Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Ruch - Pogoń 1:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Tabby
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8107 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 trwa II połowa - 24/04/2004 16:52
Jaka gra taki wynik

FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 trwa II połowa - 24/04/2004 16:53
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham cie bo najlepsza w Polsce jest POGOŃ SZCZECIN MKS!

Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 trwa II połowa - 24/04/2004 16:55
Cóż....trza pogratulować Ruchowi że nie srali w gacie tylko grali swoje... A Pogoń?? Musi wygrać z Radomskiem i to bezwarunkowo

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
muniek
Kibic
Na forum od 8342 dni

*

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 16:57
Spokojnie kryzys musial kiedys przyjsc.... Dobrze ze teraz a nie w meczach z rywalami do awansu.

Nic sie nie stalo, PORTOWCY, nic sie nie stalo!!!

Kto nie pije ten donosi....
Bosman
Kibic
Na forum od 7961 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 trwa II połowa - 24/04/2004 17:04
Oby to nie bylo jakies zalamanie formy.Z Radomskiem musimy wygrac!!

Nasza Pogoń najlepsza w Polsce jest !!!
Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 trwa II połowa - 24/04/2004 17:05
Poza tematem: Wichniarek strzelił swojego pierwszego gola dla Herty:D

P.S.: Chociaż Pogoń przegrała to i tak nie moge się doczekać środowego meczu:) [Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-04-24 17:08]

"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Wojownik_Bois
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 trwa II połowa - 24/04/2004 17:07
Bosman o co ci hodzilo z tym ze zrobie karire ze chem kariere zrobic??

Kibol
Borys
Kibic
Na forum od 8132 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 trwa II połowa - 24/04/2004 17:07
Czy wygrywasz czy nie !!!! Ja i tak ko0cham cie , bo najlepsza w polsce jest POGOŃ SZCZECIN MKS !!!!!!!

Trudno kiedyś musiało sie zdażyć , poprostu ten mecz nie wyszedł i tyle , tylko coraz mniej jestem przekonany co do systemu Baniaka.....
Tak pozatym mam juz bilety na młyn i niemoge doczekać sie środy ;]]]]

O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
Wojownik_Bois
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 17:08
Popieram Cie Borys w sorde wygramy

Kibol
Boberek
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 trwa II połowa - 24/04/2004 17:10
zawsze trza szukac pozytywow a wiec:
-kazda seria ma swoj koniec i porazka w koncu musiala przyjsc
-dobrze ze przegrali w meczu na wyjezdzie a nie u siebie
-miejmy nadzieje ze zadziala to na nich jak kubel zimnej wody izdadza sobie sprawe ze do konca trza walczyc i ze to dopiero poczatek trudnych meczy
-w srode powroci do skladu Matlak ,Baniak da im ostro popalic po porazce i miejmy nadzieje ze sie zrehabilituja w meczu z Radomskiem.....

Dumnie po zwyciestwie,wierni po porazce!

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
Pit.
Kibic
Na forum od 8039 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 17:12
Jak ktoś już wcześniej wspominał Bugaj był zagrożony pauzą, a dostał dzisiaj żółty kartonik, więc nie zagra w środe:(

Jay-J
Kibic
Na forum od 8410 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 17:14
To sie w koncu musialo stac. Przeciez widzialem jak graja i wystarczy na nich sama ambicja bo u Portowcow z umiejetnosciami dosc srednio... Przed runda mowilem ze z pierwsza porazka zacznie sie czarna seria, że poleci Baniak i paru pilkarzy, ale i tak awansuja przez baraze. Oby awansowali...

Obrazek gif wstawiony na forum
silver_woman19
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 17:22
Przegraliśmy bitwę ale wygramy wojnę!!!W środowym meczy wygramy!! ;)

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
FLN
Kibic
Na forum od 8098 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 17:23
Ja rowniez nie moge sie doczekac srody!

Hanki
Kibic
Na forum od 8340 dni

**

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 17:23
No nic trudno się mówi, nie można przecież ciągle wygrywać. Chyba za bardzo uwieżyli w siebie i poczuli się zbyt pewnie, albo nawet zlekceważyli przeciwnika no i skutek mamy taki jaki mamy...Trzeba mieć nadzieję, że to tylko chwilowy brak formy i niedyspozycja dnia i że z Radomskiem wypadną znacznie lepiej. A propo Radomska, to o komplecie chyba można już zapomnieć...;)

Llibertat per a Catalunya!
silver_woman19
Kibic
Na forum od 7941 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 17:27
Mam nadzieję że w środę Portowcy beą w lepszej formie
Tak czy siak dla mnie Pogoń już jest w I lidze.

" You will never walk alone" MKS...MKS...MKS
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8201 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 17:37
Wydaje mi się, że Baniak po prostu zaczął MYŚLEĆ (hmmmm.... sam w to nie wierzę, ale przyjmijmy takie założenie)! Skoro tak, to porażkę z Ruchem można było przewidzieć! Po co się męczyć, po co narażać zawodników na zawieszenia/kontuzje przed meczem z Radomskiem?

Przed meczem z Chorzowem były możliwe 2 scenariusze:
1) zapierdalamy na maxa w Chorzowie. I tak nie wygrywamy, zapewne remisujemy. A w wyniku zmęczenia wtapiamy z RKS-em.
2) odpuszczamy Chorzów i na świeżości odprawiamy z kwitkiem podmęczone Radomsko.

Wygląda mi to na realizację wariantu 2, o wynik z RKS-em jestem dość spokojny i chyba postawię na naszą wygraną (jeżeli kurs będzie >1.70).

U-96
Kibic
Na forum od 8584 dni

**

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 18:06
e tam, nie ma klubu ktory nie przegrywa meczy, nie ma sie kompletnie czym przejmowac

Szlugi, wóda, gołe baby !
seeedzik
Kibic
Na forum od 8087 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 18:19
passa i tak sie kiedys musiala skonczyc ,lepiej teraz z ruchem niz z radomskiem ,gorzej jesli (odpukac) przegramy i z RKSem (w co osobiscie nie wierze ,nie w Szczecinie) ,co do taktyki bogusia to sadze ze jesli chcial odpuscic lekko mecz w chorzowie (prawda jest taka ze pewnie zapierdalajac na maksa i tak bylby maks remis) to powinien sciagnac w II polowie z boiska batate i bugiego bo ci sa najbardziej podatni na kontuzje ,tak sie nie stalo i mam nadzieje ze w pelni sil przystapia do meczy z RKSem

"My wszyscy wolimy zginąć, walcząc, aniżeli żyć na klęczkach." - gen. Anders
fan57
Kibic
Na forum od 8183 dni

Odp: Ruch - Pogoń 1:0 - 24/04/2004 18:21
najwwyrzszy czas otrzepać się z tago "puchu" i opuścić przyłbicę i stawić się RKS-owi.
Czy nigdy nie pomyśleliście o przypadku "uśpić przeciwnika"podejrzewam że Baniak właśnie to zastosował!!

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768912238 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005