| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: POGON II SZCZECIN -- USTRONIE MORSKIE - 07/03/2004 15:07
> Pozdro co coś sapią do mnie z Choszczna zawsze można mnie złapać na 12 lub
> na piaście jak któryś coś ma z Choszczna do Pogoni to wyskakiwać leszcze
>W
> Choszcznie jest tylko Pogoń!!!Komuś coś przeszkadza to dawajcie pedałki z
> Choszczna 
>Fan FroM ChoszCzno !!
>WychowaNy w Nienawięci do triDy !!!
Zastanawiam sie o co Ci chodzi ??
|
|
|
|
|
Odp: POGON II SZCZECIN -- USTRONIE MORSKIE - 07/03/2004 15:24
> > Pozdro co coś sapią do mnie z Choszczna zawsze można mnie złapać na 12 lub
>
> na piaście jak któryś coś ma z Choszczna do Pogoni to wyskakiwać leszcze 
>
>W
> Choszcznie jest tylko Pogoń!!!Komuś coś przeszkadza to dawajcie pedałki z
> Choszczna 
>Fan FroM ChoszCzno !!
>WychowaNy w Nienawięci do triDy
> !!!
Zastanawiam sie o co Ci chodzi ??
TomY ty nie jesteś od myślenia zacznij sie zastnawiać komu kibicujesz czy lechowi czy Pogoni bo widze że jesteś pyrusem jakimś Ja postanowiłem i będe kontynuowa moje zamierzenia zero Lecha w Choszcznie Jest jakiś lechita to prosze o kontakt TomY a ty nie rżnij cwaniczka bo i tak nie jedziesz do konina więc zamkin wsyp na kutasy wielki kibic Pogońi buahahahahahahah pytanie do ciebie TomY od kiedy?
|
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGON II SZCZECIN -- USTRONIE MORSKIE - 07/03/2004 16:18
07.03.04 - 16:04
: : MKS Pogoń II - Astra Ustronie Morskie 4:3 : :
Zespół rezerw MKS Pogoń rozegrał dzisiaj pierwszy mecz w rundzie rewanżowej IV ligi zachodniopomorskiej. Młodzi gracze ze Szczecina wygrali z Astrą Ustronie Morskie 4:3. Pomimo padającego śniegu i zimna szczecińscy kibice, którzy w grupie ok. 200 osób oglądali dzisiejszy mecz, nie mogli czuć się zawiedzeni. Szybka, kombinacyjna gra oraz dużo bramek - to mogło się podobać.
Pogoń wystąpiła w składzie: Fabiniak, Celeban P. (65. Kurowski), Magdoń, Kamrowski (60. Kowalczyk), Fernando, Bielecki (60. Przewoźniak), Norsesowicz, Siara, Śliwiński, Celeban A., Bejnierowicz (46. Wołczyk)
Bramki dla Pogoni strzelili: Magdoń, Bejnierowicz, Siara oraz Adam Celeban.
Już po 15 minutach meczu Astra prowadziła 2:0 Jednak nieustępliwa postawa naszych zawodników spowodowała, że pierwsza połowa zakończyła się remisem 2:2. W drugiej połowie widać już było dominację szczecińskiego zespołu. Ostatnia bramka dla Pogoni padła 2 minuty przed gwizdkiem kończącym spotkanie.
Pogoń mogła zdobyć jeszcze jedną bramkę, kiedy to po dośrodkowaniu i pięknym strzale z przewrotki Kurowski trafił w poprzeczkę.
W trakcie meczu kontuzji doznał Piotr Celeban, który skręcił staw skokowy oraz Partyk Bejnierowicz, który stłukł sobie kolano.
źródło: Pogońszczecin.pl
|
ligowiec.net team
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGON II SZCZECIN -- USTRONIE MORSKIE - 07/03/2004 17:12
TomY 2600125
już nie będe pokazywał twoicvh wypowiedzi o Pogoni jak ładnie Pogoń nazwałeś , i ty sie nazywasz kibicem Pogoni ? zastanów sie co piszesz na grafiiti echo
A jak będe chciał to złapie ciebie i twoich kolegów co głupoty piszą i sie skączy babci sranie chcesz załatwić sprawie po ludzku to jeszcze masz okazje i nie cwaniakuj więcej na echo bo sie wszyscy dowiedzą jaki z ciebie kibic Pogoni
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGON II SZCZECIN -- USTRONIE MORSKIE - 07/03/2004 18:15
> TomY 2600125
już nie będe pokazywał twoicvh wypowiedzi o Pogoni jak ładnie
> Pogoń nazwałeś , i ty sie nazywasz kibicem Pogoni ? zastanów sie co piszesz na
> grafiiti echo
A jak będe chciał to złapie ciebie i twoich kolegów co
> głupoty piszą i sie skączy babci sranie chcesz załatwić sprawie po ludzku to
> jeszcze masz okazje i nie cwaniakuj więcej na echo bo sie wszyscy dowiedzą
> jaki z ciebie kibic Pogoni 
Ja pierdole!
Człowieku . W sieci jest 400 osób, a Ty sie przypierdalasz do mnie. Zastanów sie co piszesz napinaczu internetowy. Zastanawiam sie czy patrząc mi prosto w oczy powiedzialbys to samo??
Najpierw upewnij sie z kim dystutujesz na stronach e-cho a pozniej startuj.
Jak ja chodzilem na Pogon to Ty waliłes w pieluchy.Zastanawiam sie ile Ty miales lat w 1996 czy1997 roku?
12 czy 13 ??
Dyskusja z dzieciakiem Twojego pokroju nie ma sensu. Uzurpujesz sobie prawo do bycia jedynym i najwiekszym kibicem Pogoni w Choszcznie? Niech Ci będzie. Wbijam w to.
Na tym zakoncze dyskusje. Nie mam zamiaru Ci niczego udowadniac.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: POGON II SZCZECIN -- USTRONIE MORSKIE - 07/03/2004 21:41
> > TomY 2600125
już nie będe pokazywał twoicvh wypowiedzi o Pogoni jak
> ładnie
> Pogoń nazwałeś , i ty sie nazywasz kibicem Pogoni ? zastanów sie co piszesz na
> grafiiti echo
A jak będe chciał to złapie ciebie i twoich kolegów co
> głupoty piszą i sie skączy babci sranie chcesz załatwić sprawie po ludzku to
> jeszcze masz okazje i nie cwaniakuj więcej na echo bo sie wszyscy dowiedzą
> jaki z ciebie kibic Pogoni 
Ja pierdole!
Człowieku . W sieci jest 400
> osób, a Ty sie przypierdalasz do mnie. Zastanów sie co piszesz napinaczu
> internetowy. Zastanawiam sie czy patrząc mi prosto w oczy powiedzialbys to
> samo??
Najpierw upewnij sie z kim dystutujesz na stronach e-cho a pozniej
> startuj.
Jak ja chodzilem na Pogon to Ty waliłes w pieluchy.Zastanawiam sie
> ile Ty miales lat w 1996 czy1997 roku?
12 czy 13 ??
Dyskusja z dzieciakiem
> Twojego pokroju nie ma sensu. Uzurpujesz sobie prawo do bycia jedynym i
> najwiekszym kibicem Pogoni w Choszcznie? Niech Ci będzie. Wbijam w to.
Na
> tym zakoncze dyskusje. Nie mam zamiaru Ci niczego udowadniac.
Na początku napisze ci że byłem pierwszy raz na meczu w 1995 i miałem 11 lat nie jestem napinaczem i nigdy nim nie byłem!A z miłą chęcią powiem ci to prosto w twarz ty wiesz kim ja jestem może ty byś sie przedstawił nie mam ochoty upewniać sie do kogo startuje wyskocze do każdego kto styra Pogoń na echo w przeciwięstwie do ciebie mam odwage Jak ty chodziłeś na Pogon z pewnością nie waliłem w pieluchy bo w wieku 11 lat chyba nie wali sie w pieluchy Nie jestem juz dzieckiem bo mam 20 lat
I nie jestem największym kibice Pogoni w Choszcznie wcale sie nim nie czuje
Co do twojego wieku to bym polemizował ponieważ znam wielu starszych kibiców a ciebie nie Choszczno jest małym miastem więc ta harmonia kibiców powinna ściśle ze sobą sie wiązać ale ty jesteś przeciwny jakiejkolwiek dyskusji na tematy związane z Pogonią
Dostałem info że jesteś z domków ale wątpie w to ponieważ echo chyba na domkach nie ma sieci po za tym na domkach znam tylko ze starszych kibiców kunie i miśka pewnie zaraz powiesz że ich nie znasz Napisze ci jeszcze że ty może dasz mi rade teraz ale sytuacja za dwa lata może sie odwrucić i każdy jest cwany na własnym podwórku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|