| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Polar - 27/08/2003 05:11
> > Co do napastnikow chodza plotki ze Pogoń interesuje sie dwoma napastnikami z nazwiskami...
> zapewne chodzi o Moskalewicza, a więc żadna nowość. Jako drugiego
> napadziora obstawiam Króla ze Szczakowianki, na pewno nie zostanie w Jaworznie
No proszę, trafiłem chyba :-) Król z Kompałą wyrazili chęć gry w Pogoni - to by było konkretne wzmocnienie! Jak przyjdą, to pierwsza liga nasza! 
Howgh
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Polar - 27/08/2003 09:23
> A mi sie dzisiaj snil wynik 1:1 i to Pogon bedzie musiala nadrabiac straty...
Heheh, siejesz defetyzm, chłopie Trza myśleć pozytywnie, trójeczka będzie jak nic!
btw: Mi się śnił atak alienów na Ziemię. Ciekawe, czy się spełni 
Howgh!
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Polar - 27/08/2003 11:15
btw: Mi się śnił atak alienów na Ziemię. Ciekawe,
> czy się spełni 
Howgh!
ale przeciez oni juz dawno sa, nie wiedziales?
|
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Polar - 27/08/2003 21:06
"Heheh, siejesz defetyzm, chłopie Trza myśleć pozytywnie, trójeczka będzie jak nic!"
No tak...trzeba myslec pozytywnie i mysle...tylko napisalem co mi sie snilo..i pamietam jeszcze ze chyba Pogon strzelila bramke w 81 minucie...a jak bedzie to zobaczymy..
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Pogon-Polar - 27/08/2003 21:41
borsunk masz blad w opisie
powinno byc
"A ja i mój lolo poza kontrolą co jest projekt hip hip hip hop non stop płonie, komercja jak Ich Troje? co teraz wszyscy srodkowy palec komu - Policji"
Ale tak na marginesie 
|
Kacowi mówimy stanowcze ... NIE !!
|
|
|
|
Odp: Pogon-Polar - 27/08/2003 21:45
Westman wiem ze tak powinno byc ale nie chcialo mi sie pisac tego hip hip hop hop...a ze non stop plonie to fakt.. sorry
|
"Badz uprzejmy miec watpliwosc"
|
|
|
|
Odp: Pogon-Polar - 27/08/2003 21:51
Mecz zaczyna sie o 19 a bilety mozna kupic juz jutro. Bardzo chcialbym aby na mecz przyszlo 10 tys. ludzi i zrobili super atmosfere!!!!!
|
Najlepsza w Polsce jest Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Pogon-Polar - 27/08/2003 21:53
Ja slyszalem ze Pogon chce kupic Kuzere a Kompala i Krol wyrazili chec gry w szczecinskiej Pogoni tylko zeby Ptak sie zgodzil!!!!!
|
Najlepsza w Polsce jest Pogoń Szczecin MKS
|
|
|
|
Odp: Pogon-Polar - 27/08/2003 22:35
> Bardzo chcialbym aby na
> mecz przyszlo 10 tys. ludzi i zrobili super atmosfere!!!!!
I takie jest właśnie podejście większości kibiców... Czemu "zrobili", a nie ZROBIMY
Każdy chce żeby atmosfera była "super" ale mało kto chce się przyłączyć do zrobienia takowej...
|
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
|
|
|
|
Odp: Pogon-Polar - 28/08/2003 00:06
> > Bardzo chcialbym aby na mecz przyszlo 10 tys. ludzi i zrobili super atmosfere!!!!!
> I takie jest właśnie podejście większości kibiców... Czemu "zrobili", a nie
> ZROBIMY Każdy chce żeby atmosfera była "super" ale mało kto chce się
> przyłączyć do zrobienia takowej...
Jeżeli dobrze go zrozumiałem, to on chce żeby cały stadion stworzył atmosferę. Czyli on też...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Polar - 28/08/2003 18:20
1-1
kiedys musza stracic gola, poza tym nie ma za wielu napadziorow do strzelania goli i tak sie skonczy
|
niewazne z kim sie spi - wazne zeby sie wyspac!!!!
|
|
|
|
Odp: Pogon-Polar - 28/08/2003 19:00
A KRÓL NIESTETYT DO POGONI NIE PRZYJDZIE, ROZWIĄZUJE KONTRAKT Z GARBARNIĄ I PRZECHODZI DO LECHA. ALE LIPA!
|
Wstaję rano, robię przedziałek i mam fajrant...
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Pogon-Polar - 28/08/2003 22:39
Moj typ to 2-0. To napewno nie bedzie takie latwe spotkanie jak sie niektorym wydaje. Juz skazywane na wysoka porazke Tłoki pokazaly ze wcale nie sa tak slaba druzyna i moga urwac punkty najlepszym. Jezeli chodzi o Krola to moim zdaniem jest to strasznie slaby zawodnik i nie sadze ze byl by wzmocnieniem sily ataku Pogoni. Lepiej niech dogadaja sie z Moskalewiczem i moze Dymkowskim. Jezeli do tego dojdzie jeszcze Chifon to bedzie juz calkiem dobrze.
|
|
|
|
- 1
- 2
-
|