| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 13/04/2004 16:59
3:1
Kluczem do zwyciestwa moze byc w tym meczu umiejetne pilnowanie Kaczmarka. W spotkaniu KSZO z Chorzowem udao sie to znakomicie i KSZO przegralo. Kazimierczak i Labedzki beda mieli duzo pracy.
PS a tak przy okazji - jak tam Gajewski? ktos ma informacje
|
Zawsze wierni. Emigracja 2004.
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 13/04/2004 19:47
tym razem nie typuje, bo naprawde nic mi moje fusy nie mowia. kompletnie nie wiem. ale przyjde zobaczyc jak nasi zodbywaja 3 kolejne punkty po momentami skladnej grze i wygranej 2:0.
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 13/04/2004 20:11
> Mam zle przeczucie, ze Pogon tego meczu nie wygra.
A mnie przyszło coś do głowy - Stasiak/KSZO jest zagrożony spadkiem i potrzebuje punktów. Pogoń chce Kaczmarka i punktów nie potrzebuje. Chyba postawię fuksa na Stasiaka i na remis... Lecę sprawdzić kurs
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 13/04/2004 20:55
> Mam zle przeczucie, ze Pogon tego meczu nie wygra.
Patrząc na ostatnie wyniki Stasiaka/KSZO (2-0 z Piastem u siebie,2-1 w plecy w Krakowie,potem remis w Bielsku-Białej i na koniec porażka u siebie 0-1 z Bełchatowem) w Szczecinie nie może paść inny wynik niż nasze zwycięstwo (przynajmniej porównując te wyniki z wynikami Pogoni). Tak samo porównując personalia graczy - czy taki Wieprzęć czy Maciejewski grający w środku pola, może je zdominować grając przeciwko Kaźmierczakowi i Łabędzkiemu?? No nie bede tu porównywał obrony, a o świetnym bramkarzu - Robercie Gubcu szkoda juz gadać (większość chyba widziała jego "kiks" w meczu Łęczna - Polonia kiedy to wypuścił piłke z rąk i zaczął coś wrzeszczeć do sędziego ).Zresztą ostanio nie zbiera on pochlebnych recenzji od swoich trenerów (większość goli straconych zapisywana jest na jego konto) więc myśle, że jego "wielkie odrodzenie" czy nagły skok formy nie nastąpi właśnie na meczu z Pogonią
No i bolączką KSZO są mecze na wyjeździe (1 zwycięstwo - 3 remisy - 6 porażek, stosunek bramek 7-13). No a jak przegrywają nawet u siebie przy prawie komplecie publiki to nie wiem czemu występuje u nas - kibiców Pogoni - tyle pesymizmu.Ich gra też pozostawia wiele do życzenia, a najlepiej może to skwitować "tytuł" w dzisiejszym Przeglądzie Sportowym nad opisem meczu z Bełchatowem - " Stasiak - Bełchatów : Zasłużony triumf gości" (można też wyczytać w tym artykule że nasz przyszły zawodnik - Kaczmarek nie popisał się zbyt dobrą grą).
Może więcej wiary w dobry wynik?? Pozdro
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 13/04/2004 22:51
ide o zaklad z kimkolwiek,że wygramy 2:1
|
,, ... i choć zrobieni jesteśmy z jednej gliny, to o nas samych mówią tylko nasze czyny... '' /
Zachwianie wartości moralnych to zaraza- nie pozwól jej się rozprzestrzeniać !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 13/04/2004 23:46
Ja wykluczam remis :-P, tak jak przegraną. Napewno POGOŃ WYGRA czemu miałaby nie dać rady? Zawsze w nią wierze- My wierzymy. Pozdrawiam wszytskich i kupujcie juz bileciki , ;-)
PS. a co do wyniku, to myśle ze Stasiak/KSZO trafi jedną bramke i bedzie 3-1 
|
Do boju MKS
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 14/04/2004 16:57
Zapowiada się nam całkiem niezłe spotkanie z tego co widzę. Pogoń ędzie chciała podtrzymać dobrą passę w tej rundzie a KSZO udowodnić, że potrafi wygrywać z silniejszymi rywalami (blisko już było w meczu z Cracovią). Myslę, że będzie 2:1 dla nas.
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 14/04/2004 17:29
Aga ) taki sam wynik typowałem (fan57) i jestem na 8 miejscu na(MKSPOGONNET.PL) to o czymś świadczy, wierzę w POGOŃ!!!!!!
Niedowiarkom "śmierć"
[Ostatnio edytowane przez alat: 2004-04-14 17:39]
|
Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 14/04/2004 18:59
> Aga ) taki sam wynik typowałem (fan57) i jestem na 8 miejscu na(MKSPOGONNET.PL)
> to o czymś świadczy
A ja byłem raz drugi i raz trzeci w takim jednym konkursie na takiej jednej konkurencyjnej stronce (ahh, cóż za zręczne uniknięcie reklamy ) i mówię Ci, że będzie remis 1:1. No, może 0:0.
> Niedowiarkom "śmierć"
Eee tam, jeszcze młody jestem
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń - Stasiak KSZO - 14/04/2004 20:34
Ja mówie że po bardzo słabej grze KSZO i nieskutecznej Pogońi wygramy 2-3 do zera a co powie.
|
Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
|
|
|
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|