| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kasa Na Oprawe - Klikajcie w Banner! - 21/04/2004 21:01
> Ja polecam banerek allegro, placa 10 gr za klikniecie i sa rzetelna firma. Tylko
> jest warunek ze trzeba im wystawic fsakture, ale jesli ktos na firme to zaden
> klopot.
no i wlasnie w tym cały kłopot 
jezeli ktoś może pomóc w sprawie fakturek dla allegro to poprosze o kontakt (gg w profilu)
Co gwarancji w Sisco - nie mamy właściwie żadnej - ale sprubować nie zaszkodzi... od klikania przeciez nie zbiedniejemy.
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Kasa Na Oprawe - Klikajcie w Banner! - 21/04/2004 21:36
> Ja polecam banerek allegro, placa 10 gr za klikniecie i sa rzetelna firma. Tylko
> jest warunek ze trzeba im wystawic fsakture, ale jesli ktos na firme to zaden
> klopot.
Jak dobrze pamietam, kilka osob miało juz NIEprzyjemnośc kontaktu z systemem banerowym ALLEGRO i wspominają to bardzo źle, urwanie kontaktu, zawieszenie konta za jakiś tam punkt związany z oszukiwaniem i jakoś jeszcz eniesłyszałem, żeby ALLEGRO zapłaciło komuś;/ zawsze znajdowali jakaś wymówke. dziękuje za możliwość wypowiedzenia Jeśli mi nie wierzycie radze poszukać na necie o współpracy z allegro dużo jest materiałó opciążających te "rzetelna firmę"
|
BaTmAn Co.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kasa Na Oprawe - Klikajcie w Banner! - 21/04/2004 22:08
> helmut : jak mozesz podawaj ilosc klikniec co kilka dni , zobaczymy jak nam
> idzie .
Ilość uzbieranych kliknięć w miare na bieżąco podaje w pierwszym poście tego tematu. Batman nie kombinuj ;-)
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Kasa Na Oprawe - Klikajcie w Banner! - 22/04/2004 17:09
> mamy 3.3 zl ile za to serpentyn?
w Makro jakoś 3,5zł chodzi 10 Ale chyba coś źle przecinek w kwocie postawiłeś
[Ostatnio edytowane przez Piterek_: 2004-04-22 17:11]
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9