| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń : Łódzki Klub Sportowy! - 04/03/2004 17:31
> nO TO LADNIE 17 ALe POcZEEkAJMY z oCENa iLOsCI eLKAESIAkOW Do 20 mArCA 
> pOZdRO
Tee pokemon a ty jezdzisz na wyjazdy zeyby oceniac innych?!?!?
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń : Łódzki Klub Sportowy! - 04/03/2004 19:41
to nie mozna oceniac ?? no chyba ze jest jakis nowy punkt regulaminu forum ze nie mozna oceniac ilosci przyjezdnych...?:/ jak tak to sory
[Ostatnio edytowane przez kozuch: 2004-03-04 19:43] [Ostatnio edytowane przez kozuch: 2004-03-04 20:49]
|
POGOŃ To My !
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń : Łódzki Klub Sportowy! - 16/03/2004 16:46
W dniu dzisiejszym rozpoczęła się przedsprzedaż biletów na spotkanie Pogoń Szczecin - ŁKS Łódź. Dostaliśmy do dyspozycji 510 wejściówek w cenie 10 PLN.
Przypominamy, że na to spotkanie jedziemy razem specjalnym pociągiem (zbiórka na dworcu Łódź Kaliska w sobotę 20 marca o godzinie 7:30). Koszt przejazdu do Szczecina i z powrotem to jedyne 45 PLN (płatne u organizatorów wyjazdu przed wejściem do pociągu). Wszystkich gorąco zachęcamy do wspólnej podróży!
kawałek info z http://www.lksfans.pl/
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń : Łódzki Klub Sportowy! - 17/03/2004 11:55
Jarosław Papis, jeden ze sponsorów ŁKS, zdecydował, że piłkarz lub zawodnicy, którzy w szczególny sposób przyczynią się do korzystnego rezultatu sobotniego meczu w Szczecinie, mogą liczyć na dodatkową premię.
– Wprawdzie system premiowania był już ustalony wcześniej, ale w sobotę zrobimy wyjątek – mówi Papis. – Mecz w Szczecinie jest szczególnie ważny. Z naszych informacji wynika, że na stadion Pogoni wybiera się komplet widzów, a więc blisko dwadzieścia tysięcy ludzi. Jak wiadomo, właścicielem szczecińskiej drużyny jest Antoni Ptak, który kiedyś finansował ŁKS. Chcemy mu spłatać psikusa i pokazać, że w Łodzi nie mamy gorszej drużyny. Dlatego motywuję dodatkowo zawodników. Nagroda będzie dla tego, kto przyczyni się do zwycięstwa, lub zapewni remis – powiedział sponsor drużyny z al. Unii.
żródełko: onet.pl
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
a jak wpadne samoboj pilkarza Pogoni i bedzie remis 1:1 to ktorys z portowcow dostanie ta premie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń : Łódzki Klub Sportowy! - 17/03/2004 21:41
> a ja mam już bilet kupiłem dzisiaj na ul. Twardowskiego MKS!!!!!
a ja jeszcze nie mam biletu ... kupie sobie jednak w sobote na ul Twardowskiego!!!
Niech ta fala zapierdala!!!
|
"idz za glosem serca , pierdol presje rowiesnicza , cwicz to co chcesz , nawet gdy kumple nie cwicza "
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogoń : Łódzki Klub Sportowy! - 17/03/2004 22:31
> > a ja mam już bilet kupiłem dzisiaj na ul. Twardowskiego MKS!!!!!
a ja
> jeszcze nie mam biletu ... kupie sobie jednak w sobote na ul
> Twardowskiego!!!
Niech ta fala zapierdala!!!
hehe Psg dobre!!! Widze,że już masz mega ciśnienie na ten sobotni meczyk 
pozdro.
|
szczecin-berlin, berlin-szczecin nie jeden wariat tam na kebab leci,ja też lece zresztą...
|
|
|
- 1
- 2
- 3
- 4
-
|