.
Jeszcze bardziej cieszy ze doping idzie w dobra strone - nie bylo przestojow jak to czesto sie zdarzalo.
Co do oprawy: ogromny respect za sektorowke i jej wlasciwe oswietlenie Patrzac z 9tki efekt byl naprawde *swietny*
Natomiast kretyna ktory rzucil butelka na murawe mam nadzieje, ze kibice bedacy obok obili po mordzie. Nie moge zrozumiec jak mozna byc tak beznadziejnie durnym pacanem zeby narazac caly klub takim idiotycznym wystepem.
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 00:41
Helmut,
> dobrze powiedziane (napisane),
oprawa zajebista, sektorowka i race mistrzostwo
> swiata, az mnie ciarki przeszly,
pozdro
p.s. powodzenia na maturze (nie
> dziekuj)
Popieram. Zawsze narzekaja ci co najmniej robia. Da taki 2 zl i ze zaplacil za oprawe (No i moze raz kliknal w baner)....Spod sektorowki nie bylo rzeczywiscie duzo widac jedynie, czerwone boki - ale zabawa pod nia byla niezla i napewno musialo to niezle wygladac. Szacunek dla MW, ze mimo roznych przeciwnosci, skomlenia nadal zajmujecie sie tym i wychodzi to wam coraz lepiej...
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 00:44
> bardzo ladnie wyszla
> akcja sektorowka + race !! I kurwa zapierdolic tych debilow co rzucali jakimis
> rzeczami na murawe !!
Popieram, chociaż z drugiej strony - postawa Pogoniarzy była super - gościwi z radomska w zęby a butelka WON,
fajnie że wreszcie jest doping, chociaż w II połowie go zabrakło i chłopaki przestali grać - zkumplami zastanawialiśmy się czy 3:0 nie zostało jakoś "zakontraktowane" tyle szans i nic !
Jedno małe pytanko : jakich korków oni używali, skoro prawie połowa drużyny nie potrafiła utrzymać pionu !?
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 01:07
Właśnie wrocilem z meczu , jestem kibicem z Gryfina ale najgorsze ze w drodze powrotnej z meczu wjeb**li mi 100 zł za picie alkoholu w miejscu publicznym buhahahaha ZAWSZE I WSZEDZIE POLICJA JEB****NA BEDZIE!!!
|
Nikt nie mówił, że będzie łatwo... bo bez walki nie ma nic! Gryfińska
Nie pozwól, aby strach wyeliminował Cie z dalszej gry... Burżuazja
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 01:37
Zmarzłem jak cholera, ale było warto...
Potwierdziły się moje słowa "Im gorzej z Ruchem, tym lepiej z RKS"... Miałem okazję obejrzeć rewelacyjny mecz Pogoni, jeden z lepszych w tym sezonie, a tak dobrej połowy jak wczorajsza pierwsza to sobie nie przypominam, to była rzeź niewiniątek, powinno być duuuuużo wyżej niż 2:0.
Cudowna bramka Moskalewicza, przepiękna główka Masternaka, bardzo dobra oprawa (bartollo, co Ty w ogóle pierdolisz??).
Kaźmierczak i Julcimar zagrali wręcz genialnie, nota 9.9 w skali do 10. Reszta chłopaków także na dobrym poziomie.
I jak tu żałować wydanych 10 zł?
P.S. Szkoda tylko, że całokształt widowiska popsuł sędzia. Gwizdał głównie przeciwko nam, choć uważam że RKS-owi mógł należeć się karny (chyba wiecie o której sytuacji mówię, muszę zobaczyć to w TV, ale z kolesiami byliśmy zgodni że nasz obrońca wjechał barkiem w plecy wychodzącego na czystą pozycję Kowalczyka), ale sobie poradziliśmy.
[Ostatnio edytowane przez shawn: 2004-04-29 01:43]
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 07:43
YEAH YEAH YEAH mecz mogę uznać za najlepszy w tej rundzie rozgrywany u nas- gra bardzo ładna-widać,że chłopaki się starali i chcięli zadośćuczynić za przegraną w Chorzowie...szkoda,że incydenty takiego typu jak ten przedmiot rzucony na murawe-mają jeszcze miejsce na naszym stadionie.Bardzo aktywny Moskalewicz-w jego stronę pokłony.Z resztą gratulacje należą się całej drużynie wynik cieszy. Doping-uważam,że był w porównaniu do wcześniejszych bardzo dobry-było słychać echo(nie cały czas,ale było )-tylko padaczka mnie wzięła jak w drugiej połowie będąc na 15 widziałam to co się tam działo z piekła bardzo wyrażnie słychać ,,chór'',a tam wszyscy co-kiełłłłlbaski i pare osób klaszcze;/ żałość-...sektorówka widziana z 15 wyglądała piorunująco( bez przesady)- + race-dała taki efekt dymiące pomarańczki też nice.hehe a powrotu do domu też długo nie zapomnę.Pały wysadziły nas z tramwaju a potem na pieszo z eskortą i.t.d.....i odziwo na 12 jak dla mnie zauważalna była tylko jedna trąbka-postępy postępy.Nie mogę się doczekać relacji i następnego meczu oczywiście
Pozdrowienia 4 all( z wyjątkiem BARTOLLA- ogarnij się człowieku!!!!-jesteś przykry,a raczej Twoja wypowiedź powyżej dotycząca MW+opraw;/- krótko mówiac-ośmieszasz się na forum.... [i pozdr. dla gościa,który zapodał Jarmarki na 12 ...rrrratatata....
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
|
Odp: Pogoń - RKS 3:0 - 29/04/2004 07:44
Wszystko wczoraj było zajebiste - oprawa, doping i mecz. A co do naszych graczy to podobała mi się postawa Julcimara , który zachował się zajebiście w tej sytuacji z pierwszych minut gdy na boisko ktoś rzucił jakąś buletke, gracz RKS wziął tą buletke i poleciał do sędziego, a Julcimar wyjebał mu ją z rąk i wyrzucił pod sektor. Bardzo dobra zachowanie naszego obrońcy
Podobała mi sie gra Wyparły, który zagrał kapitalny mecz - poprostu wszystko łapał (i ta parada pod koniec pierwszej połowy po strzale Berensztajna). Bardzo dobrze zagrał na nowej pozycji Parzy. No i bardzo udany powrót Biliego do podstawowej "11" Ogólnie wczoraj nasi zagrali bardzo ambitnie i nie odpuszczali żadnej piłki..
P.S.: Szkoda mi tego gościa co na dwunastce żygał chyba przez 40 minut, a jego zajebiści kolesie zamiast go zostawić w spkoju to trąbili mu trąbką nad uchem...
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
-
|