| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 02/05/2004 16:10
> Niektorzy z was (celowo brak formy grzecznosciowej) maja niezle poprzestawiane w
> glowach piszac ze olewaja ten mecz bo to bo tamto. Ludzie kurwa to jest mecz
> NASZEJ reprezentacji (bez wzgledu na to ilu w niej bambusow czy innych
> wynalazkow). To ze kibice ze Szczecina w wiekszosci odpuscili repre doskonale
> widac na meczach w Wawie, Chorzowie, Bydgoszczy czy wyjazdowych poza granicami
> kraju. Ale tak byc nie powinno i tak byc nie moze.
Pierdole ten mecz w sensie pojscia na stadion. 100 trabek kolo mnie nie zacheca mnie do odwiedzenia stadionu. Co to za widowisko i za jaka kase.
Nie mowie, ze mam Ojczyzne w dupie. Jesli chodzi o patriotyzm, to nie mozesz mi zarzucac, ze go nie mam. Przed telewizorem tez mozna przezywac mecz.
|
1948
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 06/05/2004 10:52
Ogromne zainteresowanie towarzyszy spotkaniu Polska - Grecja, które odbędzie się 29 maja w Szczecinie. Mimo, że jest to mecz towarzyski w pierwszym tygodniu przyjmowania zamówień dotarły prośby o 22 tysiące biletów!
Tymczasem obiekt przy ul. Twardowskiego może pomieścić co najwyżej 18 tysięcy widzów.
Szczecińskich kibiców nie odstrasza, że Polska gra ostatnio słabiej. Wiedzieliśmy, że będzie komplet na trybunach, ale nie przypuszczaliśmy, że mecz zechce obejrzeć aż tak wielu kibiców - powiedział Marek Pawlak, wiceprezes Pogoni.
źródło: Przegląd Sportowy / Tempo
|
Kto nie pije ten donosi....
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 06/05/2004 13:04
To wstaw się Pawlaku z PZPN żeby zrobili tańsze bilety !! Albo żeby stojące wprowadzili (już ja sobie poradzę...)
P.S: Trąbki RULEZ ! Buuuuuuuuuuuuuuuuu
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 06/05/2004 19:54
> Borys idz do LIDERA i zamow sobie bilecik im szybciej tym lepiej!!! pozdrawiam a
> moj bilecik juz jest 
W Liderze już chyba nie przyjmują zamówień więc będzie ostro pod kasami (będe tam już o 6.00)
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 06/05/2004 20:20
A jak tam Panowie jakis projekt oprawy juz macie? Mam nadzieje ze bedzie jeszcze wiekszy boom niz na Polska-Belgia.... No i trabkom mowimy NIE! Szykujemy gardelka, i to bedzie doping a nie jakies pierdzenie na plastikach
|
Ja kocham Legie... LA LA LA
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 06/05/2004 20:44
jestem numer 84 ;"> heh fajnie bo w
> liderze nie trzeba zamawiac min. 10 biletow mozna normalnie indywidualnie wiec
> Borys dawaj puki czas
Spoko thx za info Może zamówie w Liderze...
pozdro
|
O swe walczyć będziemy, tradycja nie zginie póki my żyjemy...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 07/05/2004 10:29
Do meczu Polska - Grecja pozostały już tylko trzy tygodnie. Na miejskim stadionie przy ul. Twardowskiego trwają przygotowania.
Współorganizatorami spotkania są miasto Szczecin, PZPN i Pogoń. Klub odpowiedzialny jest za dystrybucję biletów.
- Zarezerwowano już około 12 tysięcy wejściówek - mówi Marek Łopiński, dyrektor Pogoni. - Nadal można przysyłać faksy z zamówieniami, ale do wzięcia pozostały już tylko resztki. Kilka tysięcy biletów przeznaczymy na sprzedaż z kas przed samym meczem.
Przypomnijmy, że ceny wahały się od 80 złotych (na najlepsze sektory) do 30 złotych (siedzenia na łuku). 50 złotych kosztowały bilety na miejsca pośrednie (np. na sektory 1 albo 8 i 9).
- W sprzedaży są jeszcze wejściówki na najtańsze miejsca. W najlepszych sektorach wolne są tylko siedzenia w najniższych rzędach, skąd widoczność jest najsłabsza - dowiadujemy się w klubie. Aby zdobyć bilety należy do klubu wysłać faks z zamówieniem (ewentualnie złożyć takie zamówienie osobiście). Minimalna ilość zamawianych wejściówek to 10 sztuk.
- Zainteresowanie jest olbrzymie - dodaje Łopiński. - To pokazuje skalę zapotrzebowania na futbol w naszym mieście. Wszystko powinno być przygotowane na medal. Jestem spokojny, bo na szczęście spotykamy się z profesjonalnym podejściem Miejskiego Ośrodka Sportu Rrekreacji i Rehabilitacji
----------------------------------------------------------------------------------------------
Remontowane szatnie:
Na stadionie pełną parą ruszyły prace remontowe.
- Uzupełnione zostały brakujące siedziska - mówi Edyta Zart, dyrektor MOSRiR-u. - Trwa remont szatni gości, gospodarzy i sędziowskiej. Wszystkie zostaną umiejscowione w budynku znajdującym się najbliżej murawy, przy wyjściu z tunelu. Ponadto wyrównane zostanie dojście do szatni gości.
Osobną trybunę prasową otrzymają dziennikarze.
- Powstaną osobne miejsca nad trybuną wysoką - wyjaśnia dyrektor Zart.
Piłkarze Pogoni oszczędzają już płytę główna stadionu. Mecz rezerw Pogoni z Victorią Przecław został nawet przeniesiony na stadion Stali Szczecin - przy ul. Bandurskiego. Wszystko z myślą o pojedynku Polska - Grecja.
- Do 25-go maja powinniśmy ze wszystkim zdążyć - zapewniają w MOSRiR.
Źródło: głos szczecińskie on-line
---------------------------------------------------------------------------------------------
No 12 tysięcy narazie zamówionych biletów to "bardzo dobry wynik" patrząc na to że mecz dopiero za niecały miesiac
P.S.: A niedawno pewne inne źródła podawały że już jest 22 tysiące zamówień...:/
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-05-07 12:59]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: bilety na POLSKA - GRECJA - 07/05/2004 18:58
---------------------------------------------------------------------------------------------
No
> 12 tysięcy narazie zamówionych biletów to "bardzo dobry wynik" patrząc na to że
> mecz dopiero za niecały miesiac
P.S.: A niedawno pewne inne źródła podawały
> że już jest 22 tysiące zamówień...:/
22 tys. tyle było zgłoszeń-natomiast w formie przedsprzedaży udostępniono 12 tys. tak by były jeszcze w kasach.
Tak ja to rozumiem.A swoją drogą to dość dobrze że właśnie te kilka tysiaków będzie w kasach bo przynajmniej przyjdzie trochę kibiców a nie tylko super ,,pikników" będących na meczach tylko raz na kilka lat. JAK ZOBACZYŁEM KTO SIĘ WPISAŁ NA ZAMÓWIENIU W MOJEJ PRACY TO MAM WRAŻENIE ŻE IDĘ DO TEATRU NA SZEKSPIRA.
|
tylko Pogoń i nikt inny
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
-