| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 21:59
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGOŃ SZCZECIN MKS
Szkoda punktów tym bardziej, że jak to określił komentator ...pierwsze 15 minut należało do nas i powinnismy byli strzelić bramke jak nie dwie !!! Coż zdaża się ... pokażmy, że nienależy się załamywać jednym meczemy i zapełnijmy jak największą liczbą kibiców stadion w meczu z Zagłębiem !!!
CZY WYGRYWASZ CZY NIE JA I TAK KOCHAM CIE BO NAJLEPSZA W POLSCE JEST POGOŃ SZCZECIN MKS
|
"To że nie mam dresu jest powodem wielkiego stresu mojego superego..."
"Pijmy piwo, jedzmy Śledzie, będziem silni jak niedźwiedzie"
"Życie jest bardzo niebezpiecznym zajęciem. Śmiertelność sięga stu procent"
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 22:02
> No to na mecz z Zaglebiem przyjdzie 4-5 tys i to pokaze CANAL
> +.Może uda się zremisować?
Chyba troche przesadzasz troche gorsza forma i ma przyjsc 1/3 tego co zwykle?? nie wierze....
|
Legiaaaa Legiaaaa Warszawaaaa!!!
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 22:08
czaisz ziomus forum moze jest wporzo , ale nie jej uczestnicy , no moze oprocz paru osob , ja nie robie wpisuw zeby nabijac se posty mi to wisi ile ich bede mial czy 100 czy 1000 ja w to poprostu wbijam !! a wedlug mnie tacy idioci jak ty i tym podobni traktuja ,to forum jak jakas totalna Swietosc !! Dla mnie jest to forma rozrywki i Fazy , bo moge pobrechtac z takich idiotow jak TY !!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 22:19
> czaisz ziomus forum moze jest wporzo , ale nie jej uczestnicy , no moze oprocz
> paru osob , ja nie robie wpisuw zeby nabijac se posty mi to wisi ile ich bede
> mial czy 100 czy 1000 ja w to poprostu wbijam !! a wedlug mnie tacy idioci jak
> ty i tym podobni traktuja ,to forum jak jakas totalna Swietosc !! Dla mnie jest
> to forma rozrywki i Fazy , bo moge pobrechtac z takich idiotow jak TY
> !!!!!!!!!!!
Jak już wcześniej pisałem, nie zniże sie do Twojego poziomu. Za daleko.
Jedna rada - poczytaj słownik ort. bo na idiote to Ty wychodzisz.
|
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 22:36
Nie musisz znizac sie do mojego poziomu bo jestes jeszcze na nizszym.......na idiote wychodzisz ty bo jak dla mnie to na necie nie pisze sie z polskimi znakami .....?? A jak bym chcial to bym pisal bez blednie !!! No ale jak idiota sie uprze to mu nic nie wytlumaczysz a tym idiotom jestes ty..... Ciekaw jestem czy ty wogole chcociaz chodzisz na mecze ...A zgrywasz takiego wielkiego wozaka......heheh !! CIOTO
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 23:07
qrde taki wynik niewchodzil wogle w rachube !! niewiem co sie stalo z Pogonia trzeba jak najszybciej zrobic transfery !! Ale na zaglebiu ma byc bardzo duzo ludzi i przychodzcie mimo ze przegrali to macie przyjsc !!
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 23:09
Pojawił sie nowy kozak i cwaniaczy. Dziecino - takich jak Ty było tu wielu. Byli, pokrzyczeli i zniknęli.
Co do meczów Pogoni"kozaku" to bywam na nich od ery Mandrysza i Maria. Nie bede liczył ilości, bo na pewno jest większa niz Twoje Iq.
A gdzie Ty byłeś jak Solnica w deszczu strzelał Ruchowi Radzionków bramke na 3:2 ??
Pewnie waliłeś matce w pieluchy, albo zastanawialeś się do czego słuzy to "coś" miedzy nogami.
I nie napinaj się tak dziewczyno, bo ubaw z Ciebie jest.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 23:24
> powiem tak przejebałem 200 zł w totomix
no to za mocny ty jesteś ja jak bym tele przejebał bym się chyba pociął )
|
Jedno brzmienie tysiąca serc - Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 23:27
Było po prostu beznadziejnie, ale gramy do końca !!
Nic się nie stało, portowcy nic się nie stało !!
POGOŃ MISTRZEM JESZCZE BĘDZIE (CZERWIEC 2005)
|
Goleniów z Pogonią
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 23:37
Tez sie ciesze TOMY ..........jacie pierdole....no comment .....dzieckiem to mozesz byc ...ty ja stad tak szybko nie znikne.....!! Ale h** ci do tego co wtedy robilem....otoz bylem na tym meczuu...uuuuuu lysoo.....cieciu
|
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 23:41
Ja pierdykam dajcie se na luz.......przypomnicie sobie tamten sezon przeciez Pogoń teraz gra o niebo lepjej i mamy szanse żęby coś osignąć a wy patolicie że źle przegrali i juz koniec ze wszytko sie sypie....klub ma niecałe pół roku a wy chcecie nie wiadomo czego CIERPLIWOŚCI
POZDRO
|
Z daleka nie będzie widać.
|
|
|
|
Odp: GKS- Pogoń 2-0 - 15/11/2003 23:44
ja tam sie nie łamie i juz sie szykuje na piątek na zaglebie.... wyloozujcie chlopaki o pojebane literki sie klocicie pozdro dla was
|
:FIREdevil: M I Ł O Ś Ć D O P O G O N I J E S T N A S Z Y M L O S E M , Z W Y C I Ę S T W O N A S Z Ľ N A D Z I E J Ľ :FIREdevil:
|
|
|
|
|
|
|
GKS Bedchłatów 2-0 MKS Pogoń Szczecin !!!!!!! - 15/11/2003 23:59
przed chwilą nasi kochani piłakrze zostali pokonali przez GKS 2:0. no coż tak bywa. Lecz u siebie na 110% pokonamy Zagłębie Lubin. I bedziemy mieli mistrza jesieni 2 ligi !!
i jeszcze gratulacje dla strzelców bramek.(i co że strzelcami byli wyłącznie grracze z GKS)
35' Augustyniak
40' Garguła
ps.
jak myslicie 1 liga gwarantowna? albo raczej które miejsce w niej zajmiemy podczas sezonu 2004/05
ja mysle ze zajmiemy miejsce od 7-10.
ps.2 a tak wygląda tebela z 5 pierwszymi druzynami na czela (jeszce jutro gra Arka Gdynia - Ruch Chorzów)
1. Cracovia 16 9-4-3 31:13 31
2. Pogoń 16 9-4-3 29:13 31
3. GKS B. 16 7-5-4 22:14 29
4. Zagłębie 16 8-4-4 24:17 28
5. RKS 16 7-7-2 20:13 28
|
|
|
|
|
|
|