| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
Odp: Co sądzicie o Pawle Drumlaku? - 18/02/2004 18:40
> TO DZIS WIECZOREM POZNAM ICH ZDANIE, I OGATNIEMY JA W JAK NAJSZYBSZYM CZASIE.
> ZDRO DLA KUMATYCH
hehe... ujawnił się 
spoko spoko... kanapek nie było ale za to była sałatka 
wogóle powiem Ci że pierwszą myślą jaka mi sie przewineła przez mój zryty mózg jak Cie zobaczylem na tej imprezie było: "o kurwaaaa... ładnie się zajebałem jak już S. widzę" [Ostatnio edytowane przez helmut: 2004-02-18 18:44]
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co sądzicie o Pawle Drumlaku? - 18/02/2004 18:54
A co do imprezki, to moje zdziwienie tez bylo duze. W sumie tez mialem dobrze, wpadamy tam a tu patrze jakas znajoma postac z napisem BIE(L)ANY na koszulce
|
"...ja sie bede opierdalal niech sie wszystko dzieje samo..."
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co sądzicie o Pawle Drumlaku? - 20/02/2004 16:32
Jal sobie przypominam akcje Drumlaka, jak krecil jeszcze ponad 3 lata temu. Jak byl uznawany za najlepszego srodkowego pomocnika w Polsce... dotad pamietam ta bramke z Amika, co 1:2 dla nas bylo Ciekawe czy jeszcze uda mu sie wrocic do formy...
|
|
|
|
|
Odp: Co sądzicie o Pawle Drumlaku? - 02/03/2004 10:04
dziś 2 marca Paweł obchodzi swoje 28 urodziny 
na łamach forum redakcja serwisu składa Pawłowi najlepsze życznenia urodzinowe i życzy powodzenia w dalszej karierze piłkarskiej, sto lat
może kiedyś jeszcze w Szczecinie ??
pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co sądzicie o Pawle Drumlaku? - 12/03/2004 17:14
nie chcąc zakładać nowego tematu , powiedzcie co myślicie o ewentualnym powrocie Pawła, wiem że niektórzy wypowiadali sie że on tu jeszcze wróci i to dość szybko.. dla mnie jego obecność jest iemal obojętna, ale tak bez obozów przygotowawczych, ma sobie przyjść i grac, napewno Ptak mu da jeszcze gorsze warunki, przynajmniej minimalnie...
|
|
|
|
|
Odp: Co sądzicie o Pawle Drumlaku? - 10/05/2004 11:33
Sobotnie spotkanie portowców z zespołem z Białegostoku obserwował z trybun Paweł Drumlak zawodnik Cracovii Kraków - pisze Głos Szczecińśki.
Po spotkaniu Paweł Drumlak poproszony o ocenę spotkania powiedział:
- Pogoń powinna podziękować sędziemu za zwycięstwo. Arbiter pomógł gospodarzom zainkasować w dzisiejszym meczu komplet punktów. Jagiellonia rozegrała dzisiaj bardzo dobre spotkanie. Opanowała środek pola, dyktowała warunki i do momentu zejścia z boiska ukaranego czerwoną kartką Speichlera zdecydowanie przeważała. Dopiero po tym kontrowersyjnym zdarzeniu gospodarze uzyskali przewagę. Moim zdaniem sędzia dobrze wiedział, kogo ma usunąć z boiska.
Źródło: Głos Szczeciński
[Ostatnio edytowane przez .mike.: 2004-05-10 11:35]
|
|
|
|
|
Odp: Co sądzicie o Pawle Drumlaku? - 10/05/2004 11:43
> Sobotnie spotkanie portowców z zespołem z Białegostoku obserwował z trybun Paweł
> Drumlak zawodnik Cracovii Kraków - pisze Głos Szczecińśki.
Po spotkaniu
> Paweł Drumlak poproszony o ocenę spotkania powiedział:
- Pogoń powinna
> podziękować sędziemu za zwycięstwo. Arbiter pomógł gospodarzom zainkasować w
> dzisiejszym meczu komplet punktów. Jagiellonia rozegrała dzisiaj bardzo dobre
> spotkanie. Opanowała środek pola, dyktowała warunki i do momentu zejścia z
> boiska ukaranego czerwoną kartką Speichlera zdecydowanie przeważała. Dopiero po
> tym kontrowersyjnym zdarzeniu gospodarze uzyskali przewagę. Moim zdaniem
> sędzia dobrze wiedział, kogo ma usunąć z boiska.
Źródło: Głos Szczeciński
>
[Ostatnio edytowane
Panie Pawle !!! Jest Pan gościem już w Szczecinie i wyrażam ubolewaniem tą insynuacją zwłaszcza, że nie zna Pan umiaru i ... dobrego smaku. Będzie Pan grał w drugiej lidze i to Pana męczy ? Co ? Obejrzał Pan mecz to wracaj Pan do Krakowa !!! Nie potzreba pozerów !!!
To bym powiedział gdybym miał okazję spotkać. Kulturalnie normalnie :-) Dość Chamstwa. [Ostatnio edytowane przez ARO: 2004-05-10 11:57]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Co sądzicie o Pawle Drumlaku? - 10/05/2004 15:37
Co Ty Drumlak za pierdoły opowiadasz?! Połowa fauli na Tobie była dyktowana przez sędzów pochopnie i nie jeden gracz przez to wyleciał z boiska... I lepiej wracaj do swojej Cracovii i szlifuj forme na mecz z Pogonią bo napewno "taryfy ulgowej" wtedy od naszych graczy nie dostaniesz (tak jak dostała Jaga w pierwszej połowie).
Drumlak weź sznur i powieś się, od Pogoni odpier*** się
ZERO szacunku dla tego Pana
|
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
|
|
|
|
Odp: Co sądzicie o Pawle Drumlaku? - 10/05/2004 15:51
Kto pozwolil wejs tej pazerze na trybuny?? Panie zrozum ,Niema drumlaka w Szczcinie nie ma drumlaka!!
nawet nie potrafi pan sie zachowac honorowo,powiedz pan ze zal tyleko sciska panu ze My jestesmy liderem a pan musi sie zadowolic drugim sezonem w drugiej lidze ale panie pawle - DO TRZECH RAZY SZTUKA!!!
|
MW'03
|
|
|
|
Odp: Co sądzicie o Pawle Drumlaku? - 10/05/2004 16:24
A ja go szanuje za to że grał w Pogoni tyle lat ale jak to sie mówi głupota chodzi za pieniądzem widać że Drumlak wałsnie tak zrobił ! Drumlak w tym momencie jest mi obojetny ale szacunek mam za gre dla nas (ale niektórzy chyba nie pamietają...) [Ostatnio edytowane przez ekil: 2004-05-10 16:25]
|
|
|
|
|
Odp: Co sądzicie o Pawle Drumlaku? - 10/05/2004 16:43
Doceniam go za to co zrobił dla Pogoni ale przejściem do Cracovi naprawdę się skapcił. Mógł odejść do wszytskich innych druzyn tylko nie do drużyn należących do wielkeij triady: Cracovi,Arki i Lecha.
P.S: Wielka triada gnój wyjada. A ty Drumlak nie wracaj do Szczecina bo mimo tego co zrobiłeś (doceniam to) jesteś teraz dla mnie zerem.
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
Odp: Co sądzicie o Pawle Drumlaku? - 10/05/2004 17:01
Szkoda że nie gramy z Cracovią w Szczecine. Bo 15 tys. by go tak zjechało że by może zmądrzał. Ale mam apel do tych co jadą na Cracovie: zjedźcie go tam porządnie !!!
|
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
|
|
|
|
Odp: Co sądzicie o Pawle Drumlaku? - 10/05/2004 18:08
Tą wypowiedzią zepsuł sobie/pogorszył już i tak niezbyt pochlebne opinie na jego temat. Jak widać on się nigdy niczego nie nauczy i zawsze tylko $$$ będą mu w głowie. No ale cóż, niekt órzy jak widać tacy są i tacy zawsze będą - zero szacunku dla barw, dla kibiców, zero sentymentów...
|
Llibertat per a Catalunya!
|
|
|
- 1
- 2
- 3
-
|