Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń-Ruch 2:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
sensei_man
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8227 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 21:21
najlepszy byl brmakarz ruchu , ktory gdy wychodzil na 2 polowe dostal serpentyna w ramie a zlapal sie za prawe oko , lezal z 3 min jak wstal trzymal sie za lewe , kurwa za jakie cos powinno sie dostac czerwona kartke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

celciusz
Kibic
Na forum od 8916 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 21:23
westamn troche nudny juz jestes wiesz z tym marudzeniem ale coz twoja sprawa..co do pierwszej bramki dla ruchu to wolny byl ale nie na gwizdek wiec szybko go rozegrali i strzelili nasie zaspali cos ala dzwigala kiedys przy wolnych trzeba troche uwazniej oglada co sie dzieje na boisku .. macz jak mecz walczyli i wywalczyli remis lepszy od porazki moze jakby wyszli innym skladem od poczatku byloby lepiej bo w pierwszej polowie zagrali za bardzo z tylu ....i tyle ludzi szmal nabija konto ptaka

D@rek
Kibic
Na forum od 8220 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 21:23
Westman ja tez sie z tobą zgadzam, ale takie są nasze (i nietylko) realia!! Ostatnio gdy przyjechał ruch (0:3) to oni byli głośniejsi od nas i to duzo (nie cały czas).

Młode Wilki
TomY
Kibic
Na forum od 8512 dni

**

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 21:37
Ja także skusilem sie na pierwszy mecz od " x" czasu. Wybralem sie z Choszczna ze swoja Kobietą.
No i zadziałała magia Papricany :) Mało mi rękawa nie urwała takie miala stresy pod koniec. Mówi ze chce jeszcze :) No i będe musial ja wozic z Choszczna na meczyki :)

A co mi sie podobalo?? Mała zadymka w młynie o wykopniętą piłke. Ależ ubaw mialem.

Ogólnie meczyk udany, Bugaj zawodnikiem meczu. !

verte
Kibic
Na forum od 8550 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 21:50
Obejrzałem w C+ i mogę powiedzieć, że:
1.wolnego przy 1 bramce nie było. obrońcy wpadli na siebie.
2. Ręki raczej nie było, ale nie ręczę.
3. Przy karnym Matlak popchął zawodnika z Ruchu, i to nawet nielekko
4. Baniak powiedział, że to publiczność zremisowała ten mecz
5. Wyrobek wciąż czeka na kasę od Kondora
Ale wynik jest wynikiem a mogło być nawet 3-2.
A poza tym było ok. Mam nadzieję że ludzie będą nadal chodzić a atmosfera bedzie jeszcze lepsza bo następne mecze przy świetle. Co by nie powiedzieć dziś graliśmy z praktycznie 1-szo ligowcem. (wg składu)
Sektor 12 się sprawdził. Pozdrawiam.

21:37
inblu
Kibic
Na forum od 8308 dni

**

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 21:53
Z pewnych źródeł wiem, że z Goleniowa było ok 150 osób !!!!! W mojej ekipie było 10 osób.

Goleniów z Pogonią
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8202 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 21:53
Nie wiem, czy mam się cieszyć z wyniku, czy martwić. Z jednej strony w 81 minucie było 0:1, z drugiej strony mogliśmy (i powinniśmy) wygrać 3:2...
Niestety, muszę powiedzieć że nasi piłkarze zagrali bardzo słabe zawody... Wszystkie akcje były szarpane i chaotyczne, a zagrożenie bramki Ruchu wynikało bardziej z kardynalnych błędów obrońców...

Dobre zawody w Pogoni rozegrali: Łabędzki (poderwał drużynę do walki, dzięki niemu zdominowaliśmy środek pola), Julcimar i Rodrigo (świetna praca w defensywie).
Totalna kicha w wykonaniu: Wyparły (za pierwszego gola powinien dostać w ryj od Baniaka, przy drugim golu zachował się jak anemik), Michalskiego (niech on lepiej się nie podłącza do akcji ofensywnych, w dodatku w defensywie parę razy ograny jak dziecko przez Lines'a), Matlaka (mniej niż zero....) i Drumlaka (zupełnie bezproduktywny).

Sędziowanie było wręcz katastrofalne, na miejscu obserwatora dałbym maksymalnie 4. Nie narzekajcie, że sędzia był z Poznania - mylił się w obie strony, może tylko odrobinę częściej na korzyść Ruchu.

Jeżeli chodzi o kibicowanie. Piekło było OK, ale to chyba jeszcze nie to.... Mam nadzieję, że na kolejnych meczach z Arką, Błękitnymi i, przede wszystkim, Cracovią będzie lepiej. Szkoda tych idiotycznych wybryków (rzucanie serpentynami w Lines'a i Matuszka), mogą nam wlepić karę.

P.S. 1: W takiej dyspozycji zakończymy rundę jesienną na 4-5 miejscu, ze stratą 8-12 punktów do lidera. Pamiętajcie, że graliśmy już z niemal wszystkimi słabeuszami! A taka Jagiellonia, Zagłębie, Ruch czy Radomsko takie mecze mają jeszcze przed sobą... Obym się grubo mylił....

P.S. 2: Ten gość z Ruchu nie udawał, dostał centralnie w jaja :)))) Z mojej perspektywy było to dobrze widać :-)

Howgh [Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2003-09-07 21:59]

Helmut
Moderator*
Na forum od 8282 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 21:55
>A poza tym było
> ok. Mam nadzieję że ludzie będą nadal chodzić a atmosfera bedzie jeszcze lepsza
> bo następne mecze przy świetle.
20.09.2003r. Pogoń Szczecin - Arka Gdynia 15:00
04.10.2003r. Pogoń Szczecin - Błękitni Stargard Szcz. 14:30
...

No to wcześnie w tym roku będzie się ciemno riobić :P:P:P

Kurwa powinien ktoś z klubu pogadać z tymi Listkiewiczami wszystkimi po o 15 to mogą sobie w Gorzycach mecze rozgrywać
[Ostatnio edytowane przez helmut: 2003-09-07 21:58]

Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
U-96
Kibic
Na forum od 8585 dni

**

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 22:33
cos sie chyab popirylo z forum bo sa 2 razy te samr odpowiedzi ale poweim jedno: na ostatnim meczu z Ruchm bylo 600 osob a teraz ponad 16.000...

Szlugi, wóda, gołe baby !
Orło
Kibic
Na forum od 8316 dni

*

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 22:36
Niektórzy zachowywali się beznadziejnie. Za mną pili vodke, ciągle bluzgali na Bugaja np. Bugaj jebana pyro s.....alaj do Poznania. Nawet jak Bugaj strzelił to bluzgali na niego, a jak Gajewski zmarnował sytuację i tak zwalali na Bugaja i bluzgali na niego. I zabrakło swojskiego DZIĘKUJEMY dla pana Wyrobka.

Babilon Team
Westman
Kibic
Na forum od 8208 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 22:43
> westamn troche nudny juz jestes wiesz z tym marudzeniem ale coz twoja sprawa..

No widzisz ! Ktos musi ;)

Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
mlody
Kibic
Na forum od 8936 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 23:12
666............. widze tylko narzekasz nic sie tobie nie podobało moim zdaniem Michalski zagrał dobre spotkanie to kilka razy podlaczył sie do akcji ofensywnych duzo biegał i dobrze grał w obronie a LINES grał na prawej pomocy na Parzego wiec nie wiem dlaczego mówisz ze ogrywał michalskiego gdyby strzał Michalskiego w ostatnmich minutach wpadł do bramki to bys powiedział ze zagrał dobry mecz moim zdaniem w obronie niepewnie zagrał julsilmar za długą miał przerwe w grze i jeszcze nie doszedł do pełnej dyspozycji. ale nie ma co narzekac mecz był ciekawy głownie druga połowa
pozdrawiam

DPSM
Kibic
Na forum od 8584 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 23:21
fotorelacje z meczu mozna ogladnac na http://infoludek.pl/

[Ostatnio edytowane przez x-man: 2003-09-07 23:21]

http://www.facebook.com/Dąbie-PS-443206229084765
[email protected]
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 23:23
Jak dla mnie mecz emocionujący, szczególnie końcówka. Szkoda, że Gajewski nie strzelił gola, zabrakło mu doświadczenia, które zdobywa, myślę, że następnym razem w podobnych sytuacjach będzie się spisywał lepiej. Jeszcze troszkę musi się nauczyć. Zowodnikiem meczu był dla mnie Bugaj, walka do końca zaprocentowała, z prawie straconej piłki strzelił gola. Niech do składu dołańcza 2 napastnik z prawdziwego zdarzenia czyli Moskalewicz a będzie lepiej. No Drumlak - przydało by mu się trochę więcej zdecydowania i próby strzałów a napewno będzie lepiej. No i dzisiejsze błędy w obronie, szkoda słów.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
//User banned//
*zablokowany
Na forum od 8202 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 23:24
> 666............. widze tylko narzekasz nic sie tobie nie podobało

Hmmm.... Oczekujesz tego, abym po słabym meczu piał z zachwytu?

> Michalski zagrał dobre spotkanie to kilka razy podlaczył sie do akcji
> ofensywnych duzo biegał i dobrze grał w obronie

Hahahah, dobre ;] Ja też mogę wyjść na murawę. Obiecuję, że kilka razy podłączę się do akcji ofensywnych i będę dużo biegał :) Michalski zagrał kichę - po kilku bardzo dobrych meczach tym razem był najsłabszym ogniwem zespołu (obok Wyparły i Matlaka).

> LINES grał na prawej pomocy na Parzego wiec nie wiem dlaczego mówisz ze ogrywał michalskiego
> gdyby strzał Michalskiego w ostatnmich minutach wpadł do bramki to bys powiedział ze zagrał dobry mecz

To w takim razie Michalskiego ogrywał nie Lines, a Bajera. Jeszcze gorzej...
Strzał Bugaja wpadł do bramki. Czy dzięki temu napisałem, że zagrał dobry mecz? Nie. Tak samo byłoby z Michalskim.

Również pozdrawiam [Ostatnio edytowane przez 666shawn666: 2003-09-07 23:27]

Qcu
Kibic
Na forum od 8411 dni

**

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 07/09/2003 23:35
Szkoda 2 pkt. Ale z przebiegu meczu jestem zadowolony ze udalo sie wyrownac. No i trafilem z tym do przerwy 0:1... Szkoda ze nie trafilem calkowicie wyniku (2:1) :(
mlody - widac ze sie znasz... Lines od zawsze w ruchu gral na lewej stronie to dlaczego mialby dzisiaj grac na prawej? Po za tym widac jak sluchasz - Lines gral z 11 i to on wlasnie robil najwieksze zamieszanie po naszej prawej stronie. A tak swoja droga to Parzy i Michalski grali po tej samej stronie... Takze twoja wypowiedz rozbraja mnie calkiem. Chyba nie byles na meczu albo jeszcze nie znasz zawodnikow...

Steryd
Kibic
Na forum od 8825 dni

**

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 08/09/2003 08:36
Brawo dla piekla, ktore wczoraj prezentowalo sie co najmniej przyzwoicie. Ogolnie atmosferka ciekawa byla. Dawno nie bylo takiego cisnienia na stadionie.

Nie oczekujmy, ze w kazdym meczu Pogon bedzie grala koncertowo. Zawsze przychodzi taki mecz, kiedy wiele rzeczy nie wychodzi. A wczoraj gra sie nie kleila i ja osobiscie ciesze sie z remisu.
Po strzeleniu wyrownujacej bramki malo nogi nie zlamalem. Istne szalenstwo. W szoku bylem, bo przy 0:2 juz przestalem wierzyc w korzystny remis.
Ruch byl lepszy, ale to wlasnie Pogon pokazala charakter. Przy odrobinie zimnej krwi Gajewski mogl rozbawic caly Szczecin. Pewnie po wyniku 3:2 powrot do domu nie byl by juz tak spokojny.

Teraz wyjazd do Radomska. Coraz ciezsze mecze sie zblizaja. Z taka gra jak wczoraj mamy szanse co najwyzej na 3-5 miejsce na koniec rundy. Trzeba zdobyc chociaz punkt, co jednak bedzie niezmiernie ciezkie.

1948
Stary
Kibic
Na forum od 8869 dni

**

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 08/09/2003 10:24
Przyznam, ze nie spodziewalem sie ze tak szybko zagosci na Twardowskiego taka atmosfera. Bardzo sie pomylilem i chyba wypada sie z tego cieszyc.

Baniak dal wczoraj ciala. Po pierwsze - tak istotnego dla drugiej liniii pilkarza jak Łabedzki nie sadza sie na lawce jesli jest w pelni zdrowy!!! Po drugie - nie mozna od pierwszej minuty wstawiac do gry kolesia, ktory dopiero co zaleczyl kontuzje, nie jest zgrany z zespolem i to jeszcze kosztem miejsca w ataku dla Bataty, ktory tak na dobra sprawe to nie wiem kogo mial grac.

Przyznam, ze bardzo balem sie porazki. Ten zespol zdobywa punkty bardziej na fali entuzjazmu niz wlasnej pilkarskiej klasy. Porazka moglaby ostudzic ten entuzjazm i moglibysmy miec w kolejnych meczach duze klopoty. Cale szczescie skonczylo sie remisem i to zwycieskim, bo osiagnietym w sytuacji beznadziejnej.

Boberek
Kibic
Na forum od 8280 dni

**

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 08/09/2003 11:13
Wszystko wczoraj na meczu bylo fanatsyczne tylko szkoda ze pilkarze nie dostosowali sie do poziomu kibicowania................az sie lezka w oku zakrecila jak zobazylo sie tyle ludu i poczulo sie atmosferke meczu nareszcie mozemy byc dumni z naszego piekielka!zajebista byla tez ta f;laga na cale piekielkopierwsza polowa poza 2 akcjami zupelnie przespana prze nasza druzyne ruch zupelnie opanowal srodek pola ijuz Pogoń byla wylaczona z gry! b;edem bylo wystawienie Kazmierczaka ktory zupelnie nie wiedzial cosie dzieje na boisku widoczny brak ogrania dobrze ze po przerwie wszedl labedzki ktory rozruszal gre!trzeba przyznac ze ten wynik jest sprawiedliwy dla obu druzyna chociaz gdyby mlody Gajewski mial wiecej doswiadczenia i zachowal zimna krew to bysmy wygrali.....Moim zdaniem pilkarzem meczu powinin zostac Radoslaw bilinski ktory rozegral swietny mecz lub waleczny Bugaj! co do sytuacji kiedy padla pierwsza bramka to nie powinnismy miec pretensji bo w tamtej akcji wszyscy staneli i czekali na gwizdek sedziego nawet pilkarze ruchu byli zdziwieni ze sedzia uznal bramke!wczoraj w skrocie z meczu widac bylo ze srutwa zagral pilke reka i karny powinien byc!
DLA WSZYSTKCH KIBICO PRZYPOMINAM ZE DZIS O G.16 NA TVP3 BEDZIE 45 MINUTOWY SKROT Z MECZU POGONI Z RUCHEM!!!!!
OCENY DLA PILKARZY POGONI WG>;PRZEGLADU SPORTOWEGO:
wyparlo-7
michalski-7
julcimar-6
rodrigo-7
parzy-7
bilinski-8!(wybrany zostal do jedenastki kolejki!)
drumlak-7
batata-8matlak-7
kazmierczak-3
labedzki-4(co to za ocena!!!!!)
bugaj-8

Robert Dymkowski najlepszy napastnik POLSKI :)
GRZ
Kibic
Na forum od 8271 dni

Odp: Pogoń-Ruch 2:2 - 08/09/2003 11:43
Teraz niestety nadejdą ciężkie dni dla Portowców które udowodnią czy naprawde mamy skład na 1 ligę! Na pierwsze 10 miejsc w 2 lidze graliśmy tylko z Ruchem i cudem uratowaliśmy remis a z dolnej połowy tabeli pozostały już tylko 2 mecze.. Ale mecze z Niebieskimi zawsze były emocjonujące! Pamiętacie mecz za Sabriego gdzie na 10 minut do końca prowadziliśmy 3:1 i Brasilia miał karnego? ;) Wtedy im dopisało szczęście teraz my sie cieszymy że mecz skończył sie w ten sposób! A w typowaniu wyniku przepowiadałem że przeczuwam dreszczowiec na Twardowskiego;)

Tylko Pogoń, ukochana Pogoń...
 - 1  - 2  - 3  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1768993242 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005