| Autor |
| Wiadomość |  |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Określcie sie - 04/07/2003 15:42
NIE!!!
Z CONAJMNIEJ TRZECH POWODOW:
1. TO KLUB ZBDUDOWANY NA CUDZEJ KRZYWDZIE (TO ILU JEST TYCH POKRZYWDZONYCH NIE MA DLA MNIE ZADNEGO ZNACZENIA, ONI MAJA TAKIE SAMO PRAWO DO SWOJEGO KLUBU JAK I MY).
2. LUDZIE, KTORZY SPROWADZAJA TEN "TWOR" DO SZCZECINA NIE SA GODNI ZAUFANIA, BO SKRZYWDZILI JUZ NIE JEDNYCH KIBICOW A DLA POLSKIEGO FUTBOLU NIE ZROBILI JESZCZE NIC DOBREGO.
3. GLOSU SERCA NIE DA SIE ZAGLUSZYC. OGLADAC TE DRUZYNE W AKCJI TO JEDNO, A WYDOBYC DLA NIEJ SWOJE EMOCJE TO DRUGIE.
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Określcie sie - 04/07/2003 16:11
> NIE!!!
Z CONAJMNIEJ TRZECH POWODOW:
1. TO KLUB ZBDUDOWANY NA CUDZEJ
> KRZYWDZIE (TO ILU JEST TYCH POKRZYWDZONYCH NIE MA DLA MNIE ZADNEGO ZNACZENIA,
> ONI MAJA TAKIE SAMO PRAWO DO SWOJEGO KLUBU JAK I MY).
2. LUDZIE, KTORZY
> SPROWADZAJA TEN "TWOR" DO SZCZECINA NIE SA GODNI ZAUFANIA, BO SKRZYWDZILI JUZ
> NIE JEDNYCH KIBICOW A DLA POLSKIEGO FUTBOLU NIE ZROBILI JESZCZE NIC
> DOBREGO.
3. GLOSU SERCA NIE DA SIE ZAGLUSZYC. OGLADAC TE DRUZYNE W AKCJI TO
> JEDNO, A WYDOBYC DLA NIEJ SWOJE EMOCJE TO DRUGIE.
To sa dobre powody i mysle ze wiekszoc kibicow z Warszawy bedzie Pogon utozsamiaz z Pogonia Nowa.
A tak wogole to nie wiem czy slyszeliscie ale Wloski urzad patentowy nie pozwolil przejac nowej fiorentinie starej nazwy barw i flagi.
|
Czarna e(L)ka w kółeczku się mieni!!!
Visca el Barca!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Określcie sie - 04/07/2003 17:01
po ch** to glosowanie ? i tak zrobia co beda chcieli a to nas tylko skloci...
zreszta pytanie jest bardzo ogolne bo my nic tak na prawde nie wiemy co sie dzieje
< zdegustowany juz tym wszystkim >
|
--
Yakumo
'Viva la Revolution'
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Określcie sie - 04/07/2003 18:56
Jesli ma byc krótko i na temat mówie Nie!
Tylko kwestia czasu jest to kiedy na jaw wyjdą prawdziwe cele i zamiary Ptaka&co.
Najgorsze jest to, ze po ich odlocie nie zostanie tu nic tak jak to sie stało ostatnio w Piotrkowie.
Dumne i szumne oswiadzczenia szybkiego powrotu do ekstraklasy były wygłaszane przez Ptaka juz w wielu miejscach w Polsce a na czym sie konczyło napisał wyzej killer.
Przy okazji pytanie : Jak to jest ze Ptak zapowiadajac szybki awans tego tworu do I ligi jednoczesnie oddaje swoich piłkarzy do Widzewa?
Chce w koncu silnego klubu w Szczecinie czy w Łodzi ?!
Mówie N I E !!! [Ostatnio edytowane przez ch.: 2003-07-04 18:58]
|
|
|
|
|
|
|
|
Odp: Określcie sie - 04/07/2003 20:57
MKS Pogoń
Pogoń Nowa
Pogoń Piotrkovia
No to mamy 3 Pogonie
Ptak załatwił ŁKS, Widzew nic dobrego nie doświadczył, teraz załatwił Piotrkovię
Jeśli MKS nie dostanie licencji, a Nowa przystąpi do Ptaka i będzie trzymała rękę na pulsie to może coś z tego wyjdzie
Jednak póki co po dwóch kolejnych szamanach przy trzecim mówię Nie
|
A ostatni pierwszymi będą... 
A Pogoń w sercu mym na zawsze... :red:
|
|
|
|
Odp: Określcie sie - 04/07/2003 21:30
NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!! NIE!!!
|
Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
|
|
|
|
|
|
|
|
|